Güzelim sorununu yazdıklarından anladım. Onlara karşı sende sorun darlıktan kaynaklı değil ilk girişi yapanlar sana acemice yanaşıp sen acı duymana rağmen seni dinlemeden insafsızca yapıp bu işten sogutmuş, oysaki bu iş iki kişinin birlikte zevk alıp mutluluğa ulaştığı etkinlik olması gerekirken adamlar seni düşünmeden kendilerini tatmin etmişler, sende ister istemez hep kasıp işlerini bitirmelerini beklemişsin, birde şanssızlığın ikisininde aletleri ortalamanın üzerinde sıkıca kavrayıp birde sert yapınca sana işkence gibi gelmiş, bendekide normal üstü bazen bende kendimi kaptırıp köklemeye kalktığımda sinyal verir sende adamlar dikkat etmeden seni bu işten sogutup hep kendini kasar olmuşsun, sende buradan acaba benimki çok darmi diye parmağını sokunca parmakları tırnaklar o bölgeyi zedeler zedelenincede biber gibi yapmaları sebep olur, parmak sokarsan ya eldüvenle ya da prezervatif geçirerek şok o hassas bölgeyi zedelenmesi gerekir, birkere iyi ve zevkli bir ilişki için güzel bir ön sevisme ve oralla kutuyu ilişkiye hazır hale getirip sulandirilmalı sonra sen girmesini arzulayan kadar öpüşüp tamam gir dersen o zaman kasmadan sokmak gerekir, alet çok büyükse yavaş yavaş derine inip duvara dedikten sonra daha derine inecek diye zorlanmamalıdir. Herkesin alabileceği kapasite var zorlarsan sana acı verir. Burada hem yapan hemde yaptıran bu işten haz alarak devam edilirse bu işten soğumaz bir sonraki ilişki için kendini hazırlarsın zevkli ilişkiler dilerim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıldeneyimlerime dayanarak söyleyeyim. herkesin yorumunu okudum. kendin yaparken yaşadığın yanma, tahrişten ötürü. sen zaten kendinş kasıyosun. sevgilin de dar diye hırslanıp sert yapmış. e iki faktör aynı anda devreye girince tahriş kaçınılmaz
00 Yorumla
Cinsellik konusunda 434 cevap paylaştı. Daha önceden bir partnerim vardı o da böyleydi... Ki çocuk doğurmuş ancak gel gör ki böyle kavramaya denk gelmedim hiç. Erkek için mukemm bir durum tabi de kadın için bilemiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok sert olunca gelemiyorum
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
Soran+1 yılGörüşürüzzz 💫💫
- Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen iki doğum yapmış 38 yaşında kadınla beraber oldum. Hayatımda gördüğüm en dar girişti. Bazı kadınlarda bu darlık değişmiyor. Yapacak bir şey yok yani.
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğişmemesi bir yerde artı bir yerde eksi işte
- +1 yıl
Özellikle erkeğinki benimki gibi fazla kalınsa zevk değil eziyet oluyor kadın için.
Soran+1 yılEvet yani ilişki sonrası tahrih olmuştu partnerim ilk ilişki dönemleri benim için de onun içinde büyük eziyetti 😒
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Cinsellik konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılVajina yapisi geregi iliski sirasinda penisin zaten girecegi sekle gore aslinda genisler daha cok genisleme olmaz sonra iliskide olusan boslukta tekrar vajina eski halina döner devamli o genis hali gibi olmaz belki gunluk yapilan iliskilerde o genisligi korursun
020 Yorumla
Soran+1 yılİlişkim günlük devamlı bir ilişki durumdaydık açıkçası
- +1 yıl
Penis kalınlığı yeterli buyukte miydi sana aci veren ayni zamanda vajinanda bir genisleme hissediyor musun yani
Soran+1 yılKalınlık yeterli genişleme vajinadan gaz çıkması gibi şeyler de yaşadım biraz ilişki ortalarına doğru alıştım ama ağrı devam ediyordu sonra da bitti zaten bu sefer kendim bir seyelr yaparken acıyor
- +1 yıl
Tek basina aktivite sirasinda genelde parmak mı sokuyorsun yoksa vibratör gibi oyuncaklar mi kullaniyorsun
Soran+1 yılTek orta parmak başka bir şey yok
- +1 yıl
Onda bile siddetli bir agri mi oluyor sebebi vajinada bir agri ya da yara falan degil degil mi ya da yeni iliskiden cikipta mi yapiyorsun
Soran+1 yılİlişki üstünden 1 ay geçti parmakla aşırı bir ağrı yasamiyorum ama yanma yaşıyorum normalde parmak kullanmam açıkçası ama bugün böyle bir halt yedim yara vs bir durum söz konusu değil
- +1 yıl
Vajinan kuruyken mi yaptin
Soran+1 yılO ne demek?
- +1 yıl
Vajinan ıslak mıydı bunu yaparken yoksa kuru muydu
Soran+1 yılFazlaca ıslaktı
- +1 yıl
Çok garip normalde ıslak olan bir vajina giren bir nesle oldugunda kaygan yapisiyla beraber o penis de olsa icine girmesini kolaylastirir hatta icine alır
Soran+1 yılEvet bende bir sağlık sorunu olduğunu düşündüm bu yüzden parmağımı fazlaca sıkıyordu dedim daralmış tamam ama bu kadar yanma 🙄
- +1 yıl
Baska bir sey sokmayi denedin mi vajinaya ornek deodorant şişesi gibi hem uzunlugu hem kalinligi vajinana uyar
Soran+1 yılOnun acısını hiç dusunemiyorum hiç yapmadım
- +1 yıl
Peniste fazla bir sey olmuyor ya da zamanla alisiyorsan ona da alışırsın gibi duruyor hassas bir vajinan var belli ki
Soran+1 yılEvet hassas 🥲
- +1 yıl
Yapacak bir sey yok belki vardir da o derece bilgiye sahip degilim
Soran+1 yılTeşekkürler her şey için 💫
- +1 yıl
Rica ederim 🌼
eğer cinsel ilişki esnasında disparoni (cinsel ilişkide ağrı yapıyorsa) doğuştan gelen bir vajina darlığıdır hiçbir şey yapamazsın bu duruma
08 Yorumla
Soran+1 yılEmin miyiz ağrı var sonrasında yanma var batma var
Soran+1 yılKafan mı güzel derken?
Soran+1 yılHe içtim verim sende iç 😂
Soran+1 yılAhahahhahaa 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak her kafadan bir ses çıkıyor kendine tanı koyman çok saçma doktora gitmelisin. Belki kızlık zarinmim yapısı doğuştan ilişkiye girmeni engelliyor olabilir birsuru sebebi olabilir. Yani burada tahminlere ogrenemezsin
00 YorumlaSanırım kendini çok kasıyorsun kasıldığın için böyle oluyor rahatlamaya çalış kendini rahat hisset
04 Yorumla
Soran+1 yılGaliba bundan kaynaklanıyor
Soran+1 yılBende de oluyor işte
+1 yılHayir bu saglik sorunu degil. Bunu kendine korku olarak aşılama. Bu senin anatomik yapin..
05 Yorumla
Soran+1 yılEmin miyiz bak ağlayacağım şimdi 🥲
- +1 yıl
Evet eminim. Bunun icin ameliyat falan olmana gerek yok. Sadece kendini daha cok kasma. Iliskiye odaklan. Zaten düzenli iliski yasayinca alisiyorum demissin yorumda
Soran+1 yılEvet alışıyorum biraz olsun o acılar azalıyor işte teşekkür ederim umarım öyle olur 🥲
- +1 yıl
Inan oyle. dusunerek takinti yapma. Mutluluklar
Soran+1 yılTeşekkürler 🌸🥲💫
+1 yılDoktora danış derim. Belki genişletme ameliyatı olabilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılBunun için ameliyat da mı oluyormuş?
- +1 yıl
Aynen var ameliyatları ama git danış sor doktora ne der bilemem. Bazen zevk almayı da engelleme gibi bir durum olabilirmiş.
Soran+1 yılOlabiliyor bende de işte sıkıntı büyük yani acı çekiyorum resmen
- +1 yıl
Acı çekiyorsan kötü. Git sen doktora o sana daha sağlıklı bilgi verecektir. Buradan bulamazsın bu bilgiyi cidden
Soran+1 yılBulamadım zaten abazan dolu çok teşekkür ederim sana 🌻
- +1 yıl
Rica ederim : )
Muhtemelen yeterince ıslanmiyor ve sulanmiyor olabilirsin. Pozisyonlarda önemli
08 Yorumla
Soran+1 yılIslanıyorum emin ol ıslanıyorum bende bunu anlayamıyorum zaten sinir oldum
Soran+1 yıl22 yaşım 2 kişiyle birlikte oldum diğeri 17 cm civarı zannedersem çok oldu sonki 20 cm ve düzenli bir ilişkiydi bu ne zamandır ilişkiye girdiğimi sorma oralar biraz karışık
- +1 yıl
Kayganlastirici kullanmayı denedin mi farklı pozisyonlarda yapmayı dene vajinanin tam açıldığı pozisyonlar tercih et zevk almak için. Kasıklarda olan oluşan ağrı normal 20cm için yumurtalıklar ağrı yapıyor olabilir benim bir iki partnerimde de oluyordu uzun sürerse yumurtalık ve kasık ağrısı falan kendi kendine de vajinanla meşgul olursan gelişme olur
Soran+1 yılKayganlaştırıcı hiç denemedim farklı pozisyonlar denedim bazı pozisyonlar daha sıkıntı tabii bazıları biraz daha rahat dar olması benim açımdan da iyi aslında hani erkek daha zevk alır onun zevk alışı hoşuma gider ama bu acıya da değmez partnerim mi çok sertti acaba desem 1 ay geçti parmakla da yanıyor anlayamadım
Soran+1 yıl4 sene gibi bir sürede alışamadım inan uzun ki ne uzun hemde
Cinsellik konusunda 514 cevap paylaştı. yeterince ıslanmış olsan rahstsiz edecek kadar ağrı olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapı meselesi belki ilerde çocuğun falan olursa düzelir vardı benim senin gibi sevgilim sevişiyoruz ama nasıl berbat durum yaşıyorum gel bana sor acıyor dur falan bir zevk falan alamıyordum açıkçası
00 Yorumla
+1 yılNormalde daha çok zevk alman gerekiyo partnerine söyle daha nazik davransın bence
00 YorumlaCinsellik konusunda 312 cevap paylaştı. Dert etme nar çiçeği gibi açılır tomurcuk olarak devam et.
00 Yorumla
+1 yılBunun yeri burası değil. Böylesine ciddi bir durum söz konusuysa doktora gitmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin vücut yapısı farklı, genetikde oluyor, ailenininde aynı olmalı
00 Yorumla
+1 yılBence bi uzmana görün anlat sorununu buvebenzeri yerlerde sorununa çözüm bulamazsın
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yıldaha ne istiyorsun kasların baya saglam olmuş doya doya seks yaparsın her yaptıgın deli olur. sen tek her sekste kaydırıcı kullanıcaksın
00 Yorumla
+1 yılDaha güzel değil mi? Sarkma olmaz
316 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor zaten ama acısı biraz zorluyor parmak bile acıtıyor diyorum 😒
- +1 yıl
Bilmiyorum. Bence daha çok zevkli olur gibi
Soran+1 yılMaalesef 😒
- +1 yıl
Ya bacım bu ayılar böyle cinsellik konuşunca onlarla cinsellik yapacağımızı zannediyorlar
- +1 yıl
Cinsel açlığın Afrikası Türkiye
Soran+1 yılMaalsef öyle sağlık sorunu insan gibi bir şey sorduk
- +1 yıl
Normal doğumda yapamassın sen
- +1 yıl
Sezaryen var ya bunun için allahın beyinsizi
Soran+1 yılHiç doğum yapmadım bilmiyorum umarım yapabiliriz 🙃
- +1 yıl
Ayrıca hamilelik sırasında vajina genişler. Doktorlar da normal doğuma girmeden önce keserler vajinayı işte bunu bilecek bir zekaya sahip değiller allahın cahilleri vajinanın dışıyla ilgileniyorlar abazalıktan içiyle değil
- +1 yıl
Ne kadar seviyesiz baktın olaya. Bazı kadınlar ve doktorlar sezeryana karşı. İster vajinayı kes ister sezeryan ol ya da olma. Ben sadece normal doğumun zor olacağını belirttim. Bu kadar egolu kibirli olma. Bir bilgin varsa düzgünce paylaş. İlk sözün bilgin olsun. Hakaret değil
- +1 yıl
Seviyesiz olan sensin fikrin yoksa zikrin de olmasın
- +1 yıl
Sağlıklı mı dedim ben zaten mk eğer normal doğum olmuyorsa sezaryen yapılıyor zaten
- +1 yıl
Hahaha. Zoruna giden tek o dimi
- +1 yıl
Gerçekler abazacım
- +1 yıl
Şimdi mağarana geri dön
Çok güzel işte sorun ne
00 YorumlaGörmeden bişey diyemem
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden deyil buyuk seviyorsunuz erkeyinizi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar aralikla iliskiye girdiginizle de bagli o
016 Yorumla
Soran+1 yıl4 senedir düzenli ilişkim vardı bunun içinde de yaşıyordum bunları ilişki biteli 1 ay oldu ve kendim bir şeyler yaparken de yaşıyorum bunu
Cevap sahibi+1 yıl4 senedir duzenli iliskin ne araliklaydi
Cevap sahibi+1 yılKac gunde bir sevisiyodunuz seks araligi neydi
Soran+1 yılYeri geliyor her gün yeri geliyor 2 günde birdi araları uzak değildi yani
Cevap sahibi+1 yılAnladim bazen oluyor oyle. Her seferinde ayni aciyi cekmemelisin ama cok garip oyle. Ust uste gunlerde olunca hep bir tik hizli geciyor aci normalde. Aralik verince basa sariyor.
Soran+1 yılÜst üste olunca alışıyorum biraz daha iyiyim evet ama işte Aralık olunca her şeye baştan başlıyorum resmen şu an bir ilişkim yok ve kendi kendime bir şeyler yaparken de bunu yaşıyorum kasıyorum galiba kendimi bilmiyorum yeteri kadar ıslanıyorum da bu arada
Cevap sahibi+1 yılOnlari yorumlarda okudum dolastim biraz. Yapiyla alakali bu istekte islanmada sorun yok. Fizyolojik tamamen. Esniyor ve basa donuyor. Sende sknti yaratir elbet ama partnerin bayiliyodur bu duruma
Soran+1 yılBayılmaz mı bu durum onu daha da hırslandırıp daha çok abanıyordu bilerek ve isteyerek sert seviyordu bu da beni aşırı zorladı
Cevap sahibi+1 yılIyide bu bokunu cikarmak oluyor afedersin. Alisma faslindan sonra hizlansa ya da sertlesse tamam. Belkide hirpalamasindan dolayi isledi. Sanki duvardan giriyosun awk
Soran+1 yılİşte belki bende bu yüzden kendimi çok kasmış ve buna alışmış olabilirim onunlayken özellikle vajinada batma vs yaşıyorum bildiğin sanki bıçak saplaniyor gibi
Cevap sahibi+1 yılBi yaziver sakincasi yoksa. Ona dair bise diyeyim
Soran+1 yılBuradan söylersen sevinirim
Cevap sahibi+1 yılKafadan gizli yazsam daha saglikli olurdu Şu an yazamam diye dusunuyorum :D bigun baska bi soruna denk gelirsem direkt kendini hatirlat bana
Soran+1 yılHahahaha 😂 merak ederim ama şimdi ben 😂
Cevap sahibi+1 yıl3 5 dk olsa amenna butun site bu soruda buraya yazamam denk geliriz elbet :)
Soran+1 yılNe nazlısın ama severiz nazlı dur 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok mu kasiyon kendini
068 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki ilişki sırasında çok bir şey belki zevkten anlamıyorum ama acı hafif oluyor sonrası yanma ve kasık batması vajinaya birden bıçak saplanır gibi
Cevap sahibi+1 yılYok acısa hissedersin tahriş falan mı ettin yoksa
Soran+1 yılTahriş olması imkansız baya ıslanıyorum da yani ben popoma kadar iniyor ıslaklık sen düşün
Cevap sahibi+1 yılYok artık o nasıl seftalidur ya çok azgınsin galiba ama yanma olmaması lazım yaa
Soran+1 yılGerçekten aşırı ıslanıyorum yani hep bu şekilde oluyor istekliyim vs evet ama bu şekilde yanma hoş değil
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın ki sen? Bide bu ilişki sırasında mi oluyor sonrasında mi
Soran+1 yılİlişki sırasında kasık ağrısı yaşıyorum ama sonrasında yanma batma oluyor bildiğin vajinam acıyor girdikçe
Cevap sahibi+1 yılDoktora gittin mi
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılİslanipts bu kadar sıkıntı çekmen garip ya seks için her şey uygun olduğu halde yapamıyorsun
Soran+1 yılEvet çok sıkıntılı bir durum ıslanma evet var fazlaca hemde sonrası işte büyük sıkıntı bu kadar ıslandığı için zaten hiç kayganlaştırıcı tercih etmedim belki o işe yarayabilir
Cevap sahibi+1 yılO ne işe yarıyor
Soran+1 yılKaygan oluyor işte 😂
Cevap sahibi+1 yılSenden çok şey öğrenmem lazım ya 😂
Soran+1 yılUsta değilim sakin ol 😂
Cevap sahibi+1 yılKızlara dair pek bişey bilmeyonce böyle oluyor 😝😝
Soran+1 yılHahahahhaa öğrenirsin zamanla 😂
Cevap sahibi+1 yılİpuçlarını ver bari de canım gibi kalmayayim ilerde 😝😂
Soran+1 yılCanım popiş oluyor herhal 😂 Düzeltmişler 😂 İpucu yok kendin deneyimle 😂
Cevap sahibi+1 yılburada çok açık konuşma olmuyor ya sevmiyorum onun için burdan konusmsyi 😂😂
Soran+1 yılPeki 😂
Cevap sahibi+1 yılAhahahah senin bişey demen lazimdi burada 😂😂
Soran+1 yılDemiyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılAnladın mı 😂😝
Soran+1 yılAnladım ama yok 😂
Cevap sahibi+1 yılAhahahah niyee
Soran+1 yılİşime gelmedi 😂
Cevap sahibi+1 yılFenasinnn sen hee tam iliskilik kız 🙃
Soran+1 yılDerken 😂
Cevap sahibi+1 yılİşte bunu özelde olsam açık scik konuşurdum 😂😂
Soran+1 yılDe işte ya ne diyorsan sanki kim olduğun belli 😂
Cevap sahibi+1 yılOndan değil ya burada kelimeleri ceviriyorlsr ya onun için dedim 😂
Soran+1 yılKısaltabilirsin ya da * şunu kullanmayı dene 😂
Cevap sahibi+1 yılOnunla ugrasans kadar geçsek ya özele ya da telegram Instagram kullanmak gerekiyor 😂
Soran+1 yılSen zeki çocuk ama sana nou nou 😂
Cevap sahibi+1 yılAhahahah ya burada bari kinusalim sevdim konusmani 😂
Soran+1 yılNeresini sevdin be düz konuşuyoruz 😂
Cevap sahibi+1 yılİçindeki o çılgın kızı açığa çıkartmak istiyorum 😂
Soran+1 yılAhahaha içimde küçük bir çocuk var lan 😂 Ne çılgın kızı 😂
Cevap sahibi+1 yılAhahahah ne güzel ya o çocuğu severiz o zaman 😂😂
Soran+1 yılSevme beniii senin sevmelerine kalmadım 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAhahahah senin gibileri farklı sevmek lazım 😂
Soran+1 yılMesela nasıl 😂
Cevap sahibi+1 yılAhahahah yaa hadi ama detaylı anlatayım ben nasıl sevecegimi 😂
Soran+1 yılHayır istemiyorum kuzum 😂
Cevap sahibi+1 yılAhahahah seni kuzu yerine kor meeeeletirim 😂😂
Soran+1 yılAhahah çok beklersin 😂
Cevap sahibi+1 yılAhahahah sen açık misin
Soran+1 yılEvet ne oldu birden sjsjsjs
Cevap sahibi+1 yılNe yapayım yüz vermiyon başka yerini ver bari 😂
Soran+1 yılYaaa sjsjsjsjs
Cevap sahibi+1 yılAhahaha hadi hadi naz etme 😂😂
Soran+1 yılEttim bı kere 😂
Cevap sahibi+1 yılKız evi naz evi demişler ama bunu acısını cikartirim 😂😂
Soran+1 yılAhahahhaa naz ömür boyu devam edecek bebiş 😂
Cevap sahibi+1 yılÖmür boyu acısını cikarticam o zaman güzelim 😂
Soran+1 yılAhahahha güzeli yesinler senin ahahahaha 😂
Cevap sahibi+1 yılYiyecem zaten az kaldı 😂😂
Soran+1 yılAhahaha 😂😂
Cevap sahibi+1 yılGülüşünü yerim senin 😂
Soran+1 yılYe bebişim ye onu da ye 😂
Cevap sahibi+1 yılBaşka neyini yiyeyim 😂
Cevap sahibi+1 yılHuhuuuu bebegimmm nerdesin
Soran+1 yılBurdayım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYaa burdan mi konusucaz 😂
Soran+1 yılNerden konuşacağız 😂
Cevap sahibi+1 yılTelegram Instagram Ksnin özeli daha sayayım mu 😂😂
Cevap sahibi+1 yılburada misin
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEee ne güzel iştee kocan şanslı
04 Yorumla
Soran+1 yılŞans ona bana yok
- +1 yıl
Neden olmasın saçmalama yaa
Soran+1 yılYanıyor biraz ki ilişkim biteli 1 ay oldu
- +1 yıl
Yağla
Çoğu dar vajinalar değişmiyor
00 Yorumla
+1 yıldaha ne istiyorsun mis gibi
00 YorumlaSıkma kasma kendini
05 Yorumla
Soran+1 yılKastığım için mi oluyor?
Soran+1 yılKasmamaya çalışacağım o zaman
Soran+1 yılTeşekkürler 💫
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende burdan bulduğum kızla yaptim 2 hafta acımış
00 YorumlaPwki oral yapinca
05 Yorumla
Soran+1 yılOrgazm oluyorum sıkıntı yok ıslanıyorum da bunda da problem yok cinsel ilişki sırasında ağrı sonrasında yanma ve batma yaşıyorum
+1 yılZayıf minyon musun
051 Yorumla
Soran+1 yılZayıf değilim biraz etli butluyum :)
- +1 yıl
Hmm ilginçç 😊
Soran+1 yılNe oldu ki?
- +1 yıl
Yok yani zayıf olsan derdim ondan. 20 cm içine almışsın hala parmak acıtıyo olması ilginç geldi
Soran+1 yılEvet bana da garip geliyor işte anlayamıyorum ilişkiye girmeyeli 1 ay oldu şimdi ilişki sırasında tabi parmak o kadar şey olmuyor ama 3 gün geçince zaten hemen başlıyor toplamaya olmuş 1 ay parmak canımı yakıyor ki zaten ilişki olduğu zaman da ilişkide yanma hafiften bitince kaşık ağrısı
- +1 yıl
Ya bişey olsa hiç yapamazsın da vajinanın yapısı öyle demekki hemen kendini toparlıyor
Soran+1 yılYa açıkçası 2 kişi oldu sadece hayatımda 1. de anladık kan geldi de 2. de de geldi şimdi 3. de de gelirse
- +1 yıl
Yapısı öyledir ya hemen kendini topluyormuş sık sıkta yaşamıyorsun yeterince ıslanıyorsun dimi ilişkiye girmeden önce
Soran+1 yılSık sık her gün yaşadığım zamanlar oldu o zamanlar bu denli olmasa da yaşıyordum yeterince ıslanıyorum
- +1 yıl
Bilemiyorum ya belki etli butlusun diye etler aşağıya baskı yapıyo kapatıyo
Soran+1 yılYa sende ya😂
- +1 yıl
Yani başka ne olabilir 😂😂 yapısı öyle ya bi sorun olacağını sanmıyorum istersen bi jinekoya görün
Soran+1 yılGörüneyim bakalım da çok güldüm affet 😂
- +1 yıl
Yok sen affet olmayan mantığımla fikir yürütüyom işte 😂
- +1 yıl
Mesela vajinusmus diye bişey var acicak korkusu stresi ile vajina kendini tamamen kapatıyo kaslar geriliyo duvar örülüyor. ilki acılı oldu diye hep acicak korkusu olmuştur sende belki ondan ne kadar ıslansanda vajina kendini salmıyor
Soran+1 yılTanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmemmmm 😂 Şaka şaka affettim 😂
- +1 yıl
Sen bak yinede vajinusmusumsu bi durum gibi seninki ya da yapısı öyle 😂
Soran+1 yılİlki aslında çok başarılı bir durum değildi sıkıntılı bir durumdu o olabilir mantıklı ama vajinismus olsa da şimdi hiç içime alamam
- +1 yıl
İşte vajinusmus değilde vajinusmusun yandan yemişi gibi düşün😂😂😂
Soran+1 yılAhahhahaa bu iyiydi 😂
- +1 yıl
Varsa başka aklına takılan yazabilirsin 😂
Soran+1 yılBunun harici yok 😂
- +1 yıl
Peki olursa yazarsın 😂
Soran+1 yılUmarım olmaz 😂
- +1 yıl
Yani umarım tek bu sorun olurda yazmazsın kdkdkkd
Soran+1 yılUmarım dahasını kaldıramam gizli kişi 😂
- +1 yıl
Gel gel konuşalım senle 😂
Soran+1 yılYok sağol ben almim 😂
- +1 yıl
Israr var teklif yok djjdjd la sapıklaşmicam söz dkkdkd dilediğin an engellersin zaten 😂
Soran+1 yılAhahhaa yok kuzum gerçekten istemiyorum 😂
- +1 yıl
Sen bilirsin artık kuzu😂
Soran+1 yılTabi ben bileceğim kuzum 😂
- +1 yıl
Ben bilecek değilim tabi dkdj yaş kaçtı senin djdjd
Soran+1 yılYirmiikiydi benim sjsjsjsjs 😂
- +1 yıl
Yirmiikidi şimdi kaç dkdk
Soran+1 yılYirmiikipuçuk sjsjsjsjs 😂
- +1 yıl
18 yaşını geçtikten sonra buçukları sayıyolarmı ya jddjjd 18 e kadar buçuklarda sayılır sonra buçuklar gider kaç yaşındasın dersin 17.5 der 16.5 der mesela djjd
Soran+1 yılAhhaha puçuk önemli ya 😂
- +1 yıl
18 den sonra önemi kalmıyor ya😂
Soran+1 yılOradan kalan bir alışkanlık ya ne yapalım şimdi söküp atalım mı puçukları onlar can değil mi yani 😂
- +1 yıl
Atalım ya 22 den sonra hele küçültmeye gitmek lazım dkdkf
Soran+1 yılKüçülmek isteyen kim ki bebiş her yaşın kendine has güzelliği var 😂
- +1 yıl
Görcem seni ilerde selülitler olsun memişler sarksın kdkdkd
Soran+1 yılYani karşı cinste çok iyi halde olmayacak sorun yok sjsjsjsjsj
- +1 yıl
Olsundu gençleşmek istiyorum diyeceksin her yaşın güzelliğini öpeyim diyeceksin kjj
Soran+1 yılYaşlı ve istekli bir karı olacağım için çok problem yok açıkçası alayına sjsjjjjsjsjsj
- +1 yıl
Yaşlanınca bu istekte gidecek kuruyacak içine alırken kan ağlicaksın djdjd
Soran+1 yılBenimki bir şelalee şelaleee 😂
- +1 yıl
Şelale de kitlemiş kendini hayırr bu kadar aç olup yemek yiyememek nedir ya kes at şunu 😂
Soran+1 yılKestim anasını yeter beee 😂
- +1 yıl
Rkrkkfk
+1 yılMuhtesemsin
00 Yorumla
+1 yılEğer istersen Sana Bu konuda Yardımcı Olabilirim
00 YorumlaJapon musun onlarınki dar olur
00 Yorumla
+1 yılDaracık diyorsun 😯😋🔥
00 Yorumla
+1 yılGel birxe beraber denetelim
01 Yorumla- +1 yıl
Eve t ne diyoecektim sağlık sorunun varsa git doktora
Vurdur zevkine bak
00 YorumlaGel genisleteyim büyük kalın cubugum la
016 Yorumla- +1 yıl
Iyyy sapık
- +1 yıl
İyiliğine senin ben şimdi
- +1 yıl
Abi genişleteyim ney ya cidden açlıktan geberiyorsunuz yeter artık
- +1 yıl
İyiliğine tükürürüm senin şimdi ama
- +1 yıl
Akılsız gel genişlet mi dedim? Dünyadaki son erkek olsan bile bakmam sana
- +1 yıl
Sapıkkkk
- +1 yıl
@Desuyonee ay bunlar beni taciz ediyor yeter artık bıktım sapık kopeklerden
- +1 yıl
Çomar bas git yumruğum vurucam şimdi
- +1 yıl
Ağla Çomar sapık
- +1 yıl
Kes sesini sen kimsin
+1 yılHarika daha ne olsun
00 Yorumla
+1 yılvajina kası o
21 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. İyi işte 😏
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi değil işte parmak bile acıtıyor diyorum
Soran+1 yılÖğrenemedik
+1 yılİlginç bi durum
00 YorumlaHer erkeğin hayali
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanmam görmem lazım
014 Yorumla- +1 yıl
Buda sapıkkkk
Cevap sahibi+1 yılHangimiz değiliz ki soruyu sorana baksana yatmadigim kalmadı diyor 🤣🤣
- +1 yıl
Taciz etme hakkını vermez dağ ayısı mısın?
Soran+1 yılNe kadar Çok kötüsün gerçekten yatmadığım kalmadı mı yazıyor çok kez yaptım ama kimle kaç kişiyle yazıyor mu? Abaza
Cevap sahibi+1 yılYav hadi ordan ateşin başına mı vurmuş sana giren çıkan ne ilgisiz kaldın onda mi bu tavır çirkini opmemisler kendini namuslu sanmış
- +1 yıl
İstediğiyle yatar? En azından rızası olan kişilerle yapmış eşek herif senii
- +1 yıl
Ya bi * git hacı ayarlarımla oynama ya
- +1 yıl
Bir çok kez ilişkiye girmiş olması onu sapık yapmaz özürlü herifler
Soran+1 yılAhahha gülüyorum ve senin altına yatacak olana acıyorum 😂
- +1 yıl
Bunlarla kimse yatmayacağı için bu haldeler zaten tükürdüğüm abazaları
- +1 yıl
Kim yatar bunlarla
Cevap sahibi+1 yılSenin ayarların bozulsa ne olur g. rizekali hadi ordan seni kaideye bile almayacam havla dur hadi
Soran+1 yılGizlendin madem o kadar güvenin var niye gizlendin 😂
- +1 yıl
Gizlendi korkudan haha gerizklı kim belli daha millete yavşıyorsun tipe bak sana kimse bakmaz haha
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar