Bekarım gece saat 12 de şu an evli olsaydım sınırsızca seks yapardım diyorum. Evli olsaydım eşim işten eve geldiğinde erotik giyinip eşimi kapıda öyle karşılar boynuna atlar öperdim diye hayaller kuruyorum. Akşam yemekten sonra tv izmek yerine eşimin kucana çıkıp günü konuşurdum eşimi sürekli tahrik eder gözünü benden ayırmamasını sağlardım. Eşim banyo yaparken birden banyoya girip ben geldim demek isterdim bu ve gibi gibi şeyleri düşünüyorum.
Evli olunca bu düşüncelerim geçer mi (bence asla geçmez) evlenince libidom düşer mi aynı mı kalır yoksa yükselir mi? Bakireyim daha önce cinsel yaşamım olmadı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bak var ya aynı senin gibi istiyorum bende, Böyle cilveli aklımı başımdan alan eşim olsa her gün deli gibi sevişsek, sadece seksten bahsetmiyorum, uzun uzun öpüşüp elleşiriz, beraber duş alır şakalaşırız, gezer dolaşır hayatı dolu dolu yaşar aynı günün akşamına yine sırılsıklam terleyinceye kadar sevişiriz, Hele yaşlar gençken dolu dolu yaşayalım istiyorum ya, Öyle sanal yapma, konuşma falan değil ben hayatım da gerçek birisi olsun istiyorum, Kendim gerçekten yakışıklı kaslı çekici bir erkeğim, istesem kendime böyle sevgili falan bulurum ama uzun zamandır hayatımda kimse yok namaz kılan ve dinine göre yaşayan biriyim zinada etmiyorum, Sadık bir insanım böyle aklımı alan eşim olsun zaten gözüm asla dışarıda olmaz, Dönüpte başkalarına bakmaya bile tenezzül etmem, Elde edemediğim kişilere bakmanın bir anlamı da yok zaten p. no falan da izlemem öyle, Bana senin gibi bir hatun gerekli uzun yıllar birlikte yaşlanacağım her zevk ve fantazimizi yaşayacağımız 😍😍 Keşke senin gibi karım olsa şimdi bile hayalimde bir sürü şey canlanıyor var ya, dolu dolu yaşamak istiyorum
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir şey sorcam tesettürlümüsün sen?
Soran+1 yılHayır açığım neden sordunuz
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim öylesine, ev kızıyım, kocama sadık olurum, ne isterse yaparım falan dedin diye, her şey seks değil ama çok güzelde yemek yapan hamarat bir kızsan seni alan yaşadı, duş fantazine bayıldım bu arada, tam banyodayken soyunup bir anda içeri girmen girmen 😅😅
Soran+1 yılEv kızı değilim üniv mezunuyum ama çocuktan sonra çalışmayı düşünmüyorum. İyi yemek yaparım ev işinden anlarım 😊
Cevap sahibi+1 yılEv kızından kastım aile değerleri manasında dedim, bakireyim kocama saklıyorum demiştin ya mesela, yani kötü şeyler değil bunlar yoksa doktora yapan çok da kültürlü aile kızları var o açıdan dedim, Ne olacak bizdeki bu aşırı derecede cinsellik isteği ya Allah aşkına, bende yazları günde 5-6 posta atıyorum hala inmiyor bazen, birde namaz kılan biriyim, gusül al gel falan epey zorluyor ya, ben zamanında cinsellik yaşadım da sonra tövbe ettim, çok pişman oldum aynı senin gibi bende ileri de eşimle yapacağım sadece
Soran+1 yılGusül çok zorluyor ya
Cevap sahibi+1 yılEvet ya özellikle tam o sırada uyku bastırıyor ve uyuyakalıyorsun
Cevap sahibi+1 yılNamaz kılıyor musun peki?
Soran+1 yılHayır kılmıyorum
Cevap sahibi+1 yılBen 22 yaşındayım, Hiç bir zaman kimseye ihanet etmedim, sadık ve dürüst bir insanım, Aynı zamanda birine kalbim ısındıysa da kolay kolay asla soğumam, Yakışıklı ve boylu poslu da birisiyim, maddi imkanım da var ama gelgelelim olmayınca olmuyor, Evlenmek istiyorum uygun aday bir türlü çıkmıyor karşıma uğraşıyorum sürekli hayal kırıklığı, duygusal bir insanım, cinselşik dışında da birine değer veren sürekli vakit geçirmek isteyen biriyim, Aşırı ilgiliyim kendim öyle ilgi manyağı değilimdir de sevdiğim zaman hep ilgi gösteririm, Böyle evlensek de hep yapışık ikizler gibi herşeyi berabee yapsak diyorum 🤣 İşim gücüm falan kazancım iyi, Çalışmak istemeyen birisi olmasını istiyorum, kendim beş vakit namaz kılarım, dini eserler okurum, aşırı mutaassıp bir insan değilim, Kimseye de öyle kapanma ve namaz konusunda falan asla baskı yapmam, Ailemde çok düzgün insanlardır, Yani her açıdan zaten evlenmek istiyorum, Harama girmekden korkuyorum, cinsel anlamda aşırı derecede istekliyim, Doyumsuz bir insanım, zinaya düşmekten de çok korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılÇünkü Allahın razı olmadığı işler yapmak istemiyorum, Tövbeliyim, Uzun zamandır da kimseyle flörtleşmiyorum bile, Hayatımda birisi olsun gerçekten öze önem veren, değerli bir insan her yönüyle hayatıma anlam katan bilgili ve kültürlü, ve bir ömür boyu sürsün evliliğimiz istiyorum, Sadık bir insanım, asla gözüm dışarıda olmaz, Herşeyi eşimle yaşayalım istiyorum, Gerçek bir evlilik düşünüyorum, seni tanımak isterim, eğer anlaşabilirsek belki de birbirimizi tanıdıktan sonra evlenebiliriz, ben kendimden yaşı büyük birini kabul ederim, bakire olmayan birinide kabul ederim, Yeter ki aradığım kriterlere uyan birisi olsun 😊
Soran+1 yılBen 25 yaşındayım kendimden küçük birini hiçbir zaman düşünmedim ama büyük konuşmamak lazım. Buradan biriyle evlenme konusu bana çok uzak bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBirbirimizi tanıyıp, uyuşup uyuşmadığımıza bakabiliriz, birbirimize şans vermeye değer belki çok uyumluyuzdur anlaşırsak neden olmasın, ben İnternetten olmasına çok olumsuz değilim şahsen
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılDüşüncelerimiz çok benziyor aslında, hangi şehirde yaşıyorsun? Ben İstanbuldayım
Cevap sahibi+1 yılBirde boyun kaç çok merak ediyorum
Allah aşkına uzun ol ya 😂😂
Benim boyum 191, o sebeple özellikle sordum da
En İyi Cevaplar
Tam hayalimdeki kadın tipisin,öyle güzel anlar yaşarizki evin her odasında farklı pozisyonlarda zevk denizinde mutluluğa yelken açarız, işten gelişimi hasretle beklersin, bu gün hangi denizlerde mutluluğa kürek çekeceğimiz istek ve arzu ile beklersin. Hayal dünyasına fazlamı daldık, ne yapalım senin gibisini görünce bizi bile burada uçuruyorsun. Teşekkürler sen ve senin gibilerine
00 Yorumla
- Cinsellik konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılBu şekilde yaklaşman fanteziler yaşamak yaşatmak istemen çok iyi ve çok güzel bence. Senin gibi bir kadınla olmak isterdim. Hep böyle yüksek kalırdı libidon tenlerimizde uyardı muhtemelen. Ben dilini emerek öperdim mesela. Sürekli sevişirdik banyoda, mutfakta arabada evin tüm odalarında kıyafetlerini yırtabilirdim bazen
031 Yorumla
Soran+1 yılYırtma neden yırtıyorsun
- +1 yıl
Güzel olmaz mı
Soran+1 yılOlmaz
Soran+1 yılÇok prno izleme sen
- +1 yıl
p*rno izlemiyorum ki
- +1 yıl
İzlediğimi nereden çıkardın
Soran+1 yılAynen aynen kendini kandır
- +1 yıl
Ya bi boş ver git ya sikilmeye yer arıyım sen seni tokatlayarak * lazım
Soran+1 yılZiktir
- +1 yıl
Sen yaparsın onu
Soran+1 yılZiktur
- +1 yıl
Gtün yemiyor açık konuşmaya gizli gizli yazıyorsun 😂😂😂
- +1 yıl
Noldu cevap yok
Soran+1 yılSiktuuuur diyorum anladın mı git prn izle
- +1 yıl
Gel filmi beraber çekelim diyorum sen anladın mı yiyorsa özele gel
- +1 yıl
Seni iyi sikırumm emin ol mutlu olursun
Soran+1 yılDerdin ne senin ya bi git
- +1 yıl
Senin derdin ne
Soran+1 yılBenim derdim yok
- +1 yıl
Seni sıkmek benim derdim artık
Soran+1 yılSen anca elini zikersin
- +1 yıl
Yooo seni iyi * rahatlarsın hem
- +1 yıl
Gel bak ben seni iyice dikeyim sen rahatla
Soran+1 yılYa bi sussana
- +1 yıl
Noldu zikilmek istemiyor musun
- +1 yıl
Özele gelde seni rahatlayayım
Soran+1 yılYa sussana
- +1 yıl
Niye çok mu ıslandın
- +1 yıl
Neyi engelliyorsun
- +1 yıl
@nedemezsin seni
- +1 yıl
@nedemezsiniz
- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence olması gerekensiniz. İnsanın fıtratında vardır cinsel ilişki. Eşinizle yaşamak istemeniz de gayet doğaldır. Libido düşüşü, genelde kadınlarda değil erkeklerde oluyor ama pek tabii ki de böyle olmayan çiftler de var. Çevrenizde size ilgi duyan ve sizin de ilgi duyduğunuz birisi varsa evlenmeyi düşünmelisiniz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
62Cevap
- Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılher kadın bekarken böyle düşünüyor, evlendikten 3-4 ay sonra klasik monotonluğa dönülüyor. bakın bize, 2 hafta geçti üzerime atlayan zıplayan yok. ben yanaşınca da geri tepiliyorum. iki kanka gibi yaşıyoruz artık :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAy yok öyle olmaz
- +1 yıl
inş olmaz, ama maalesef gerçekler bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılPek değişmez yani beklenmedik bir şeyler yaşanmadığı sürece. Kocanız olacak kişi çok şanslı. Ben; kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, yakışıklı, büyük penisli, geniş omuzlu, kaslı, esmer/kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek.
00 Yorumla
+1 yılKizim sakin ol ne bu ates biz de bakiriz bir sey yasamadik da bu kadar da hormonlar tavan yapmadi hic noluyor size genetiginiz mi degisti devir mi degisti az sakin yani
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin libidon düşükse ben ne yapayım?
- +1 yıl
Su acidan da bakmak gerekiyor senin libidon asiri fazlaysa belki sende bir tuhaflik vardir zaten yasayanlar aliskanliktan dolayi surekli o tarz seylere yoneliyor ve siradanlastirdiklari icin hissizlesiyorlar boyle nasil diyim hayvanlar gibi yani duygusuz sadece maddi kisimdan dolayi manevi kisim bombos sonra ilerde evleniyorlar bir suru sikinti bosanma aldatma o bu su seninki hormonal artik azalir zamanla kafani mesgul edecek baska seylere odaklarsan bir sure sonra gecer zaten istesen de istemesen de goreceksin kendin
+1 yılLibido düşmez lakin evleneceğin kişinin beklentilerine karşılık verebilmesi de çok önemli seni anlıyorum ama bu karşılıklı alamayacağın bir adamla evlenirse evliyim kocam var ama sevişemiyorum neden sorusuna geçersin
00 Yorumla
+1 yılEğer libidosu seneden daha yüksek, tutkulu ve ten uyumunun olmadığı biriyle evlilik yaparsan bu düşüncelerine yazık olur.
16 Yorumla- +1 yıl
Ten uyumu tabikide şart
- +1 yıl
Ten uyumu diye bir sacmalik yok gtunuzden element uydurmayin cinselligi hayatinin merkezine koymus akli uckurunda olan insan pardon hayvanlarin ortaya cikardigi bir tabir bu ve bir sey yasamayan insanlar icin boyle bir durum soz konusu zaten yok olamaz aliskanligin guzellemeyle anlatilmasi bu sadece dikkat edin ten uyununu yakalayacagim diye kendinizi farkli konumlarda bulmayin
Soran+1 yılTen uyumu var eski erkek arkadaşımla öpüşürken hiçbir şey hissetmemiştim
- +1 yıl
Sen zaten bu kafayla bu zamana kadar nasil durmussun belli degil dudaklarin bekareti yok kiz erkek ne farkeder sanki hersey sadece cinsel iliski ten uyumu diye bir sey yok sacma sapan algisal dayatmalar bunlar suru psikolojisi
Soran+1 yılSana ne bundan? En ufak şey yaşamayan mı var? Ergenlik döneminde olan şeylerdi şimdiki kafam olsa onu da yapmazdım. Yapmam beni kötü yapmıyor hatalarımızdan ders çıkarmalıyız
- +1 yıl
Var kardesim herkes ayni mi bir sey yasamis olmamiz genelleme yapmamizi gerektiriyor mu peki her insan oyledir gibisinden ayrica ben kotudur iyidir demedim fakettiysen sen dedin ustune eklemissin bir de bu beni kotu yapmiyor hatalarimizdan ders cikarmaliyiz diye kafa karisik sanki biraz
+1 yılcicim ayları tamam öyle ama partner kötüsüyse ıhhh hadi tamam bitsin ya da duşa gidiyorum vs saçma şeyler o ateş her daim öyle olmuyor
011 Yorumla
Soran+1 yılTahrik edersem?
- +1 yıl
neyi ne kadar tahrik edeceğinize bağlı ama sen ne kadar edersen e adamın kapasitesi 2 dklıksa ne yapacaksın herkes 25-30 dk seks yapamıyor
Soran+1 yılSeks yapmayız sevişiriz sarılır kucağına otururum beraber duş alırız çıplak yatarız bu bile yeter aslında
- +1 yıl
he o zaman tamam dediğin gibi ise seks hariçi şeyler olabilr ama adamın boşalması ne kadar geç olursa ikiside iyi olur bazıları sevişirken boşalıyor :)))) herkes ben değil
Soran+1 yılErken boşalması önemli değil ben tekrar kaldırırım 🤷🏻♀️
- +1 yıl
yaşamadan bilemezsiniz sürekli kalmyor o kamyon danperi değil kaldır indir bazısı iniyor bekle babam kalksınn kötü bişey :)
Soran+1 yılO kalkana kadar kucağında hareket ederim 😒 sürterim😒
- +1 yıl
harikasınız tanımak isterdim
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
sohbet muhabbet
- +1 yıl
ne oldu sustunuz? :)))))))))))
+1 yılBence ayni kalir ben de hic seks yapmadigimda da boyleydim. Haftanin her gunu de seks yapsam yine kafam fantazilerde o kisilik
02 Yorumla
Soran+1 yılOff bende öyle olurum kesin
- +1 yıl
Aslında iyi bisey , bazilari isteyip de yapamiyo
+1 yılheralde
yoksa sana elektirikli
koca bulmamız lazım025 Yorumla
Soran+1 yılSeninle evlensem sen beceremezsin yani bu yorumundan bunu çıkarıyorum erken bşalma veya srtlik sorunun var belli bana çamur atıyorsun
- +1 yıl
sana neden çamur atayım
benimle rüyanda bile evlenemezsin
çamur atmadım
Soran+1 yılSeninle evlenmek isteyen kim be kalsın gelmiş 40 yaşına benimle rüyanda bile evlenemezsin diyor ulan o kabustur
- +1 yıl
sana çanur atmadım
istekli olman güsell
ama ewlenince monoton oluyor
nasıll uyandın bilemiyorum
Soran+1 yıl25 yaşıma girmeme 20 gün falan kaldı kendimi eşime saklıyorum her yönden yılların birikimi yaşımın verdiği azgınlık libidomun tavan yapması nasıl monotona dönüşsün daha 25 yaşımdayım ya. Elektrikli koca bulmamız lazım lafına takıldım ben o ne iğrenç bir şey. Eşimin libidosu düşük olsa ya da setlik veya erken bşalma durumu olsa ben bunu sorun edecek biri bile değilim sen gelmişsin bana elektrikli koca diyorsun hoş olmadı
- +1 yıl
bu yaşında bu kadar çekicilik harika, kimin elektirikli kocası varki,
aklın basmıyor mu.. şakadan
dedik sen başladın çamur demeye.. soruya farklı baktık.. mewlam bundam geri wermesin.. yataktaki uyum hayatına hayat katar..
Soran+1 yılSorun yok o zaman. Kusura bakma
- +1 yıl
cnn sağolsun..
bir yandan sevindiriyordun
bir yandan sayıyordun..
Soran+1 yılNeden sevindin 😀
- +1 yıl
dediklerin bir kadından
gelecek en güzell beklenti
Soran+1 yılUmarım eşim de öyle düşünür
- +1 yıl
seni alan yaşar bence
ama her kuyuya balıklama atlama..
dengin birisi olsun..
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
- +1 yıl
boyu boyuna
fizigi fizigine
yaşı yaşına
huyu huyuna uysun..
Soran+1 yılBen dış görüntüye önem vermem önemli olan kafa yapımız
- +1 yıl
aksine içine dışına önem wer
hayatının seçimi dirr..
Soran+1 yılDış görünüşü gerçekten umrumda değil içi güzel olsun değer versin sadık kaldın kadın ruhundan anlasın yeter
- +1 yıl
yaşın 25 mi senin
Soran+1 yılEvet 25
- +1 yıl
sana maşallah..
- +1 yıl
soruda daha iyiydin
Soran+1 yılKişisine göre
- +1 yıl
burada prensesler den bile çekiciydin..
çokk saoll..
Soran+1 yılDedim ya kişisine göre
- +1 yıl
saoll eksik olmA..
+1 yıl2 3 yıl devam eder bir çocuk dogurursun sonra olay biter bal kapağına döner maslak biter
08 Yorumla
Soran+1 yılNiye çocuktan sonra bitsin
- +1 yıl
Maalesef öyle oluyor çocuk sen hayatını bitiriyor hem zaman açısından zorlaşıyor hemde hormonal olarak kadınlar çocuk şefkatine yoğunlaşır kocayı unutur
Soran+1 yılYok ben olmam zaman yaratırım eşime
- +1 yıl
🤣 25 yıllık ev birine bu yalanları yutturamazsin çevremdeki arkadaşlardan hikirkm hep aynı
Soran+1 yılYalan değil gerçekten
- +1 yıl
Umarım öyle olur ama %10 ihtimal veriyorum siteye evli erkeklere sorum aynı cevabı alırsınız
Soran+1 yılBen çok azgınım yılların birikimi libidom çok yüksek her yönden kendimi eşime saklıyorum öyle evlenince geçeceğini sanmıyorum
- +1 yıl
Ben zaten o yüzden dedim ilk evlilik yollarında zor çocuk olsaydı biraz ona verirdin birazda hormonların yavaşladı libido düşerdi ama emin ol senin zamanın zor geçecek kaç tane insan tanıdım senn durumunda yani hepsinden aldığım cevap aynı zor zamanlar seni bekliyor artık ele avuca sığmaz hale gelecek bu durum o zaman!!
+1 yılfantezi dünyana bayıldım bu şekilde bir kadın erkeğini hergun baştan çıkarmaya yeterli bence
012 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle mi düşünüyorsun
- +1 yıl
Öyle tabi erkek daha ne isterki kadın yaşanacak herseyi yaşatıyor
Soran+1 yılYaa teşekkür ederim 🙈
- +1 yıl
Rica ederim 🌹İnşallah sözde kalmaz
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yaparsın yani
Soran+1 yılYaparım yapar 🥰
- +1 yıl
Seninki oral ve anal isterse tepkin ne olurdu
Soran+1 yılEşim ne isterse kabul ederim (hastalık boyutu olmayacak grup falan derse direkt boşanmaya gider)
- +1 yıl
Baya baya iyisin sen harika 🥰
Soran+1 yılNeden öyle dedin 😌😌
- +1 yıl
Senin gibi istekli arzuları sınırsız çok az kadın var
Umarım bu söylediklerin sadece düşüncede kalmaz senin de. :)
010 Yorumla
Soran+1 yılOfff inşallah
Soran+1 yılBen değişmem kafayı yemişim 😂😂
Soran+1 yılAma öyle çok fenayım 😂😂
Soran+1 yılBen 50 yaşıma gelsemde aynı olurum
Soran+1 yılYaa yok öyle değil daha fazlası vardır elbet
Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sende herkes gibisin. Doyman biraz zaman alacak ama evlenince hemen geçeceğini sanmıyorum.
022 Yorumla
Soran+1 yılGeçsin istemiyorummmm
Soran+1 yılGeçen yine sormuştun aynı şeyi hayır lazım değil😂
Soran+1 yılHahahah 😂😂😂 çekiyorum demek ki 😂😂😂
Soran+1 yılYok be napim xperi
Soran+1 yılYok be ciddiyim napim bu siteyi
Soran+1 yılÖyle oldu 😂😂😂
Soran+1 yılHayır 😂😂😂
Soran+1 yılHahahah hayıııır 😂😂😂😂
Soran+1 yılO soruma da aynı şeyi yazmıştın 😂😂😂
Soran+1 yılProfilin gizli 😂😂😂
+1 yılEğerki bu düşüncelerin yok olmazsa; kadının hammadde halisin vessalam
09 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
- +1 yıl
Ewet gerçekten
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Zaten bu hayatta bir erkeğin en büyük şansı eşi
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Senin gibi bir kadına sahip olan erkek şanlı dağilmidir sence;
- +1 yıl
Bir çok kadın sevişmeye hala utanıyor. Veya özgür bir şekilde yaşamıyor
Soran+1 yılEşimden neden utanayım ilk günler evet utanırım ama eşim utangaçlığımı alır
- +1 yıl
Sevişirken odada ışığı kapatan bir toplum var. Hala var yani
+1 yılTabi her gun erişme şansın olacagı için istek azalabilir.
07 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
- +1 yıl
Umarım azalmaz tabi :)) eşin çok şanslı
Soran+1 yılNeden öyle dediniz
- +1 yıl
İstekli kızları hangi erkek istemez ki? O yüzden şanslı dedim.
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim, bi ömür mutlu olun inşallah :)
Soran+1 yılHayatımda biri yok 🤗
+1 yılHeyecandan kollarının arasında tir tir titreyecek ve tamamiyle saf tecrübesiz birde doğallığına bırak kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aynı senin gibiyim ama ten uyumu varsa bence düşmez erkeğe bağlı bir durum ama düşsün istemem de
21 Yorumla- +1 yıl
Düşmez erkek eğerki kadını baştan çıkartır sekse hazırlar ise düşmez
Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. böyle kadın olacak sabahlara kadar alttan cıkarmıcan
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSendeki bu istek ve istege bagli olarak kabarmış bir vajina ile seni durdurabilene aşk olsun 😂😂
00 Yorumla Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. evlilik çözüm değil. evleneceğin adam öküzün molozun teki çıkarsa her şey hayalde kalır.
00 Yorumla
+1 yılBencil öküzün birine denk gelirsen isin zor. Libido dusmesini birak seksten sogursun
00 YorumlaEvlenmeden olmaz kafasından sıyır kendini, akıllı ol Neriman
00 Yorumla
+1 yıllıbıdonu dındırmene seklıne gore degısır tabularınla yasamaktan bunalmadın mı?
01 Yorumla- +1 yıl
nasıl basacıkıyorsun
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen varya mahvedersin adamı :)
aynı benim de yapacağım gibi :D08 Yorumla
Soran+1 yılNeden mahvedeyim 😔
- +1 yıl
yataktan çıkmazdık :D :D
Soran+1 yılKötü mü bu
- +1 yıl
söylediklerimde olumsuzluk yok ki,
nasıl ve neden kötü olsun !
şu an hayaller kurdurtuyorsun bana sadece :)
Soran+1 yılArtık hayal kurmak istemiyorum, yaşamak istiyorum
- +1 yıl
ben de öyle düşünüyorum :)
takp atsana bir şey sormak istiyorum
Soran+1 yılEvlenmeden yaşamam ama. Buradan sorabilirsin
- +1 yıl
yok soramam kaldırılıyor sonra.
ben de yaşamadım zaten o düşüncede değilim.
Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. az daha sık dişini ewlenince yapar rahatlarsın 😂😂 merak etme erkeklerde sewer böyle şeleri
011 Yorumla
Soran+1 yılLibidosu yüksek sever mi
Soran+1 yılLibidosu düşükse?
Soran+1 yılNeden aldatsın
Soran+1 yılHayır öyle değil. Benim libidom yüksek ya eşimin benim kadar yüksek olmazsa diye sordum
Soran+1 yılAldatmam ben
- +1 yıl
Ne bicim tabirler kullaniyorsun ya hayvan herif
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de evliyim ve libidom aşırı yüksek ama eşim benim gibi değil birbirimize hiç uyumuyoruz ve ben hiçbir zaman tam anlamıyla tatmin olmadım. Sen sakın iyice tanımadan seks yapmadan evlenme yoksa çok pişman olursun
02 Yorumla
Soran+1 yıl😔 evlenmeden önce olmaz
Cevap sahibi+1 yılÖnce yapmazsan asla tanıyamazsın onu
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç sorma bende her an istiyorum tuvalette banyoda mutfakta oturken her yerde seni hiç boş bırakmak istemiyorum bekarim hic iliskim olmadı
00 Yorumla
+1 yılDüşünceler güzel ama evlilere sormak lazım acaba her gün böyleler mi 😃
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayaller güzelde gerçekte uygulayan ne kadar var supheli
010 Yorumla
Soran+1 yılBen uygularımmm
- +1 yıl
Büyük konuşma bence evlilik bekarlık gibi görünmüyor çevremden gördüklerim kadarıyla
Soran+1 yılBendece
- +1 yıl
Değişen oluyor mutlaka
Soran+1 yılBen değişmem kafayı sıyırmışım bu konuda
- +1 yıl
Sen değişmesinde hayat değiştirecektir belkide ilk zamanlar böyle olmaya devam edeceksindir ama zamanla bu hayallerin bazen senden bazen eşinden kaynaklı kaybolup gidecektir her zaman böyle olamazsın herkesin bir doyumsuz olduğu anlar vardır senin köşe o anlardan birisi şu an bekarsin benim gibi böyle düşünmek hayal kurmak güzel ama dediğim gibi evlilik olduktan sonra değişiyor umarım dediğin gibi olur senin hayatın hayallerini gerçekleştirdim ne diyim
Soran+1 yılUmarım değişmez mastürbasyon yapmak bile beni çok mutlu ederken gerçeğini düşünemiyorum
- +1 yıl
İkisini kıyaslama bence masturbasyondaki orgazm hazzı gerçek yaparken alamayabilirsin çünkü diğeri partnerine bağlı mastürbasyon kendi elinde kendini vücudunu iyi tanıyorsun aldığın zevki artirman kolay ama diğerinde öyle olmayabilir hatta masta ihtiyaç bile duyma ihtimali olabilir
Soran+1 yılVur dedim öldürdün 😂😂😂 kötüyü çağrıştmaaaaaaaa
- +1 yıl
😂 gerçekler her zaman acıdır
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ve birçok erkeğin hayal ettigi gibisin. Birçok kişi böyle bir es ister. Cok mu isteklisin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlendikten sonra kendini biraz dizginlersin bu kadar olmayabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi karım olsa evde sadece külot giymesini isterim her an her yerimi okşarım bakarım evin her yerinde sevişirim yemek yaparken arkasından sıkıca sarılırım
08 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle istiyorum hayalimi yazdın resmen
Cevap sahibi+1 yılEn çok da kucakta uzun uzun öpüşmek altında sertliği hissederken onun dudaklarını memelerini emmem…
Soran+1 yılEvet ben ıslanmamışken onunkisi de kalkmamışken kucağına oturup dakikalarca sarılıp öpüp cilveleşmek istiyorum o şekilde tahrik olmak tahrik etmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılOff ben de seni sertleştirdikten sonra kalçanı okşayıp sertliğime sürtmek istiyorum
Soran+1 yılBen ne alaka
Cevap sahibi+1 yılBeni yazmak istedim
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılBaşka ne istersin sen
+1 yılOf of keşke senin gibi biriyle evlensem her gün her gece yapardım
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dediniz
- +1 yıl
Benimde şeyim yüksek
- +1 yıl
Yüksek olmayan biriyle evlenirsem her gün yapamayız
Soran+1 yılAnladımm
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Evlenelim mi
Soran+1 yılHayır 😀
- +1 yıl
Neden tanımıyorum deme taşınırız 😂
Soran+1 yıl😂😂
- Cinsellik konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılBunların onda birini bile yapmayacaksın 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Bence düşmez ayrıca neden düşsün istiyorsun ki
03 Yorumla
Soran+1 yılDüşmesini istemiyorum
Soran+1 yılGerçekten mi 🥰
+1 yılPeki nekadar süredir böylesin
03 Yorumla
Soran+1 yılKendimi bildim bileli hep ilgi duymuşumdur
- +1 yıl
Bişe sorabilir miyim Dm den
Soran+1 yılHayır
+1 yıl6 ay iyice doyarsın sonra bıkarsın
00 Yorumla
+1 yılYani el oğlu İyi basarsa düşer
00 Yorumla
+1 yılIstekli partnerle dahada artar
00 Yorumla
+1 yılEvlenince düşer bence
00 Yorumla
+1 yılSen nerelisin ki ne yiyip ne içiyorsun kız ☺️
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılBence daha da artar cinsel yönden mutlu olursan
00 Yorumla
+1 yılBu tamamen evlisigin kisi ile alakali
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılAzalır zamanla fazla seks yaparsan libidon
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmam azalmasın yaaa istemem
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin vaktin çoktan gelmiş geçmiş yaaa
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılYani acil evlenmelisşn yoksa patlayacaksın 😂
Soran+1 yılEvet😂
Cevap sahibi+1 yılyok mu hiç aday 🤔 çalışıyor musun meslek var mı
Soran+1 yılŞu an yok. Evet
Cevap sahibi+1 yılMesleğinde varmış soran eden çoktur seni 🤔😂 ne işle meşgulsün
Soran+1 yılTüm bilgilerimi sunmak istemiyorum 🙈
Cevap sahibi+1 yılPeki çılgınca fantezin var mı hiç
- Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenip düzenli sekse başlayında rutine döner
00 Yorumla plaka neresi
01 Yorumla
Soran+1 yıl34
Suanda fenamisimjz peki
012 Yorumla
Soran+1 yılYav yürü git ergen
Soran+1 yılYav bana yalvarıyorsun yorumlarda bana yaz diye dilenci kim ne yapsın seni ergen
Soran+1 yılYoruma bak ergen ya
Soran+1 yılYav he alın şu ergeni başımdan buralar leş koktu
Soran+1 yılLan sus slaq
Cinsellik konusunda 423 cevap paylaştı. Tanışalım mı :D
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılHayır😊
Soran+1 yılEvet😂😂
+1 yılAlışkanlık olur bu kadar yükselmez
00 YorumlaDüşmez :) yaz bana
05 Yorumla- +1 yıl
Biz de senin annene kiz kardesine kizina esine filan yazabiliyor muyuz bizde de yuksekse
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 kardeşim biriyle iletişim kurmak, hafif flört etmek ayıp bir şey değildir. Sen kendini de ahlak bekçisi gibi görme. Eğer hanımefendi kızsaydı kendisi yazardı. Sen kimsin anası mısın babası mısın? Bir de hemen hakaret ediyorsun tanımadığın insana. Çok yanlış bir zihniyete sahipsin. O kız bana yazsa da emin ol şanslı olurdu avrupada okudum evim yazlığım arabam var. Kendi işime sahibim e-ticaretle uğraşıyorum. Büyük ihtimalle iyi bir eğitim almadın, avrupa falan göremediğin için kendini batılı değerlerle anlamlandırmakta zorluk yaşıyorsun. Küçük dünyanda cepinde 5 kuruş olmadan ahlak şövalyeliği yapıyorsun. Daha ağır yazardım da hafiflettim. :) yerini bil
- +1 yıl
Bak demek ki kendi ailene gelince hakaret olarak algiliyorsun yazdigim seyde bir tane hakaret yok ayni seyi sadece kendi ailenden birine yapilmasini nasil karsilarsin diye sordum nasil algilamissin empati boyle insani yola getirir iste o da bir baskasinin aile bireyi olayi hemen baska yere cekip seviyeden bahsetmissin senin gibilerin yaptigi seyler zaten sasirmadik belli avrupada okudugun orada normalse bilemem yerimi filan da biliyorum ne bir kotu soz var ne bir sey battigina gore farkettin pisligini ahlaktan namustan soz etme bana olmayan seyin bekciligi de yapilmaz sende de olmadigina gore uzun uzun yazdirma ister bilim adami ol bu herseyi yapmani gerektirmez insan olmadigin surece hic bir kiymeti yok iki yuzlulugun karaktersizligin batsin ben herkese yilisayim ama kimse benim ailemden birine aynisini yapamaz oldu canim keske tum kadinlar su pisliginizi gorse de onceden hepinizden uzak dursa ee tabi artik insanlar degisti sizin gibi olanlar hep kazancli cikiyor ondan bu havalar umarim bir gun bir yerlerde guzelce alirlar o havani karakterin gibi bombos olur havasi alinmis balon gibi sagdan sola ucusarak sonuverirsin
- +1 yıl
Bir de zihniyetten bahsetmissin ya evet dogru zihniyet boyle sorularin altina yaz bana demek kadinlara cinsel objeymis gibi yaklasip pis muhabbetler cevirmek haklisin ben de onu diyorum ya zaten artik senin gibi zihniyetler revasta ama keske olmasa ne aile kalir ne edep ne haya ne haysiyet ne seref ne namus boyle yasamaktansa intihar ederim daha iyi kokusmus pislik seni ailenden biri de soru paylassinnda senin gibi olan baska pislik erkekler de altina bu sekilde yazsin dogru zihniyet sonucta
- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıldüşmezzz
00 Yorumla
+1 yılEşimle üç gündür yiyişiyoruz geçmedi daha
00 YorumlaKocana bağlı
00 YorumlaHer şey olabilir
00 Yorumla
+1 yılDüşmez
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılBu sana bağlı
00 Yorumla
+1 yılDuser
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayalimdeki eş
019 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Cevap sahibi+1 yılÇok ciddiyim ruh ikizimsin resmen
Soran+1 yılYaa umarım benim gibi biriyle evlenirim
Cevap sahibi+1 yılUmarım bende senin gibi biriyle evlenirim 🥰💞
Soran+1 yılBaş edemezsin 😔
Cevap sahibi+1 yılYa sen bıkarsan ama?
Soran+1 yılHiiiç sanmıyorum 😒
Cevap sahibi+1 yılUyurken bile rahat bırakmam ben yalayarak emerek uyandırırım
Soran+1 yılAynı şeyi ben de yaparım benim de hayalim
Cevap sahibi+1 yıl1 dk ayrılmam evdeyken yanından sürekli dipdibe kucak kucağa
Soran+1 yılOfffdd hayalimdeki evlilik. Eşimin istememesinden korkuyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılBenimde en büyük korkum regl olacağı zaman nasıl dayanacağım
Soran+1 yılBen daha istekli oluyorum o dönem. O dönemde de yapmamız lazım
Cevap sahibi+1 yılYaaaa gelip kaçıracağım seni
Cevap sahibi+1 yılBu kadar mı aynı olur düşünceler
Soran+1 yılUmarım bizim gibi biriyle evleniriz yoksa çok tatminsizlik olur
Cevap sahibi+1 yılUmarım arkadaşım
Soran+1 yıl🤗
Cevap sahibi+1 yıl💞💞💞
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Simdi de dusebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşmezzzzzz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenince iş değişiyor...
10 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem