Herşeyin bir sınırı olmalı. Sınırlar kalktığında bu seks ya da basla bir sey olsun farketmez doğum noktasını kaybetmiş olursun. Duracağın yer belli olmayınca tatminkarsızlık başlar. O yüzden herseyin bir sınırı olmalı ki tatmin olasın
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gvatlık ve genişlik içeren her türlü cinsel fantezi türünü asla yapmam. Sevdiği kişiyi cinsel yönde paylaşan, paylaşmayı düşünen kadın/erkek her türlü midesiz ve geniştir. Bu biraz insanın kendine olan saygısından gelir genelde ezik ve ruhu ucuz olan kişiler gerçekleştiriyor bu cinsel fantezileri
10 Yorumla
+1 yılKeske millet zina yapmaktan korksa ve asla yapmam dese her sey cok daha iyi hatta en iyisi olacak halbuki biktik boyle seylerin yayginlasmasindan burada her gun igrenc seyler okuyoruz normallesince tabi ne duygu dusuncelerin namusu kalir ne iliskilerin eski masumiyeti
11 Yorumla
+1 yılpartnerimi paylaşmam bencilim ama ikinci kadın olabilir onun dışında sınır tanımam hatta hayalim 1 günde bir kaç ilde farklı zaman dilimlerinde ilişlki yaşamak
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Cinsellik konusunda 28,7b cevap paylaştı.
u +1 yılYapmam diyeceğim bir şey yok
00 Yorumla Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabi ki var. Bir kaç şey dışında genel olarak severek yaparım
115 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılPeging
Pissing
Scat
Fisting
Foot fetish
Ensest
Zoofili
Pedofili
Gay-biseks
Gangbang asla yapmayacağım şeyler.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayTabi ki var.
Anal, başka kişi ve kişilerle (+ eşini paylaşmak) mide bulandırdıcı şeyler.. ve evlilik dışı ☺️10 YorumlaPissing. Kesinlikle yapmam yapamam. Avukat bir kız arkadaşım vardı ve o istemişti çok şaşırmıştım. Reddetmiştim tabi ki.
00 Yorumla
+1 yılPartnerim Zayıf Olsun Anal Hariç Her şeye Varım Tabiki Paylaşmam Kıskanç biriyim
Hiç Durmadan Boşalmadan 4 5 Saatten Fazla Seks Yapabiliyorum
Bu Sayede Partnerim 45 dakikada Üst üste 20 den Fazla Orgazm Oluyor017 Yorumla- +1 yıl
Sen Böyle bir şey Yaşamak ister miydin 🤔🤔
- +1 yıl
- +1 yıl
Swinger ve cuckoldu Sevmediğim biriyle Yapabilirim Ama Yinede Aşırı derecede Kıskanırım inanki Ciddiyim 🥰
- +1 yıl
Senin gibi biriyle Sevgili Olsaydım Bunları Yapardım
- +1 yıl
Seninle Bu fantezileri Yaşamak istiyorum
Bunun için Ne Gerekirse Yaparım 💯💯💯 - +1 yıl
Hanım Efendi Çok Teşekkür Ediyorum ❤
- +1 yıl
Zaten Benim Fantazilerime Ve Tempoma Dayanamazsın Zevkten Bilincini Kaybedip Bayılırsın
- +1 yıl
Soft Başlayıp Hard ve Seri Seks Yapabiliyorum
Bu Sayede Partnerlerim Yoğun Haz Ve Zevklerden Bilincini Kaybedip Bayılıyorlardı
Ve Argolu Sekse Bayılıyorum Olmazsa Olmazımdır 💯💯💯 - +1 yıl
Hiç Durmadan Boşalmadan 4 5 Saatten Fazla Seks Yapabiliyorum inanki 45 dakika da 20 den Fazla Partnerlerim Orgazm Oluyor
- +1 yıl
Sen Hiç Tecrübeli biriyle Seks Yapmadığın Belli Oluyor Hem 34 değilim
- +1 yıl
Hem Anal da Kadına Eziyettir Hem Hemoroid Olursunuz O Yüzden Anal Yapmak istemiyorum
Zaten Kendisine Ve Partnerine Saygısı Olanlar Bu Zulmü işlemez Yazıktır Günahtır - +1 yıl
Anal Yapanlar Allahın Rahmetinden Kovulup Lanetleniyor
Ben Allahın Rahmetinden Ve Büyüklüğünden Korkarım - +1 yıl
Sende Haklısın Bu Yoğun Hazzı Aşırı derecede Zevki Yaşamaktan Korkuyorsun Çünkü Tadını Bilmiyorsun Belli ki Hiç Zevkin Doruklarına Çıkmamışsın
+1 yılVallahi benim için kadın olsun yeter bütün kadınlarla seks yaparım
00 Yorumla
+1 yılCinsellikte sınırları sevmem sınırları olan partnerde zaten partnerim olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşcinsellik bana göre değil
Yalnız Swingerı karşı tarafla yaşamanın nasıl olduğunu merak etmişimdir eşiyle birlikte olurken o erkeğin ve kadının tepkisini00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılGay ilişki, çocuk, sıçma, kan akıtma ve cuckold dışında her şeye varım 😈
00 Yorumla
+1 yılPartnerin birden fazla kızla birlikte olmak istedi sen de dahil. Kabul eder miydin
00 YorumlaYapılmayacak şey bellidir zaten ne diyelim ki. Sınırsız cinselliğin de sınırları vardır..
10 Yorumlaiğrençlikler dışında yok gibi sanırım
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimde çok nadir ama sevişirken o nadir olanda yok sınır tanımayan biriyim yeterki fiziği uygun olsun
00 YorumlaEşcinsel ilişki hariç hepsine varım
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGrup, anal, saçma olan her türlü fantezi.
79 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnu da yapmam
Cevap sahibi+1 yılİstemem
- +1 yıl
ne kaldı git gel konya 6 saat
Cevap sahibi+1 yılSanane sen mi alacan koynuna mk
- +1 yıl
neden olmasın
- +1 yıl
Bir de zina diye eklese on numara asla yapmam listesi olurmus
+1 yılSinirlarim var ve herkesinde olmali bence
30 YorumlaSınırsız
92 Yorumla- +1 yıl
Yani hiç mi sınır olacak bişi yok
- +1 yıl
Soft Başlayıp Hard ve Seri Seks denemek ister miydin 🤔🤔🤔
@milaa35
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılensest kırmızı çizgim gerisini denerim yaparım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şeyi yaparım. Özellikle grup yapmayı
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİki erkeğe tek kız yapmıştık Bi ara
+1 yılYani var tabi, cok absurt ve genis seyler yapmam
00 Yorumla
+1 yılYapmam diyip yapmak istemiyorum. Ama ensest asla.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbenim de çok nadirdir
00 Yorumla
+1 yılBisex olaylara girmem
00 YorumlaCinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Asla yapmam dersem başıma gelir dememek lazım 🤔😎
00 Yorumla
+1 yılBDSM nin pek çok şeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSinirim yok
41 Yorumla- +1 yıl
Acidan zevk aliyor musun mesela veya zorlamadan ne bileyim tecavuz gibi zoofil gibi ensest filan oluyo mu hepsi okey mi
Cinsellik konusunda 486 cevap paylaştı. Sana sınır koyamam ki ben. çok tatlısın hem de çok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerşeyi yaparım sinir tanimam senle yapalım mı🥰😄
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😄😄😄yerim seni ama
Cevap sahibi+1 yılÇok tatlısın çünkü 😄🥰
Cevap sahibi+1 yılRica ederim beybi ekliyim mi seni🥰
Cevap sahibi+1 yılBeybi yazdım bakmadın 🤣😍
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal oral
71 Yorumla- +1 yıl
ikiside tutkum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen anal yapar mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNedir o nadir şeyler onuda soyleseydin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemcinsim ile sevişmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBdsm masteriyim babus
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal yapmam onun dışında birçok seyi yapabilirim
00 Yorumla
+1 yılHaramlar.
115 Yorumla- +1 yıl
Haram.
Haram olmasa bile mide bulandırıcı.. - +1 yıl
Abi senin benim sayimi nasil cogaltabiliriz ya yeni nesle de ozellikle boyle insanlar lazim perperisan durumdalar uzuluyorum bir de ileride coluk cocuk sahibi olacaklar
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 Herkesin kendi hayatı kardeşim. Hiç birimiz dört dörtlük Müslüman değiliz. Müslüman olanı var, olmayanı var. Herkesin hür iradesi.
Kul hakkına girmedikten sonra isteyen istediği yolu seçebilir 😇 - +1 yıl
Ama soyle bir sey var abi bunun icin belirli bir inanca sahip olmak gerekmiyor ki az mantikla bile insan bu kelimenin altini ozellikle ciziyorum insan soyle de belirteyim "insan" rahatca dogru olmadigini gorebilir bunun zaten dunyada hemen her kulturde inancta inansizlikta farketmez bu tarz seyler lanetlenmis hadi onu gectim bunun bilimsel sosyolojik tibbi psikolojik anatomik basta olmak uzere pek cok onemli zararlari var faydasi ise dogrudan yok bir de bu tarz seyler yayginlasinca insan nasil herkesin kendi hayati diyebilir ki bu insanlardan zaten sirayet ediyor iyiyi gorup iyiye yonelen sayilidir azdir ama kotuyu gorup kotuye yonelen iste bu kisim ihtilafli hepimiz dogdugumuzdan belirli bir sure gecene kadar saf masum sucsuz insanlariz kotu bir davranisi gormeden insan buna meyleder mi hic bir olumsuzlugun olmadigini dusunelim ya da baska bir ornek tam tersi siddet icinde buyuyen bir insanin ileride bilincaltinda siddete meyilli olmasini yuksek ihtimalle bekleriz oyle degil mi bu uc ornekler
- +1 yıl
Ama nerdeyse tum dunya bir seye kotuluk olarak atfediyorsa vardir bir bilinen yani genis acidan bakmak lazim simdi su zamanda aldatmalar bosanmalar mutsuz evlilikler cogaldi hepsinin altinda bu tarz seyler yatiyor nerdeyse aldatma da bir zina halbuki insan ilk sevdigini nasil masum saf temiz seviyor cocukluk asklarini dusunelim mesela omur boyu birlikte olmak istiyor insan neden cunku her sey masum yastan dolayi da kaynakli sonra noluyor ilerde yok sevgili o onu aldatmis yok baskasiyla aldatmis yok ayrilmis bak hep evlilige ait kavramlar zaten evlenmeden once evlenmissin her sey birebir ayni bir nikah ve dugun yapilmamis yani insanin ic gudusunde bile var bu zaten evlenme seysi ee sonra noluyir duygular kirleniyor yok seven kalmadi yok guvenilecek insan kalmadi bu devirde sadik olan kalmadi o bu su bir suru safsata ee hal boyleyken bizim ailemizden biri de bu durumda olabilir biz nasil banane herkesin kendi hayati diyebiliriz ki bu durumda aile kurumuna kokten darbe bu ya yaziktir
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 Dediklerinde haklılık payı olmakla birlikte yapmamız gereken başkalarının yanlışları, günahları değil kendi nefsimizin, yanlışlarımızın düzeltilmesidir.
Allah yolunda giden büyük alimler dahi “ zaman imanı kurtarma zamanıdır “ diyor. Başkalarının işlediği günahlar vs kötü olsa dahi öncelik imanı kurtarma.
- +1 yıl
Abi iyi guzel hos dedin kesinlikle dogru soyluyorsun ama dediklerimde haksizlik payi gorememistim ben oysaki ayrica tarafsiz olarak yazdim onlari objektif perspektiften tamamen mantik sinirlari dahilinde bir de zamaninda biz de hosgoruluyduk ama biz gibi dusunmeyenlerden dolayi cok asagilandik hor gorulduk farkli ve kotu yaftalara maruz kaldik her insanin bir siniri var alttan ala ala aptal yerine konduk biz hic kimseye bir sey demeyelim herkesin kendi fikri yasantisi dedikce boş ver dedikce ustumuze geldiler herkesin bir sabri var bir yere kadar daha sonra tepki verince de suclu biz olduk cevreye surekli gul uzattirken karsilik olarak hep tas atilirsa neden hala gul uzatmaya devam edelim biz insan degil miyiz neden duzgun davranmanin iyi niyetle muamale etmenin karsiligi bu olmak zorunda artik bir yerden sonra insan nerede yanlis yapiyorum asil sorun ben de mi diyor olmasa dahi bizim yolumuzu sasirtmaya calisanlari biz dogru yola yonlendirmeye calisiyoruz manevi baglamda demiyorum hal hareket acisindan iyiye guzele yonlendirmenin nesi kotu hic bulasmadigimiz kisiler bizle ugrasiyorsa her defasinda hak edilmeyen davranisla karsilasiyorsak daha ne kadar devam edebiliriz ki bu sekilde yok gerici yok yobaz yok gerikafali yok bilmem ne aksam aksam sinirlerim tepeme atti yine ya
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 işte takmaman gerekir.
İnsanları değiştirmeye çalışmanın bir anlamı yok. Herkesin iyiliği de kötülüğü de kendine. Bizlere karşı haksızlık yapılmıyorsa insanların özgür iradelerine karışamayız. - +1 yıl
Takmaya takmaya bu hale geldik zaten be abi artik agzinin payini sinirlar dahilinde guzelce veriyorum cekinmeden bir de zaten ozgur iradeleri bize haksizlik yapmalarina neden oluyor zaten ama dedigin gibi bizim elimizde degil maalesef
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 O nedenle kendimize yoğunlaşmalıyız.
- +1 yıl
Iste herkes kendine yogunlassa sikinti olmayacak zaten onceden oyleydik ama bize yogunlasanlar sabri tasirinca aynisini biz de yapmaya basladik illallah geldi
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 hakkımızda hayırlısı inşallah
- +1 yıl
Amin
- Cinsellik konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılYok her şey hemcinsim disinda
00 Yorumla
+1 yılSenin neymiş
02 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl sınır
+1 yılAnal
02 Yorumla- +1 yıl
İtici geliyor
sınırlarım var
00 Yorumla
+1 yılVar tabiki
00 YorumlaSınır yok.
00 YorumlaAnal yapmam
00 YorumlaCinsellik konusunda 312 cevap paylaştı. Parayla sexs
00 Yorumlanedir o nadir şey 😊
00 YorumlaEpey şey var
00 YorumlaPek sınırlarım yok
00 Yorumlatamam
02 Yorumla- +1 yıl
Kelimeyi Boşlukla Ayırıp Yazarsan Sansür Olmaz
+1 yılNedir o çok nadir
00 YorumlaCinsellik konusunda 375 cevap paylaştı. eş paylaşmam
00 Yorumla
+1 yılEvet var...
00 Yorumla
+1 yılGrup yapmam asla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal yapmam
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. İşemeli sıçmalı
00 Yorumla
+1 yılSaymakla bitmez
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılqot deliği yalamam
00 Yorumla Var tabi
00 Yorumla
+1 yılAnal nadir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılanal yapar mısın
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği