Kokusu durduk yere burnuma geliyor neden?

Bir erkekle bulustum, arabada bulusma esnasinda sarilirken, yaklastik birden. Sonra opustuk. Ama iki gun snra konusmadik birdaha. Bulusma gununde giyindigim t-shirtime kokusu sindi, cok guzel kokuyor ustelik. Dolabima astim, bazen kokladim. 1 ay sonra hala t-shirtimde onun kokusu var. Simdi uzerimde elbisem, burnuma kokusu geliyo. Ama bazen oluyoki, oylesine kokusu burnuma geliyo, uzerine sinmis tshirtimi koklamasam bile, oylesine kokusu geliyo burnuma. Neden? Lutfen cevap, mantikli cevaplar lutfen. Sizce neden oylesine geliyo kokusu burnuma?
Güncellemeler
+1 yıl
Merhabalar herkeze, ben belcikadanim, bu yaz tatile gidicem turkiyeye. Ve tatilde kendime sevgili yapmak istiyorum. Sizce nasil yapabilirim? Cunki turkiyeye gittigimde, sadece bakisip bakisip birsey olmuyo. bir adim atmalarini istiyorum, nasil olcak? Ama haddini asan bir iliski istemiyorum, yani cinsellik icin degil. Beni kotu biri olarak zannetmeyipte, yinede ilk adimi atip, b. ir iliskiye baslamasi icin neler olmasi gerekiyo? Lutfen yardimci olursaniz sevinirim
Kokusu durduk yere burnuma geliyor neden?