Arkadaşlar 26 yaşındayım ve konu tabiki sadece cinsellik değil fakat ben artık birini sevmek istiyorum. İyi ahlaklı sadakatli birini bulup hayatımı paylaşmak mesela.
Açıkçası işim gücüm yerinde, kendi ayaklarımın üstünde de duruyorum çok şükür fakat kendimi yalnız hissediyorum.
Bu yaşlarda normal bir şey mi bu sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tabi ki normal bir şey yani epey yaşın gelmiş ve her insanın yaratılış gereği de bazı ihtiyaçları vardır bunları gidernek için de tek helal yol evlenmek ben de mesela artık bekarım evlenmek istiyorum ama sana gel evlenelim diyemem bile inşallah kendin gibi temiz birini bul evlen yani benim temizlik dememdeki sebep sadece boşanmam da değil evlilik öncesi ben haram yollara da saptım maalesef
12 Yorumla
Soran+1 yılPişmansanız ve tövbe ettiyseniz gerisi önemli değil, tekrar yaptığınız sürece. boş ver hiç düşünmeyin. 🙏🏻
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim yaşın gelmiş bu düşüncen normal cinsel olarakta artık canının çekmesinde artış olur neden abi dersen bu bir ihtiyaç ve bu ihtiyaç seni yavaştan zorlamaya başlar bahsetin gibi bir adamı bulmak meselesine gelince bu esas problem bu kısmet diyelim ve herkesin kısmeti biryerdedim inşallah karşına çıkar bilemedim şimdi yoksa sevişmek zevk almak basit erkekler hayır nedir bilmez bilirsin biri ile olmak çok basit bir şey ama yazdığın gibi bir adam ile beraber olmak bir sanat bu devirde ve büyük tesadüf sana bir ip ucu aynı kendin gibi bir işi gücü olan biri ile konuş işsiz güçsüz bir adam ile konuşursan evlilik falan hayal olur seni üzer belkide kullanır harcar anlayacağın dengin insanlar ile konuş bakiresin sanırım sen? Ve bakire isen şayet cinseliliğini bastırmak İçin artık canıma tak etti diye biri ve ya birileri ile olma sonra bak bakirelik halen daha su kaldırıyor bu ülkemizde kısaca durum bu aklına bir konu takılırsa yaz cevaplarım hayat tecrübesi çok bende özele gelmiyorum yanlız burada cevaplarım saygılar
14 Yorumla
Soran+1 yılZaten evlenmeden cinsel ilişki yaşamaya karşıyım ben. Başkasının ne yaptığı ne ettiği umrumda değil saygı duyarım fakat ben evlenmeden yapılması taraftarı değilim.
Kafamın uyuştuğu aslında tam olarak bu dediğim biri girdi hayatıma fakat evet ben işsiz diye kabul etmemiştim. Çalışmıyor evde duruyordu sağlık sorunları sebebiyle. Fakat benim mantığım duygularıma göre çok daha baskın olduğu için fazla seçiciyim. Belki sadece duygularımla hareket etseydim coktan yuva kurmuş olurdum.
Cevap sahibi+1 yılKardeş her şey gönlünce olsun
Soran+1 yılAmin çok sağol😌
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Kardeş
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşın genç. hayata dair bir idealin , hedefin yok mu?
insanların değerleri elbette bir değil. evlilik dışı ilişkiye uzak duruyor olabilirsin. ancak sağlıklı bir kadının en verimli yaşlarında cinsellik yaşayamıyor oluşu çok üzücü.
isteğin gayet normal. en doğal hakkın.124 Yorumla
Soran+1 yılEvet evlilik dışı ilişkiden uzak duruyorum. Bana göre değil, kendi açımdan karşıyım buna fakat dışarıdan kimseyi bu konuda eleştirmeye hakkım yok. Herkesin kendi hayatı sonuçta.
Fakat önceliğim tabiki kendim gibi bir insan ile karşılaşmak.
Cevap sahibi+1 yıldeğerlerinizin örtüştüğü olgun bir erkek karşına çıkana değin kadınlık isteklerinle kendi kendine yetmeyi becererek baş edeceksin :)
Soran+1 yılUmarım, teşekkür ederim😌
Cevap sahibi+1 yılneden daha yoğun hissediyorsun
Soran+1 yılBilmiyorum, zaten istediğim bir şey bu bir de üstüne çevremdeki tüm yaşıtlarım evleniyor, yuvasını kuruyor. O yüzden bu daha da baskın hale geldi ben de
Soran+1 yılBir sebebi yok öyle aklıma gelip duruyor kendi kendine
Cevap sahibi+1 yıleyvah :)
Soran+1 yılNoldu?😂
Cevap sahibi+1 yıl2 senen daha var
Soran+1 yılNeden 2 sene? 😂 2 seneden sonra ne oluyor? 😢
4 sene mi desek biz ona 🥺
Cevap sahibi+1 yılbu kaygılarla 10 yıl da olsa işin zor. 28 yaş kadın için çok kritik. sonrası tehlikeli : (
Soran+1 yılElimi çabuk tutmam lazım o zaman🙄
Cevap sahibi+1 yılelmalı kurabiye yapabiliyor musun?
Soran+1 yılEt yemekleri hariç her şeyi yapabiliyorum
Cevap sahibi+1 yılgüzel bir detay. fazla telaşlanma o halde :D elmalı kurabiye çok önemlidir.
Soran+1 yılNeden elmalı kurabiye😂
Cevap sahibi+1 yılÇünkü Elmalı kurabiye çok güzeldir
Soran+1 yılAnlaşıldı en sevdiğin şey Elmalı Kurabiye🙈
Cevap sahibi+1 yılŞüphesiz 😍 sen sevmiyor musun?
Soran+1 yılSeverim ama en sevdiğim değil 😌
Cevap sahibi+1 yılen sevdiğin nedir : )
Soran+1 yılYaprak sarma :(
Cevap sahibi+1 yılniye üzgün emoji :)
Soran+1 yılGülücük yerine yanlışlıkla atmışım sorry😂
+1 yılYalnızlık zor ozellikle de ben gibi aileden falan ayriysan. İnsan gerçekten içini dokebilecegi birilerini arıyor. Ama düşünce ufkun veya takıntın ne boyutta bilmiyorum ama bir psikolog ile gorusmen sana iyi gelir. Hassas bir kalbin var anladığım kadarıyla
14 Yorumla
Soran+1 yılBu takıntı derecesinde değil. Ya ara ara aklıma geliyor işte fakat takıntı yapmıyorum. Sadece bir düşünce.😌🙏🏻
- +1 yıl
Anladım buna sevindim :) takıntı yapma takıntı kötü bir şey
Soran+1 yılTakıntı değil, bekliyorum sadece bakalım hayırlısı olsun😌
- +1 yıl
Hayırlısı Allah uçak kazası vermesin
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
33Cevap
+1 yılYorumlari okudum profilini cikardim asagi yukari bu sekilde devam etmelisin gonlune gore biri cikana kadar onun disinda sutekli evlilik dusunuyor olman gayet normal isin gucun var karakter olarak da en azindan gorus altindaki yorumlardan evlilik insani oldugun ortada bunun haricinde aklinda evlilik disinda surekli cinsellik olmasi normal degil isine gucune odaklan hobilerine yonel karsi cinsle arandaki mesafeyi daha da artir bir de insanlarla vakit gecir sohbet muhabbet tarzi insan yalniz kalinca cevresindeki kisi sayisi azalinca daha cok gelir aklina bu tur seyler hayirlisini bekle zaten yasin geregi bir kac yila sansli birini bulur evlenirsin ama kendini baskalariyla kiyaslamamalisin herkes ayni degil sonuc olarak kimi 20 sinde kimi 35 inde evlenir
13 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır asla kıyaslamıyorum. Sadece istediğim bir şey ve etrafımda bunları görmeye başladıkça bu düşünce daha baskın hale geliyor ben de.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için🙏🏻- +1 yıl
Ne demek ama bu bir yerde kiyasa giriyor az da olsa
Soran+1 yılEvet haklısın öyle oluyor 😌
- Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal tabii ki. Bir şeyler paylaşma isteği zaten burada önemli olan bir şey. Yani başkaları için çok basit gelebilecek bir anı bile sevdiğinle paylaşmak, o anı yaşarken eşlik etmek paha biçilemez bir mutluluk veriyor insana.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle😍
Daha nekadar normal olsun, 26 yasindasin bunlari istemesen anormal olursun. Insallah dogru istedigin birisi karsina cikar.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah, cümlemizin🙏🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki evlilik cağın gelmiş kanka evde kalacaz böyle giderse
15 Yorumla- +1 yıl
he ya sorma
Soran+1 yılKaldık bile😂
- +1 yıl
Niye senin yasin kaç daha
Soran+1 yıl26 :(
- +1 yıl
Ben Napim peki 😅😅😅
Eğlenmek, zaman geçirmek gibi kavramlar uzak mı geliyor? Çocuklaşmak mesela?
112 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki fakat bu ikisinide bir arada tutabilirsin
Soran+1 yılYani evleneceğin insan ile de bunları yapabilirsin diyorum. Uzak gelmiyor. Bu ikisi bir arada yürüsün istiyorum yani.
Soran+1 yılÇıktı fakat reddettim, ben çok seçiciyim. Kendim gibi birini bulamıyorum. Yani bakın beni çevremde hep kibar, oturması kalkmasını bilen, hanımefendi bir kız olarak tanımlarlar. Yani olgun bir insanım.
Fakat karşıma olgun , oturaklı ve ahlaklı birinin cıktığını düşünmüyorum ve hissetmiyorum.
Soran+1 yılÖyle olmasa bu sefer sohbet edebileceğim biri çıkmıyor karşıma. Benim çenem düşüktür, sohbetimde sarar oysa ki fakat sohbette tıkandığım cok kişi oldu.
Soran+1 yılHer konudan konuşurum. O potansiyelim var, o yüzden evet.
Soran+1 yılYok hayır
Bu soylediklerinin aynisi bendede var ama bize denk gelmez yuregi guzel bir insan.
12 Yorumla
Soran+1 yılAh ahhh😢
Karnın tok, sırtında pek ise aklına sürekli cinselliğin gelmesi normal
118 Yorumla
Soran+1 yılYani bir kaç aydır öyle
Soran+1 yılEvet. Bak mesela dediğin gibi hayatını düzene koydukça hayatında diğer eksik kalan şeyleri düşünmeye başlıyosun.
7-8 ay önce tek düşündüğüm şey iş bulmak iken şimdi düşündüğüm şey bu konular. :)
Soran+1 yılBiliyorum, farkındayım, herkes benim gibi düşünüyor. Bunun farkına da iyice vardım şu an.😌
Fakat bana birini bulmak çok zor gelmeye başladı artık. Umarım hakkımızda hayırlısı olur🙏🏻
Soran+1 yılEvet nokta atışı oldu, yaşım geçtikçe seçiciliğim artıyor.
Soran+1 yılUzun süreli olmadı fakat uzun bir flörtleşme aşamam olmuştu. Ayrılıp barışma durumları cok olmuştu falan filan senelerim heba oldu o yüzden.
Soran+1 yılYa hem öyle hem de ben kendim gibi birini istiyorum hayatımda.
Beni dışarıdan oturmasını kalkmasını bilen, hanımefendi, kibar bir kız olarak tanımlarlar. Olgun biriyim de ama karşıma öyle bir insan çıktığını da hissetmiyorum. Kendim gibi.
Hep laubali insanlar.
Soran+1 yılNeyse kafa yapılarımız uysunda bari😂
İnşallah, sen kaç yaşındasın?
Soran+1 yılEee ne yapayım o zaman ne kaldı😂 senin de zamanın var bence ama 🙏🏻
Özel değilse sen neden bekarsın peki? Merak ettim😌
Soran+1 yılNereye geleyim? 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılMeslektaş sayılırız 😂 e yaşın gereği çevrende de gördüklerinden sonra herkesin istediği şeyi istiyorsun gayet normal aslında
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet🙏🏻 Nokta atışı dediğin gibi
Cevap sahibi+1 yılTanışalım desem ne dersin pekii
Gizli Üye(36-45)+1 yılişyerinden bul birini işte
okuldan çevreden bulmadıysan işten bulacaksın
ben böyle gözlemledim12 Yorumla
Soran+1 yılİşim okul öncesi öğretmenliği ve okuldaki herkes kız😂😂
Soran+1 yılYani çevrem hep kız. Lise dönemimde bile 24 kızdık. 1 erkek vardı sınıfımızda😒😂
yalnızlık zor , ama uyumlu ve doğru kişiyi bulmak daha zor. cinsellik dürtüsü peşimizi bırakmıyor zaten oda ayrı bir sıkıntı oluşturuyor
10 Yorumla
+1 yıliyice birikmişsin normal yani. Tam tersi olsa anormallik olur
12 Yorumla- +1 yıl
bende senle benzer durumdayım o yüzden anlayabiliyorum
Soran+1 yıl🥺🥺
Evet ara ara gelmesi normaldir
İnsan sevmek sevilmek deger görmek ister.20 Yorumla
+1 yılçünkü açlık oluşuyor bünyede sevgi açlığı gayet doğal banada oluyor
10 YorumlaSanal düşün prenses sevgilin yoksa
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bende 29 um ve bende sizin gibiyim yani 😊
16 Yorumla
Soran+1 yıl😟
Soran+1 yılBilmem ki😂
Soran+1 yılBir düşüneyim😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇevreye özenme durumundandır.
12 Yorumla
Soran+1 yılYani her ikisi de diyelim. Çünkü önceden de her zaman istediğim bir şeydi bu fakat çevremde evlenen yaşıtlarım çoğalmaya başladığından beri bu baskın hale geldi.
- +1 yıl
Artı biyolojik saat unsuru tabikide.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın daha norma kariyer yapmasa bile em düşük insan bu yaşlarda evlenmeli zaten insanlar çok erken evlenip sonrada boşanıyor geç olsun temiz olsun
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBni ekle bnde bekarım sorunu beğendim.
Zamanın gelmiş ve geciyor
124 Yorumla
Soran+1 yılVe hayatımda hala biri yok😔
Soran+1 yılGel evlenelim😢😂
Soran+1 yıl💍
Soran+1 yılTamam, hazırla bohçanı kaçırmaya geliyorum seni😂
Soran+1 yılTamam hazırlıyorum bohçamı, direk nereye gidiyoruz şimdi?
Soran+1 yılBen şaka yapıyodum sen ciddi miydin? 😔
Soran+1 yılÖzür dilerim :(
Soran+1 yılEvet, beni kabul eden böyle etsin ne yapalım :)
Soran+1 yılHayır korkağım ya zaten istemezsin beni😂😂
Soran+1 yılBu arada sen bana yazmışsın bu sorudan önce biliyor musun, şimdi farkettim😂
Soran+1 yılGünaydın :)
Cinsellik olmadan diğer duygular işe yaramaz
10 YorumlaNormal tam zamanındasın
10 Yorumla
+1 yılNormal o yaşlarda evlilik cinsellik düşünmen
10 Yorumla
+1 yılNormal gençsin sonuçta sağlıklı olduğunu gösterir
10 YorumlaHayal hep gerçeğinden daha güzel olmustur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulursun ama bulmak için cabala
111 Yorumla
Soran+1 yılÇabalıyorum da ben zor beğenip seviyorum. Biraz seçiciyim galiba🙄
Cevap sahibi+1 yılKriterlerin neler
Soran+1 yılAslında kriterim, kendim gibi biri bulmak. Ruh ikizim diyebileceğim biri olmalı.
Beni mesela dışarıdan ahlaklı oturmasını kalkmasını bilen, hanımefendi bir kız olarak tanımlarlar ki, gerçekten öyle olduğunu düşünüyorum.
Fakat mesela karşıma kendim gibi oturaklı ahlaklı ya da olgun birisi çıkmıyor.
Cevap sahibi+1 yılO mesele mi
Cevap sahibi+1 yılBen de öyle sorunlar yaşıyorum
Soran+1 yılEvet maalesef. :)
Cevap sahibi+1 yılBen de öyle sorunlar yaşıyorum sadakat da çok önemli
Soran+1 yılEn önemlisi
Cevap sahibi+1 yılArtık güzel çirkin uzun kısa, ayrımı bile yapmıyorm. Az, güzel olsun yüzüne bakılacak kadar diyorum ama efendi birisi yok
Soran+1 yılBu devirde zor :)
Cevap sahibi+1 yılZor özellikle İstanbul gibi şehirde
normal tabi
10 Yorumla
+1 yılAynı ama aynı şeyleri yaşıyoruz:(
10 Yorumla
+1 yılİnsan böyle şeyler arıyor :)
10 YorumlaHepimiz böyleyiz, yalnız degilsin bu konuda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal biraz
10 Yorumla hiç yapmadın mı
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden yapılması taraftarı değilim ben :)
Soran+1 yılGaliba
+1 yılGayet normal
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsmin betulmu acaba
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır?
Cevap sahibi+1 yılÖğretmen degil ve elazigda da yadamiyosun ozaman
Soran+1 yılHayır hicbiri değil. Bu soruyu illa dediğin Betül arkadaşın mı sormak zorunda acaba? ya da düşünmek?
Cevap sahibi+1 yılBenziyodu dusunce yas vs ondan sordum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka ciddi misin trol mü
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye trol olsun anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılO zaman sana ben mutlaka ulaşmam lazım ya sana nasıl ulaşırım instaami versem yazar mısın bana anlatmak istediğim şeyler var
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 26 yaşında bir insanın aklında sürekli evlilik ve cinsellik olması normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler