Kadınlar ve erkekler hepizine bu soru? Yavaş yavaş girip içinizi doldurduğunu düşünün. Ya da erkekler daracık yere yavaş yavaş girdiğinizi sıcacık olduğunu ne hissediyorsunuz o anda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıliçine girerken penisin yakıcı sıcaklığını ve semsertliğini hissettikçe sanki tüm belden aşağılarına ve göğüslerine doğru sanki dalga gibi yayılıyor o sıcaklık hissi ve çok tatlı bir haz hissediyorsun her yerinde ama en çok kalçalarında vajina kısmında, hafiften bi elektrik akımı oluşuyor sanki penis girince, özellikle ilk girerken yavaş yavaş girmesi daha güzel hissettiriyor, tamamen girince penisi biraz içinde bekletiyor erkek o an penisin baş kısmının değdiği yerde yakıcı sıcaklığını hissetmek tüm kalçalarında muhteşem bir haz hissettiriyor, bir de erkek kendini iyice bastırıyor ve yumurtalarını yani t*şaklarını hissediyorsun çok hoş oluyor, (bir de hızlı git gel yaparken t*şaklarının da şlaap şlaap çarpması accayip hoşuma gidiyor ) kıvranasın geliyor o an vücudunda dolaşıyor adeta o sıcaklık ve o hisle kıvranır gibi oluyorsun, penisin sertliğini hissetmek daha ayrı ve daha tatlı bir haz hissettiriyor içinde, içine tamamen girince kendini sıkıp vajinayı kasınca dayanılmaz bir haz yayılıyor adeta penis içinde sıkışınca, git gel yapmaya başladığında da ilkten yavaş yapar genelde ama git gide hızlandıkça o hissettiğin haz git gide çoğalıyor aşırı zevk ve tüm vücuduna belden aşağılarına yayılan bir meltem esintisi gibi veya ritmik elektrik akımı gibi hissediyorsun zevki, dizlerin bacakların göğüslerin muhteşem oluyor o hazla.. orgazm anı ise daha şiddetli ve tüm vücudunda hissettiğin bir zevkler silsilesi...
170 Yorumla
En İyi Cevaplar
İyi bir oral karşılıklı istek ile başlayan bu ilişkide seni iyice coşturupsularin sel gibi akmaya başladığında dudaklarından akan suyla başını ıslatıp haydi... d. k diye yalvarırım kafa dar ve derin yolda çayır çayır yaban yerin derinliklerine büyük zevkle inerken içeride iki kalp atışları aynı frekansta atmaya başlarken sen off söndür derken tırnaklara eşliğinde sen inlerken, bizimki ıslak tünelden sıcak termal hamamda terlerken içinde baharın olduğu çiçekli bahçede inanılmaz görsel heyecanlandırıyor derine ini termal suyun kaynağında ferahlatan için kaynağa yol alır kaynağından bir taş su içebilirmiyiz
29 Yorumla
Soran+1 yılOooff diyorum offf 🔥🔥🔥
Soran+1 yılBir şey demiyorum :)
Soran+1 yılÇok uzun ve kalın sevmem...
Soran+1 yılİyi başarılar diliyorum sana
Soran+1 yılRica ederim senin için de 🥳🥳
+1 yılbenim sevgilim bana sanki bağırsaklarımı delip geçeceksin izlenimi veriyorsun diyordu, baya da zorlandı başta. Sonra aldıkça alıştı. Benim için muhteşem ziyafet. Hani böyle kıra kıra tabiri vardır ya o hesap. Dağa taşa giriyormuş hissi içinde patlayan lav eşliğinde
00 Yorumla
+1 yılO zevkten kudurursun hele bi de kadın zevkten inleyerek yatakta sağı solu tutmaya çalışırsa uçarsın :) sen asıl içine girdikten sonra büyüdüğünü hayal et derim ;)
310 Yorumla
Soran+1 yılOooff offff fenaaa 🔥🔥
- +1 yıl
şu an durum da fena mı 😏
Soran+1 yılAnlayamadım?
- +1 yıl
şu an ne durumdadın diyorum var mı istek
Soran+1 yılİstek her daim beee 🔥🔥
- +1 yıl
Ama yazacak cesaret bir dem değil anlaşılan ;)
Soran+1 yılHayır buradan bu şekilde kimseyle konuşmam yapmam aşk lazım bebiş adk
- +1 yıl
Aşk herkese lazım da belki tanışınca bişeyler değişir:)
Soran+1 yılDegişmez sanmıyorum :)
- +1 yıl
Demek öyle 😏 umarım pişman olursun ;)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
33Cevap
+1 yılBen daracık yerden geçerken çok tedirgin oluyorum ama bir o kadar da heyecan verici oluyor. Bazen aynalarına çarptığım da oluyor ama artık herkes alıştı bu duruma. E İstanbul trafiğinde ulaşım zor motorla aralardan dar yerlerden geçmek maharet gerektiren şey..
52 Yorumla- +1 yıl
hahah
Soran+1 yılAhahahhahaha 😂😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanılmaz bir zevk alıyorsun.
Ama asıl zevk kadınına zevk vermekten geliyor onu diyeyim.
Onun inlemesi, kasılması, dudaklarını ısırıp, tırnaklarını geçirmesi asıl zevk veren o anda.
Vajinanın ise penisi kavraması ve daracık yapısının genişlemesi ayrı bir fiziksel zevk veriyor. Sertçe içini doldurup hızlı hızlı yarasın geliyor.2106 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın bu konuda hepsi fena şeyler. 🔥🔥🔥
Cevap sahibi+1 yılOkurken tahrik etmedim umarım seni 😅
KAtılyıorum seksi şeyler
Soran+1 yılOldum biraz mühim değil 😂
Cevap sahibi+1 yılBenim yorumum sdece buna etki olduysa bu benim mutlu eder :)
Demek ki o etkiyi sana aktarabilmşim 😂
Soran+1 yılAldım o şehvetin etkisini 😂
Cevap sahibi+1 yılahaha seviyorsun sende o zaman bu sporu 😂
Daha değilenecek o kadar fazla detay var ki, insanın düşünce içi kıpır kıpır ediyor
Soran+1 yılKıpır kıpır mı ediyor deli mi ediyor tartışılır 😂 Detay çok ama hepsini anlatma sen yine az bir şey anlattım ben de yeter okuyanlara boşalırlar falan 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen bir de benim aklımdan geçenleri düşün :D
Dil dokunuslarından, tene temaslarından, parmak uclarının temasları, ısırıklar, tırnaklamalar, emmeler neler neler :D
Sadece girmek değil, girince neler neler oluyor ve olabilir daha :)
Soran+1 yılGirmeden önceki haller durumlar sonra yalvarışlar yakarışlar benim aklımdan geçenleri bir bilsen sen de aaaaahh ahhh 🙃
Cevap sahibi+1 yılBen dinlemeye hazırım dinlemeye :D
Sende bendekileri dinlemeslisin bence bir ara 😂
Soran+1 yılBen hazır değilim bebiş 😂
Cevap sahibi+1 yılAnlatmaya mı dinlemeye mi :D
Soran+1 yılHiçbirine 😂
Cevap sahibi+1 yılBurada yaz ben merak ederim yoksa :D Mesaja gel diyecek değilim merak etme 😂😂
Soran+1 yılAhahah buradan yazarsak cümle alem kudurur 😂
Cevap sahibi+1 yılKudursun benim problemim değil o 🤣🤣 Onların problemi ;) 😂
Soran+1 yılMüsait olunca uzunca yazacağım buraya kuduruk zaten hepsi boş ver 😂
Cevap sahibi+1 yılTrollerle niye ugraasıyorsun ki :D
yalvaranlar bana komik geliyor :D
Soran+1 yılYalvarmaları hoş bi kere 😂
Cevap sahibi+1 yılGereksiz egonu mu okşuyorlar 🤣🤣 Bu sitede bunu hayatta yaomadım yapmam da :D
sayfalarca konusmuslugum vardır ama yorumda :D
Soran+1 yılEvet okşuyorlar 😂 Bende yorumda konuşurum kimseyle uğraşamam valla bı ara konuşmak isteyenlerle konuşuyordum ama özel muhabbet değil normal bir konuşma hepsinin adını falan unuttum ben ya hiçbir şey hatırlamıyorum hepsi birbirine girdi 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYa öyle oluyor ki :D
Ben yorumda da zelde de cok kişiyle konustum. Eglenceli oluyor :D
1-2 tane yıllılarca süren muhabbetim oldu ama genelde coguyla 1-2 ay konusup öyle gidiyor :D
Soran+1 yılBende çok konuştum baya eğlenceli sorma 😂 Yıllarca kimseyle konuşmadım ama çabuk sıkılırım ben sonra konuşma kesilir o yazar ben yazmam 😂 Hele biri vardı takmış kafayı bana sonra benim vicdanıma oynuyor ahh kalbim ağrıdı, totom çıktı 😂😂
Cevap sahibi+1 yılahahahah :D :D hiç sevmem ya :d
Acıkca desin artık konusmayalım diye canımı yesin ya 😂😂 Özelde konusmayı neden bıraktın sen ne oldu da :D
Soran+1 yılSaçma canım insanlar olunca deme gereksinime girmedim açıkçası 😂 Sonra sonu hep instaya beni görmeye nude atmaya falan bağlanıyor iki gülüp eğleneceğiz dostum rahat ol yani dimi 😂
Cevap sahibi+1 yılGereksiz kasılmalar ya. ZAten yapacak olsan bunları sormadan yaparsın.
Israrcı olmak amelelik
Soran+1 yılYani işte kendiliğinden gelişen olaylar her zaman daha iyidir. Şimdi bir de böyle şeyler olunca ekstra inat edip yazasım gelmiyor sen mesaj at deniyorsun mesela gelip sana atarım onlara atmam böyle biriyim napiim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAhahaha zaten öyledir ama her zaman bak :D
İnsan ısrar üzerine bıkınca yapacağı bir şeyi yapmak istemez ki :D İçinden gelmesi lazım. İlgisini çekmesi lazım ki daha rahat konusmak istesin.
Soran+1 yılİşte öyle 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 Ben sana at ya da atma demem. Bu senin bileceğin bir şey :D
Ama muhabbetini sevdiysem sıkılana kadar konusmaya bir şekilde devam ederim 🤣
Soran+1 yılAtmayacam ya merak etme buradan konuşuyoruz işte 😂
Cevap sahibi+1 yılAt mı dedim hahaa 😂😂😂 Neyin tribi bu hanımfendi ergen miyia yoksa 🤣🤣🤣
Soran+1 yılAt dedin demedim ya sakın ol 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBende at dediğini demediğini dediğini söylemedim 😂😂 Demeception yapalım sana şurada :D :D
sakinim sakin egleniyorum surada :d
Soran+1 yılAma şimdi bende sana at dediğimi demediğimi sana izah etmeye çalışırken sen bı at demedik işte kendi kendine sen hayırdır dedin resmen 😂 Alındım gücendim 😂 Bende sakinim sorun yok 😂
Cevap sahibi+1 yılahahahahah :D Sen kafa birine benziyorsun 😂😂 yaş kaç senin :D
Soran+1 yıl22 yaşındayım daha küçüksün falan deme valla sinirleniyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılKüçük olmayı 4 yaşka kaybetmişsin 🤣🤣 Çıtır bir kadınsın diyelim 😂😂
Soran+1 yılOooo bir havaya girdim dur 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHep öyle mi diyorlar sna 🤣🤣
Yahu görmezler mi sendeki kadın aurasını 😂
Soran+1 yılHerkes böyle demiyor tabii de çok duydum işte 😂😂 Auramı gören şaşkın bu yüzden hiç girme oralara 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAuranı gören çok mu oldu yoksa 🤣🤣 Olsun böylesi bazen daha iyidir :D :D
Minyon musun sen :D
Soran+1 yılYok gören olmadı ya dur sende hemen 😂 Minyomuz herhal bilmiyorum 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılİnsan kendini bilmez mi yahu 😂😂😂
ONline görenleri mi diyorsun sen yoksa. d
Soran+1 yılYok ya ben burada yorumlarda konuşuyorum tamam mı özele geç hadi geçtim yaş kaç bı bakıyorum adam 35 falan en aşağı 45 yaş ne yapayım abi seni ben hatta amca yani 😂 Sonra bana küçüksün diyor pek minyon değilim ama boyun küçük 😂
Cevap sahibi+1 yılNere gittiniz hanımefendi 🤣🤣
Soran+1 yılBurdayım burdayımm 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAhaahha 45 yaşındakilerin b urada 20 yasındakilerle konusması da manidar ya: d kızı yasında mk :D :D
29a göre 22 falan kücük kalmıyor işte pek
tam ayarında 😂😂 kac boy?
Soran+1 yılEh pek değil gibi ama 7 yaşda yani çocuk doğuyor büyüyor o arada okula başlıyor gibi düşünürsek büyüyor gözde 😂 160 boyum 😂
Cevap sahibi+1 yılAhahaha düşündüğü şeye bak ya :D
Seksi yaptırdı, cocugu dogurttu büyüttü okula gödnertti onu hesaplıyor 🤣🤣🤣 7 fazla değil iyidir ya :D
Benden kısasın ama ortalamadasın :D Minyon sayılırsın :D :D
Soran+1 yılTabi hemen hepsini ayarlarım 😂 Minyon deme bana nolur deme değilim ya değilim 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣 Minyon olmakta ne var yahu :D :D
TAmam fiziğin dolgunsa demem sana minyon 🤣🤣
Soran+1 yılHayır ufağız da kilo var yani 😂😂 Dolgunuz biraz artık spor yapcam ama halletcez o işi 😂
Cevap sahibi+1 yılahaha htamam tamam 😂😂 Göğüs ve kalçayı diri tut bak benden tavsiye ilerde faydaısını iyi görürsüm 🤣🤣
Soran+1 yılSquat yapacağım bol bol bebiş 🤫 Kalça hepsinden mühim 😂
Cevap sahibi+1 yılŞaplakları yicem diyorsun kalçaya 🤣🤣 Doggy merakı da var gibi :D
Squat yap ve göğüs te calıs :D
Soran+1 yılAha adam beni çözdü ya la 😂😂
Soran+1 yılGöğüs çalışacağım zaten ama daha çok kalça lazım göğüs zaten 85 o yolu bulunur zor olan squat 😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 Gizliyor muyudn kendini ki 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEe kilo verince b ak sarkmasın sonra 🤣🤣🤣 sarkık meme de bilemedim yani hahah :D
kalçayı iyi yap valla iyi ekmegini yersin 🤣
Soran+1 yılAhahhaa sarkmaz sarkmaz halledeceğiz o işi 😂😂 Ayrıca kendimi gizlemiyorum ama çat çat diyince de ne biliyim 😂 Kalça şimdiden yiyoruz ekmeğini bakalım nasip 😂 Öyle olsa öldürürüz artık insanları 😂
Cevap sahibi+1 yılNe ekmeğini yedin bakalım dökül :D
Valla kalçan ilerde ten rengini bilmem ama hep kırmızı gezecek 😂😂
Sarkma şimdi yoksa iyi muhafaza eeeet uyarıyorum seniii :D
Soran+1 yılSarkma yok kilo alırız ama dikkatli davranırız bebiş 😂 Ekmek yedim dediğim de üç beş afilli söz ten rengim buğday ne tam beyaz ne esmer 😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣 Kalçanın rengi bugday kalmayacak bilesin ahahah :D :D
Dikkat edeceksen tamamdır 🤣🤣 KEza memeler kalçalardan daha mühimahahah
Soran+1 yılMemeler mühim de o kalçadan daha basit bir şey o yüzden 😂😂 Sarkık değil zaten şu anda da o zaman da olmayacak Halledicem 😂
Cevap sahibi+1 yılBak söz alıyorum senden o zaman 🤣🤣🤣 Gün gelir karşına çıkar sorarım
O memeler nasıl diye 😂😂
Sen kalçanla ilgilenilmesiin daha cok seviosun galibaa :D
Soran+1 yılAhahaha tamam sor 😂 Yok memeler zaten dikkat çekiyor ya 😂 Kalçaların az biraz kilo verip iyice neyse anladın sen 😂
Cevap sahibi+1 yılTayt giyince düz olmasın araya kaçsın, tanga içinde olsun diyon anladım anladım 🤣🤣🤣
85C mi dedin sen memeler e B mi 😂
Soran+1 yılOoo kalıplara kadar biliyoruz 😂 C maalesef 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılNeden maalese fyahu 😂😂 Avuc avuc işte :D
Canıım benim oradan ilk defa meme görmüş birine mi benziyorum 🤣🤣
Soran+1 yılAsla asla bu işlerde baya bilgili birine benziyorsun hatta 😂😂 Avuç avuç da olmasın az küçük olsun ya 😂
Cevap sahibi+1 yılYahu ne alıp veremedğin var memelerinle 😂😂 ONlara yapılacak o kadar şey varken sen kücülsün diyorsun ahahaha :D
Bizde bir şeyler biliyoruz işte kendimizce 🙄🙄
Soran+1 yılBiliyorsun canım o belli 😂😂 Az küçülsün ya 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKüçülmessiiiin 😂😂😂 Onun arasına sertleşince bir şeyler koymakta güzel oluyor :D
Küçük olunca yapılmıyor hahahaha
Siz kadınların da biraz bilgisi olan erkekler hosuuza gidiyor ama :D İLk defa göğüs görünce şaşırandansa heyecanlanan tahrik olan erkegi seviyorsunuz 🤣
Soran+1 yılAhhahahaa 😂😂 Gider şimdi ne yalan söyliyim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılahahah biliyordum 😂😂 Sizin bedeniniz her bir noktası keşfedilecek bir zenginlik :D
Bu zenginliği çıkarılması sizi tahrik ediyo 🤣
Soran+1 yılGerçekten büyük zenginlik ama bazen ben bile bir kadını görünce güzelse falan helal be nasıl güzel kadın diyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılVar sende bir bisesüellik 😂😂😂 Tabi canım, kadının bedenini doğru kullanırısn her bir noktası erojen bölgesi oluyor ,)
Soran+1 yılYok ya biseksüel değilim 😂
Cevap sahibi+1 yılHadi hadi :D :D:D ahaha
Bu arada ben bir özel derse gireceğim. ÖGrencim gelecek 10 dk ya
2 saat sonra burada olur musun
Soran+1 yılBilmiyorum uyuyup kalma ihtimalim de çok yüksek 😂 Eğer olmazsam sabah konusuruz 😀
Cevap sahibi+1 yılHop hop uyumaca yok :D
Alarm kur valla 🤣😂
Soran+1 yılBelki mesaj atacaktım niye gizledin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAllah seni ya actım al :D
Gelene kadar gizli kalayım dedim:d
Soran+1 yılSenle daha önce konuşmuşuz kapat kapat 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılNasıl ya kimsin sen 🤣🤣🤣
Soran+1 yılAdını falan bilmiyorum inan instadan konuşmuşuz hatta 😂
Cevap sahibi+1 yılGeldim burada mısın :D
Soran+1 yılBuradayımmm 🥳😂
Cevap sahibi+1 yılahahah derste okudum anlamadım :D
biz napmısız senle dur de bakalm bastan :D
Soran+1 yılMesajlaşmışız instadan haatttaa 😂😂
Cevap sahibi+1 yılİnstadan bir de cidden mi* 🤣🤣🤣
Eee ne demişiz 😂
Soran+1 yılİnstadan ne konuştuk bilmiyorum adını falan hatırlamıyorum zaten ama buradaki mesajları gördüm 😂
Cevap sahibi+1 yılBurada neler konusmusuz 🤣🤣 haksızlık ama bu simdi ya :D
Sen resmen öne geçmişsin :D
Bende silinmiştir herhalde coğu :D
Ben bir süre konusmayınca hep temizledim :D
Soran+1 yılÇok konuşmamışız zaten ben buradakileri silmiyorum ama Instagram siliyorum 😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 Ben büyük ihtimal görünce 3 aşağı 5 yukarı hatırlarım :D
Demek ki burada tanısıp muhabbeti ilerleyeceğimiz varmış 😂😂
Soran+1 yılİsmini falan desen bende hatırlarım da 😂😂 Ahahaha garip yine cinsellik sorusunda falan konuşmuşuz herhalde 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAhaha olablir 😂😂😂 o zaman sende dememişsin demek ki ismini hahaha :D
Seviyoruz demek ki seninle cinselliği 🤣
Cevap sahibi+1 yılNerdesin kız 😂
Soran+1 yılAhahaha burdayımm burdayımm 😂😂 Şimdi demek isterdim ismimi ama nou nou 😂😂 Aşkoo desem kim olduğumu kesin bilirsin ama seni tanımıyorum ama sen beni hatırlarsın genelde aşkoo derim hep 😂
Cevap sahibi+1 yılHayatta öyle hatırlamam ya 😂😂😂 neler konustuk diye mi okudun sen :D
Soran+1 yılÜşendim okumadım 😂😂 En son Instagram adresimi vermişim ordan konuşmuşuzdur herhalde 😂
Cevap sahibi+1 yılValla şimdi bir akıcam bakalım hala duruyor mu mesaj 🤣
Cevap sahibi+1 yılHepsi silinmiş 🤣🤣
Soran+1 yılAtınca tanırsın şimdi 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk alıyorsun.
Altıma hapsetmiş olduğum kadın her darbemde inleyince verdiğin zevki görüp daha keyif alıyorsun. Keyif aldıkça daha sert darbelerle giriyorsun.
O zevk aldıkça daha çok inlemeye başlıyor. O daha çok inledikçe daha sert darbelerle içini dolduruyorsun.
Böylece zevkin doruklarına ulaşıyorsun40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Okurken sertlesti sayende
Yazarken nasil sertlestirdiysen yazarak sen indirceksin
Sorumlulugunu al 😄132 Yorumla
Soran+1 yılSorumluluk kabul etmiyorum bey efendi bende sulu sulu duruyorum ne olmuş sanki diyor muyum biri beni ziksin diye 😂
Soran+1 yılAaaaa kudurmuş bu 😂😂
Soran+1 yılBaya iyi yürüyorsun 😂 Ama aşko aşk olmadan ben yapamam 😂
Soran+1 yılAhhahahahaha 😂😂 Bebişim aşık olamıyorum bu yüzden bu kadar zaten deliriyorum 😂
Soran+1 yılAhahahahhaa esprikli bebiş seni sevdim ama olmaz 😂😂
Soran+1 yılUsan kuzum usan bende onu istiyorum zaten 😂
Soran+1 yılAyy sen ne fenasınnn 😂😂
Soran+1 yılAhahahhahaa sevgilim mi oldun 😂😂😂 Ne ara ne oldu da ben kaçırdım 😂😂
Soran+1 yılAhahahaha temel mi 😂😂 Ya bı git fırıldak, çapkın birisin işte temel falan diyor hala de get 😂
Soran+1 yılAhhahahahhaa 😂😂😂 Lan dur bee kahkakaha ata ata bir hal olduk ayak üstü götürcen bizi haaa 😂😂
Soran+1 yıl. Ahahhahahahaha bir şey demiyorum 😂
Soran+1 yılHayır deseydim bundan daha iyiydi 😂😂
Soran+1 yılBebiş çok tatlısın ama olmaz 🙃
Soran+1 yılYok ben de böyle konuşurum hep 😂
Soran+1 yılAhhahahahhaa yooooookk 😂😂
Soran+1 yılOfff 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yasamadim ama anlatılmaz yasanması gerekiyor o hissi hassı zevki yaşamak gerekiyor ama tabi bilirsen zevk almasını daracık vajina çok aşırı fazla haz verir erkegi hemen boşaltabilir bile
10 Yorumla
+1 yılDünyada daha buyuk bir zevk olmadigini dusunuyorum o an
020 Yorumla
Soran+1 yılBoşalınca o hisler gidiyor mu
- +1 yıl
Aslında gitmiyor , o esnada çok bir duygu durumu oluyo, boşalınca o durum hoş bir anı olarak yerleşiyo
Soran+1 yılGüzel şeyler ama hisli olması gereken şeyler delirmekle akıllı olmanın ortası gibi sanki 🙃
- +1 yıl
Kesinlikle öyle, zihinlerin özgurleştiği anlar 😊😎
Soran+1 yılFenaa fenaa 🔥🔥
- +1 yıl
Ve o zevk ne kadar uzatılabiiyorsa uzatılmalı 🔥🔥🧯
Soran+1 yılKesinlikle uzatılmalı doya doya bedenin her zerresine dokunmalı şehvetli bir şekilde 🔥
- +1 yıl
Ayak parmaklarından başlayarak , üst dudaga kadar 😈
Soran+1 yılAman amannn delirmeliik 🔥🔥🔥
- +1 yıl
Özelden yazar mısın?
- +1 yıl
Rica etsem 😊
Soran+1 yılMaalesef kimseye yazmıyorum ama ben :)
- +1 yıl
Ama ben kimse değilim kiiii :)
Soran+1 yılAmmaaa evliiisinnn 😂😂
- +1 yıl
Ama uygunum da 😁😁
- +1 yıl
Tutkulardan konuşuyoruz kimseye zararîmız yok 🧸
Soran+1 yılUygun olman evli olmanın gerçeklerini değiştirmez 🙃
- +1 yıl
Evet ama sohbet edebiliriz herhalde 😊
Soran+1 yılEdemeyiz bebiş 🙃
- +1 yıl
Peki kuzum sen bilirsin, cok şey kaçırdın ama diiiyimm yane 😈
Kayganşık ve dolsurma hissini bşr daha bir daha hissetmek istiyorum. Birde surat ifadesi hoşuma gidiyor o yüzden bir kaç kez çıkartıp sokarım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Şı dediğini hiç yaşamadım eğer yaşarsam söylerim tabi seni görürsem
128 Yorumla
Soran+1 yılBeni göremezsin 🙃
Soran+1 yılAhahhaa tamam 😂😂
Soran+1 yılAhahahhaa 😂😂 Anlat işte bebeğim tutan yok 😂😂
Soran+1 yılAhahhaa olmuş belli belli 😂😂
Soran+1 yılKıyamadım annneemmm 😭😭
Soran+1 yılSorun değil tabiki yahu sende evlenince yapmak isteyebilirsin doğal ama o his o ateş o istek 🔥🔥
Soran+1 yılHayırlısı olsun karşına çıkan da sen gbi sana saklasın kendini 🙃
Soran+1 yılBen gibi biri çıkarsa biz her gün alem yaparız bebiş uslandıracak biri çıkmalı beni 🙃
Soran+1 yılEvde de olmamak lazım bu sefer de evde başka işler olur 😂 Eurekliy sürekli adam kurur 😂😂
Soran+1 yılHavayı ben orada alıyorum derin derin nefes iyi geliyor doktor önerdi 😂😂
Soran+1 yılTehlikli işler adamı bulup 2 gün sonra kalpten gidermeyelim 😂
Soran+1 yılAhahahhaa aman aman 😂
Soran+1 yılOlmaz aman amannn 😂😂
Soran+1 yılTabiii yaaa 😂😂
+1 yılSoruyu kadınlara kapatıp kadınlara da hitap etmek çok mantıklı olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılYo kadınlara kapalı değil
Gizli Üye(30-35)1 yılŞahsen bisexüel biri olarak birşeyleri içimde hissetmek güzel geliyor mastürbasyon yaparken aldığım oyuncakları kullanınca daha çok zevk alıyorum ve dominant partner hayali kuruyorum
00 Yorumla
+1 yılanlatılmaz.. yani ne kadar anlatsak da tam anlamıyla ifade edemeyiz.. yaşamak lazım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakir olduğum için bilmiyorum nasıl bir his olduğunu
10 Yorumla
+1 yılmuhtşem o içimiz eriyor yavaş adımlan girerken kafası yeterli benim için
00 YorumlaYazarak anlatılacak bir şey değil
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılln öyle bi yazmışsın ki insanın canı çekiyor :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha benim çekti sizin de çeksin 😂
acayip zevk haz alırım
00 Yorumla
+1 yılHarika bi hisss direk daldirasinn geliyo icinee 🙂
00 Yorumla
+1 yılMuazzam bir his içine girilirken
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılıslaklık sıcaklık ve sahip olma hissi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatmışsın zaten 😂 büyük zevk ya, yaşamak lazım, kelimeler yetersiz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı. napıyon burada fantazimi yapıyon :D
10 Yorumla
+1 yılboşllmamak için zor tutuyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamak gerek anlatılmıyo 🥰🙈😍😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı tatlar anlatılsa sen anlwrmısın
059 Yorumla
Soran+1 yılAnlarım niye anlamayayım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılÇikolata yememiş birisine nasıl tarif edilir
Soran+1 yılYedim hepsini merak etme 😂
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorduğun ne
Soran+1 yılHerkes ne hissediyor merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılNeler yaşadın acaba sen hiskerini paylaşsan
Soran+1 yılŞimdi öncelikle güzel bir sevişme ufak dokunuşlarla yanan ateş iyice harlanır artık nefes nefese kalınır girsin diye gözünün içine bakarsın iliklerine kadar sana kalkan o kocaman şeyi içine almak için artık hazırsın sırılsıklamsın o da yanıyor zaten biran önce görmek sıcaklığı hissetmek istiyor sonra yavaşca sürtüyor seni iyice deli etmek için başını yavaşca icine sokuyor ve artık kalp bile dayanacak değil yavşca en derinine iniyor bir ohhh çekiyorsun hissediyorsun girşini çıkışını her şeyini daha anlatamayacağım yeter 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılanlatsana bende seni tamamlayım az biraz olmaz mı mesela oralde yalayan dile zevk suyunun akışını sana izlete izlete önce seni o şekilde boşaltsa
Soran+1 yılAnlatımı beğendin galiba :)
Cevap sahibi+1 yılbeğenmemek mümkün değil ama yerin sıkıntısı bazı şeyleri daha açık yazılamamsına sebep oldu değil mi belki biselam versen daha mı ateşli olurdu
Soran+1 yılYok hayır ben dahasını anlatamam 🙃
Cevap sahibi+1 yılben sana anlatırım
Soran+1 yılOlmaz 🙃
Cevap sahibi+1 yılsorun değil nasılsa sanal bir sohbet ama deli fanteziler herkeste olduğu gibi belki farklılar vardır
Cevap sahibi+1 yılbir çok fantezileri pozisyonlarla yaşamak için iki şey çok önemli değil mi kızın fizik yapısının uygunluğu vede olmazsa olmaz penisin yapısı bunlar bir arada olunca ne yaşanmaz ki birse sevişirken orali severek yapan iki bedenin azda birbirini özlediğinde bir araya gelişinde eşsiz lezzetler
Soran+1 yılBen delicesine fantezi sevmiyorum ben delicesine arzulanmayı seviyorum kızın fizik yapısı penis kesinlikle önemli şeyler ama sen yeter ki iste hepsi olur
Cevap sahibi+1 yılseni arzuladığını sana yapılan oral ile mi anlamayı isterdin ne kadar ve nerelerine yapılıyorsa sen sana özel gibi görmelisin özel hissettirmeli kadın olduğunu bununla anlamalı gibisin
Soran+1 yılBeni arzuladığını dokunuşuyla bile hissettirmeli adam bakışı adamın özel hissetirmesi mühim olan bence bu hisler geçmez herkesten
Cevap sahibi+1 yılbelki o dediklerinin hepsi olmasada senin istediğin yerlerde dolaşan ve senin zevkine sana teslim olmayı başaran seni özgürleştiren sevişecek dik bir çok kusuru örtmezmi
Soran+1 yılÖrtmez benim için önemli olan o dehilki benim için önemli olan o arzu o şehvet ve o duygu
Cevap sahibi+1 yılbence oralde sınır tanımayan severek yalayan bi kadınla sevişmek mükemmel olması gereken bazı özellikler de başı harika bi penisin girerken içinde kendisini hissettirmesi takılarak girip çıkması olmayan duyguları açığa çıkarıyor
Cevap sahibi+1 yılseks için aşık gibi davranan yalan olduğunu bildiği halde o sözlere inanmış gibi yapanlardan istenilen özelliklere sahip birisiyle yaşamak en doğrusu bence
Soran+1 yılHayır ben tamamıyla birine aşık olarak yapabilirim bunu her zerresine ayrı bir heves ayrı bir muamele aynı şekilde kendime de olsun isterim oral zaten bu işin en başındaki his ama yalandan yapılacak şeyler değil
Cevap sahibi+1 yılsana seni etkilemek için yapılanlar işe yararsa gerisi gelir diye düşünüyorum belki oral belki sekste penis
Soran+1 yılHayır önce adama aşık olmam lazım 🙃
Cevap sahibi+1 yılaşk öyle basit kolay ve değişken değilki insan kaç kere sever
Soran+1 yılİnsan kaç kere sever bilmem ama bahsettiğim şey bambaşka anlamadınız ya da ben anlatamadım
Cevap sahibi+1 yılsen senin arzularını kabartacak bir yapıda ve görünüşte birisini önceden arzulayarak başlamayı seviyor gibisin
Soran+1 yılEvet öyleyim sonra bilinmezlere açılabiliriz bundan sonra ama işte ondan önce biraz o aşkı da yaşamam gerekiyor birden yapamam
Cevap sahibi+1 yıltabii birden olmaz hatta biraz adım adım yaklaşım dokunuşlar önemli
Soran+1 yılKesinlikle böyle olmalı bence ama işte aşksız olmaz bence ya o hisler bambaşka hisler yoksa hemen git yap bulursun birini böyle bir şey istemiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılama seksi çok seven birisisin birde o seveceğin kişinin dışardan bakınca penisinin boyutunu anlasan aşık olmanı hızlandırır mı ne
Soran+1 yılİnan penis boyutu vs benim için en son şey ben hislerin önemini bilirim penis boyutu önemli tabii ama bir adam o hisleri bana veriyorsa pek de bir önemi yok benim için
Cevap sahibi+1 yılinsan yaşamak isteyip yaşayamadığı arzuların tutku ve isteklerinin esiri olup arayışta oluyor ama
Soran+1 yılArayışa girdim bir dönem gözüm karardı birini bulup yapacam bu işi dedim artık sağlam niyeti bozdum ama sonra fark ettim ki bana asıl zevk verip beni delirten seks değil o duygu
Cevap sahibi+1 yılBelki istediğini yaşataman biriyle yanlış ilişkin oldu
Soran+1 yılUçur bizi mi? Ne diyon sen 😂😂
Soran+1 yılYanlış biri oldu zaten o mühim değil
Cevap sahibi+1 yıluçurmak bana kalırsa ayakların tekrar yere inmekte zorlanır ama
Soran+1 yılArtık kalacaksın olduğun yerde o kadar uçuştan sonra normal hayata devam etmek zor olur 😂
Cevap sahibi+1 yılbelki seni bazı konularda hada güçlü yapar her şey gözüne daha güzel görünmeye başlar
Soran+1 yılBilmiyorum 😑😑
Cevap sahibi+1 yılbilene soralım o zaman
Soran+1 yılNe soracağız
Cevap sahibi+1 yılbi soru buluruz en çok onay alan hangisi olursa olsun biz bildiğimizi yaparız
Soran+1 yılAnlayamıyorum?
Cevap sahibi+1 yılsanırım sen o sun burada bu tür sorular soruyor benimle defalarca uzun uzun sohbetler ediyorsun bilmem sende beni tanıdın mı neyse boşverelim sana mutlu akşamlar diliyorum
Soran+1 yılTanımadım ben kimseyle uzun uzun sohbetler etmiyorum kimsin sen?
Cevap sahibi+1 yılyorum sohbeti arada bir ettiğim kişi gibi geldin sürekli sadece gizliden ama davetimi geri çevirmiştin
Soran+1 yılEtmişimdir hangi soruydu hatırlarsan eğer oyum veya değilim derim
Cevap sahibi+1 yılnadiren karşılaştığımız ama uzun yorumlu bi sohbet ettiğimiz için soruyu hatırlamam zor neyse geçmiş şeyler
Soran+1 yılMerak ederim ama ben 😑
Cevap sahibi+1 yılhatırlamadığım bişi için merakını nasıl giderebilirim ki
Soran+1 yılHatırlamaya çalışsan?
Cevap sahibi+1 yılolur istersen ruyasına yatayım
Soran+1 yılAhahhahaha olur 😂😂
Cevap sahibi+1 yılo zaman ben şimdiden uyuyayım ancak görürüm sana iyi akşamlar
Soran+1 yılİyi akşamlar 🔥🔥
Gizli Üye(36-45)1 yılKendinden geçiyorsun
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç cinselik yaşamadım ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO hissi kimse tarif edemez sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu nasıl bir soru bro
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yasayamadik bilemiyoruz
00 Yorumla Yapmadım, bilmiyorum
020 Yorumla
Soran+1 yılÇok şey kaçırıyorum
Soran+1 yılKaçırıyorsun
Soran+1 yılEskort falan zaten tercih etmemelisin sevdiğin gerçekten arzuladığın biri olmalı
Soran+1 yılİnan bende enerjimi farklı yerlere vermeye çalışıyorum bu vermiş halim hatta çok zorlayan bir durum 🙃
Soran+1 yılFaailyet bulmazsan zaten epey zor. Benim inan duygusal olarak bir birliktelik isterim her dokunuşun bir başka oluşu beni de tutan bu içime sinmiyor başka türlü yani kendimi düşününce bile kötü hissediyorum velhasıl aşk lazım :)
Soran+1 yılHayattta kesinlikle daha önemli şeyler var bundan ama gerçekten aşkı yaşadığın ve arzuladığın biri olunca baya önemli bir şey haline geliveriyor o his gerçekten bambaşka o artık seks falan değil orada bildiğin artık sen ben sonsuz zevkler var ve birine gerçekten sahip olmak işte sonsusz güven içinde ateşler içinde yanmak offf 🥲
- +1 yıl
Anlıyorum seni 🙂 kapıldınsa gerçekten güzel bir duygu, seni çepeçevre sarıyor. Hatta aşk hakkında dediklerini bile yutturuyor insana.. önemli tabi sevmek ve sevilmek basit bir ihtiyaçtan çok ruhun doyurulması gerekliliği. Hayatta kalmaktan sonra en zarurî ihtiyaç bana göre. Belki bana da kısmet olur bilmiyorum. Bu arada attığın emoji gözükmüyor 🙂
Soran+1 yılEvet yani basit bir ilişki falan istemiyorum zaten ruhumu doyurmak istiyorum 🙃 Şimdi ne desem de bilemedim istekli bir surtuk gibi görünmek istemiyorum ama bu duygu bambaşka gerçekten istediğim şey seks değil zaten o duygu o şehvet 🙃 Emoji de gözünden damla düşen gulen sürat 😂
- +1 yıl
Hayır ne zırtığı, normal hisler bunlar. Seks tamam zevkli ama ondan öte olan dokunmak, sarılmak, öpmek, sevgiyle okşamak, her zerresine aşık olduğun bedeni... Basit ilişkilerde böyle şeyler olmaz zaten 🙂 gulen surat da bu hislerin ne kadar özel ve güzel olduğunun kanıtı gibi... 🙂
Soran+1 yılNormal hislerse eğer bir nebze rahatlayabilirim :)
Soran+1 yılRuhumuzda olan bir şey ama bazılarına bunu anlatınca bana şey diyen oldu sana hani dünyanın en büyük... Asla doymazsın 🥲
Soran+1 yılTamam o zaman 🙃
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapacak biri olursa söylerim deneyip
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOfft super olur ya
42 Yorumla
Soran+1 yılÖzledik bir şeyler 🙃
Cevap sahibi+1 yılAynen yaptinmiki daha onceki ozlemissin😊
+1 yılÖzlemişiz ya.. daracık böyle kızın gözleri kaymış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBetimleyemem
00 Yorumla
+1 yılOfff istettin ya
014 Yorumla
Soran+1 yılİstetiriz anaamm 😂
- +1 yıl
Hahahha ayıp ayıp
Soran+1 yılNe ayıbı hepimiz biliyoruz 😂😂😂
- +1 yıl
Bilmezmiyiz 🤣
Soran+1 yılYaniii 😂😂😂
- +1 yıl
Deli şey :)
Soran+1 yılAyy deme öyleee 😂😂
- +1 yıl
Öylesin kusura bakma 🙈
Soran+1 yılAhahahha tamam hadi öyle olsun 😂😂
- +1 yıl
Eğlendim valla 🤣
Soran+1 yılEğlen bee hayat boştur loo 😂😂
- +1 yıl
Pompala coştur 🤣
Soran+1 yılTabii beee ne sanki 😂😂
- +1 yıl
👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden sordun
310 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettim kız 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKanka sen anlıyorsan bana da anlat şu işi 😂
Soran+1 yılEfsane bir şey ama işini bilen olması lazım kanka yoksa fıss 🙃
Cevap sahibi+1 yılKanka sana nasıl ulaşırım instaa versem yazar mısın bana bi sen
Soran+1 yılKanka yazmam çünkü kız olanlar fake çıkıyor uğraştırma beni 😂
Cevap sahibi+1 yılSes atarım sorun değil 😂laptuval instaam
Soran+1 yılYok kanka be güven kalmadı inan ya arkadaşının sesini atarsan 😂
Cevap sahibi+1 yılYanımda sürekli arkadaş mı var benim istediğin sesi istediğin an atarım sen bilirsin 😂
Soran+1 yılBuldum istek attım sensindir umarım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKanka yazdım yazcan mi 😂
+1 yılSey gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok sıcak oluyor
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi