Birileri onun yaninda bana yanasinca hic kiskanmiyor, gormezden geliyor baska seylerle ilgileniyor. Yalniz kalinca iliski oncesinde o adamin sana ilgisi vardi sanki oyle hissettim falan diyor. Ne demek buuu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGözün aydın 🎉🥳 nur topu gibi başka düşücelere kaymaya aday bir kocan olmuş 🙂.
işin şakası bu tabi ama işin bir de gerçekçilik payı var, eğer herhangi bir temas fiziksel ya da göz temasında eşin bu yapılanlara o an ses çıkarmayıp sonra bunu dile getiriyorsa seni diğer hemcinslerinle paylaşma arzusu içinde oluşmuş ya da sürekli içinde olan bu düşünceleri artık dışarı çıkarmaya başlamış olabilir.
Sana tavsiyem çok belli etmeden arada ağzını yoklaman bu konulardan ufak ufak zaten en ufak bir ayrıntıda farkedersin.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
27Cevap
Ooo izlemeyi seven güzel kardeşim dan yakında paylaşmak ister seni
013 Yorumla
Soran+1 yılPor, n, o izleyebilir aslindaa🤔
Soran+1 yılEvet ya biri bana dokununca o gece hemen bunun konusunu aciyor daha istekli oluyor
Soran+1 yılReele mi dokeceeekk peki sen nerden biliyosunn
Soran+1 yılSanalda sevgili de ne?
Soran+1 yılNooooo
Soran+1 yıl🤪🤪
Soran+1 yıl😼😼yazalim bakalim
+1 yılbaska erkeklerin senden hoslanmasi, sana yaklaşması eşini tahrik ediyor, Bazıları buna fantezi diyor, ama gav atlktan daha beter bir sapkınlık bu,
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni paylaşmak istiyor fantezi bu emin ol çoğu erkeğin içinde böyle bir fantezi var ama erkekler içinde saklar yadırganacaklari mimlenecekleri için söyleyemez dışarı aktaramazlsr şimdi sana soru soracağım eşin seni başka bir erkekle izlemek istediğini söyleseydi ama sadece bir seferlik bir kere sadece kabul eder miudin?
039 Yorumla
Soran+1 yılNoooo
Soran+1 yılYani simdi butun erkekler ga, v at mi aslinda anlamadim senii
Cevap sahibi+1 yılYaa bir dakika bekle gaav. aat dedikçe gülesim geliyor çok güldüruyon 😂😂😂 beni neyse konuya dönelim çoğu erkekte içten içe böyle bir düşünce hakimdir kendilerinden üstün bir erkeği kadınına sunup onu o erkeğin altındayken görmek ister onun gözlerinin içine bakmak ister bence anormal bir durum yok bunda adı üstünde fantezi nasıl ki kadınlar grup seviyor birden fazla erkek bu da aynı
Soran+1 yılVay be erkekler gen, iss ve kadinlarda grup seviyorrr demekk senin var mi sevgilin pekii
Cevap sahibi+1 yılYaa nolur yadirgama bence on yargilisin bunlar insanların gizli saklı istekleri yok ama sevgilim olsaydı bir erkekle beraber olmak istiyorum deseydi bana ona Afrikalı bir zenci erkek bulurdum
Soran+1 yıl🤪🤪Delirmissin senn
Cevap sahibi+1 yılHayırrr onun mutluluğuyla mutlu olurum Twitter a hiç girdin mi kaç tane böyle var
Soran+1 yılHayiirrr cok mu var yani boylelerii ayy ben sokk
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapmıyorum çok ciddiyim çok fazla var hemde harbiden çok eşini zenciye yaptırıyor izliyor gözlerinin içine bakıyor kadın zevkten nasıl inliyor daha sert becerttiriyor kendini
Soran+1 yılYuhh yaa ama ben zenci istemem tipim degill (irkci degilim tarz meselesi)
Cevap sahibi+1 yılEsmer falan mi isterdin yoksa beyaz tenliler mi daha çok hoşuna gider sarışın mavi gözlüler falan
Soran+1 yılKumral olabilir🤔
Soran+1 yılUf ne diyorum ben yaa beni de yoldan cikardiniz
Soran+1 yılDusunmuyorum ben🥱🤪
Cevap sahibi+1 yılAhahhaha bence sende içten içe istiyorsun bir hayal et sevgililer gününde veya evlilik yıldönümünde eşin gözlerini bağlıyor yatak odasına gidiyorsun sonra gözlerini aç diyor yatağında çırılçıplak kaslı uzun boylu kumral taş gibi bir çocuk...
Soran+1 yılYuh erkek hediye etmek miiii.. paket yapsin bari kutuya koysun haha
Cevap sahibi+1 yılO da olur yine aynı senaryo yatak odasına eşinle birlikte gidiyorsun eşin gözlerini aç diyor açıyorsun yatağınızin üstünde büsbüyuk kocaman bir koli eşin git ac diyor içinden kumral taş gibi aşırı yakışıklı çocuk çıkıyor 😂
Cevap sahibi+1 yılŞaka bir yana bence bir kerelik denemek isterdin bence eşinden daha yakışıklı daha üstün daha iyi yatakta onun gözünün önünde gözlerinin içine bakarak sertce becerilmek önlemek bas bas bağırıp Çığlık atmak seni zevkten öldürürdu
Soran+1 yılOyle biri olursa esimi birakir onla evlenirim bende haha
Cevap sahibi+1 yılFarzetki o seni aldattı intikam alır miisn başka bir kadınla yakaladın
Soran+1 yılAyrilirim direkt😀
Cevap sahibi+1 yılAhahaha bak ne dicem ben seni şimdi tam anlayamadım ben sana dedim ya kumral taş gibi bir çocuk eşinin gözünün önünde yapmam diyorsun okey yani anladım buraya kadar yapacaksam bile bosar öyle mi giderim diyorsun ona ya boşama sansin yoksa eşin seni bosamazsa nasıl olacak dayanabilir misin kumral çocukla sevişmeden
Soran+1 yılUfff o zaman sevisi, cez mecbur🤪🤪
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapmıyorum çok ciddiyim cidden çılgın ve cesaretli cesur ateşli kadınsın sen bence itiraf edemesende gizlisin aslında rahatta olabilirsin bence kocanın önünde onun gözlerinin önüne bakarak tas gibi o kumral çocukla sevişebilirsin neden olmasın bir kerelik kocan izin verse ama sadece bir kere denemelik meraktan daha hiç olmayacak kabul edebilirdin kocan sadece oturup sizi ikinizi izleyecek sende kocaninkn gözlerinin içine bakacaksin çocukta tam istediğin gibi aşırı yakışıklı seni yatakta ucaracak falan 😅
Soran+1 yılBir kerelik olabiliiir belkiii
Soran+1 yılAma baska yokk🤪🤪
Cevap sahibi+1 yılYa zaten bir kere olacak öyle ama çocuğunda tam istediğin gibi çok çok aşırı yakışıklı olması lazım ve eşinin gözünün önünde seni beceremesi lazım yatakta o an sen inlerken onun altında eşin emin ol iç çekerr gözlerinin içine bakarsin onunn 😅 bir de daha sert yapması lazım seni sana bi şey soracağım farzetki yapmak istedin kafaya koydun kocan seni izleyecek soruma ama içinden geldiği gibi samimi dürüstce cevap vermeni istiyorum daha mı ateşli olurdun o adamla yatakta
Soran+1 yılEveet esimin kiskanmasi icin ugrasirdimm
Cevap sahibi+1 yılDaha da cildirirdi biliyor musun seni gördükçe sende onun o halini gördükçe daha da sert becertirirdin kendini kocanın gözlerinin içine bakarak
Soran+1 yılDaha da mi cildirirrr uff cok sinir bozucu🤪🤪 peki neden gozlerinin icine bakiyorum?🤔😝
Cevap sahibi+1 yılAaa aklıma bir soru geldi bak bunu merak ettim hani kocanin önünde yapacaksın ya sks kocana tahrik edici konuşur muydun mesels bak sen yapamiyorsun o nasilda benim icabımdan geliyor arkamı önümu darmadağın etti çok sert yapıyor çok fena etti tarzında
Soran+1 yılYa sen ne or, pu ruhlu birisin hahaha usluba bak guldum😂😂
Cevap sahibi+1 yılGözlerine bakarak senin ne kadar zevk aldığını görmesi için çünkü zevk alarak sklirsen gözlerin kayar o an kocanda buna şahit olur
Soran+1 yılGozlerim mi kayaaar jsjsjsjdjdjjdjd
Cevap sahibi+1 yılÖyle oldu biraz galiba 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılZevk alma belirtileri işte 😂
Cevap sahibi+1 yılBence o adamı ödüllendir tam aksini düşünüyorsan bile yine yap bak bakalım sandalyede oturup seni izlerken nasıl kıskançlık krizine giriyor nasıl kahroluyor gör izle 😅
Cevap sahibi+1 yılSon bir sorum var daha yazıp başını agritmayacagim eşin gelip bir gün bunu senden gerçek gerçek istese seni başka biriyle görmek izlemek istiyorum dese ne yapardın kabul eder miydin ciddi soruyorum ne tepki verirdin ısrar ediyor diyelim
+1 yılBaska erkeklerle seni seks yaparken izlemek istiyor mu
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmeem sanmiyorum ya o kadarr
- +1 yıl
Bence ister sor bi askim yatagimizda baska erkeklerle seks yapsam hosuna gider mi de
Soran+1 yılYuhh kocama nasil sorarim bunuu ya bana tepki verirsee
- +1 yıl
seks esnasinda sor zevk alirken kizarsa zevkten kendimi kaybettim soyledim dersin olur derse hosuna gitmistir🙂
Soran+1 yılAy insallah ben altindayken sinirlenmezz, sikinti olurr cunku baya ufff
- +1 yıl
Bence hosuna gidicek seni baska erkegin altinda gormek istiyor o aldigin zevki ve hazzi gormek istiyor
- +1 yıl
Denicek misin
- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbazı eşler kıskanır şikayet edilir bazısı tam tersi ya kısmet işte biraz fantazili mi ne
00 Yorumla
+1 yılSende başka erkeklerle yapmak istersen ağzını ara ve onun bilmesini istiyorsan yokla..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFantazisi var hoşuna gidiyor ne güzel. Sende evet ilgisi vardı çok mu hoşuna gitti de konuştur söyle sevişirken.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiline yol ver kıskanmayan bir erkek sevmiyordur ya da farklı fantezileri vardır.
İki türlü de canım.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanırım tam dediğin gibi ve gurup için sana bişiler aşılamaya çalışıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılNasil yaniiii
Cevap sahibi+1 yılsenin nabzını yoklayarak bişiler aşılamak seni başka biriyle seks yaparken izlemek ve kendiside sanırım sonradan dahil olmak istiyor gibi yoksa o kişinin sana yanaştığını gören vede sonra sana onun ilgisi vardı diyen bir erkek gav at bile az kalır
Soran+1 yılNeden beni baska biriyle izlesin ama kiskanmaz mi beniii
Cevap sahibi+1 yılbaksana kıskanıyor mu seni ve senle beraber ortamınıza başkalarını alıyor onların ilgisini farkediyor ama bi tepki olmadığı gibi de yüzsüzce sana da ilgisi vardı diyor
Soran+1 yılEvet cok genis, sin deyince guluyor
Cevap sahibi+1 yıldemekki kıskanmak yerine seni izlerken mutlu olacak ki belkide arkadaş çevresi de kendi gibidir ve hatta o kişilerle belkide önceden planlamıştır sana yaklaşımları falan ve o kişiler aynı kişiler de olabilir
Soran+1 yılNeee planlamak mii😱😱
Cevap sahibi+1 yılyazdıklarımı düşününce haklımı buldun yoksa
+1 yılBu kadar reele düşmesi biraz saçma ama fantezi olarak güzel şeyler.
06 Yorumla
Soran+1 yılSende hayal kuruyo musun boyle?
- +1 yıl
Eşimle kurarız evet
Soran+1 yılAslinda reel bi sey yapmadikk.. peki tek seferlik ve gizli olacagini bilsen birinin karina yakinlasmasini yemege cikarmasini falan ister miydiin?
- +1 yıl
Tabukide hayır
Soran+1 yılGa, vat degilsin yanii hmm
- +1 yıl
Yani
+1 yılmuhtemelen gavvvad cezalandır geç
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil cezalandiricammm
- +1 yıl
Gizliden yapamazsın :D ;)
Soran+1 yılNasil yaniii
- +1 yıl
orasını da sen bul yani :D
sanayiye git eşine bi wiking şapkası yaptır :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil yaniiii
Soran+1 yılAslinda disarda baya dominant bi yapisi var sozu geciyor ama boyle durumlar olunca sesi cikmiyor hosuna gidiyorr gibii
+1 yılSeni paylaşmak isteyip istemediğini sor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBaskasiyla ol diye yalvarmak miii cok sacmaaa
+1 yılİlişkiye girerken konuştur onu
06 Yorumla
Soran+1 yılNe diycemkii
- +1 yıl
iki erkek gücünde istiyorum seni de. konuşur o
Soran+1 yılOhaaa az or, pu degilmissin sende:)
- +1 yıl
Sanada yaranılmıyor :)
Soran+1 yıl😼😼
- +1 yıl
Aklımı yordum senin için o kadar :)
Şaka dimi nereye el sallıyoruz
011 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim
Soran+1 yılCok genis,, sin deyince guluyor
Soran+1 yılYok ben genis degilim sevmiyorum paylasmayi
Soran+1 yılNe yapabilirki esim🤔🤔
Soran+1 yılYaa ama ne desem onu yapar beni asla incitmez sozumden cikmaz normaldee
Soran+1 yıl🥵🥵
+1 yılCockold sanırım. Güzel fantezi 💋
00 YorumlaYakında grup yaparsıbız
00 Yorumla
+1 yılDemedin mi madem öyle neden müdahale etmedin die
00 YorumlaNe alaka ya normal bir erkek işte.
00 Yorumla
+1 yılDegisik fantezileri var, ama gav. at gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGa. Vat valla seni götürürler
02 Yorumla
Soran+1 yılNereyee
Cevap sahibi+1 yılS.. K anlamında
+1 yılHayal gücünü...
02 Yorumla
Soran+1 yılYa yalan soylemiyorum gercek yemin ederim
- +1 yıl
Bir şey soracağım
Bence seni paylascak birileriyle
00 Yorumla:D geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende böyle bir erkegim birazcik öyle brnim gibi
110 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani sen gav, at misin ve Niye boyle olmayi tercih ediyosun anlamadim seni
Cevap sahibi+1 yılHoşuma gidiyor keyif alıyorum baska erkeklerin ilgisini görmeyi seviyorum ya :)
Soran+1 yılEvli misiin?
Cevap sahibi+1 yılDeğilim ama evlenmeyi istiyorum sen ne kadardir evlisin
Soran+1 yılSevgilin mi var yaniii onu mu hayal ediyosun sende?
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle ben biraz fazla rahatim baska erkeklerin bakmasinj izlemeyi severim yani
Soran+1 yılNe zamandir boyle genis, siniz beyefendi
Cevap sahibi+1 yıl2 senedir boyleyim beyefendi mi ben mesafeyi sevmem ismimle hitsp edebilirsin yazabilirsin de istersen
Soran+1 yılCik gizliden o zamaan
Cevap sahibi+1 yılCiktim peki
+1 yılCuckold dur
07 Yorumla
Soran+1 yılO da neee
- +1 yıl
Yani reelde eşini paylaşıp izleyen zevk alan bundsn
Soran+1 yılDelilikk😱😱
- +1 yıl
Yoo bi sürü çift var böyle ywetters vs
Soran+1 yılO nee
- +1 yıl