AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
burada mısın 😃
Nedir bu herkesi sayfaya toplamışsın istekli 😂
Sadece öylesine bi sordun mu istskli anında mı sordun 😂
Yaşın kaç😂
Ee istekli olman doğal 😂En ateşli yaşların. 😂 Hiç sevişmedin mi. Şimdi o yaşta kızlar ooo 😃
Düşünsene hoş bulduğun en önemlisi güvendiğin bi erkekle birliktesin. En son dayanamıyosunuz buluşuyosunuz. İçine almycan ama seni son derece zevklendirecek kudurtacak. Fena mı olurdu 😂
Çoğu şeye izin verir miydin. Diyelim baştan aşşa yalamak istiyor seni 😂
Çok zevk alır seninle güzel bi öpüşüp baştan aşşa yalarken biliyosun dimi 😁Diyelim girmeyecek ama sevişeceksiniz. Bide isteklisin bal gibi gelir tadı. Neyin tadı olduğunu anladın...😃
Önce öpüp koklayıp sonra dil darbeleri atıp emsin. Acaba nasıl kıvranırsın yatakta 😅 Kıvranıp bacaklarını birleştirip yan dönsen bile aradan yalar. Yalasın mı 😃
Nasıl canım çekti of 😂
Bişey sorcam 😃Önünü yalıyor dil darbeleri atıyor. Sen zevkten dayanamayıp yan döndürüyosun bacaklarını. Birleştirip. O ara aradan yalamaya devam ediyor. Poponuda aralayıp önünü aranı heryerini yalıyor. Karşı gelir misin 😃
Adam varya dimdik olur kudurur seni yalarken heryerinin tadını alır. Kudurur. 😂 Siyelim o da soyunacak kendi mi soyunmalı. Seni diz çöktürse senin pantolonu aşşaya indirmeni istese. Dimdik elet fırlıycak önüne hemen. İndirir misin 😃
Oooo. Adam ne bilsin yalamayı seviyosun. Demek indircen alet dimdik önüne çıkınca elinle alcan. Sonrada... Delirir adam delirir. İstiyosun yalamayı dimi. Güzel yalar mısın. 😅Yala 😂
Adam delirir. 😂Kendi de yedirir sana ama başta çekinme tedirgin olma diye sana bırakır. B
Aşşadan yukarı yala. Komple alabildiğin kadar ağzına al dese? 😅
Bide içine almayacaksın ya adam delirir. Sana elleriyle oral seks çektirir. Tutar başını ileri geri oooh 😅 Ama sana der ki. Sürtünmeye başlamadan önce seni bidaha yalıycam olur mu
Ağzından çıkarır. Kudurmuş durumda. Seni terd çevirir atar uzatır yatağa. Popon ona dönük. Gelir poponun oraya sıkar poponu. Harikaaaa harikaaaaaaaaa der. Aralar poponu yumulur arasına. İştahla komple dilini sürüp yalar. Sonra dil darbeleri atar arasına komple heryerine😅
Düşünsene kızlık bozulmayacakmış 1 geceliğine. İsteyen yapabiliyormuş. O delirttiğin adam bak nasıl giriyor sana o an ama 😃 of of of
Okadar yalasın yutsun seni. Gör bak içine almadan durabiliyor musun 😂Hele adam içine girmeden durabilmesi için seni yaladıktan sonra sürtünmeye başlamadan kesinlikle sana iç çamaşırını giydirir. Alır seni kucağına. 😃İç çamaşırsız bi kucaklayayım seni dese olur verir misin. Bi sürtüneyim sana gidip geleyim dese 😅
Kaçtın mı 😂
Bişey sorcam sana 😃 29 yaşında çok hoş hoşuna giden uzaktan akraban bi çocuk var diyelim. Size girip çıkıyor. Samimisiniz 😃 Bigün odandasınız herkes salonda. Siz odada. Çay getirirken döküyosun üzerine. O da senden hoşlanıyor uyanık. Sana su getirir misin diyor. Yanmış gbi yapıyor. Seninde odada su var uzatıyosun. Direk eşorfmanı indiriyor su vurmak için. Dimdik alet önünde 😃 Ne hissedersin ki
Dediğin doğru 😂 Ama cidden merak ediyorum kız olarak ne hissedersin o an istrk olarak😂
😂Ne düşünürsün o an. Tutmak mı istersin. Üzerine oturmak mı. Keşke alsam ağzıma mı dersin 😂😅
Keşke ağzıma alsam derim🤣
Ben olsam su vururmuş gbi yaparım. Baktım sen bakıyosun ama çekingensin. Aa kusura bakma bi anda sıcak su döküldü diye aniden çıkardım derim. Sen sorun yok flan derken tutarım elinin bileğinden 😃 Lütfen yalar mısın. Çok isterim yalamanı derim 😂Naparsın
Yalarım 😂😂😂
Oh varya bitirirsin beni 😂Ama hemen çıkarmıycaz biraz yedircem sana. Hemen çıkarma tadını ala ala yala desem 😃
Ozmn hikayedeki ben ve sensen 😂 Sen yaladın dedim sana ki ben de seni yalamak istiyorum hemde çooook 😂
Yala😂😂😂
İlk nasıl yalamamı istersin ki. Yüzün bana dönük mü. Popon pana dönük sana yatağa uzatmamı mı 😃
Bacaklarının arasına girerim. Önce oranı öper öper koklarım. Burnumu gezdiririm. Etrafını yalarım önce komple dilimle. Sonra arasına komple dilimi sürerim. Bikaç dil sürerim. Sonra bi elimle arasını aralarım. Arasına dil darbeleri atarım durmadan. Durmadan he 🙄😂
İşimizi de biliyoruz:)))))) güzelll :)))
Ne güzel kokuyosundur. Tadı ne güzeldir. Sen kıvranırken kaçma diye bacaklarını tutarım yalarken. Sulanman önemli değil. bakarım aranı. Yalarım. Komple. 🙄
Sonra seni kaldırım alta geçerim. Ağzıma doğru oturursun bacaklarını tutarım alttan kaçma die dilimi arasına sokar yalarım 😃
Evettt, face-sitting hastasıyım bennnn😀
Önemli olan güzel yalanman. Ver ağzıma 😛😃😅
Seni saatlerce yalıyabilirim desem inanır mısın. Doyamam orana. Otur ağzıma dil darbelerini hisset 😅
Oturdum bile😂😂
Okadar tadını aldıktan sonra 😂Seni * nasıl durcam cevap ver. Yani beraber sevişmek 😛
İçine girmeden yani. Nasıl durcam 😛
Nedeeeen istemez misiiiin😂
Geeeel 😃
Yemin ediyorum seni güzel bi yaladıktan sonra kucağıma alsam sürsem mının arasına aklım çıkar yerinden. Ucunu da sürerim arasına. Sonra yatırırım yatağa. Çıkarım üzerine ileri geri komple oran kokar alet oooov. Bide yalamışım ya sende ıslak. Kayar içinde
Sabah sabah... 😁
Bi denk gelemiyoruz 😂Burda mısın 😅😂
Ya beni bitirdin 🙄Demek ağza oturmayı seviyosun he 😂 Hep ağzıma oturduğun aklımda 😁Ama ben sen ağzıma oturduğunda alttan elimle baldırını da tutcam ki zevkten sağa sola doğru yatağa düşersen aradan çıkamayayım ben. Baldırından tuttum mu sabit. Sen yat ben altını dillemeye devam. Emmeye devam 🙄
Canım çekti sen anlattıkça🙂🙂
Ya senin mi benim mi acaba. Tadın kokun ne güzeldir. Keşke gerçek olsa da içine girmeden sevişiyor olsak şuanda. Alltan güzelce yalarım. Elimle de arasını aramarım ki biraz daha içine girsin dilim. Ne güzel kokuyodur oraaaan
Çok istiyorum yalamak. Sanada o zevki yaşatıp kendimde o tadı senin tadını almak isterdim. Emin ol sana oral seks çektirmekten daha çok isterim ağzıma oturmanı seni uzatıp pozisyondan pozisyona alıp önünü arkanı heryerini yalamayı. Beni görsen sen de yalattırırdın eminim. Ooooof. Uzaktanda sanaldanda olsa yatakta olalım senle. Kafa yapımız da uydu 🙄 Ama yotumlar dolunca bi zaman sonra daha yorum yazılamıyor bu soruda :( Oyüzden çoğu yazdığını sildim yukarda. Krndiminkileri silemiyorum. Nasıl temiz bi sayfada yazışabiliriz tekrar :(
Bencede iyi gidiyor da soruya yorum şeklinde konuşuyoruz ya. Çok yorum dolunca sayfa diyor ki daha yorum yapamazsın 🙄Ondan dedim. Ben senin önceki yorumları sildim biraz. Sende benimkileri azalt ki yazışabilelim 🙄Yoksa sayfa dicek ki daha yorum yapamazsın 😐Anlatabildim dimi 🙄
Anlaştık 🌸🌸😊
Hııııııır hııııır 😃
Yaaaaa uygulamadan yorum gelince mesanj gelmiyor. Bildirimlerde açık of ya :(
Hırlama bana baaaak 😂🙄Zaten sinerjimiz uydu senin kokuna hapsoldum delirtme beni 🙄🙄😂
Bugün buluşalım da yedir bana. Ağzıma oturmanı okadar okadar okadar çok istiyorum ki. Lütfen 🙏
Neeeee keşke olsa 😂Eminim ki sende olur verirdin. Okadar güzel yalardım seni ki. 🙄 Gelsene bi bak çayı üzerime döktün ilk seferi yaptık. Gel 2. Seferi de yapalım. Geeeel 🙄
Şu yorumlar inş kapamaz önümüzü :( telegramın flan olsaydı orada nick üzerinden birbirini bulup konuşuyosun ya daha iyi olurdu :( Ama yazışabildiğimiz kadar geeeel 🙄 uzaktan akrabayız. Geçenki olaydan sonra bize gelmişsin. Evdede kimse yok. Sana çiçekler çikolatalar ayıcıklı petitolar almışım sürpriz. 😃 Tutuyorum bileğinden oturtuyorum seni kucağıma bi güzel öpüşüyoruz. Sana diyorum ki geçen tadına baktın. Yine yalamanı çok istiyorum çok çok. Hııır
Varya sanki bize gelmişsin. Tam kuşunu yalıycakken lavaboya giye gitmişsin o yalama isteğiyle seni bekliyor gibiyim 😂Gel gel yiyim gel
Çiçekler çikolatalar. Ye diye değil yahu. İlk karşılayış hoş görülsün diye. 😂 Ya gel eve direk yatağa ayıp olur. Daha çok sürpriz var kafamda da seni çok istiyorum şuanda diye direk öyle yazdım 😂 Yalattırmıycak mısın bana @ mını :(
Bana baaaaak. Alırım seni altıma. Duydun mu beni :)
Senin varya o dudaklarını yalar. Öper heryerini yalarım. Sonra seni altıma alırım yüzün bana dönük. Aleti kuşuna sürer sürer arasına sürer sürer sulandırırım. Yüzüne bakar göğüslerini okşar bakarım. Sonra elimle kafasını içine yerleştiririm. Ooooh çok minik mi. @ mın. Tüylü mü nasıl 😛
Öyle çok da minik değil yani ahahahah tüylü değil
İlişkin oldu mu hiç 🙄
Çok da minik değil diyor ya. Of. Harikaaaaaa. Heryerini yalarım onun girmeden. Herbir zerresini yalarım. Kilotluyken bile eritirim seni yalarken. Kaldı ki çıplak. O @mını bende yalıycam. Ağzıma da oturcan bana yedircen onu. Şimdi olsam da yalasam seni arasına dilimi soksam korkmazsın dimi. Bozulur mu die
İnmiyor 🙄
Hiç yalamadım yalatmadım biliyor musun. Keşke sanal sevişebilseydik senle uzaktanda olsa. Nickli telegramın olsaydı keşke. Of ya of :(
İndir ya hemen iner :( Ayarlar kısmına bi nick yazıyosun. Numara vermeden birbirini nick üzerinden buluyor kişiler :(
Geeeeel :( Koklayayım biraz lütfeeeen. İnce kirli sakallarımı sürtüp delirteyim seni. Koklayayım biraz. Koklatmaz mısın :(
burada mısııın :(
İyi misin? 😊 Canın istemiyor mu 🙄
İyiyim, canım istiyor elbette
Keşke öyle bi ihtimal olsa da şuanda yanyana olsak. Eminim sende pişman olmazdın. Düşünsene kızlık da bozulmayacakmış. Çok isterdim o darlığını sıcaklığını tatmak. İnanılmaz çok çok çok zevk alırdım. Sen mi kucağıma oturmak isterdin. Yoksa ben mi üzerine çıkıp o güzel @ mını aralayıp kafasını yerleştirirdim içine. İlk nasıl almak isterdin 🙈
Ağzıma oturman da inan aklımdan çıkmıyo. Cidden düşünsene uzaktan akrabayız yani bana güveniyosun. Herkes içerde biz odada. Zannediyolar ki film izliyoruz. İndirmişsin altını. Ben uzanmışım vermişsin ağzıma. Oy oy oy oooooy
Ben kucağına gelmek isterdim sanırım
Oy oy oy oy bende öyle isterdim ilk yinede sana bıraktım. Güzelce yaladıktan sonra bence kafasını arasına yerleştirince oturursun. Ben boynunu öper yalarım o zevkle. İnan kafası girdi mi gerisi gelir bence. Böyle tam komple kucağıma oturturum seni alet içinde. Oooooooooooy 🙈 tamamını ister misin içine 🙈
Sanırım isterim :)
Bir iki zıpla kucağımda ben oturur durumda sen kucağımda. Ben inan kendimden geçerim 🙄 Sonra ben uzanırım yatağa içinden çıkmadan. Sende üzerime doğru eğilirsin. Ben alttan popona doğru okşarım. Alttayım ya ben sen üzerime eğildin. Ben alttan git gel yaparım. Biraz geri gelir yine tamamını köklerim ooooy 🙈
Öyle kökleyesim var ki sana 🙄Cırlatasım inletesim var seni. Of of of
Ama sen de hiçbir şey yaşamadın değil mi :///
Yaşamadım. Tipsiz değilim de hem biraz çekingenim diyelim. Hemde kız arkadaşlarım da hep bakire idi öyle çok temas istemezdi bnim hoşlandıklarım da. Ama cidden çok istiyorum. Hergün istiyor canım. Seninle güzel oluyor hayali bile 🙄
Anladımmm ama tecrübesiz biriyle yaşamam ne kadar doğru bilemedim sadece
Tebrübe mi önemli bilinçli olmak mı sence 🙄Tecrübeli ile olup zevk almayan çok vardır emin ol. Önemli olan bilinçli olup kadına da önem vererek dokunup. Ona zevk verdikçe dahada zevk almak bence :) Ama sen bilirisn :)
🙂🙂
Yerim seni yer. Biliyor musun :)
Hiç @ mını gören oldu mu sanaldanda olsa 🙄
Olmuştu evet
Yaaaaa 🙈
Yaaa :)))
Demiştün ya öyle ufak da değil :) Ağza oturmayı severim flan. Ondan beri aklımda🙈 Keşke resimdende olsa görsem. İç çamaşırın varken bile olur. 🙈Heryerini öpüp koklayasım var. Çok çok çok hemde 🙈
Hııııır 😁🙄
Mırrrrrrr😂
Yaaaaaa mırrrrlamaaa 😂🙄Zaten seninle başbaşa kalıp güzel bi öpüşüp seni altıma alasım var 🙄
Ahahahah deli😂
Dudağını yüzünü yiyip. Hııır boynuna inip öpücükler kondurup o ara kafasını @ mına sürsem fena mı olur. İstemez misin sanki 😁🙄
Bana bak 😅 zaten yalamak istiyodum ama senle konuşmaya başladıkça kat kat arttı. Cidden uzaktan akraba vb olsaydık. Senin isteklerini bilseydim cidden sende böyle yanaşsan. @ mını yalamadan yemeden bırakmazdım. Bitirdin bni😅
Sabah sabah hiç mi. Canın çekmez be minik kadın 😅
Turizm sektöründe çalışıyorum. Öyle ünivli kızlar var ki. Hiç görsen anlamazsın. Ama evli adamlarla bile buluşup iki sohbet edip iki ayrı oda tutuyolar. Sonra adam kızın onasına geçiyor. Kök... Oy oy. Kız görsen masum gbi ama demek zevk veriyor😅
Oy oy ooooy dimdik 🙈
Hıııır 😂
Hıııır 😂Bu sabah yapsak sarmaz mıydı doğru söyle 🙈
Keşke gelsen 🙈
Bişeyden çok çok pişmanım 😐
8 filan sanirim.
9 falan veririm
10 verrim
İnanmıyorum :)