Niye yapiyor bunu?

Yakin bi erkek arkadasim var karanlik bi zamanda yan yanaysak kolumu oksuyor elimi okşuyor omzuma elini atinca omzumu oksuyor gecen de zitlastik bisey yapamazsin diye dokunurum dedi belimden asagi elini goturdu izin vermedim tabiki sen de bisey yapamazsin dedi yaparim dedim yapmadim. Otururken boynumu okşadı bu kadar iddalastik bi yanaktan opelim dedi izin vermedim boynunu opmek tahrik eder kizlari dedim boynunu operim normalde de dedi op dedim yaklaştı çektim kendimi. Sonra kol oksamaya geldi mevzu oksamanin on sevişme oldugunu söyledi ve kendisi de bunu surekli yapiyor sizce biz arkadas miyiz ben bu tarz davranmasindan etkileniyorum o etkilenmiyo gibi davraniyo ama bu tarz yakinlastigimizda ya bacak bacak ustune atiyo ya da kolunu bacak arasindan sarkitiyo etkileniyor mudur ve bu samimiyetten rahatsiz oluyorum toparlayamıyorum yakinlastiktan sonra kendimi

Güncellemeler
+1 yıl
O gun yasayacaklarimiz aramizda kalacak ben sabah unuturm demişti baya sıkıştırdı beni bisey yapamazsin die bi ortamda bana bakan varsa mutlaka omzuma elini atiyor koluna falan ben giriyorum da cinsellik amacli degil yaptigim seyler sadece son zamanlarda fazla yakinlasiyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
Hic bisey olmamıs gibi davrandi bi ara libidon yuksek hatta Şu an bioe yuksek buram buram dedi
Niye yapiyor bunu?