Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal plug'ı kadınlar daha fazla zevk almak İçin kullanıyor. Önce penis varken bu arkada iken iki taraflı doluluk hissi yaşarlar, tost olmaya yakın bir his😊😊
Ayrıca anal öncesi için alıştırmak İçin de kullanılır. Ama çoğu bayan bunu o an seks yapmasa bile onu takıp evde öyle dolaşmayı seviyorlar 😊
bakireler ise hatalı mastürbasyon tekniği kullandıklarından mastta ciddi orgazm sorunu yaşadıkları için arkadaş bir şey hissedip daha fazla zevk almak için kullanıyorlar.
ama orgazm için illaki bunu almalarına gerek yok😊 çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri ve her bayanın evde kullandığı aletler hayatta ilk kez yoğun orgazm hazzını iliklerine kadar tatmalarına yeterli olur. 😊😊173 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@üzzzgün teşekkür ederim efendim 🥰🥰
- 1 yıl
Adam hayatı boyunca bu soruyu beklemiş :)
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sakın bunlara bulaşmayın.. Bunlar makatınızın kaslarını bozar ve büyük abdes tutamaz olursunuz.. Sakın böyle abak subuk oyuncaklara merak sarmayın sakın.
1080 Yorumla
+1 yılAnal plug zevk vermeye yarıyor. anal için kullanıyorsun orada bekliyor. iyice açılıyor sonrasında rahat anal yapabilrsiniz ayırca anal için zevk veriyor
263 Yorumla
Soran+1 yılorda bekliyo yani sürekli sokup cıkartılan bişey değil
- +1 yıl
iki şekildede kullanıyor canım :) ama birbir çevirisi anal tıkacı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal plug ilişkiden 10 dk önce kullanılıyor. alışması ve rahat birlikte olabilmek için. tek başına zevk vermez:)
93 Yorumla
Soran+1 yılilişkiye girmeyeceğime göre tek başına olacak artık
Cevap sahibi+1 yılbunu sürekli sokup çıkaramıyorsun ondan dedim yerine titreşimli başka bir anal oyuncak alsan daha iyidir. hem vajinana dokunmadan orgazm olabilirsin. eğer kesinlikle bu olsun diyorsan içindeyken parmaklarınla kritorisi okşarsan 2si beraber o zaman hoşuna gidebilir. hertürlü sonuçta eşin olacak kişi ve sen ileride daha rahat anal yapacaksınız. alıştığın için canın yanmaz keyif alırsın:)
Anal plug iki açıdan kullanılan bir seks oyuncağı olarak biliniyor ilk amacı sadece zevk vermesi belirli bir süre ikinci amacı ise anal ilişkiye girmek isteyen arkadaşların ilişkiye girmeden önce bölgeyi genişleterek ilişkiye hazır hale getirmesi lakin insanlar bazen yanlış kullanabiliyor bu kullanım size zarar verebilir doğru ürün kullanımı çok önemlidir bence çünkü ilk kullanımlardaki ürün küçük olmalıdır anal plug satın aldığım yerden aldığım uyarılar ile bu yorumu yapıyorum ve sizlere de bilgi alarak ürün almayı söyleyebilirim. Aldığım bilgiler sayesinde ürünü doğru kullandım ve etkisini gerçekten hissettim alacak olanlar mutlaka bilgi edinin ve öyle alın derim...
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal Plug iki kullanımı var; Günlük hayatta ve ilişki içinde.
Günlük hayatta takıp dışarıdayken uyarılabilirsin merak etme dışarı kaçmıyor😂
İlişkide bunu anüse takıp partnerin vajinandayken dolgunluk hissi veriyor.
İkisinde de müthiş ve zevkli tavsiye ederim.
141 Yorumla- +1 yıl
Gün içinde bunu nasıl kullandın?
Grinin elli tonu 2'de görmüştüm ondan soruyorum. İç çamaşırı ve kıyafet olarak ne giydin ayrıca?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan az insan olun bee zevki sefaya düşmüşsünüz ama ahiret var ölüm var üstelik zararlı butur şeyler yahu ileride büyük abdestinizi bile tutamazsınız hem dinen hem tıbben yasak böyle birşey ayrıca dünyada arka ilişkiden ölen insanlarda var
911 Yorumla- 1 yıl
Ben de kullancam
+1 yılAlıştırma ve dolgunluk hissi içindir. Mesela, mansturbasyon sırasında, arkanda da doluluk hissetmen için.
121 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. suslu olduguna gore gorsel olarak guzel dursun dıyedır prn da ve anal bırlesme olmadan kullansınlar genıslesın dıye uretmıslerdır mutlaka
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkullanmadım ama isterdim iki deliğin aynı anda dolu olması harika olur
626 Yorumla
Gizli Soran+1 yılee neden yapmadın peki isterdinde?
Cevap sahibi+1 yılpartnerim istemedi ☺
Gizli Soran+1 yıldeğiştir o partneri ;)
Cevap sahibi+1 yılTamam ☺
Gizli Soran+1 yılee?
Cevap sahibi+1 yılHayır
zevk falan vermiyor bu deliğin genişlemesi amacıyla kullanılıyor fantezi içinde ben kız arkadaşıma bunun kuyruklusunu almıştım kedi kuyruğu gibi oluyordu çok seksi duruyor
42 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYorumlarda zevk verdiğini yazmışlardı o yüzden
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanmadım ama yakın zamanda denemek istiyorum
1515 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılParmakla yaptığım için ilk deneme olmayacak o yüzden orta boyla başlayabilirim
Cevap sahibi+1 yıl2 kez peniste aldım arkadan çok uzun yıllar önce
Cevap sahibi+1 yıl25 yaşım
6 sene önce deneyimlenmiştim
Cevap sahibi+1 yılDeneyimsizdik hazırlıksız yaptığımız için can yaktı o yüzden istemedim bir daha arkadan
Cevap sahibi+1 yıl1. yi denedik acıdı 2. de benden habersiz girdi zorlama😂
Cevap sahibi+1 yılyazdm
- +1 yıl
bul beni gizli
+1 yılsu sekilde deyim yavas yavas analı acıyor ucu inceceik oturtukca kalınlasıp arkanı acıyor sonuna gelince icine oturuyor bence kullan mahsuru olmaz analı acdıkca sende inlersin bence bunlardan kullan
110 Yorumla
1 yılZevk veriyor.
Genişletmek veya anal ilişki öncesi genelde tercih edilir. Çiftler arasında veya kişi partneri olmasa bile heyecan zevk için günlükte kullanabilir.22 Yorumla- 1 yıl
Mesela bunu takip işe gidebilir miyim xjakagzhhsha
- 1 yıl
@Phoneixxxx Evet
+1 yılishale karşı birebire, şaka şaka...
ister önden kullan, ister arkadan, her türlü keyif verir, arka tarafı ilişki için hazırlar ama kullanmadan önce bolca kayganlaştırıcı jel kullan yoksa çıkartırken dünyan kararabilir...40 Yorumla
+1 yılGayet güzel, rahat, zevkli bir aksusuar. Görüntüsü de çok güzel. Fotoğraflarda çok işe yarıyor.
61 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani kullanmaya başladım mastürbasyon yaparken özellikle takıyorum🤭 Birkaç kez de uzun süreli kullandım zaten amacı o mükemmel zevk veriyor çiçeğim kullanabilirsin benceee
51 Yorumla- 1 yıl
Ben de istiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılBir ara satışına yetiştiremiyordum bu aralar o kadar popüler değil. Anal yapmayan kadınlar bile bunu denemeyi seviyor en azından anal Plug içindeyken seks yapmayı seven çok kadın var
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHaz almak yaşanan hazzı arttırmak alışma evresi vs bir çok şeye kullanılır benim de plug ve straponum var ara sıra kullanıyorum
10 Yorumla Ha bunu almişsin
Ha anal ilişkiye girmişsin ;)
Sence bir farki var miiii? ;) ;)41 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahaha
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun asıl kullanım amacı penisin vajina içerisinde sıkışarak sürtünmeyi daha fazla hissedilir hale getirmesidir
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEbet biliyorum suikast silahıdır kendisi küçük olduğu için kolay saklanır.
10 Yorumla bro senin profilde bdsm şeyi gibi :D fantezi olarak güzel beni bir şey eder :D
00 YorumlaBence verir ben de alıcam kız arkadaşım tavsiye etti
70 Yorumla
1 yılbence de gayet zevk veren bir oyuncak anal plug yeni aldım bende kısa süredir kullanıyorum deneyebilirsiniz.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa zevk vermiyo bunu denemedim ama cidden insanin içinde bişey var ve titreşmiyo. Zevk vermez ki yani genişletiyo sadece
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanmasını bilmek lazım, analdayken vajinaya, vajiandayken ise anala yerleştirmek hatta bazen el ile desteklediğinde karşı tarafı delirtir..
10 Yorumla
+1 yılHadi girişini anladık da, nasıl çıkacak bu hatunun kıçından?
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılG noktasına baskı yapar vajinal ilişkide zevki artırır. Ama anüsü genişletme amaclı da kullanılır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakın öyle bişey yapma verdiğin paraya yazık emin ol aldığına pişman olursun :D
22 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYorum yapanlar yalan mı söylemiş o zaman :d
Cevap sahibi+1 yılpeki sen bilirsin al tek popon dolaş :D
Ben kullanıyorum gün içinde dışarı çıkarkende gayet rahat ve ateşli
71 YorumlaNamuslu insan olmak için bu yollardan vazgecin gidin adam akıllı ilişkiye girin a m k
110 Yorumlaİlk kez duydum böyle bir şey ne ki bu
71 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİshal olunca kullanıyorsun, tıpa gibi düşün, trolü bırakın
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTrol ne alaka
Gizli Üye(30-35)+1 yılIsterim harika olur icim titrer
1712 Yorumla
Gizli Soranvuu kesinlikle :) deneyim var mı?
Cevap sahibiolmaz mi 😄
Gizli Soranciddi misin? :)
Cevap sahibievet 🙂
Cevap sahibihayir maalesef 🙂
Gizli Soranneden şaşırmadım acaba
Cevap sahibiseni tanimiyorum kendimi neden desifre edeyim
Gizli Soransadece kullanıcı adını göreceğim biraz konuşacağız ev adresini istemedim :) sen dahil tüm kızlar olayı çok abartıyorsunuz. dur tahmin edeyim "sormak istediklerini burdan sorabilirsin" diyeceksin sonrada "özelden kimse ile konuşmuyorum" diyeceksin :) aaaa çok şaşırdım :D :D
Cevap sahibiYoo ozelden gorustugum insanlar var 3 5 tane 😂
Cevap sahibibegenmem
Gizli Soranok..
- 1 yıl
İçim titrer...
Vuuu guduruk garı 🤪
İlişki öncesi anal alıştırıcı ve zevkli birşey.
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende set halinde var secerek kullanıyorum harika bi icat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kullanıyorum gayet zevkli
171 Yorumla- +1 yıl
Imm iyiymiş
+1 yılKullanmadim ama vajinaya takılsa sanki daha çok haz verir bence
33 Yorumla- +1 yıl
Vajinal toplar var bunun için
Ise yarar zevk verir bosalirken arka sıkıp bırakıyo ya
40 Yorumla
+1 yılGördüm ama denemek istemem.
11 YorumlaHiç anal yapmadım ama yapsam kullanırdım
23 Yorumlamumluk bunlar ablacım, masanın üstüne koyuyorsun.
61 Yorumla
+1 yılEskiden yazılan tüylü kalemlere benziyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİşe yarıyor ve hazzı yaşatıyor
00 Yorumla
+1 yılG.. güvenen düşünsün
00 YorumlaBence denemelisin
00 Yorumla
+1 yılher ikiside
ama sen en çok ne için istiyorsun00 Yorumla
+1 yılSatiyoruz bu urunden 😄
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAsıl amacı nedir
- +1 yıl
Ban yemek istemiyorum 😂
+1 yılHer ikisi içinde kullanılır
00 YorumlaAnal öncesi genişletiyor, hazırlıyor yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel bir oyuncak
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılkrem
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana buyugu bile kucuk gelir
24 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ya o kadar deneyimliyim diyorsun yani
- +1 yıl
sevgilin çok şanslı
+1 yıldeliği genişletmek için
10 YorumlaYok be erkeğe görsellik işte
10 YorumlaAnalı genişletmek için
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu yasamak varken bunu kullanmak niye :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılIki kullanimi var diyen hanımefendi dogru söylüyor
10 Yorumla
+1 yılAnüsü alıştıra alıştıra genişletmeye yarıyor.
20 Yorumla
+1 yılKapi tokmagi gibi l*n bu...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok artık
103 Yorumla- +1 yıl
ne yok :)
Cevap sahibi+1 yılDaha neler yapacaklar acaba
Cevap sahibi+1 yılPişt desem bak yıneesen:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılo ne yapar tipa
63 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldene gör :)
Cevap sahibi+1 yılosurmamak icin tipa tak derler omu
Gizli Soran+1 yılsaçmalama :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ben de kullanıyorum çok güzel
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam bayram hediyesi popo genişletici
10 Yorumla
+1 yılet deysin orana et
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten zevk veriyor mu? Ciddi soruyorum