kocası yatakda tatmin edemeyen var mı karısı yatakda tatmin edemeyen yatak zevki kabusa dönen hadi bizlerle paylaşın.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYooo kocamin her istediğini yapiyorum oda benim asiri zevk veriyor bana.. bana hep senin gibi biri iyiki hayatimda der onu bosaltinca :D fantazi dünyam geniş aslında grupta yapmak istiyorum ama tiksinir diye korkuyorum bir kiz daha olsa acaba ne der diorum
11 Yorumla
Soran+1 yılSenin adına sevindim sexs dolu ömür
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarısıyla tatmin olamayanı sen mi tatmin edecen de soruyosun?
011 Yorumla
Soran+1 yılkocasıyla tatmin olmayan kadınları benmi tatmin edecem bayan bilmiş ben erkek bayan ayrımı yapmadan soru sordum senı tatmin edememişler galiba istersen seni iyi bir tatmin edeyim 1 ay oturamazsın
Cevap sahibi+1 yılabazalıktan kuduran ben değilim. demek ki seni tatmin edememişler.
Soran+1 yıl:) abaza değilim beraber oldugum çok sayıda bayan var hepsininde bir brinden haberi var ve hepside fazlasıyla mutlu ben genel anlamda mutlu ve mutsuz insanların sayısını merak etdim ama sunu anladım sizin yaranıza tuz bastım sanırım mutlulugu tadamamıssın yazık :)
Cevap sahibi+1 yılinsanların mahremi seni alakadar etmez. kendine av aramıyor olsan sormazdın bu soruyu. gizlisin ya at kafadan anasını satıyım. bütün kadınlar etrafındaymış hahahayt güleyim de esprin boşa gitmesin ;)
Soran+1 yılarayışım olsa soruyu açık yazarak sorardım bu 1 ikincisi ben soruyu sadece bayanlara sormadım erkek ve bayanlara sordum benim beraber oldugum 4 bayan var zaten bende onlarda çok mutlu yani duvarları tırmalayan abaza degilim sanırım sen duvarlara sürtüyorsun :))
Cevap sahibi+1 yılhı hı 4 tane şişme bebeğin vardır allah bilir her gün birinin üstünde tepiniyosundur :D
Soran+1 yıl:)) he ondan canım ondan sen öyle diyorsan öyledir
Soran+1 yılsenin yaşın 16 ila 17 filanmı çok bilmiş :)
Cevap sahibi+1 yıl23.
Soran+1 yılpardon olgun yaştasınız
Soran+1 yılbenim bir arayışım olsa zaten gizliden sormam we sadece bayanlara sormadım bayanlara sormuş olsam söz etdiğiniz şekilde bir arayış içinde olmuş olurdum ama gercekden hayatımda zaten 4 kişi var ben cinsellige fazla düşkünüm hormonlardan kaynaklı sanırım neyse krıcı olduysam özürdilerim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu öğrenme amacınız nedir?
280 Yorumlasence, kocası tatmin edemiyorsa kendisi aday olacak :D
Soran+1 yılbir amacım yok ben geniş anlamda bayanlı erkekli sordum
Cevap sahibi+1 yılöyle bile olsa itiraf eden çok olmaz.
Soran+1 yılzaten bu soru cinsel içerikli bir soru yani herkez gizliden cevap veriyor itiraf eden ya da etmiyecen kimse kimseyi tanımıyor bilmiyor tanımasına ihtimal dahi yok buraya yazdıgı gbi kalacak yani bir nezbe insanlar içlerindeki sıkıntıyı dile getirip içinden o sıkıntıyı ohh bu sıkıntımı gizlide olsa yazdım şeklinde neticede kmse böyle birseyi kendini göstererek ya da cevresinde dile getiremez o hep bir sır bir eksiklik olarak insanda kalır
Cevap sahibi+1 yılbundan daha önemli öncelikler var ama. Hayat cinsellikten ibaret değil. Tatmin olunmasa bile namus- onur gibi kavramlar var öncelikli olarak aldatmayı düşündürtmeyecek kişiye.
Kendi adıma bu alanım eksik olsa dahi kendime ve değerlerime saygımdan, inancımdan düşünmezdim.
Soran+1 yılşimdi hanım efendi hayatda aile olsun çevre olsun saygı ilk planda gelir evlilikler ilişkiler aşk ve saygıyla başlar zamanla aşk körelir ama saygı körelirse herşey biter ve evliliği evlilik yapan ilişkiyi ilişki yapan en büyük etkenlerden biride cinsellikdir cinsellik bitdimi ilişki evlilik yara alır kim nederse desin yeme içme gibi hava su gibi karakterin düşüncelerin öyle demesede iç güdüler öyle demiyor ve ortalama 1 mlyondan fazla insan cinsel hayatda tatminsizlik ya da cinsel hayatları olmadıgı için boşanıyor o yüzden cinsellk olsa ne olmasa ne olur şeklinde bence demeyin cinsellik olmazsa zaten ilişki evlilik olmaz
Cevap sahibi+1 yılelbette önemli ama bende evliyim ve sizin gibi düşünmüyorum. önceliğim eşimin sağlıklı olması sadece. ona kıyamam ki. cinsellik olmasa da nefesini hissedeyim yeter. bu benim düşüncem.
Soran+1 yılbu düşünce en fazla 2 yıl 2yıln sonunda istem dışı sinirlenmeler ani tepkiler meydana gelir ve o güdüler istem dışı hareketlere ve ani sinir boşalmalarına neden olur bu konu hakkında araştırma yaparsanız nedemek istediğimi anlarsınız he şu var kendi kendini tatmin olayı bir oyalama yontemidir ek 2 sene kazanırssın sonrası yine aynı
Cevap sahibi+1 yılherkesin önceliği farklıdır. onur ve namusun önüne kolay kolay hiç bir olgu geçemez bazı bayanlarda.
Soran+1 yılnamusla onurla alakası ne onun bunun altına yatıp kalkma olayından söz etmiyoruzki burada evlenmek farzs boşanmak sünnetdir onurla namusla alakası ne şimdi
Cevap sahibi+1 yılseviyorsam cinsellik yok diye boşanmam.
Soran+1 yılöyle diyorsanız bişey diyemiyecem
Cevap sahibi+1 yılhayatta cinsellikten önemli değerlerde var aşk gibi.
Soran+1 yılaşk cinsellik olmadan olmuyor aşkı aşk yapan etkenler vardır buda cinsellik
Cevap sahibi+1 yılbu size göre.
Soran+1 yılaslında sana görede öyle ama kendine bile itiraf edemiyorsun
Cevap sahibi+1 yılbana göre nasıl olduğunu benden iyi bileemzsiniz.
Soran+1 yılneticede insansın ve genetik olarak her insanla aynı hormonlara sahipsin o yüzden söz etdiğiniz milyarda 1 ozaman siz o milyarda olan 1 kişimi oluyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıliddiam yok ama aşkın kutsallığının önüne geçemeyeceğine inanıyorum ben. Evliyim cinsellik olgusunu da biliyorum. havadan edilmiş bir söz değil.
Soran+1 yılevlisiniz bak güzel söylüyorsun belli bişeyleri tatdın şimdi ister istemez beynin tenin o duyguyu yaşamak istiyor olmaynca bişekilde bastrmaya çalışıyorsun ister istemez braz strese griyorsun o ani stresde bir anda gidiyor e peki bunun 2 üç senesi hiç olmaması nedemek o yüzden bence büyük konuşmayın bu elinde olan bişey değil yeme içme gibi bir ihtiyaç bu
Cevap sahibi+1 yılbüyük konuşmuyorum. dulda olsam bana ters nikahsız yaşamak. evli iken de öncelik aşk bende.
Soran+1 yıldediginiz gibi olsun * öyle olmadıgını kendinize dahi itiraf edemezken ne diye bilirimama şunu anladım eşinizle düzenli bir cinsel hayatınız yok öyle sanıyorumki siz ve eşiniz çalışıyorsunuz büyük olasılıkla ikinizde yorgun oluyorsunuz tahminen haftada bir ya da ikikez bir cinsel hayatınız oluyor bu ayda bire düşse sonra 2 ayda bire 3 ayda bire 4 ardına 7 senede 1 çalıştıgım firmada 4 çocuk babası var biraz saf biri severek evlenmişler 10 yıldır cinsel hayatları yokmuş karısı hergün kavga ediyormuş bir çocugum olsa senden boşanırdım diye namazlı abdestliymiş e ben böyle bir durumda ne diyeyim şimdi he hanım efendi o ve dyer bayanlardaki hormonlardan sizde yok siz farklısınızmı diyeyim
Cevap sahibi+1 yılTam tersine aktif ve oldukça renkli bir cinsel hayatımız var.
Soran+1 yılmadem öyle neden üzerinize alınıyorsunuz burada mutsuz yetersizlikden söz ediliyor kocam saolsun beni fazlasıyla tatmin ediyor şeklinde yorumunuzu yapın tatminsiz olmadınızı belirtip koltugunuza kurulun
Cevap sahibi+1 yılEdemese de fark etmezdi düşüncemden sorunu cevapladım.
Soran+1 yıledemezse fark ediyor etmezdi demek inkardır sende inkar yolunu seçiyorsun
Cevap sahibi+1 yılsen kendi duymak istediğini yazıyorsun bu senin cevabın benim değil.
Soran+1 yılyok aksine ben isterimki bütün evli bayanlar erkekler mutlu olsun bütün aşıklar mutlu olsun sizin yazışınızdan ben öyle anladım onu dile getirdim evliliniz her anlamla hep mutlu olsun cinsellik çok önemli bir konu evliliğin bel kemigidir o açıdan yazdm
Cevap sahibi+1 yılsizi anladım ama olmasa da olur diye ısrarla fikrimi söylediğim halde olmadığım gibi yorum yapıyorsunuz. düşüncem bu. ister inkar deyin ister farklı bir şey.
Soran+1 yılbende öyle düşünebilirsiniz ama öyle bir durumda düşüncelerden ziyade istekler devreye girer genler beyni bedeni tetikler ruhsal bunalıma iter dedim yani cinsellik hava su yemek gibidir yaratılışdan kaynaklı olmazsa olmaazlardan olması gereken cinsellik olmasa evlilik diye bişey olmazdı zaten
Cevap sahibi+1 yılbende diyorum ki herkes senin gibi düşünmek zorunda mı?
ben yazdığım gibi düşünüyorum.
Soran+1 yılyani cinsellik olmasada kardeş kardeş yatarım canım cinsellik hiç çekmez diyorsun
Cevap sahibi+1 yılçekse de mastr. olur bir şekilde o açık kapanır diyorum.
Soran+1 yılbazı şeyleri tadınca mast da fayda etmiyor o mast tatmayanlar için geçerli
Cevap sahibi+1 yıldüşüncem değişmeyecek aynen dediğim gibi arkasındayım.
Soran+1 yılpeki mast dan aldıgın zevkle aynı eş degermi erkek den aldıgın zevk bence degil
Cevap sahibi+1 yıldeğil ama olmasa da ondan önemli değili kaç defa dedim bilmiyorum.
Soran+1 yılyaşınız 25 ila 27 civarı en az 50 yaşına kadar düzenli hemen hemen hergün cinsellik yaşamanız lazım 50 yaşına kadar hergün mast yapacaksınız ve ben evliyim diyeceksiniz ilginç siz nerelisiniz
Cevap sahibi+1 yılnereli olduğumun önemi yok. kocasına aşık bir kadınım.
Soran+1 yılmerak etdim ne var bunda ben kayseriliyim memleketi söylemekde bir sakınca yok size görünür olun ya da isminiz ne face adresiniz ne telefon numaranız ne diye sormadım
Cevap sahibi+1 yıltercih tamamen söylememek.
Soran+1 yılanladım sexs hayatınız 0 öz güven 0 öyleki şuralıyım diye memleket söylemeye korkuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıleğer memleket söylemediğimden bunu çıkarıyorsan bu konuşmanın devamına hiç gerek yok. anladım ki hiç alakasız sonuçlar çıkarıyorsun.
Soran+1 yılben düşüncemi söyledim cinsel hayatınız düzensiz yalanmı
Cevap sahibi+1 yılyalan. benim yazdığım her kelime doğruydu.
Soran+1 yıldüzenli cinsel hayatınız var öylemi
Cevap sahibi+1 yılbunu anlamanız neden zor?
duymak istediğinizi siz yazmamı istiyorsunuz.
ben gerçeğimi yazıyorum.
bu yazışma anlamsız bir yere gidiyor bu yüzden.
devam etmenin anlamı yok çünkü kendi doğrunuz da diretiyorsunuz.
iyi geceler.
Soran+1 yılya uzatan siz oldunuz ben degil ben size mutlumusunuz düzenlimi diye sormuş oldum ve bazı sözleriniz hoşuma gitdi nerelisiniz diye sordum sonra bazı sözlerinizden cinsel yönden mutsuz diye düşündüm ama kocasını seven 2 kelimeydi cinsel hayatınız düzenlimi diye size videoya çekip burada bizimle paylaşıp ispatlayın demedim evet hergün 2 günde bir haftada bir gbi bir cümle kurabilirdiniz diye düşündüm tamam siz aşk da cinsellikde mutlusunuz enişte bey sizi fazlasıyla mutlu ediyor
Cevap sahibi+1 yılne dersem diyeyim tersini yazdınız. ama yalan mı söyleyeyim siz öyle düşünüyorsunuz diye.
uzatan ben mi siz misiniz? ben gerçeğimi yazıyoyorum siz hayır diyorsunuz nerdeyse her yazdığıma. Ama öyle.
cinsellik önemli ama aşkın önüne geçemez diyorum.
Soran+1 yıl100 milyara yakın nüfuslu dünyada en az 40 milyarı cinsellik yüzünden boşanırken insan bu düşünceye kapılıyor o açıdan
Cevap sahibi+1 yılbende önemsiz demiyorum ama önüne geçemez aşkın diyorum.
bu benim gerçeğim diğerleri beni bağlamaz ki. Allah korusun hasta olsa işlevini yitirse terk mi edicem adamı bu yüzden. bu kadar basit mi sadakat, sevgi?
Soran+1 yılbir erkek evli ve işlevini yitirmişse işlevimi yitrdim diye öyle durması çok yanlış ve karısına haksızlıkdır o işlevini yitirince dilide yitirmiyorya diline kuvvet verecek ozaman dilini kullanıp yine karısını mutlu edecek
Cevap sahibi+1 yılbu dediğin işin ayrı boyutu. dilinide kullanamayacak durumda olabilir Allah korusun felç v. s Allah yazmasın, sağlığımızdan etmesin bin kere şüküürler olsun halimize. en kötü ihtimalde ise ayrılmak mı lazım.
ben böyle öğrenmedim ailemden.
Soran+1 yılo ayrı konu felç ya da hastalık gibi şeyleri söz etmedim zaten kadın içinde erkek içinde elbetde sürdürmek gerek penis işlevi konusunda ve tatmin etme konusunda konusuyorduk diyer saglık ya da felç gbi şey demedim penisle olmuyorsa diliyle karısını tatmin etmesi gerek dedim dilde penise eş deger tatminlik verir
Cevap sahibi+1 yılfelçse dilinide kullanamayabilir işte.
Soran+1 yılo ayrı konu ama biz tatminlikden memnun etme olayından söz ediyorduk felçli bir insan herşeyiyle bakıma muhtaç biridir kocanız felçlimi :(
Cevap sahibi+1 yılşükür değil ama en kötüsünü yazdım öyle olsa tatminlik yok diye ayrılık mı olmalı anlamında.
aşkın önüne geçecek duygu yoktur. bu benim doğrum.
cinsel hayatımız dediğim gibi maşallah deyin oldukça renkli. ama olmasa da sorun etmezdim yeterki o sağ olsun.
Soran+1 yılonun açıklamasını yaptım 2 kez sanırım siz okumadınız ben erken boşalma ve penis işlevi konusunda dedim erken boşalma ve penis işlevi konusunda koca karısını dilini kullanarak tatmin etmek zorunda ozaman dedim
Cevap sahibi+1 yılo durumda evet yapmalı kendisini düşünmemeli bencilce. ama işlevi hiç yoksa o zamanda ayrı kategoride değerlendirilir.
Soran+1 yılişlevi yoksa yine dilini kullanmalı kendi cinsel duyguları yok diye karısınıda o duygudan mahrum eden bir insan bencildir dinimiz ne diyor karınızı tatmin etmeden ilişkiyi kesmiyeceksin diyor dinimiz ne diyor yatalak hasta olmadıgın sürece evliysen karının cinsel ihtiyacını giderecen diyor
Cevap sahibi+1 yılbencil erkeği kimse sevmez. bu işin farklı yönü. benim kast ettiğim mecburiyet durumunda ama bencilse bu cinsellik için değil genel anlamda ben, üzerdi ve bana saygı duymadığından, önemsemediğinden yani tavrından dolayı boşanırdım salt cinselliğe bağlamazdım olayı.
Soran+1 yılkarısını gerçekden seven saygı duyan erkek zaten karısını tatmin etmekle yükümlüdür aşkım seni seviyorum ama malesef elimde olmadan erken boşalıyorum bu bir bahane degildir madem öyle bir durum var ilişkiye girmeden önce karısını diliyle tatmin edecek sonra kendi olsun yok kendi işlevi hiçmi yok karısını yine diliyle tatmin edecek sonra karısının anlından öpecek olay budur bunu yapmayan biri bence pek aşk sevgiden söz etmesin sen o kadına koca olmuşsun sen varken kadın kendi kendini tatmin edecem diye ugrasıyorsa senin adamlıgının ne anlamı kalıyor adam olmak şeyi olmak degildir seven adam şeyi kalkmasada işlevi olmasada karısını tatmin etmek için ugraşandır yanlış diyorsan buda yanlış olsun ben bunları bahsetdim sözlerimde
Cevap sahibi+1 yılbunların hepsine hak veririm. ben sandım ki hastalansa işlevi olmasa ayrılmak mı gerekirdi.
ama bu dediklerini yapmayan bencildir ve bencil erkekten soğur kadın.
Soran+1 yılbenim demek istediğim bu tatmin olmayan karısı ya da kocası diye yani bir nezbe bunun bencillik oldugunu ve kaç kişi bu bencillige magruz kalıyor ya da kaç kişi her anlamda saygı sevgi ve saglıklı tatminkar cinsellik yaşıyor okuyup görüp bazı şeyleri hayatda gözden geçirelim manasında böyle bir soru sorma geregi duydum
hastalık yatalak olmadıgı sürece ya da bulaşıcı olmadıgı sürece ister erken boşalma olsun ister penis işlevini yitirsin çiftlerden birinin sexs hayatı bitti diye diyerini o duygudan mahrum etmeye erkeginde kadınında hakkı yok yani erkek olsun bayan olsun karısını ya da kocasını orgazm edene kadar yalayacak ya da emecek her ne gerekiyorsa
Cevap sahibi+1 yılben bencilse bunu salt cinselliğe bağlamam tavrına bağlayarak boşanırdım.
Soran+1 yılevlisin şimdi siz kocanız erken boşalıyor bunu kendide biliyor e aşkım seni çok seviyorum ama tutamadım şu oldu bu bir pek mazeret degil bence bencillik bunu bile bile kadının nefsi de var kalkıp psıkolejisini kocasısın diye bozmaya ne hakkın var kadın orgazm olmadan o ilişki devam edecek bunu diyen dinimiz zaten yatalak hasta olmadıkca erkek karısını tatmin etmeklede yukumludur
Soran+1 yılcinsellikde seni tatmin etmiyor kocan bu bencillik degilmi şimdi bencillik her konuda iyi ama cinsellikde degil olsun napalım öyle şeymi olur felçli degil sadece işlevi yok ya da erken boşalıyor buna ragmen karısını tatmin etmek için ugraşmayan erkege bencil denilmezmi bencil denilir
Cevap sahibi+1 yılbencil olduğundan soğurdum diyorum ya bende zaten. sadece cinsellik değil, tavrından zaten beni soğuturdu.
Soran+1 yılyani demekki bulaşıcı hastalıgı olmayan felçli olmayan bir erkek erken boşalma sorunu olsa dahi ya da penis işlevini yitirmiş olsa hadi karısını tatmin etmekle yükümlüymüş sonunda benim sözüme katıldınız
Soran+1 yılbir ara dedim bu bayan kimse beni dövecek kötü bişeyde söylemedim ama hemen hücuma geçiyor dedim :)
Cevap sahibi+1 yılhayır öyle amacım yoktu siz anlamadınız beni. ben eğer bunların hiç birini yapamaycak biri ise ayrılmazdım ama bencilse zaten soğurdum diyorum yani ilk başta dediğimle şu an dediğim ayı.
farka dikkat edin. bencilse soğruum zaten cinsellikten daha öte bu.
Soran+1 yılonları yapmayan biri zaten bencil biridir
siz bencillik diyince ne anlıyorsunuz sizce bencillik nedir bencillik bu benim dediğim şey ve buna benzer şey siz bencillik diyince ne anlıyorsunuz bencillik sizce nedir
Cevap sahibi+1 yılbu dediklerini yapabileceği halde yapmayan dediğiniz gibi bencildir ve bencil birini ben şahsen sevemezdim.
Soran+1 yılbu dediklerimide felçli olmayan bulaşıcı hastalıgı olmayan her insan yapabilir yapamıyorum gibi şeyler bencillikdir bir bayan arkadaş vardı kankimdi kocasının işlevi yokmuş çok kez yaklaşmış adamda tık yokmuş bana vibrator alıp gelmiş bunu kullan dedi bana gözünün önünde kullandım hoşuna gidiyormu dedim ben sen orgazm ol diye aldım dedim l*n sen adamsın şeyinde işlev yok dilindedemi yok bana bunu alıp geliyon oldu olacak elinden adamın birini tutup getir o yaparken izle g*vat dedim beni dövdü sen beni ne hakla dövüyorsun bana bunu alıp gelen sensin ha oyle ha böyle dedim boşandım demişdi
Cevap sahibi+1 yıladam bencilse zaten çekilmez ya.
Soran+1 yılyani
Soran+1 yılsiz gerçekden evlimisiniz
Cevap sahibi+1 yılevet veçıkmam lazım geç oldu. iyi geceler.
Soran+1 yılbende onu soracakdım evlimisiniz gerçekden diye yani ben bekarım evli olsam şu an karımın koynunda olurdum karımda benim koynumda yani koynumdan kalkıp pc başına geçemez ozaman işte sanırım
Cevap sahibi+1 yılalttaki bayana hayatımda 4 kişi var demişsiniz.
aynı anda mı nasıl?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok şükür ben değilim
10 Yorumla70.000.000
11 Yorumla- +1 yıl
:)) (Y)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?