Sevgilimi bedava tatile götürüyorum travmalarım çok ağır lütfen bakın?

Avukatım. 24 yaşıma dek ailemin kurallarına göre yaşadım ilk kez o zaman öpüştüm ve bekaretimi verdim..2 yıl sürdü ilişkim o kadar fedakardımki hesap bile ödetmeye kıyamazdım. Çevrem tarafından çok ilgi görüp beğenildiğim ve bunj kaldıramadığı kendini aşağıda hissettiği için beni terk etti bekaret dinlemeden.. 2 yıl depresyondan çıkamadım. Bu sırada 2-3 düzgün kişiyle görüştüm evlenmek için ama beni kullandılar. İstismara açık olduğum bir dönemdi. Silkelendim kendime geldim. Şimdi peşimdeler ama bitti o defterler. Ben şu an 27 yaşındayım erkek arkadaşım da hakim. Bana sosyal medya gereği ücretsiz tatiller hediyeler çok geliyor. Onu da faydalandırıyorum. Tatile gideceğiz şimdi onun arabasıyla tamamı ücretsiz. 3 yaşımdan beri kardeşlerime fedakarlık yaparak büyüdüm ailem mükemmel görünse de beni hep ihmal etti değer vermedi. Şimdi annem diyorki “sanırım erkek arkadaşınla gidiyorsun bedavaya götürme. Kendi değerini bildirmiyorsun okudun ettin ama yazık” dedi. Abimin nişanlısını bile örnek gösterdi okumamış ama kendi kıymetini nasıl bildiriyor diye. Ben değer görmek nedir bilmiyorum sevgilimle de hep bu yüzden sorun çıkarıyorum durduk yere. Kullanılıyormuşum hissi oluyor, yapmasam da kendimi kötü hissediyorum fırsatım varken neden hesap ödeteyim hele ki bu koşullarda? Ailesi arkadaşları vs beni biliyor ama derin bir kuyudayım. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim
Sevgilimi bedava tatile götürüyorum travmalarım çok ağır lütfen bakın?