Sevgilim habire kilo al ele gel esprileri yapıyo.1,70 57 kiloyum.
Sizce zayıflar haz vermez mi cinsel ilişkide? Saçma.
Sizce zayıflar haz vermez mi cinsel ilişkide? Saçma.
şimdi boyuna göre kilon iyi ama en önemlisi bunun dağılımı kolların kalındır bacakların kalındır göbeğin vardır ama kalcanla göğüs kısmı yeterli değildir bunların hepsi göreceli ama sen kendini beğeniyorsan emin ol gerisi önemli değil elbet beğeneni bulur
Ya neden vermesin. Ne alakası var kiloyla. Şişman bir kızda zevk verebilir, çok zayıf bir kızda.
Bilemiyorum
170 boyun, 57 kilonla zayifim diye konu acabiliyorsan ben baska bir sey demek istemiyorum :)
Zayıfım yazıyo mu orda bak da gel
O zaman ben hepten battim :D 170 boy 46 kilo sevgilin ciddi miii
Kemiklerim fazla benim
Sende ne zayıfmıssın ya :D
Cevap
26Cevap
Cinsellik açısından böyle istekleri varsa sevgisini sorgularım yok seni düşünüyor ve sağlık açısından iyi olmanı istiyorsa olabilir hatta sen zayıf olduğun için kendini üzüyorsan oda buna üzülüyordur o yüzden Kilo alman için ısrarcı oluyordur.. diyeceğim ama sanmıyorum!
Açıkcası ben bayılıyorum zayıf ve uzun boylu hatunlara :) Senin erkek arkadaşında sorun bence :) Ama kimisi zayıf sever, kimisi daha kilolusunu sever. Ne kadar ayırt etmesem de, zayıf hatun tercihimdir :) Her pozisyona rahatça girebilir :)
Dünyaca ünlü mankenler bir deri bir kemik kim ne derse desin zayıf kız daha iyidir ama sana nasıl zayıf demiş onu da anlamadım
sevgilinin gözlerinde bir problem yok değilmi :D 170 boy ve 57 kilosun ve sana zayıfsınmı diyor :D
Kemikten 57 çıkıyo aslında idealim de o öyle diyo ya sorunlu
Yemeğin salçası, kadının kalçası demişler. Bence iskelet gibi olmamalı. Biraz ses çıkmalı ;) Şaplak atınca
Zevk meselesi sevgilin istiyir diyede kilo almaya calisma derim esin. degil nisanlin. degil saf olma fazla kilo hastaligida getirir en baba 60 kilo olman lazim
Penis boyu 18 ile 23 cm arasındaki bir heteroyu zevkin doruklarına çıkarabilir. zayıf hatun.
158'im 43 kiloyum benimkinin daha giki cikmadi :D Seninki azcik odun mu ne :)
Azcık degil tam :D
Bosver sen alma manken gibisin daha ne istiyor :D
Bencede vermez balik etli olmasi her zaman daha iyidir :)
Aynı kafalarınız :Dd
Yemegin salcalisi kadinin kalcalisi ;)
zayif gibisi var mı be, senin arkadasin kafayi yemis , aman dikkat kilo milo almayasin yarin cok kilolusun der ve o kilolar basina bela olur benden solemsi
Vermrzmi be ben bayilirim asil kilolularla yapilmiyor seks
zayıf kızlarla... birbilikte olmak daha güzel... her pozisyona gelebilyos :)
çok mu biliyon :D
walla 10 kızla filan birlikte olmusumdur :) şişkolar hiç zevk vermedi... koca popolarıyla yatıyolar ayırıyolar çuval gibi altında kalıyo :) ama zayıf kızı kucagına lıyosu ayaga kalkıyosun gücün yetiyo :))
bizim ülkedelere sadece delik olsun yeter gerisini aramaz :D
Ahaha töbe töbe ya :d
burdaki abazalardan yola çıkarak sonuç bu çıkıyo :D
bende cinsellikte zayıf hatun severim :) sevgilin balık etli seviyor sanırım
Evirip çevirmesi kolay olur verir ;)
Bence daha çok veriyo işi biliyosa kız
İşlev önemli tabi :D
kilon normal sorun etmez
Mal mal espiriler işte ya
Sen bir kere zayıf değilsin ki normalsin.
Kişiden kişiye değişir.
manyak misin sen asil zayiflar zevk verir adama
Nası ne?
zayif kizlar daha cok zevk verir
tam kucakta gezdirilrisin
balık etli olcak yaaaaa
Her pozisyona rahat girersin
ben zayıf severim
İyi bulunur oylesi ya
Agzina al yeter
çok haz verir
bencede saçmaa..