Nasıl oluyor bu işler sadece sevişip dağılınıyor mu? Yoksa arada başka aktiviteler yapılıyor mu?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Amaci normalde sadece iliskidir oyle sevgili gibi el ele kol kola gezip vakit gecirmek degil iliski istendigi anda birbinizi bulup yapiyorsunuz ve baska turlu konusmuyosunuz budur amaci
Aşk yok Tutku yok sevgi yok
Sadece sevişeceksin yani tatmin için
Ama karşılıklı zevk almak
ihtiyaç gidermek
Mesela sevişildi sabah oldu ertesi gün aktivite yapılıyor mu acaba çok merak ediyorum
Çoğunlukla dediğin gibi oluyor ilişki yaşayıp ve bitiyor
adı üstünde.. cinsellik için bir araya gelmedir.. ancak aradaki bağ iletişim vs.. diğer aktivitelere de eşlik mümkün
Ama diğer aktiviteler girince işin içine alışkanlık ve duygusallık girmez mi ya
evet girebilir.. her zaman bu ihtimal var ama.. cinsellikte de bu olabilir..
Doğru söylüyorsun
İki kişi arasında olan bir durum, nasıl anlaşırlarsa öyle
Böyle aktivite falan yapınca insan bağlanır sanki ya duygusal olarak
Bu durumun içinde hiç olmadım ama ben duygusal bir adamım muhtemelen böyle bir hikayede yanan ben olurdum
Ben de çok duygusalım. Aslında benim de hayatımda şu an böyle biri var. Biz yakınlaştık ama dışarıda da vakıf geçiriyoruz farklı etkinlikler yapıyoruz. O yüzden sordum biraz. Yanlışlıkla fakbadi mı oldum adamla acaba shshd
İlişkinizin adını koymadınız mı? Yani adam nasıl bakıyor bu duruma sormalısın, sonra üzülen sen olursun. Eğer senin gibi görmüyorsa bu ilişkiyi kalbin unufak olur
Hiç konuşmadık isimlendirmedik ama konuşacağım bu konuyuu
Mutlaka konuşmalısın, duygusal insanlar hayal kurar ve kendimizi o hayale inandırırız, üzülmeni istemem açıkçası
Çok teşekkür ederim yardımların icinnn
Rica ederim
Yani arada kahve içmeye falan çıkıyoruz ama her şeyden önce sevişirdik sonra olanlar oluyor
Ben de hoşlandığım çocukla yanlışlıkla fakbadi oldum sanırım
Şaka yapıyosun sjskdldlsşsş
Gerçekten ben de flört ediyoruz sanıyordum yorumları okuyunca anladım offff
Üzücü bi durum
👍👍
Karşındaki insanla olan ilişkinize göre değişiyor bu
Doğru herkes farklı yaşıyordur bu kavramları daa
Sanırım sende böyle bir ilişkiye başlamak üzeresin
Benim konuştuğum biri var sevgili değiliz ama seviştik dışarıda vakit de geçiriyoruz ama fakbadi mı olduk şimdi anlamadım shdhd
Aranızdaki sohbet düzeyini bilmediğim için net bir yorum yapamıyorum ilişkinizi açar mısın bıraz
Kaç senedir tanıdığım biri aslında. Arada sosyal medyadan konuşuyorduk. Sonra görüşmeye başladık. Uzun aralıklarla. En son yakınlaştık birlikte kaldık haftasonunu birlikte geçirdik. öyle karışık bir şey.
Sen bir şey hissediyor musun? ya da o böyle senden hoşlandığını belli eden birşeyler yapıyor mu?
Hoşlanıyorum ben o da bazen kıskandığını belli ediyor sözleriyle ama açıkça konuşulan bir şey yok
Hmmm sen bir adım atsan mı acaba ne dersin?
Konuşmayı düşünüyorum.
Bence de konuş çünkü sen duygusal birine benziyorsun bu fake body olayları senlik değil
Yoo, sadece seks. Muhabbet olur belki. Maksat seks sadece.
hastanın ilacı gibi ihtiyaç ve amaç ilişkisidir olması gerekenler olur ama sen sadece sevişme istersin ama seks
Tamam ben onu demiyorum cinsellik yaşandıktan sonra ertesi gün mesela kahvaltı vs yapalım moduna girilir mi acaba
o dediğin sevgili olur hep gözerine bakar seni bugün değil yarın ne yaparak mutlu edebilirim diye düşünür fb ise yatakta nelerle mutlu edeceğini
Ay çok karışık bazısı da vakıf geçirilir diyo
o diyenler sana zaman ayırır değilde boş zamanlarına seni sığdırır demek istemiş
Doğru diyorsunnn
bence fb ilişkisinden çok şey bekleme öyle birisi varsa sen aradığın özellikleri kullan neye dikkat ediyorsan onlara bak ve anı yaşa hatta duygusallığı sende kaldır ki bitmesi gerekirse kolay olsun
Tavla falan oynuyorlarmis okey oynamak için iki kişi daha bulmak istiyorlarmış ama olmuyormuş 😂😂😂
ders çalışılır
ev temizliği, bulaşık çamaşır
yemek filan
hiç olmadı olsa bir aktivite yapalım derdim
tanışma ortamınıza bağlı, ortak alan varsa aktivite de olur.. iş okul vs gibi
yaşadın mı
🤣🤣 Sen olayı çok yanlış anlamışsın
Ahahahah neden
Adı üstünde f*ck 🤣
Tamam cinsellik yaşandı mesela ertesi gün oldu başka bir etkinlik yapalim kahve içelim vs deniliyor mu bunu merak ettim benn
Valla ben. O ilişkileri hep amerikan filmlerinde gördüm 🤣 olduğuna da inanasım gelmiyor
Var var ben görüyorum şimdi inşaat sorumluluk almaktan kaçıyor
İnsanlar*
🤣🤣 Nerde görüyorsun bi söylesene bende görmek istiyorum o inşaatı
Ahahahha benim de başıma geldi sanırım hoşlandığım çocukla sevgili olucam diye fakbadi oldum galibaaa
🤣 Nasıl bir yanlış anlaşılma o 🤣 benim puanım tıpa yetiyordu ama kazara laborant oldum gibi
Ya ahahaha 😂 ya biz uzun yıllardır tanışıyoruz bu. Arada konuşuyorduk hep. Görüşüyorduk. Sonra birlikte geçirdik haftasonunu yakınlaştık. Ama iste farklı aktiviteler de yapıyoruz. Ama ilişkinin bir adı netliği yok. Her gün de konuşmuyoruz mesela. Karman çorman bir seyy
🤣🤣 Kötü örnek oluyorsun ama ben şimdi kız arkadaşlarıma nasıl arkadaş gibi davranayım 🤣 ne güzel arkadaş ortamları var bizim arkadaş ortamları hiç böyle olmuyor
Nesi güzel bunun ya tavsiye etmiyorum 😂
🤣🤣 Hep arkadaş arkadaşın güzel kardeşim olacak değil ya mastürbasyon yapmaktan kat kat iyidir ikiniz içinde 🤣 çok zevkli güzel sevişiyoruz sabahlara kadar ama tavsiye etmiyorum diyosun 🤣🤣🤣
👍
Herkes evine dağılıyor
Mesela sevişildi sabah birlikte kahvaltı vs yapılıyor mu acaba
Gereksiz samimiyet olur
Benim hayatımda biri var seviştik ama dışarıda vakit de geçiriyoruz o yüzden sordum aslında fuc k buddy mı olduk şimdi diye sorguluyorum 😂
Takil git sorgulama
Ben duygusal bir insanın yarın öbür gün karşıma başka kadınla geçmesin diye korkuyorummm
Bunu şimdi mi düşünüyorsun
İlk başta bu kadar değer vermiyodum vakit geçirdikce alıştım
Karışık bir ilişki çözemedim
Ben de çözemedim valla... Yardımların için teşekkürleer
senin var mı öyle birisi?
Benim karışık ne olduğumuzu bilmiyorum
sendeki durumlar nasıl?
Biz uzun yıllardır tanışıyoruz bu arada konuşuyorduk. Görüşüyorduk arada. Sonra birlikte geçirdik haftasonunu yakınlaştık. Farklı aktiviteler de yapıyoruz. Ama ilişkinin bir adı netliği yok. Her gün de konuşmuyoruz mesela. Karman çorman bir seyy
seks yapıyor musunuz
Çok ayrı bir şey o ya
o size kalmış bir şey her şey yapılabilir bence
Aman yapma ya sonra pişman olunuyor
Ben yaparım herseyi gezer tozarim
o onlarin bilecegi is
Evet
Hangisine evett
Sadece sevişirsin genelde