malum güzellik/yakışıklılık göreceli bir kavram herkes her tipi beğenmez nasıl tip kadınlardan/erkeklerden hoşlanıyorsunuz (soru tip olaraktır karakter değil o zaten herkesin bir tercihi var) istediğiniz gibi detaya girin hatta mümkünse görsel de kullanın (bu arada ben bunu karşı cins olarak dedim ama hetero olupta kendi cinsinden insanı da yakışıklı/güzel bulan var o yüzden tipten yakışıklı/güzel bulduğunuz hemcinsiniz bi ünlü falan varsa ya da foto falan (dizi karakterlerinden tut anime karakterleri de sayılır mühim olan tipi (ki aslında anime karakteri şeklinde olanları merak da ediyorum) 2 cins içinde görsel paylaşın mümkünse. bunlar benimkiler KIZERKEK
Beyaz tenli, ort benden 15 20 cm uzun, güzel dişli, gamzeli erkekler. Sakal sakalsız fark etmez. Çok olmamak koşuluyla olabilir. Zeki entelektüel ve hoş sohbetli tercihimdir
Saç siyah veya kumral olabilir. Sarışın sevmiyorum. Görsel pek bulamadığım için atamadım ama gözünde canlanmıştır. Boyum 1.55 o yüzden çok uzun biri tercihim değil 1.70 1.75 idealdir
yanlış anlama lütfen zira ben zaten sanal olaylara karşıyım ama dediğin ben oluyorum eğer boya bi 5 cm daha eklersen (siyah diyosan) zaten yukarıda ki erkekleri de kendime benzedikleri için seçmiştim, hadi hayırlısını bulman dileğiyle.
kız azıcık bile tipim değil (e sonuçta tercih meselesi) the end of the f*ck world ten kendini psikopat sanıp bi adamı bile öldüremeyen arkadaşımız onu da unutmadık babasına yumruk atan koca yürekli demiseksüel kardeşimiz.
Got izlemediysen belki ondandir msksmf james 1 adami öldürmüştü hatırla alyssa ile girdikleri evin sahibi gelmişti alyssa ya tecavuze yeltendi hatta onu boğazından bıçakladi tam istedigi gibi kan vahset oldu ortalik ama bu onu tatmin etmedi aradigi seyin bu olmadigini anladi vazgecti öldürme arzusundan koca yurekli.. demiseksuel oldugunu unutmusum cidden hatirlayinca oyleydi evet kiza asik olana kadar hic bi temastan etkilenmiyo sjakxmmdnd
bilmiyorum ben normal çekim falan hissediyorum aşık olmasam da ama cinsellik için saçma sapan işlere insanlara katlanasım gelmiyo yani sevmeden yapabilirim bir ihtimal ama denemedim bilmiyorum
Erkeklerin helsi yakisikli bir kere ahahh kadinlarda oyle belirli bir tipim yok aslinda ama sarisin dalgali sacli orta boylarda yaklasik 1.62-1.67 balik etli olanlar dikkatimi cekiyor ister istemez
öyle kendi gri beyaz saçlı halimi de gördüm daha önce gidiyomuş bana yaşlanma korkum kalmadı saç mevzusunda (bedenen istemem tabi bir de o kadar uzun yaşamak)
kendim de anime karakterlerine benzediğim için seviyo da olabilirim ben daha bu gün bi tane ayna fotisi yazan bi soruda bi çocuk pp'm deki karaktere benzetti beni
dünya hayatını ve insanlığı sevmiyorum uzun uzun anlatmayayım antipatik gibi de ne kadar az yaşarsam o kadar iyi uzun bi hayatta acı eksik olmaz benim ki kısayken bile yeterince acılı geçti fazlasında gözüm yok.
izledim ben bi çok animeyi izledim dediğin vampire knight veya diabolic lovers dır dancing with the vampire bunds olması birz zor orada ki çocuğun saçları daha dikensiydi benimkilerin o haline kıyasla ama belli de olmaz belki onu diyosundur.
sen şu penis kalınlığına boyuna takan değil misin ya hani kızlara partnerinizin ki küçükse naparsınız diye soran (sonra da yorumlarda doymayanı doyuracağını idda eden)
o anlamda demedim bunla alakalı soru soran. bi kaç sorunu gördüm alınma (alınsanda olur gerçi eğer fayda edecekse) ama aşırı ab4za durmuşsun yorumlarında eğer niyet kız düşürekse bu siteden kendi kendini sabote ediyosun haberin olsun.