Kankam dediğim çocuk? Neden böyle yaptı?

Üniversite okuyorum sevgilim var voleybol ile de uğraşıyorum sevgilim basketbolcu. Lifarklı şehirlerde okuyoruz ben istanbuldayım o bursada. Kankam okuduğum bölümde ama sadece kanka yani her neyse sevgilimin hoşuma gitmiyordu kanka felan anlamam desede tamam deyip geçistirmistim. Dersleri iyiydi bende bize çağırmıştm yani çok güveniyordum çocuğa. Yemek yapmak için mutfağa girdim bir kaç malzeme eksikti sen otur ben geliyorum dedim 10dk sonra geldim yemeği yaptim yeşil derse baktık bir kahve içiyordum senin sevgilimin vardı demi ya dedi evey dedim aslında tam aradığım kızsın dedi kanka ne diyon ya kendine gel dedim çok güzelsin hoşuma gidiyorsun upuzun bacakların etkiliyor beni artık dayanamıyorum dedi dedim benim boyum 1.85 sekin 1.65 farkindasin demi şaka yapma ya dedim yok ciddiyim ben zaten uzun kız seviyom dedi hadi kanka gider mısın sen iyi değilsin dedim gitmiyorum lan dedi bağırın bak sevgilimi ariycam deyince tamam tamam gidiyorum dedi yapma dedi çıktı gitti. Olay bundan sonra başlıyor elbise dolabını düzelteyim kafam dağılsın dedim etkisinden kurtulmak için kanka dediğim çocuk garipti sonra ilk gözü açtım pentyden aldığım çoraplar vardı birde ne göreyim çorabıma menilerini bırakmış hayvan oğlu hayvan aradım telefonu açmadı mesaj attım ben yapmadım demiş ama telefonları açmıyor derslere gelmedi çorabı attım ama şikayetçi olabilir miydin nasıl olurdu sevgilim duysa gebertir beni ya yani bağlayıp kirbaclasa haklı çünkü çok söyledi ben şimdi ona da soyleyim mi?
Kankam dediğim çocuk? Neden böyle yaptı?