Eşimi boynuzladım? Sevgilimin söyledikleri?

Yakın komşumuz var karşı evde adam hoş sohbet çok güçlü kuvvetli birisi eşimi tek eliyle döver o sekil de bende böyle kişileri seviyorum bir gün gittim eşinden un istiycektim bahane ile de onu görücektim gittim karısına seslendim o çıktı eşim ablasina gitti yarim saate felan gelir dedi tamam ben o zaman sonra geliyim dedim gelsene içeriklerde bekle dedi canıma minnet nasıl olur felan desemde girdimniceri birseylericermisin dedi yok dedim koltukta yanına oturdu esin seni nasıl giyindiriyor böyle kız dedi çok cıvırsın bacaklarında kaymak gibi dedi o karışmaz ama böyle şeyler meden diyosunuz ben gideyim dedim dur öyle gitmek yok deyip elledi ateşin var belli seninde dedi yapma nolur dedim ses çıkarma dedi yitirmeye başladık omuzlarını tuttum simsikiydi ters çevirdi beni altına aldı o hakimiyeti üzerimde hissedince zevkten olucektim kaç kez geldiğini bilmiyorum devamı var bunun 1 sefer değil yavrum dedi tamam dedim tamam erkeğim aşkım kocam diyeceksin eşine deme dedi güldü. Tamam aşkım dedim. 2 gün sonraydı arad gel diye eşim gelir dedim yok gelmez merak etme ben anlatıcam dedi. Gittim evine bugün kahvede beraberdik sevgilim zaten dedi konustuk işi varmış araba parçası alıcak sanayiye gitti dedi merak etme dedi birde bugün bi muhabbet oldu bizim yaşar abi oğlunu evlendiricek kocan hemen atladı bu zamanda namuslu iyi biri bulmak zor ulan gülerim geldi kendi namusu altima yatıyor haberi yok gagarin dedi ya deme öyle kötü şeyler dedi öyle degilmi lan deli etme beni deyip tokat attığı gibi altına alarak tekrar sertce yaptı bırakmasını istedim devam etti. Seviyorum onu ama dediği şeyler hoşuma gitmedi soğudum biraz ama pesimi bırakmıyor resimi. j videomu çekti sen yokken asilirimm dedi kocama söyler diye de korkuyorum kurtulma yolu nasıl olabilir?
Eşimi boynuzladım? Sevgilimin söyledikleri?