Hem yaş olarak hem de boy olarak hiç küçük biriyle birliktelik yaşamadiğim için tahmin yürütemiyorum.
Kendim 192yim bu arada.
Kendim 192yim bu arada.
Bir şey hissetmiyorum hatta tam tersine gururlanıyorum diyebilirim kızlar gerçekten ağzının tadını biliyor artık kendi yaşıtlarımız ile yaş olarak bize yakınları ve çocuklarla uğraş Mak yerine gerçekten tecrübeli bizim isteklerimizi karşılık verebilecek erkeklerle yatıp kalkıyor yaşıtlarım ve bu gerçekten gurur verici hem boy olarak hem yaş olarak büyük her zaman iyidir
Kadınlar kendilerinden iri ve güçlü erkeklerden hoşlanıp etkilenirler doğal bir içgüdüdür bu ve bu yüzden çoğu kadının boy takıntısı vardır çünkü erkek kısa olunca onu kabullenemiyor ama uzun olunca doğal olarak ona çekiliyor
Cevap
0Cevap
Partnerimde seninle aynı boyda. Gerçi benim boyum öyle 50 lerde değil çok da kısa değilim ancak ona göre kısayım. Her türlü pozisyona çok daha kolay girebiliyor özellikle kucakta, banyoda, mutfakta. Kısa ve güçsüz erkeklerin iki eliyle yapabileceklerini tek eliyle yapıyor. Kadınları güç her zaman tahrik eder.
Amerikan guresimi yapılacak seks olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?