Doğru mu? Çevremdeki arkadaşlarımın bir çoğu siyahi erkek beyaz kadın p*rno izliyor?
Ve nerde siyahi görseler boyunu soruyorlar?
Ve nerde siyahi görseler boyunu soruyorlar?
ben asyalı kadınların p.. ornolarını izliyorum zaten asyalı kadın çok s.. ktiğim için onların vajinalarının tadı anlatılmaz girdiği pozisyonlarda newton yeniden dirilse fizik kanunlarını yeniden yazmalı.. klasik fizik kanunlarına resmen meydan okuyorlar... Türkiyedeki kadınlar giib sünger bob gibi yatmıyorlar.. neyse siyahileri negroları hiç sevmem mide bulandırıcı kimbilir vajinalarında hangi virüsü taşıyorladır... penis boyumlada sıkıntım yok 17 cm kalın gayet iyi..183 boyunda geniş omuzlu kalın kollu altıma aldığım asyalı küçük kızları kaybediyorum sonra srtçe s.. kiyorum.. Türk kızları ay acıyor diyip dayanamıyorm diyip yaptığım seksi bozuyor ama asyalı kadınlar öyle değil vurdukça sertçe daha da istiyor ve en sonunda hepsini yutuyor bunu siyahi kadında Türkiyede kadında yapmıyor.. asyalı kadınların öyle kompleksleri yok... asyalı bulun delisi olursunuz.. beyaz kadınlarıda sevmiyorum ayriyetten ne aslını ne p.. ornosunu..
Cevap
22Cevap
sanmıyorum benim böyle bir ayrım tercihim yok şahsen genelde kişlerin ten renklerine göre değil de konusuna göre tercih ederim
ben diyorum kalk bana nau nau diyor 😂 Zenciler beyaza beyazlar zenciye hasret aslında durum Yokluk
Zenci erkek istiyorsan Afrika'ya git ve hayır değil
Aga bak Ben zenci erkek değil ladın istiyorumVe tercih etme durumum olsa zencişiliğe beyazlığa değil o anki sıcakkanlılığa bakarım Güzel olup duygusuz olacağına duygulu olup Çirkinle yatarım
O zaman türkiye ye gelme elin adamlari kadınları Avrupalı elitlerle evleniyor biz nerde üçüncü dünya halkı var onla kalite yerlerde
Arkadaşım lafı nerwnden anlıyorusn ben Türkiyeye laf atmadım ya da siyahla yatarım da demedim şu dediğinle Tüm beyazları Yerin dibine soktun Afyonda Zenci bisürü türk var biliyon mu acep sen?
Bugüne kadar izlemiş değilim sevmem de. Ne öyle kapkara şeyleri
Kafaya taktık kesin bi i. nelik var onu bulucaz diye izliyoz
türk erkekleri kadar ezik bir grup dünyada yok
@kanka35 penis boyu hakkında çok güvensizler
Aynen öyle
Dünyanın bütün erkeklerini tanımış duayenimiz konuşuyor. Açılın
@AtletikBirErkek tanımak gerekmez Türkiye ye bakmak gerek
Sen bahsettiğin gibi kişilere denk gelmişsin ki, insan çevresini kendi oluşturur.
Irkçı olmadığımız içindir 😂
ya da eziklik duygusu
Sen neyi izlediğimizi sanıyorsun hepsinin oyuncu olduğunu duyduğun seslerin gerçek olduğunumu sanıyorsun sanki
Irkçılıgı sevmedikleri için siyahilerde insan dimi
Yine yarası olupta gocunan bir TC kızı 😂
tuik mi verdi sana bi infoyu akskankdkakdj
Sormamm benn boyutu kucuk olanlarr yapar bunu 🙂
Siyahi fantaziside hep p*rno ürünü
Hepsi degildir 100 de 25 lik kisim falan olabilir
Öyle bisey yok hikaye 😁
Erkekleri anlamak çok zor
Nau Nau alman Fransız japon Çin kore ve Rus
Millet iyice yrak delisi olmuş 😅😅😅
çok deli onlar kızlar efsane
Ben hiç siyahi izlemem