Merhaba arkadaşlar,
Dalga geçecek olanlar ya da boş yapacak olanlar lütfen yazmasınlar ilk defa ciddiyetle bir şey soruyorumKız arkadaşım baya tecrübeliymiş, sevgilisiyle aynı evde yaşamış ve seks hayatları iyiymiş yıllar önce, sonrasında da bir sürü sevgilisi olmuş ve şimdi de benimle. (Seni seviyor mu diye sormayın, sevdiğine eminim bu konuda herhangi bir ikilem yok) Ben ise daha önce bir kaç kere yaptım ve kendimi şu an çok yetersiz hissediyorum. Ne yapmam lazım onu tatmin edebilmek için lütfen yardım edebilir misinizKızlar Bir Adım Öne
Dalga geçecek olanlar ya da boş yapacak olanlar lütfen yazmasınlar ilk defa ciddiyetle bir şey soruyorumKız arkadaşım baya tecrübeliymiş, sevgilisiyle aynı evde yaşamış ve seks hayatları iyiymiş yıllar önce, sonrasında da bir sürü sevgilisi olmuş ve şimdi de benimle. (Seni seviyor mu diye sormayın, sevdiğine eminim bu konuda herhangi bir ikilem yok) Ben ise daha önce bir kaç kere yaptım ve kendimi şu an çok yetersiz hissediyorum. Ne yapmam lazım onu tatmin edebilmek için lütfen yardım edebilir misinizKızlar Bir Adım Öne
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sende tecrube kazanmak icin oynayacaksın. Bunda bisey yok. Dokunacaksin dokundugun yerler mest edecek operken emeceksin o nefesini kulaginda hissedecek zamanla olur yani birde partnerini tani yatakta direk gir cika baglama on sevisme ve delirtme kivrandirirsan bu isi kapmissindir iste
Zamanla. alisirsin yeni seks pozisyonlari ogreen onlari dene
O kadar tecrübeli madem o seni yönlendirir hem insan nasıl o kadar çok sevebiliyor anlamadım ya neyse
Ama tatmin de etmem lazım sonuçta daha önce böyle bir sıkıntı yaşamadım ve bunu ona söyledim, bi beklenti oluştu. En iyisi olmaya çalışamam bile zaten ama en azından tatmin etmem lazım
Sen merak etme yeğen o tatmin olur, kendisi ayarlar kucağa al git gel yeterki erken boşalma tecrübeli bir başka olur ama
Abi valla görsen özgüvenli filanim, dün kız sesli konuşuyorduk anlattı resmen süt dökmüş kediye döndüm, kız yabancı bu arada
Korkma Yeterki erken boşalma gerekirse hap al
Bı kaç güne ilk defa yapicaz, yalarken nasıl yalamaliyim tavsiye ettiğin bir şey var mı? Ama cidden iyi isen söyle lütfen
Klitorisini em dilini içine sok bir taraftan da göğüslerini okşa tek elinle ya oğlum konuşturma beni işte yapmışsın bak bir kaç defa 😅
Yetersizsen büyük sorun. Onu iyi beceremezsen seni bırakacak. Beni seviyor yazmisin geç bunlari
Onu becericem düzgünce bunu biliyorum fakat 1 tane sevgilisi çok iyiymiş
İşte o bitaneden önde olmalısın. Senin tadın zevkin çok daha farklı olmalı ki gözü gönlü dışarı kaymasin
Her şey seks mi yani ama
Değil tabiki. Ama hayattaki en büyük haz seks. Bı yapmak var bı de zevk almak. Mesele bu
Sadece tatmin etmek olsa sıkıntı yok ama eski sevgilisinden daha iyi olacağımı sanmıyorum özellikle ilk 10-15 sekste
Gerçekten işin zor
Napiyim ki ya nasıl daha fazla tatmin edebilirim? Anlatabilir misin eğer tecrüben varsa? Söz veriyorum sapıklık yapmam
Konuşamaz mıyız?
hiç p*rno izlemedinmi. jhonny sins, jordi , danny d. izle bu adamları öğretirler sana
Sağlam yapış
Abi o ne demek Allah aşkına düzgünce anlat