1 senedir ilişkiye giremiyorum hiçbir şey fayda etmiyor. Kimseyle bir şeyler yaşayamıyorum güvenemiyorum. Nasil geçer bu?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Bir senedir yapmadigina gore duygulari önemseyen birisi olmalısın guvenecek erkek bulmak maalesef zor hem guveceksin hem duygu besleyeceksin :) bulsan onu zaten ciddi iliski yasarsin ciddi iliskiyi yasayana kadar da yapmazsın senin 1 sene belki olur 2 sene cok mu karamsar oldum ya :)
Bunu bende biliyorum ve bu yüzden daha da sinir oluyorum
Sinir olmaman icin ne yapabilirim elimden ne gelir senin icin elimden geleni ardima koymam emin olabilirsin :) nasil davraniyorsun bilmiyorum fakat birilerine sans vermeden kimseye guvenemezsin duygu besleyemezsin
Şans da vermiyorum çünkü güven sıfır ufacık bir saçmalık görünce uzaklaşıyorum istemsiz
Sans vermeden olmaz guven konusunda yuzde yuz haklisin guven histen önemlidir bence insan herkesi sevebilir fakat herkese güvenemez
Kesinlikle öyle ve bu durumda da yapamıyorum bir şey iste delirmek üzereyim kısır döngüye girdim resmen
Oyuncak hediye edebilirim saklayabilecek imkanin varsa :) delirmemen icin bir sey yapmak isterim bir insani kaybetmeyelim delirmesin :) istanbuldan misin
İstanbul değil oyuncak da bana göre değil gerçek istiyorum 🤫
İstanbul'a yakin misin gerçi en uzak yer 2 saat o da uçakla gozun kararmaz mi hic tek gecelik tek seferlik tarzi gibi
Gözüm kararmaz o kadar da aşamam kendimi maalesef neler görüyoruz haberlerde :)
Bobreklerimi dalaklarimi cigerlerimi seviyorum diyorsun yani bende seviyorum:):):) maalesef habere cikmayan da vardir bir o kadar reel de guvenilmiyor sanal iki kwre dusundurur fakat hemen bir gunde gorusmezsin zaten zaman gecirir tanir sohbet edersin bir kac kez buluşursun sonra. o asamaya gelir bir seyler oturdugunda yerine
Sanal biraz zor benim için yıllardır görüştün insan bile bi bakıyorsun neler olmuş hani gerek yok sanala 😙
Oyle tabiki de oyle bir sanal olabilir ki yıllardır tanıdığından cok daha karakterli birisi cikabilir hayrete düşünebilir hem sanal olarak kalmayacak ki zaten reel olmadan caren bulunmaz ki senin 19 luk bir reel isine yaramaz mi
Gerçek olmadan zaten asla olmaz öyle bir şey 19 luk ideal aşko da iste malum 😂😂
Gerçek olmasi icin sans verilip adim atılmalı ideal derken fazlasina da goz kirpar gibisin:) ben hic olcmedim de 19 vardir derler hep ondan dedim 1 2 cm yukari assagiya olabilir :)
Zaten fazlasını alabilir miyim bilmiyorum 😂😂 parmak bile değirmedim o kadar sabrettim 😂
1 sene icinde daralmissindir toplamıştır kendini fazlasini almadin hic anlaşılan:) bir sey sorabilirmiyim
Zaten tek ilişkim oldu onun da cm bilmiyorum ama baya büyüktü tek ilişki senelerce sürdü ama tabii sorabilirsin
Doya doya yasamissin senelerce sürmüş:) gormus olsan resmini tahminde bulunabilir misin uc aşağı beş yukarı
Anlayamadın ama ben soruyu
Onun resmini görmüş olsan boyu konusunda tahminin olur mu yani
Çok emin değilim ama olabilir 😂
Musaitsen bir bakma sansin olabilir mi tahminini merak ettim
Taktik güzel zeki adamsın kabul 😂 Bunun için bakarım 😂
Kendimi aciyorum o zaman ok mi
Tamam
Bekliyorum
Bu kadar abazayı toplayıp oyuncak ettiğin için seni tebrik ediyorum :D
Azgınlıktan kimse ölmemiştir herhalde :D
Ahahaha sus çaktırma 🤫
Birini bul dışardan veya internetten beğen konuş 1 hafta felan güvenince yaşa.
Seks yaşaman demek ölmek anlamına mı gelir tabi ki hayır
Hayır da güven işte sıkıntı konuşuyorum bir kaç bir şeye takılıp anında engel
Sıkıntını çözebilirsin ama kendinle alakalı rahatlaman icin birazdan güven konusunda rahatlık gerekiyor
Evett
Kasma bu kadar hayatını. Seks zevkli bir şey ve en fazla ne olabilir de geç hayat ciddiye alınacak bir platform değil
Değil umarım aşarım bunu
Git kendine bak ya ben bu kadar güzel kadınım libidom da yüksek neden yaşamıyorum da elime kalıyorum diye kendine sor. Bence orada çözümü bulacaksın.
Biraz çekingen oluşumdan
Sen bilirsin ama kasma bence bu kadar. gerek yok neyini kasıyorsun Çicek acılmadan kokusunu alamassın.
Haklısın
Bende bakireliğimi verdim azgınlıktan dayanamadım ama şimdide tekrar kanar diye girmeye korkuyorum 😆
amaan dert ettiğin şeye bak. azınca yine verirsin
Korkma ver gitsin asıl zoru başarmışsın 😂😂
destekleyin birbirinizi :D
Rastgele kaptan sabah sabah iyi avlar bu saatlerde sazan çok olur
Sazana ihtiyacım yok sekse ihtiyacım var
Ama işte burada hep sazan var. Güvenecegin insan bulacaksın da yapacaksın da 5 saattir guvenecegin aklına gelen kimse olmadı mı?
Var da o da olmaz artık yollar ayrıldı
Ben bi simit almaya gidicem bakalım gelene kadar kaç kişi yazacak ben varım diye :D Azgılıkla gidip takıntılı birisine denk gelme de hayatı zehir eder manyaklar bir süredir yapmıyorsan vib veya mastürbasyon kesmiyor insan gerçekten istiyor hem duygusal doyumda olsun diye.
Takıntılı insanlara gelemem kesmiyor valla hiçbir şey kesmiyor ya
Kesmez kesmez onun yerini tutmaz ama sen saatlerdir çok dillendirmişsin bu da azgınlıgını götürmez sevip güvenip beraber olacagın bir ortam yok mu yeni birisiyle tanışacak yoksa hayatına almak mı istemiyorsun güvenden dolayı veya f*ck badi mi istiyorsun
Güvenden dolayı almak istemiyorum ben hem duygusal hem cinsel anlamda istiyorum bu da zahmetli oluyor biraz
Bundan dolayı zaten mastürbasyon veya vib. yetmez çunku duygusal doyum eksik kalıyor yetecek olsaydı saatlerdir ıslak ıslak yatıp beklemek yerine yapardın neyse hadi kalk gel sıcak sıcak simit aldım çay peynir simit yiyip bu konuyu masaya yatıralım sevgili yapabilecegin arkadaş ortamın var mı yok mu konusuruz
Çok yok aslında 😂
Arkadaş ortamın mı yok yani
Yok maalesef 😏
haydaaaaaa yahu sen her konu da yokluktasın bu saate kadar uyumadıgına göre sen çalışmıyorsun da kucuk yerde mi yaşıyorsun?
Son zamanlar bu şekilde yokluğa düştüm 😂 hayır büyük yerde yaşıyorum durumlar baya karışık aslında o yüzden böyle 😂
Son zamanlar dediğin 1 yıl olmuş be zalımın kızı koca 1 yıl :D durumlar ne kadar karışık belki bunları anlatırsan aklın ve kan beynine gider :D
Anlatırsam iyi olmaz boş ver sen 😂😂 Benim işler hiç yolunda gitmedi zaten de neyse 😂
Neden iyi olmasın ki ne oldu kız maksat şu an bu moddan kurtulup normal hayata dönmek değil mi anlat o zaman. İşler hiç yolunda gitmedi derken her daim bi cenabetlik var beni bırakmıyor mu diyorsun
Normal hayata döndüm çoktan aşko biraz bir kaç ay geçsin çevre falan derken ooo 😂 Bi cebabetlik vardı ama sebebini bilemedim. Saf kız oldum hep işin sonunda arkadaş da sevgilide sonra ben pijlik yapmaya başladım 😂😂
Yahu normal hayata dönme derken sabahtan beri sular seller ya çeşmeyi kapatıp suyu boşa akıtma diye normal hayata dön dedim. Sende az değilsin desene masum yüzlü içinde ne pijlikler olan tiplerdensin :D
Valla çok iyiydim kıymet yoktu bende pij olmaya karar verdim 😂😂
O zaman hak edene hak ettiği gibi davran ki iyi ile kötüyü ayırt etmesi kolay olsun canını yakanın veya yakabilecegin * sende yak ama iyi olana iyi davranmak bana daha guzel geliyor. Bugun çok sıkıcı olacak gibi duruyor ya
Öyle zaten iyi olana zararım dokunmaz ama bir yanlış yapana hayatını anladın sen 😂😂
Anlamadım ben öyle şeyler asla bilmem masum çocugum agzım var dilim yok :))))))))
Ahahaha tabiii tabiii isminden bile belli hatta 😂
Aynen öyle adıma bak içimde gram kötülük bulamazsın ayrıca ne varmış ismim de pp daha güzel bence :) ya üye olurken Simpsonlar yapacaktım başkası yapmıştır ben farklı bir şey yapıyım dedim pp ile iyi uydu
Pp harika canım :) Güzel olmuş :)
Teşekkürler sen nasıl oldun bizimlemisin ferrarinin şahlanan atı gibiydin sabah kendine gelip kedi gibi oldun mu?
Bugün o kadar yoğun bir gündü ki ve hiç uyumadım daha yeni eve geliyorum bu yüzden ölü kedi gibiyim :)
zuhahahhaha sen misin ölücem diyen al işte şimdi öldün :D yaprak kıpırdamayacak hale gelmişsin iyi iyi daha eve gidip yemek hazırla ye derken bugunu de atlatmış olursun
Düşüp bayılmazsam eğer yemek görecek bile halim kalmadı :)
:))))))) ya kusura bakma sana baya güldüm tüm gece hiç uyumadan burada takılmışsın aklında fikrinde hep sen varsın şarkısını söyleyerek üstelik iş yerinde canını iyi okumuşlar neyse sen buradakilerin de oyununa gelme kendini kötü hissedeceğin hata yapma pişmanlık kötü oluyor
Güldürebildiysem ne ala valla sevindim. Şu anda çalışmıyorum bu yüzden çalışamıyorum bir kaç işlerim var da :) Yapmayacağım bir şey bir gün illaki olacak o günü bekleyeceğim. Güvenemem kimseye.
Sabah ben seni troll sandım pembe görünümlü mavi diye ama şu halini görünce baya güldüm çok sagol :) tamam işlerinde kolay gelsin. Aynen öyle yok sanalmış yok foxlayan badiymiş duygusal anlamda doymayacaksın ki yine eksik kalacaksın sende söylüyorsun illa ki o gün olacak diye umarım böyle devam edersin duygularınla beraber doyarsın
Yaaa dalga geçme şimdi sende yani :) Böyle devammmm
Yok reis ne dalgası aha inanmazsan dayıya sor ( ben gulmeyi çok severim takılmayım desem 10dk dayanamam unutur gene takılırım ) zaten hava sıcak nemli cam kenarındayım esmiyor esmiyor
Bende çok severim her boka gülerim sorun yok 😂😂
Dayının birisi ekmeğinin peşindeydi suratına kapıyı kapatmışsın adam o kadar emek vermiş ah bu dayılar yok mu twitter da tiktok da burada her yerde onlar var neyse ki tiktok kullanmadım oradakilerin namını duyuyoruz
Kim o dayı 😂😂 Duymaz mıyızz 😂😂
1 tane gizli üye var 36-45 yaş arası adam döktürmüş resmen. Remzi gibi ekmeğinin peşindeymiş helal olsun dayı ama sert kayaya çarpmış
Eğlenceli olsaydı muhabbet eder yüz üstü bırakırdım dayıda o da yok 23 yaşında citirim yani ben sonuçta ne yapayım seni 😂😂😂
Yaşını söylesen o da senin için bebe derdi nereden biliyorsun :) ben bugun sana cevap verirken o dayının profiline denk geldim açmıştı gizli değildi :D
Yaş aralığı yazıyor ama ne kadar gizli de olsam haniiiii 🤗😂 Neler gördün anlatt 😂😂
Hmm fake değilmiş yaşın zarf atmıştım doğru mu diye de 😁 profili gizli can'lı birşeyi ismi ve Yoda olmustu takip sayısı 200 falandı
Oh my good 😂 Amca neler yapıyon sen böyle amcaa 😂😂
emice aylık izne çıkmıştı o da sana denk geldi 😁
Hhahaha deme öyle ilerde sende emice olcan sus 😂😂
Benim öyle olmadığımı nereden biliyorsun dedeye sahip çıkalım diyen abla aklıma geldi 😁
Bilemem oladabilirsin 😂😂😂 Belki bende o ablayım 😂😂
Yani dayı değiliz ama ergen de değilim otobüse binsem gençler yer vermez yaşlı değilim diye yerimi vermemek için gençler gibi kulaklık takıp ölü taklidi de yapamam iki ucu bklu değnek ya ama sen o abla çıkarsan şaşırmam öyle ki reis ben transım desen dusman basına dusman basına der sayıları buraya yıgarım
Ahahahahhaa 😂😂 Niye şaşırmazsın kiii 😂😂😂
E konuştugumuz konunun başlığına baksana herkes kaçtı gitti bi biz kaldık aç tavuklar ne umutlarla konuya gelmişti oysa böyle konunun altın da makara yapacak kafa varsa sende her an her şey cıkabilir ben zaten rahatım reis 😁
Ahahaha bendeki kafa çok acayip inan ben bile anlayamıyorum 😂😂 İçmeden sarhoş gibi takılan kişiyim ben 😂😂😂
o da iyiymiş ya su içtin sarhoş mu oldun diyip duran vardır 😁ikizler burcunun yer yüzünden ki temsilcisi sensin yani 😁 ya gülerken bir anda aglayıp tartışma da insan öyle olunca hızına yetişemez
İkizler burcu değilim ama 😂 Onun dengesizliği var 😂 şimdi gülüyorum 5 dk sonra ağlayabilirim asla garantisi yok 😂😂 bir anda kavga da çıkabilir aniden oluyor her şey bende yetişemiyorum zaten 😂😂
haydaaaa tam dengesiz pokemonsun desene kalk kız kalk oturmaya mı geldik diye oynarken bir anda kavga edip niye beni oynattın diyip gecenin içine edersin desene ya da ormantik bir ortamdayken bir an da eee hacı bugun naptın diyebilirsin 😁 kavga sıkıntı diğerlerinde sorun yok da kavga cıkartınca cevap versen niye cevap verdin dersin cevap vermesen niye susuyorsun dersin
Tam beni anlatıyorsun şu an ya kahin misin mübarek 🤣🤣 Kavga olunca kaç benim yanımdan zaten yani uzaklaş o zaman rahat edersin yoksa yok eninde sonunda tamam haklısın dedirtirim 🤣🤣
o iş o kadar kolay değil de hiç mi olumlu tarafın yok ya
Bana göre bunların hepsi olumlu 😂😂
seni düşünen kim 😁 tamamen ben karşındaki garipleri düşünerek sordum belli zaten sen fenasın
Hepsi hak ediyor sen meraklanma 😂😂
hmm egosu yuksek insanmıyız🤔
Asla özgüven diyelim biz ona 😂😂
😁😁😁😁 koç burcumusun sen reis 😁 yalnız hak ediyorlar dediysen kesin öyledir sonuçta agzın var dilin yok kendi halinde insansın 😁
Koç burcuyum vesselam 😂😂 Tabi kendi halimde insanım bana dokunmayan yılan bin yaşar 😂😂
sensin hiçççç ugraşmıyorum koç kişisi oldugunu baştan deseydin ya. Yılanda olduk iyi mi
Sana demedim ayol yılan diye 😂😂 Konuşurken iyiydi ama 😂😂
Dayılara mı dedin 😁😁😁 Yahu koç ile ben guzel anlaşırım ama orta noktaları yok yok ya sinirli ya masum olurlar hiç ortası yoh
Dengesizim biraz tamam kabul ama pamuk gibiyim. Enerjik, pozitif, neşeli daha sayarım bak 😂 Yılan olan herkese dedim ama sen değil merak etme 😂 Sen ne burcusun 😂😂
Say kız hadi bakalım daha ne kadar sayacaksın bekliyorum. Ben yapıcı oldugumdan genelde insanlarla anlaşırım anlaşamıyorsam asla bende hata yok tamamen sorun karşımda 😁😁😁 yay burcuyum.
ayrıca enerjik oldugunu dun gece zabaha kadar uyumadıgından anladık canım belirtmene gerek yok 😁
Aaayy yay severim aşko seni 😂 Bu aralar etrafım yay oldu hep. Gayet güzel anlaşırım ama arkadaş olursam. Sevgili olunca yaylar bi çekilmiyor 😂 Dün gece sabaha kadar uyumadım bir de akşama kadar uyumadım 😂😂
Beni sevmeyen ölsün 😁 Bende hep derim bizimle arkadaş olarak sonuna kadar gidilir ama sevgili zoruz gerçekten o ilgi alaka fazlasıyla veriyoruz ama soguyunca bir anda her şey bitiyor. Sabaha kadar uyumama sebebini biliyoruz akşama kadar da çalıştın bunlar pozitif yönün mü 😁
Tabii hemen anında bitiririz aşko 😂😂 Beni sevmeyen de gebersin 😂😂 Yok ya bir sürü var şimdi hangisini sayayım 😂😂😂
gebersin tohumuna para mı saydık 😁😁 pozitif enerjik eglenceli zevkli dengesiz her an ateş alıp yanmaya hazır uyumlu sinirli egolu özgüvenli ilk aklıma gelenler bunlar ve fiziksel olarak da genelde orta boylu oluyor ve kilo problemi oluyor 😁😁😁😁😁
En son söylediğin beni üzer 😅😅😅 Amaa umurumda mı asla 😅😅
😁😁😁 umrunda olmadıgını dusundugum için rahat söyledim 😁 herşeyi kafaya takmadıgını söylemeyi unutmuşum aslında senin halen uykun yok mu ya
Az önce 1-2 saat uyudum yetti aşko 😅 Arpam bol geliyor galiba halbuki o kadar çok yoruldum ki 🤣 Ama yok yani 😅😅
Ben bilmem neyin bol geliyor az geliyor saf masumum 😁 ne yaptın da yoruldun sanki akşama kadar yattın
Vallahi yatmadım 😅 Eve 6-7 gibi geldim çok işim vardı sonra uyudum biraz işte sonra uyuyamadım 😅😅😅
Zabaha kadar burdayız yeni olta atıp ava çıkacağım diyorsun 😁
Bir şey yaptığımdan değil avlayıp avlayıp salıyorum kenara 😅😅 Zoru seviyorum bunlar basit 😅😅 Hem olacaksa bile buradan olmaz 😅😅
Sen koç burcusun buradan olacak kadar yoklukta olmazsın 😁😁😁 Koleksiyon mu yapıyorsun 😁
Ahahaha sus sus görmesinler sus 😂😂😂😂
Yahu bu kadar mesajı okuyan varsa helal olsun diyip özelden bi selam ver bence adam kesinlikle hak etmiştir
Neresine hak edecek meraktan okur 😂 Ama koleksiyon yaptığım doğrudur hepsine ayrı ayrı muamele yapıyorum aşko enerjinin tutuguna yazıyorum sadece 🤭 Kimine inat kimine cilve 🤭😂😂😂
Öyle deme meraklıyım başına ne gelecegi belli olmaz 😁😁😁 Desene sen burada eglenecek baya zaman buluyorsun oh hayat sana güzel bu sazanlarda olmasa kiminle egleneceksin ( 3 gundur onların sayesinde cevaplarını okudukça baya içimden dalga geçiyorum 😁 )
hay klavyene meraklının yazmıştım düzeltmiş mal klavye
Bak işte benim sayemde sende eğleniyorsun🤭😂😂 Meraklı olan herkes için geçerli bu laf 😂 Hayattan keyif almaya bakıyorum hiçbir şey de umurumda değil 😂😂
Valla öyle şurada duracagım 3 5 gun onu da gülüp ne kadar mal cahil var onu görerek geçiriyorum 😁 2 kız görünce götü başı ayrı oynayan arkadaşlardan birisine denk gelsem daha iyi olurdu ama neyse 😁 Kendin için yaşıyorsun işte en guzeli ben mutlu olmazsam sevdiklerimide mutlu edemem diyorum bencil diyorlar ne alakası var 😁
Egoist diyorlar bana da halbuki ego psikolojide güzel bir şey. Ego, süperego var. Egoluysan aslında bu gayet kendine iyi davrandığın ve çevrene vermen gereken kadar verdiğin. Fazla yıpranmadığın gibi gibi bir suru anlamlara geliyor. Bu konu hakkında koca listelerce tez yazmak isterim hocaaamm 😂😂 Kendim için yaşamaya başlayalı çok olmadı bu arada böyle biri de değildim. Demin demiştin ya koçlar ya çok masum ya da deli gibi bir cümleydi. Ben çok masumdum beni onlar böyle yaptı ama iyi ki de yaptı asko 😂 Etrafında masum koç görürsen bil ki daha hayatının kazığını yememiş 😂 Sen mutlu olmadığın sürece asla kimseyi mutlu edemezsin bu bir gerçek. Yalandan gülüşler bile yapsan hissedilir 😂
Ya bende senin gibiydim ama gözüm erken açıldı 😁 20 yaşına gelince anladım ki hayat boş pompala coş sıkma canını dik tut patlıcanını beni sevmeyeni düşünmeyeni ben niye düşünüyüm hak edene hak ettiğini ver diyip yola çıktım ama gerçekten hak edene hak ettiğini verince kıymetin oluyor iyilikle gelene altında kalmayıp çok iyi oluyorsun ama canını yakmak isteyene de acımıyorsun. Tez için seni tutan yok etrafında sazan da çok yaz 😁 Ben yalandan sahtekar şeyleri sevmem ya onun in aklımdan geçeni çekinmeden pat pat söylerim banane işine gelirse derim ,😁
Benim de erken açıldı ama icraat kısmı biraz zor oldu bir gün yaktım gemileri terk ettim herkesi. Beni bu yaşıma kadar 10 kere aramayan abim bile 40 kere aradı o gün 😂 Hak edene hak ettiğini verince gerçekten çok kıymetli oluyorsun ama kıyamam falan dersen zamanı gelince o sana sağlam kiyiyor 😂😂 Huylarımızın birebir aynı oluşu bestim olur musun 😂😂 Bir gün inşallah yapacağım 😂😂 Bende sevmiyorum bir insan çok büyük bir hata yapsa bile bana dürüst olursa her şey bambaşka oluyor. Ne diyeceksem insanların yüzüne söylerim. Doğru söyleyeni de insanlar sevmez 😂 Bende diyorum ki istediğiniz kadar sevmeyin bu gerçekleri değistirmeyecek 😂 Her konuştuğum her söylediğimde her zaman haklıyım aşko 😂😂
Ben onu arkadaşlarıma yaptım hepsini sildim ailem her daim arkamdaydı abinin de maşallahı varmış bestin olmak için nereye imza atıyoruz 😁😁Bende her daim söylerim benim sözlerm hep haklıdır birgün haksız oldugumu gösterin yok gösteren olmaz tarihte yoh yoh
Arkadaş, aile, sevgili hepsine bir anda yaptım. Herkes apışıp kaldı. Tam buraya imza atman yeterli 😂 Benimde yok asla yok bulamazlar ne dersem çıkar 😂
Hmm dün işten gelince yorulma yemekti evdi derken normal o zaman bu arada günaydın. İmza parası var mı? yoksa beleşe mi gidiyorum. Yani seninde haksız çıkmadıgın görülmüş olabilir ancak benimle yanımdayken 2. ler bir adım kenarda durup ustasından tüyo kapar 😁
Sen baya erken uyanmışsın yine ya 🙄
Günaydınnn beleş be beleş 😂 Usta mı? Ahahahahha 😂 Ben erken uyanıyorum 😂 Az uyuyorum 😂😂
Üste para istemediğime dua et der gibi oldu ya. Senin stajın daha yeni yeni bitiyor genç. Ustan o yollardan geçti kurs veriyor. Bende aynı ama sen benden daha erken uyanıyorsun 6 saat bana yetiyor
Gibileri sevmem bariz öyle oldu 😂 Bana 4 saat bazen 2 saat falan yeterli geliyor 😂
Awwww dur dur borçlu çıkacagız anlaşma tamamdır. Yok ya bana o kadar yetmez çalışıp yoruluyoruz :) Sen 1 yıl önce herkesi silerken manitayı neden sildin ya onun ne suçu vardı sorması ayıp
Oyu oyy oyyy ölem ben öleeemm beeen 😂😂 Benim durumlar karışık baya o yüzden çok da şey yapmamak lazım 😂😂
ooo kız uzun hava söylüyor sesin güzelse hemen bi single yapalım tabi birazda güzellik gerek ses çirkin olursa görüntü sayesinde parayı götürürüz menejerin olarak olaya el atabilirim. Sen bilirsin konunun başında 1 yıl demişsin herkesten 1 yıldır uzaktayım demişsin 1 yıldır hayatına da insan girmiyor sanırım baya guven sorunu olmuş neyse sana bi kahve ısmarlayım hadi kalk da kendine bi kahve yap iç
Ne sesim ne de ben güzeliz maalesef 😂 İçine mi doğdu yani daha simdi yaptım kahveyi 😂😂 Gel içelim 😂😂
aga be kısa yoldan para kazanacaktık gelsin konserler gitsin paralar diyecektik avrupa turnesi yapardın edirne keşan malkara. Sade mi şekerli mi? Nescafe mi? Yanında çikolata lokum sigara gibi ikramların var mı?
3 ü 1 arada 😂 Lokum vs şeyleri sevmem kahvenin yanında sigara iyi gider her zaman 😂
Ama ben 8 aydır şekersiz içip yiyorum orada güzel bi kız varsa söylede benim kahveyi 2'si 1 arada yapsın sonra da parmagı ile karıştırsın şeker niyetine olur. Sigara ikramına yok demem kahve ile çok güzel gidiyor
Başka yerdeyim şu an 2'si 1 arada yok maalesef. Sigara kahvenin p**evengiymiş 😂 Güzel kız da yok maalesef 😂😂
Tamam sen konum at ben gelirken yanımda getiririm bi kahveye davet ettin borçlu çıktık ne kahven var ne şeker gibi parmagı olan kız var. Elimizde bir tek güzel kardeşim sigara kaldı korkma çakmagım var sen sigarayı ver yeter baya cimri çıktın sen ya
Bende başka yerdeyim ama 😂😂 Kendi evim değil evde var sonra eve gel sen 😂 Ahahahaha cimri değilim aşk olsuun 😂😂
Ne demek başka yerdeyim ya iş yerinde değilmisin arkadaşım. Ev mi sen tehlikelisin arkadaş o eve erkek girmeyeli 1 yıl olmuş organ mafyaları almış başını gidiyor böbrekten olmam dimi kahveme bir şey atmazsın umarım. Ne biliyim koç burçları pek cimri olmaz ama sen işi hep yokuşa sürüyorsun :D
Ya şu an pek keyfim yok açıkçası. Başka yerdeyim ben diyorum ya. Kimseye bir şey yapmam korkma. Asla cimri insan olmadım ama evde değilim yani arkadaştayım😏
Hmm neden keyfin yok hayırdır gerçi 5dk sonra arkadaşına kalk kız kalk oturmaya mı geldik mezdeke açar oynarsın 10dk sonra salya sümük olursun saglıgın yerinde olsun da her şey gelip geçer. Pekala eve geçtiğin bir gün kahve içerim sevdğin tatlı yemek falan bir şey varsa bari altta kalmayalım bizde kahvenin hakkını verelim
Ne siki. lirsin sen şimdi agir oldu ama kusura bakma 😂
Bir de kusura bakma diyor şuna bak 😂
Nasıl geleyim amaaa 😂😂
Hayıırr 😂😂
Sen bilirsin 🤣
Haydarla seni bekliyoruz 😂
Gel işte naz etme ver bana rahatla 😂
Nazlıyım biraz hemen veremem canımmm 😂😂
Ah ah bana sen gibi lazım nazlı daha güzel of
Nazlı güzelse git o versin ahahaha 😂😂
Sen böyle şakalar yaparsan ben daha çok azarım 😂😂
İğrenç şakalar bunlar be sen asıl şakaları duysan demek ki kalpten gidersin 😂😂😂😂
Yapma deme böyle seyler offf 😂😂😂
Yanarız yapma diyorsun 😂😂 Ama ben zaten kendim kudurduğum için herkesi kudurtmaya geldim 😂😂
Kudurt beni delirt beni parçalayayim seni bebekamin 😂😂
Yavaş yavaş parmak bile değirmedim ben ona taze kalsın diye yavaş parçalatmam 😂😂😂
Harbi * isterim seni nazik olacam söz 😂😂
Pek nazik olacağa benzemiyorsun Ömer ciğerimi söktüne dönmesin olay 😂
Sen çık üste o zaman bebekamın 😂😂
Ömer sen beni tuttuğun gibi yani Ömer Ömer yapma Ömeriimm 😂😂
😂😂😂 daha neler sende bizi iyice görmemiş yaptın
Ömer bu görmemişlik değil bu azgınlık Ömeerr 😂😂
Karşilikli bi wiski içmeyek mi senle 😂
Aranan kan bulunduu Ömer nasıl işleyeceğini iyi biliyorsun 😂😂
😂😂😂 sensin sen ah ah işte yazmıyorsun ki bana
Ömeriiimm mesafeler bizi bitirir 😂😂
Yav ne mesafesi para her kapıyı açar 😂😂🔥
Ömer olmasa ismin her şey daha güzel olacak da 😂😂
Nazlıyız aşkoo napalım 😂😂
Canıma minnet te uyucam aşkom ya hadi seni bekliyorum 😂😂
Bak bi uykudan fedakarlık yapamıyorsun bebek 😂😂
Aman aman istemez bir de nazlanacak şuna bak 😂😂
Erkek adam nazlanmaz naz çeker bebekamın 😂😂
Oy seni yiyeeeem 😂😂
Aşko hadi artık 😂😂
Oy oyyy dayanamadın mi sennnn 😂😂
Dayanamiyorum sana bebegim 😂
Kendini dizginlemeyi ogren ya da birlikte ol sevgili yapip
Dizginlemeyi deniyorum ama çalıştıkça daha da artıyor
Kafanı baska şeylerle mesgul et spor film dizi kitap vb.
Yok ya yapmalı. Başla yolu yok bunun
Yok yok olmuyor uyanır uyanmaz uyku uyanıklık arası her an her saniye tuvalette gidip bile okşuyorum müsait değilken çatlayacağımm
Senin yaş kaç sahi?
Birlikte olduktan sonra pişman olma ya da f. ck budy takil
Ama uzen cok olur
Bu kafa yapisiyla
23 yaşım zaten tek ilişkim oldu geçmişte daha da yok
Güven önemli tabi. İl belli et belki burdan biri çıkar
Güven kesinlikle önemli zaten belli etsem ne olacak ki sanki hiçbiri kadın ruhundan anlamıyor
Yanlış. Anlayan bir sürü erkekte var. Ben her seksten sonra mutlaka beraber bakışarak yatarım. İlgi göstermeye bayılırım
İşte öylesi zor be
Valla İzmir'de bi tane var işte 🤷🏻♂️
İzmir uzak 😂
Ne kadar uzak olabilir ki 100 km çapında hareket edebiliyor hshhsh
Çok tatlısın keşke benim olsan 😂
Bilenler bilir. Neden olmasın 🙃
😂😂😂
E ne duruyon ekle yaz işte :) belki anlaşırsın çocukla mxkxdkd
Uzaksın bebegim çok uzzaaakk 😋😋
Gerçekten ne kadar uzak? Bilemedim ama. Severse bu çocuk gidemeyeceği yer yok
Hadi bakalım ne kadar dayanacağızzz. Bekliyorum 1.. 2… 3… 😄
Zor dayanıyorum ama dayanmam lazım 😂😂
Ahahahaha bende zor dayanıyorum açıkçası 😜 ama dayanmak yerine şans vermek lazımm 34… 35…. 36…
Gerçekten neyi bekliyoruz biz hshshs
Neyi sayıyorsun sen sürekli ya? 😂
Ne kadar sürecek sabrımız onu sayıyırumm hshshshhs 104… 105… 106… 😅
Ben 1 sene beklemişim sabrımı tartışmayalım istersen 😂😂
Bence artık sende kuyruğuna geldin 😄 öpüp koklayacak, sevip seksecek bi kadına da ben hasret kaldım. Yalnız ben senin kadar sabırlı olabilir miyim kiii 😜🙃
Benim sabrım bitene kadar bir şey yapamazsın kiiii 😂😂
Yapamam 🙂 ama sabrının bitip yapmayı çok isterimm 🙃❤️
İnşallah biter bende de sabırdan bol bir şey yok 😂😂
Yok cidden cnjxmddksm gerçekten sabrettikçe sen ben tahrik oluyorum hshhshs
Ya sen çok tatlısın cidden yaa cmkdkdkdmdk bunu ben napayım bilmiyom kii 😄😍
Hala bekliyor bu çocuukkk 🥲 sabrın sonu hayrola bakalım 😄
Delir o zaman iyice ben yazmıyooorruuum 😂😂
Yatarım ki ben yazmazsann 😁
@Yorgunbirey senide rahatsız ettiysek affola kardeşim 🥲
Bu kız beni delirticek ya nxjxmsdmxks
Yatabilirsin aşkoo 😂😂😂😂
Ben bı sapla nasıl yatarım bilemedim şimdi ama hahshshsh
Onu da sen düşün artık 😂😂😂
Ben kendi halindeydim ya :D sen kaldırdın bunu beraber çözül bulmalıyız 😂
Hadi ya sana özel muamele falan yapmadım olduğum bulunduğum hali söyledim sadece sakin ol şampiyon 😂😂
Şampiyon çıldırdı valla gece gece hshhshs olduğun durumu çözmek artık asli görevim 😂😜
Çıldırmak güzeldir bazen 😂😂😂
Boşa gitmemeli üzerinde çıldırmalı insan sevdiğinin hshhshs
Altında da çıldırabilirsin 😂 Üstünde çılgınlar gibi bir kadın olduğunu düşün iyice çıldır 😂😂 Şaka maka seni çıldırtmak çok keyifli 😂😂
Hahahaahah sen bi de üstünde düşüncen beni nxjxjdmxkzk
Ahahahaha 😂😂😂 Düşünemiyorum çünkü olmayacak 😂😂
Olmayacaksa bu sevdadan vazgeçelim o zaman 🤷🏻♂️
Ahh canımmmm geç o zaman 😂😂
Napim istemiyon demek ki :/
Bebeğim böyle olmaz ki bu şekilde
Yaz diyorum yavrum ama 🥲 neler anlatıcam daha halbukii
Ne anlatacaksın yavru kuşum nee söylee ahhh bebişiiim 😂😂
Benim yorumlardan yurumussunuz baya ama dbdbdbd
Yok ya isteyipte vermiyo acayip bi kişilik anlamadım :D ama tatlı
Once bir gor daha gizli haci
Göstermiyo işte 😁
Fbrgdgsgs
Ahahahaa 😂😂
beni tavlayacak cunku bro dbdbdbbd
Güven ile devam edebilirsin ama yapacağın kişiyi seçmen gerekir
Bulamıyorum işte acaba ben mi çok seçiciyim
Seçicilik değil güven problemin var belli
Var evet
Belli oluyor bence iyi birini bul orta tipte olur
Bilmiyorum artık
Şans isteyen varsa görüş derim
Çok var hangisine güveneyim şimdi ben?
Hiç görüşmedin mi biri ile
Görüştüm konuştum ama bilmiyorum yani bu şekilde bir şey de istemiyorum duygusal olarak da bir şeyler hissedilmesi gerekiyor
Doğru diyorsun ama tanımadan olmaz
Kesinlikle bu işle başa çıkmam gerekiyor biriyle olmaktan ziyade
Dene kim olursa arkadaş olarak yazmak istersen yazarsın bana
Yok teşekkür ederim 🤗
😊
Adana özel ilacım var aldıktan sonra 3 günde keser istersen
1 sene çok uzun süre dokunsa bir erkek ya da yalasa anında patlarsın gibi şu an
güvenemediğin konu nedir ki belki karşılıklı deneyim ve yaşanması gerekenlerle ilgili küçük bir sorbetle kendine göre bir fb bulabilirsin
Öyle duygusuzca bir şeyler yaşamak istemiyorum.
Sana yaklaşmasını dokunmasını bilirse o kişi sence duygu oluşurmu
Bilmiyorum daha önce deneyimlemedim
Bazen o kişiyi seçmeyi bilirsen en mükemmel olanı yaşayabilirsin
Daha önce 2 kişiyle ilişkim oldu hepsi de uzun ilişkiler sevgililik ilişkileriydi. İlk kötüydü kullanıldım saf ve temiz duygularım kullanıldı. İkincide de güzel bir birliktelik yaşadım bir şekilde olmadı işte. f*ck body tarzı şeyler hoşuma gitmiyor açıkçası ve saçma geliyor bilmiyorum :)
Aslında en iyi olanı fb bence ve birde aradığın özel bir pey varsa onada sahip birisini bulursan ımmm ooohhhh dersin ve bazen ummadığın kişiden çok mükemmel şeyler yaşayabilirsin ve özleyen iki bedenin unutulmaz buluşma anını tadını yaşamak
Bilmiyorum duygusuzca :)
Neden bazı özellikler duyguyu yaşatmasın ki belki sıradışı sevişme oral belkide çok güzel bir penis yapısı çekici gelir
Yaratacağını sanmıyorum ben
Aslına bakılırsa bazı görseller gifler sana gönderebilsem mutlaka yaşamak isterdim derdin
Bilmiyorum :)
aslında senin güvenden daha çok bazı tatmak istediklerini sen demeden anlayıp sevişirken sınır tanımayacak birisinin sende iz bırakmasını istiyorsun cinsellikten sonraki gün o tadı düşündüğünde bile etkisi devam edecek bişiler
Kendimi kötü hissetme ihtimalim de çok yüksek :)
oral kısmında seni doyuramazsa kendini tabiki kötü hissedersin değil mi
Yani ne diyiim :)
belki cinselliğe verdiğin arada izleyip yaşamak tatmak istediğin bazı şeyleri keşfetmiş olmalısın ve duygusallıkla seksi buluştursan sevgiline bana bunu şunu da yap diyemeyeceğin kadar da özel tatlar yaşamak ister gibisin özellikle de konu oralde dilin özgür ve sınırsızlığı sanki yaşamadığımı anladığını umarm
Keşfettim tabii neyse boş ver :)
sanırım onu sana yaşatacak kişi o şeyi sen istediğin için değil ama severek yapsa sende çok zevk alırdın asıl sana zevki severek yapacak olması olurdu biraz aslında ozeldende devam etmek isterdim
Olurdu belki ama olmaması lazım.
ya da boş verelim belki aşırı tahrik edici olur
Anlamadımm?
özelden devam edermiyiz demiştim ama sanırım biraz kaba bi teklif oldu diye düşündüm
Biraz mi baya oldu
bende buna boşverelim demiştim zaten yoksa yazılan şeyler olur olmaz azgınlığa sebep olacakken zaten sende epeyce zor zamanlardasın
Evet
ben zannedilenden çok fazla libidosu yüksek vede yazdıklarımla da aşırı tahrik edici birisiyim neyse sana mutlu geceler diliyorum
Bi düşün diyorsun 😂😂 Ama maalesefff
iyi geceler diyorum ama sen ısrar et diyorsun
Demiyorum iyi geceler 😂😂
sana da iyi geceler
Yaşamadan geçmez. Güvenilir bir liman bulman lazım.
Bulursunnn yaaguvenmeye calisss sende haklisin ama 🙂
Deneyerek geçer yavrum :) bak bende arıyorum birilerini
boyle yazip sonra seni duygusal olarak sevebilecek birini beklemiyosun dimi
Bul birini kapat bir eve 2 gün çıkmayın anca sakinleşirsin
Sesli güldüm sjsjsja 🤣🤣🤣🤣🤣
Anca yetecek gerçekten 🤣
https://youtu.be/usSBGcJvMa4
Tövbest.
Reçete yazıyorum sana;
Sabah, öğle ve akşam tok karnına yemeklerden sonra 1 hafta … hiç bir şeyin kalmaz 😂
Olsa da yesek 🤣
@rmznonur güzeldi bu 😂😂😂😂
Kız sende istiyon adama iş atıyorsun açtırma ağzımı 🤣
Bak aşağıda 30 tane sıraya dizilmiş 😂 açık büfe 😂
Bak benimle doğru konuş. Soruyu soran sensin kudurmuşluğunu başkalarından çıkarma.
Noldu damarına mi bastık şirine 🤣🤣🤣
Kadının önce duyguları sevilir. Düşünceleri sevilir mükemmel görülür. İşte hayalimdeki kadın diye söylenir erkek. Ondan sonra yatak işleri.
Öyle biri ülkede yok galiba ha 🤣
Valla ben yatağı sevsem de hemen siki*şm*em bu eylem iki kişinin rızası ile olmalı vede kadına değer veriyorum ama o da yok artık yanımda olur işte sadece, sevi*şmek daha güzel olur duygusal, yatak ise karşılıklı oral 69 pozisyonunda, 3 kere oral yapsa benim organ fa*loş olur. Sonra preza*rvatiffsiz seks, yar*ağım kalktı bak. Ne güzel işte. İyi çocuğum aslında. 🙃
Bende iyi kadınım aslında 😂
İşte azgınız. 3 yeter artık 😀 yanımda olmanı isterdim rızan olursa se*viş*irdik. Sevişirken koltuk altları da birleşirse o halde şevişilirse erkek tam kıvama gelir sen de öyle. Sonrası oral seks, seks işte. Toplumun baskısı olmasa 3 günde bir, biri ile yaparım. Daha bir kızla olmadım ama erkek s*ik*tim çünkü çok si*kici biriyimdir. Vajinaya girsem içinde şişer adeta. Bakma ama Hetoroseksüelim. 😂
Önemli olan s*ik*mek değil sahiplenmek, o gö*t de b*en*de şu an yok. Olursa evle*nirim. Burdan olmuyor ya sen de olmazsın. Neyse geçti. 😔🙃😀👋😏
Toplum baskısı olmasa inan bende yaparım
Kız o yüzden fikirleri, düşünceleri, güzel belirli bir olgunluğa sahip bir erkek bul. Öyle hemen yok yat*ak falan tanı önce karşındakini. Bak şu sosyal medyadan da tanışmak kolay, hani diyorlar ya burdan olmaz doğru burdan olmaz fakat şöyle bir taktik oluşturdum. Sen samimi akrabandan rica ediyorsun, erkek kendi arabasından ya da işte samimi tanıdık birini elçi gibi bu iki akraba konuşuyorlar havadan sudan konu bilerek aşka, evliliğe geliyor. Bizim bir oğlan var bekar halen , bizim bir kız var bekar falan, gel bunları tanıştıralım cemil örneğin Cemil, Ayşe vs. Geri işte numaralar veriliyor erkek rol yapıyor kadını arıyor konuşuyor. Böyle tanıştık işte annen ile diyiliyor kerataya. 😀🙃
Öyle birini bulmak zor maalesef biliyorsun 😂😂 Bulunca affetmemmm 😂😂
Evet iyi bilirim onu, beni bul. 🙃 Adıyamanda yaşıyorum. 🙃 Kız dur yavaş affetmem ne sen insanı yersin bu gidişle. Döversin falan. Ben kadınıma şaka yolu ile belki vururum ama asla dövmem. Uçan tekme atabiliyormusun 🙃
Özgüvenli ol kız senle konuşunca özgüvenim oldu bak bu iyi bir şey, kullanılır. Of of.
Seni nasıl bulayım ben 😂 Yemem yemem korkma 😂😂😂 Dövmem be anca kalça tokatlarız sırt çizeriz boyun morartırız uçan tekme senin köpeğin olsun 😂😂 Ne kullanılır anlamadım?
Uzak diyarda mı yaşıyorsun. 🙃 Sırtı çizmek normal, kalça tokatlamak normal ama bazen beni bile kesiyorlar kızlar hoşuma gidiyor ama sadece kızlar keserse hoş. Boyun morartmak en korktuğum gıdıklanıyorum 🙃 Wow en sevdiğim. Normal hayatta özgüveni diyorum ya, kullanırım dedim. Sevişmeyi, 69 oralı sevebileceğini düşünüyormusun. ya da seksi canın acımaz mı. Dozunda cilveli kadın güzel oluyor. Ama ilişkide olurken bile sormak lazım canın acıyor mu, bu hoşuna gitti mi diyerek sorulmalı. Softtan hard'a doğru gidilir de yani, insanın beli ağrıyor. Cowgirl pozisyonu daha güzel olur. Erkek uzanıyor kadın beceriyor. 😀 Bu karşılıklı bir eylem si*k*me tabiri çok yanlış. İki taraf da be*ceril*iyor. Duygusal olarak sarılmak güzel olur diye düşünüyorum. Yanaktan öpmek, saçları ile oynamak. Masumca sevgi güzel olurdu. Güven veriyorum karşımdakine. Saygı duyuyorum, ayrılacağım zaman argo kullanmam, şiddete başvurmam, üzülürüm çünkü bana yapılmaz derim ama şansıma küstüğüm çok oldu. Yani o evrede o kadar üzülmek yanlış. Ama olmuyorsa zorlamam.
Uzak diyarlardayım bebiş 😂 Sevebileceğimi değil zaten seviyorum. En sevdiğim 2. pozisyon :) Güzel olur tabii :) Ayrılırken insan gibi ayrılmak da mühim mesele.
İyisini bul bebek. 😂 Tamam bakalım. Saplığa devam ben.
Bende 😂
Bu kadar benzerlik olmasa 😀 üzülürüm sonra, ben iyiyim de, bir kız kötü ol diyor bana.
Anlayamadım ama 😂
Bana diyor ki benim gibi kötü ol fena bir kız 😀 Mastürbasyon yaptım rahatım şu an. Kan penisi olduğu için normali küçük gözüküyor. Sanırsın şimdi gör küçücük ama ereksiyon halinde olağan boyutundan iki üç kat büyük oluyor yani taşımada ideal penis kan penisi. Et penisi de bokster altından normal olarak büyük gözükür. Ereksiyon halinde bir kat büyür sadece. Gördüm çünkü bir arkadaşta futbolcuydum bir ara. Bilgi de olunca destekliyor konuşmaları. Neyse yani en son 16-17 yi gördü normali daha küçük gibi geliyor bana 14.5 gibi ama boşalmazsam daha güzel oluyor hoşuma gidiyor. Kabarık kabarık insanlar baksın ille de kızlar. Hayal kurarlar belki 😏
Güven birine mastürbasyon yap falan ne diyim yani salata sk sfjjc
Bende de var azginlik gunde 2 veya 3 defa mastürbasyon yapiyorum artik vucut alismis duramiyorum
Bende saatlerce yapıyorum
Offf sular seller icindesin yani üffffff saatlerce yalamak lazim sularla birlikte
Fenalardayıım zaten gelme üstüme 😂😂
Çok rahat ve profesyonel 😂😂 böyle oluyor mu bu ya?
Neden olmasin cekinecek birsey yok
Güven oldukdan sobra ben herseye acigim
Hoşuna giderse dilim büyük ve uzundur 💦💦
Ahahhahaa 😂😂 Bakarız be aşkooo 😂😂
Sen ne zaman istersen emrine amadeyim beni köle olarak kullana bilirsin 👀🤫😮
Oy oy seni yiyem ben 😂😂
🌹💗
Bedel ödeyeceksin yoksa ağlama
Derken
Yani güven müven yok bam bam o işler
Biraz öyle
Burası Ortadoğu kızım herkes o dediğini arıyor ama kimse bedel ödemek istemiyor
Evet ama rezalet insanlarla uğraşmak istemiyorum ne gibi bir bedel ki bu dediğin
Tamam
Soru troll büyük ihtimal
Valla değil ya vibratör vs asla sokmak istemiyorum güvenecek ilişki arıyorum sadece
Orasını bilemem tek bildiğim moderatör arkadaşlar çok güzel puan kastı bu sorudan 😄
Puan kasmak değil amacım ama benim 😂
Neymiş amacın? 😄
Azgınlığıma çözüm bulmak 😂😂
O çözümü burada bulmanız zor gibi 😄
Daha da kudurtacaklar 😂😂
Moderatörler için güzel bir şey bu tabii benim içinde 😄
Niye 😂😂
Onlar yazdıkça biz puan kasacağız da ondan. Özellikle şu mesaja çağıranlar çok yardımcı oluyor bu konuda 😄
Alla alla anlamıyorum pek buranın sisteminden zaten ben 😂
Biraz karmaşık bir sistemi var doğrudur 😄
Beni ilgilendirmez zaten ben yangınıma bakıyorum 😂😂
Yangın söndürme işlerine bu site bakmıyor diye biliyorum 😄
Bakar belki 😂😂
Yok imkansız 😄
Buldum birini dur dur 😂😂
Dikkat et derim 😄
Ne oldu kii ya 😂😂 Ne olur en fazla 😂
Her şey olabilir 😄
Bok da çıkabilir 😂😂 Güvenmeden olmaz zaten 😂😂😂 İstersen biraz sana koşayım 😂😂
Yok teşekkürler ben puan kasayım yeter 😄
Ahahahhaa hepsi senin olsun aşkoomm😂😂
Bu sorudan topladım bayağı ama yetmez şöyle bir-iki soru daha sorsan olmaz mı 😄
İleriki maçlara aşkoo 😂😂
İleriki maç ne 😄
İlişki yaşıyorum şu oldu ne yapmam lazım 😂😂😂😂
Ne oldu 😄
İleri maçlar belli işte yaşadığımız ilişkiler mevzuları 😂😂
Hmm anladım ama ondan olmasın bu sorular daha iyi 😄
Tamam sipariş girildi en geç 3 güne sorarım 😂
Soru linkini atarsın artık 😄
Bulabilirsek falan atarız be neden olmasın dikkat çekici bir başlık koyarım illaki anlarsın ordan 😂😂
Ayarlayacağız bir şekilde 😂😂
Tamamdır 😄
Nasıl soruysa hala yazan oluyor 😄
Puanın dibine vurduk teşekkürler tekrardan 😄
Ahahhaa rica ederim biraz muhabbetçi biriyim ondan da kaynaklı 😂😂
Biraz mı? 😄
Bayağı muhabbet etmişsin sen 😄
Ahhahaha severiz 😂😂😂
Hala aradığını bulamamışsın ama sanki 😄
Aramaktan vaz geçtim ya ben iğrenç insanlar görünce dedim lan noluyor 😂 Kendine gel dedim dobarlan bırakma kendini sadece bir yokluktasın sakın ol 😂
Doğru olanı yapmışsın bende bu noktada uyarmıştım zaten 😄
Çok riskli ve garip şeyler 🤣 Ben daha önce bazı şeyleri duymamıştım bile. Aman çok tehlikeli çok fena çok 😂
Öyle evet o yüzden herkes çok dikkat etmeli 😄
Valla buradan konuştuğunuz insanı adam yerine koymayın yeterli gibi geldi bana 😂😂
Herkes için geçerli değil ama bu lütfen 😄
Yok yok geçerli gerçekten buradan konuş geç kimseyle kalıcı olma 😅😂😂
Orası öyle tabii ama konuşmak sonuçta bundan bir şey olmaz seninki riskliydi sadece 😄
Ben birini bulmak için yazmamıştım ama harbi harbi buna çözüm arıyordum 😂
Çözüm o değil miydi zaten 😄
Değildi işte o olmadan ne yaparım nasıl azaltabilirim bu isteği sorusuydu sonra baktım ooo cümbüş sonra bi an söndüm heves kalmadı 😂
Soru işe yaramış o zaman 😄
Eğer yine böyle soru falan sorarsan adresi biliyorsun 😄
Soru işe yaradı sormam yaradı yani baya yaa 😂😂 Önümüzdeki maçlarda bir arıza çıkarsa sorarız 😂😂 İki eğlenir muhabbet etmiş olurum fena mi 😂😂
Yaramış yaramış belli 😄
Olur tabii her zaman bekleriz eğleniyorsan sıkıntı yok 😄
Hayır yani bu kadar kolay şey olmaları da hoş bir yandan 😂 Belki erkeğim belki çok çirkinim 😂 Görmeden yükseliyor herkes 😂 Oturup gülüyorum bende 😂😂
Ona bizde çok gülüyoruz ama yapacak bir şey yok akıllanmıyorlar bir türlü 😄
Ahahahaa 😂😂 Maalsef😂😂
Keşke düzelseler ama imkansız 😄
Neyse iyi geceler sana sabaha kadar daha gelen olur muhtemelen soruya 😄
Iyi geceler olabildiğince avımı tutup muhabbet ettiriyorum bak kıymet bil kıymet 😂😂 Son olarak burcun akrep mi? 😂
Av kim oluyor bu durumda 😄
Akrep ne alaka ya 😄
Görüş paylaşanlar 😂😂 Ne biliyim içimden geldi 😂😂
İyice muhabbet ettir onları mesaja falan çağırsınlar sonra güm 😄
Boğa burcuyum ben akreple hiç alakam yok 😄
Akrep vibe aldım ama 😂😂 Neyse boş ver onu 😂😂 Mesaja çağıran çok oldu sorun yok hallediyoruz aşkoo😂😂😂
Nasıl bir vibe 😄
Sabahtan beri çok profesyonelce hallediyorsun böyle devam 😄
Profesyonel deyince bi an kötü oldum da neyse çok da şey yapmamak lazım 😅😅 Ben hep böyle bir insanım demek ki cinsel sapıklar ondan beni buluyor 😅😅
Yok yok öyle bir profesyonellik değil yanlış anlaşılmasın lafın gelişi yani 😅
Lafın gelişleri pek iyi değildi ama olsun 😅😅 Bu arada senden böyle asil bir vibe aldım o yüzden akrep dedim ama boğa çıktın 😅😅
boş ver çok takılma lafa 😅
Boğa da yeterince asil akrep nedir ki 😄
Boğaları çok sevmem aşko ama seni sevdim 😅
Boğalar biraz fazla inatçı o yüzden bende pek sevdiğimi söyleyemeyeceğim ama geneli sevimli tipler 😄
Şimdi boğalara giydirmek isterdim de ayıp olur sana gerek yok 😂
Ne yaptı bu boğalar sana 😄
Çatlak Şanzel gibi başlarım simdi aşko gerek yok 😂 Hepsini sildim tek kalemde duygu emici pisliklerdi pozitif ben negatif olmuştum sorma 😂😂
Yani yapabiliyor bazıları burçlara çok takılmamak lazım ben burçlara inanmıyorum mesela kişiliğe bakılmalı bence.
Yoksa burçlarla upraşırsak işimiz var 😄
Aşko simdi tek burca bakılarak bir şey yapılması zaten saçma 😂 O yüzden detaylı anlatmak isterdim ama karmaşık biraz 😂 boş ver ben seni sevdim adamsınnn 😂
Adamın dibiyiz onda sıkıntı yok da aşko bozuyor sanki biraz 😄
Olsun aşko güzel be 😂😂
Pek benlik değil gibi 😄
Aman sende naz mı yapıyorsun ne yapıyorsun 😂 Bir daha denk gelemeyiz zaten 2 3 aşko görmüşsün ne yani 😂😂
Peki bir şey demedim 😄
Denk gelmeyiz de bu sorular önemli 😄
Denk gelirsek sana aşko yazarım bil ki benimm 😂😂
Ben bu sorulara pek görüş yazmam o yüzden denk gelmemiz zor başka bir yol bul 😄
Tek bu tarz soruda demedim zaten yani sende sürekli açıklama yapmak zorunda kalıyorum ya hayret bir şey 😂😂
Yok onu anladım 😄
Yazarsın tabii de karşılaştığımız soru önemli 😄
Aşko takma bunları nasılsın aşko yazarım soru mühim değil. 😂😂
Eğer futbol ya da gamer sorularında varsan karşılaşırız onun dışında zor 😄
Ben bulurum aşkooo sen merak etme 😂😂
Vay be istihbarat sağlam diyorsun peki 😄
Sağlam sağlam 😂😂
Bulursan haber et o zaman gizlileri tanıyamıyoruz malum 😄
Aşko deyince anlarsın işte ondan bu şifre yani 😂 Belki gizli olmam 😂
Böyle şifre mi olur 😄
Büyük ihtimal olursun 😄
Belli değil artık önümüzdeki görüşlerde görüşürüz aşko bir şekilde gizli miyim açık miyim o zaman görürsün 😂 Ooo benim hayatım hep şifre ama kimse anlamaz bunun şifre olduğunu işte 😂
O görüşmenin ne zaman olduğuna bağlı tabii gizlilik 😄
Gizlilik iyidir severim ama fazlası olmamalı tabii 😄
Birde herkese aynı şeyi diyorsun zaten herkesin şifresi aynı olmaz mı o zaman 😄
Ama kimseye şifre demedim aşkoo :) Gizlilik merak uyandırmak hoştur :)
Haklısın arada çok ince bir çizgi var 😄
Gizlilik güzel şey kesinlikle
Öyle işte be gülüm 😂
Gizlilik güzel şey de sen soruya gelen çoğu kişiye mesaj attın sanırım o ne olacak artık pek gizli değilsin gibi 😄
Ahahhahaha 😂😂 Hepsine değil ya aşk olsun 😂😂😂
Hepsi değildir zaten o imkansız 😄
Bilenler var ama yani onu demek istedim 😄
Çok mühim değil aşko takılma böyle gereksiz detaylara 😂
Takılacak başka bir şey kalmıyor o zaman 😄
Kaç kişi biliyor sahi 😄
5 falandır herhalde 😂😂 Bir çoğunu salladım zaten onlarla mı uğraşacağım 😂😂
O 5 kişi duruyor mu hala 😄
Bilmiyorum aslında kim nerden geldi bazen isimlerini bile unutuyorum da işte çaktırma 😂
Bayağı karışmış o zaman 😄
Soru sordun mu bu arada hiç 😄
Bu soruyu yazdıktan sonra başka soru soramadım ki daha hala geliyor arada bir şeyler az bi geçsin bomba sorular geliyor aşko 😂😂
Cidden kaç gün oldu soru hala gündemde nasıl bir soru sorduysan bravo 😄
Nasıl bomba 😄
Sus ve çıstaklı müziğimin keyfini çıkar dostummm 😂😂 Halledicem ben sakin ol 😂😂
Şarkı sözü müydü bu 😄
Hallet bakalım tamam 😄
Bilmiyorum ne sözü duydum ama bir yerden 😂😂 Önemli olan dikkat çekici bir başlık gerçekten başlık güzel olmayınca çok görüş gelmiyor 😂
Başlık mümkünse böyle bir şey olmasın 😄
Böyle bir başlık altında yorum yazmak hiç iyi hissettirmiyor 😄
Belki bundan da fena olur nerden bilinir 😂😂 Hissini sevsinler senin 😂😂
Fena derken nasıl yani 😄
Profilde falan da hoş gözükmüyor ondan yani 😄
Fena işte ayooll 😂 Soruya da aşko yazarsam anla ki benim bak 😂😂 Dur aklıma bir şeyler gelsin hemen sorayım 😂
Ben bu kategorilere bakmıyorum ki hiç göremem yani 😄
Ondan dedim haber edersin diye 😄
Eee aşko gir bak yani ne yapalım 😂😂
Onu takip edemem hanımefendi sitede algoritma farklı işliyor 😄
Ben anlamam ya banane 😂😂 Soruyu sorar iki güler geçerim unutmazsam haber ederim 😂
Peki yapacak bir şey yok 😄
Peki peki aşko 😂😂
Bi soru sormuşum aşkoo fena fena 😂😂
Nasıl bir şey 😄
Orallı bir şey 😂😂
Eğer gördüğüm şeyse çok abartı olmuş 😄
Çok abartı değil aşko gerçekler 😂
Troll olduğu çok belli oluyor öyle gerçek olmaz 😄
Sence görüş paylaşanlar bunu ne kadar anlıyor 😂😂
Anlamıyorlar haklısın 😄
Ahahhaa 😂😂 Ben hep haklıyım aşko 😂
Bu soruda haksızdın ama 😄
Hep haklıyım aşko ben haklısın de 😂😂😂
Doğruya doğru yanlışa yanlış demek lazım 😄
Şu ponçik kalbim kırıldı aşko 😂😂
Gerçekler kırmaz ama bir yanlışlık var 😄
Ne gibi aşko? Yanlışlık ne?
Şaka yapıyorum shsjsj
Hep haklıyım dedin ya ondan 😄
Şakaysa problem yok. Değilse haksızlığı kabul edemem 😂😂😂
Haklısın haklısın shsjsj
Bugünkü soruda da gördük bunu herkesi toplamışsın 😄
Bütün *** toplandık toplandık 😂 Yaparım öyle şeyler bilirsin 😂
Bilmem mi 😄
Yine puan topladık bayağı teşekkürler shsjd
Ricalar efenim ricalar 😂 Bende xper falan işte 😂😂
Kaç xper oldun 😄
5 olduk aşko 😂😂 Önceden vardı 7 yaptım bı anlık bikma geldi sildim sonra hayatımda büyük bir heyecan kayboldu sanki hemen geri açtım 😂😂😂
Çok olmuş shsjdjd
Bıkmayla hesap silmek kötü hisettirebiliyor 😄
Bu xper kaça kadar gidiyor acaba 😂 Hissettiriyor biraz da yenisini yapıyoruz yetiştik sayılır ne ki 3 5 soruya bakar 😂😂😂
Son seviye benim 😄
Bakar tabii az kaldı 😄
Fenomen falan olursun belki belli olmaz shdhdj
Ahahah belli olmaz belki oluruz ne dersin 😂😂 Sen nasıl becerdin son seviye? 😂😂
Olma gibi bir hedefin olursa yardımcı oluruz sdklfks
Ne bileyim başlarda bende tahmin etmiyordum sonra sardı burası öyle olduk işte :D
Olur musun? 😂😂 Beni de çok sarıyor çıkamıyorum 😂😂😂
Duruma bağlı hangi fenomenliği düşünüyorsan :D
Bu elemanlarla konuşma sarar tabii resmen uyuyorlar sdfklsk
Uff sen adamı ıskartaya ayırırsın 🤦♂️😅
Asla yapmam öyle şeyler 😂😂
1 sene diyorsun nasıl yapmıcan sürtünmeden derisi yırtılır aletin 😂
Zaten parmak bile değdirmiyorum ki dasdar olsuun 😂😂
Ahahaha 🤦♂️😅 senin indiğin alettwn 15 gün kimseye hayır gelmez 😂
O kadar da abartma lütfen 😂😂
Deneyelim istersen ben kobay olabilirim 🤪
Ahahhahaa isminin hakkını veriyorsun 😂😂 Baya atılgan çıktın öyle oluyor mu ya bu isler 😂😂
Neden olmasın herşeyin bir ilki vardır 😀
Olmuyorsada olurunu anlat olduralım😉
Anlattıktan sonra ne anlamı var ki 😂😂
Ahahhahhaa 😂😂 Hemen olmaz o işler kusura bakma ya da istersen bak banane 😂😂😂
Üzdün ama ponçik 😔
Hemen demedik canım zaten Bi tanıma evresi veririz 😀
Sen baya hemen bodoslama dalarsın gibi geliyor ya bana 😂😂
Yok canım sende yol yordam üsturup biliyoz o kadar 🤭😅
Koç erkeği misin sen bakiimm 😂😂
Nerden bildin 😱
Koç kadıyım da ondan 😂😂
Ahh üzümlü kekim😍
Severim
Aahh Koç erkeğimm benimmm 🤣🤣
İyi anlaşırız her anlamda 😘😉
Ooo uçarız senle 😂😂
E uzaya 2 kişi göndericeklermiş 2023 te biz uöarsak onlara gerek kalmaz 😂
Ahahaha ama biz bu dünyaya fazlayız be canımm 😂
Yeni dünyalar keşfederiz bebeksi 😀 enerji bizde nede olsa
Ayyy bebeksi yazan elini senin 😋
İşaret parmağımla yazdım 🤪
Ahh onu ben neler yapmaaaamm 😍
Üzümlü kekimm😍 bak bunlar ağır tahriğe girer ama 😅
Belki de istediğim budur 😂
Ahh koç kadını değil mi
tam bir afrodizyaksın bebeksi😘
Ben yanıyorsam hepiniz yanın dedim çok mu ettim canoo? 😂
Yak cano sana can feda 🤣
Canını isteyen yok ayoll sende 😂😂
Ahahaha 1 senenin acısıyla çıkartadabilirsin 😂
Bak seni bi atarım yatağa o 1 senenin acısını öyle bir çıkarırım kiii ama sen beni aklından çıkaramazsinn 😂😂
Uuu iddalıyız bebeksi
Valla hodri meydan ben varım. Ama tersi olmasın dikkat et 😀
Ahahhaa tersi olması zor aşko ben bu ateşle delirmek üzereyim herkese yürüyesim var 😂😂😂
Bana yürü sen hatta koş
koçun halinden koç anlar 😀
Ama sende bilirsin ki koçta ego tavandır o yüzden hakkımı yiyemicem bu konuda tersi olursa o işin şaşırma 😏😀
Ahahhahaha 😂😂😂 ne gibi bir terslik acaba 😂😂😂
Senin beni unutamaman gibi
Ahahhaa 😂😂 Olabilir belki 😂😂
😍😘😍 Üzümlü kekim 😍
Eeveeett
Seni ısırırım😘
Hoşşttt 😂
Ahahaha diş geçirmem Bee tatlıı tatlı ısırırım😌
Hadi öyle olsun 😂😂
😍😘😍
Bebeksiiii nerelerdesin 😀
Buralardayım 😂😂
ama ben göremiyorum senii :D
Nasıl görmüyorsun aşk olsun 😂😂
Soran diye çıkıyor sadece 😁
Ne olacaktı 😂
Nick olabilir mesela 😀
Nick de neymiş ayoll hiç bilmem öyle şeyleri 😂😂
Yaaa ayakçısın sende😂
Ahahaha 😂😂 Ne ayağı tövbe estağfurullah 😂😂😂😂😂😂
Valla senden bekledim kırdın ponçik kalbimi 😔
Ahahaha ponçik kalp mi hiç inanasım gelmedi neyse 😂😂😂
Değil mi 😱
Çok kırıcısın bu gece
Sen kırılmak kırılmak istiyormuşsun ne diyim 😂😂😂
Pis yhaa 😅
Nerede yaşıyorsun sen ponçik
Ne yapacaksın 😂😂😂
Neler neler 😈
Ahahha. 😂😂
Söyle yhaa
Banane ya 😂😂
Pisss😀
Severiz 😂😂
Isırırım😍
Hoşttt 😂😂
Hırrr😁
Hoştt git burdan git burdan 😂😂
güvenmek ne alaka onu anlamadım istekli bayan
Millet abazan canım saçma şeyler oluyor
ne olmasını istersin mesela
Duygularımın ve benim zevkimin önemli olmasını
Ohooo çok sey istiyon sekerim azmaya devam :D :D
İşte bak 😂😂😂
Önce sevgili olcan o seni sevecek sonra güvenecen sonra sokuşacan bu çok zaman ister yani senin azgınlık zor dayanır buna :D
Sorma ya gerçekten öyle biriyle yapalım mı hadi yapalım falan saçma işler zaten gelemem. 😂😂😂
neden erkek olsan böyle düşünmezdin bence kız olduğun için mi böyle düşünüyosun :D
Bana duygu lazım his lazım napayım sevmediğim adamın altına nasil yatayım ki 😂
Hmm sen de haklısın bi yandan :D
Ben hep haklıyım da bi tanem sakalımız yok işte 😂
çıkar çıkar bende de geç çıktı sıkıntı yapma :D :D
Hiç çıkmazsa peki? 😂😂
Köselik vardır nasip çok takmayacan böyle şeyleri
ahngi şehirdesin sen
Bursa
hm uzaksın ya
Sen nereden?
Konya
Herkes oyle merak etme
Bana güvene bilirsin 😇
Obez âmmi sîkîlmez be
Guven veren biri cikar illaki
kaçamak çok zewklidirr
Farklılıktan hoslanrmsn
Seks yapman lazım ama önce bi erkek lazım tabi
İlişkiye girmeden azginligin gecmez
Daha önce kaç defa girdin ki?
Biri gecirmeden gecmez kanka nerelisin
vibratör ve vibrator denedin mi?
Girecek illa girecek iste
TamM bunlar girer
Al 18 cm bir vibrator
Hayır aynı hissiyat değil
Aynı hissiyat için erkeğe ihtiyacın var napalim.
O zaman hayatına bir erkek alman gerek
Olacak umarımmm
2 sene oldu ben napim mk
Yanıyorum deliriyorum
Aynen ya
Ya güveneceğin birini bul ya da masta devam
mastürbasyon kesmiyor uyuştu acıyor iyice
üstüne çok fazla düştüysen öyle olur ve zevk alamazsın onun için biraz zaman ver
Karnım da ağrıyor böyle olunca
Biraz zaman ver o zaman
Hiç buradan buluştun mu 💋🔥
Git yap o zaman hacı bir anlık deli cesaretiyle
Zamanında actitnayaydin
ilaçlarını al
Ne ilaci
azgınlık düşürücü
Ge**berrr
Aaaa şuna bak fesat 😂😂
Neden girmiyorsun
Güvenmiyorum
Birine şans verip tanımaya çalış karakterini belki zaman içinde güven oluşur
Deniyorum bu yolu umarım olur
Bol şans
Teşekkürlerrr
Buz koy
Tanışalım gel
Bize ne
Güvenmek istersen burdayimm vdndn
Eline kuvvet
Yaşarsın
Sevgili yap
Biseyler sok
Güvenmek zorundasın
Birini bulman lazım
Aynı şehirdeysek hemen bugün rahatlatayım seni
Böyle oluyor mu harbi ya sinir olmaya başladımm
Niye olmasın karşılıklı güven olduktan sonra her şey olur
Karşılıklı güven gerekiyor ama bu şekilde de olmaz
İstanbul'da mısın?
Hayir
O zaman şansına küs 🥲
Sen küs asıl 😂😂
Hahaaaa ayşe olmaz fatma olur ben de farklılığı seviyorum ben sadece 😉
Hayırlı işler diyelim o zamn 😂😂
Kaybetme beni derim 😂
Kaybolmak isteyen zaten sendin 😂
Bebeğim aynı şehir de değiliz bugün buluşup birbirimizi rahatlatamayız yani farklı şehirlerdeysek önce konuşulur bi gün görüşme ayarlanır vs. Ben bugün için şansına küs dedim 😂
Nasil da r yaptın nasıl da kıvrak zekalı bi bebeksin 😂
Hahaaa bebeğim kullanalım diye verilmiş bu zeka bize😂😂
Fenasın fenaa 😂😂
Sende en az benim kadar fenasın merak etme 😂
Asla inkar etmem fena olmak lazım 😂😂
Aşağısı bizim gibileri kesmez zaten 😂
Zaten konuşmadan belli oluyor insanın kıpır kıpır olduğu şuna bak ateş mübarek nasil yanıyorsa artık 😂😂
O ateşi söndürmeye iftaiye gelse söndüremez 🔥🔥
Ahhh sorma alev alev yanıyorum sakın kalmaya çalışıyorum yok kesip atasım geliyor inann 🥲
Kesip atma yazıktır ben söndürürüm o ateşi sen yeter ki Söndür de 😂
Ay ayy laflara bak ayy 😂😂
Lafla gemi yürümez icraat lazım bebeğim 😉
İcraat için erken bebeğiiim 😂
Ben tın tın giden arabayı sevmiyorum hız varsa adranalin vardır 😂
Hemen birden hız yaparsam bodoslama aman aman 😂😂
Atın ölümü arpadan olsun be güzelim ☺️
Güven olmadan olmaz be yiğidim 😂
Bebeğim sen hızlı ben hızlı burdan anonim konuşarak mı güven sağlayacağız ☺️
Sen gizli ben gizli olacaktı ☺️
Yaşını söyle ona göre yazarım 😂
29 yaşım
23 üm daha ben ama 🥲
Yapacak kişiyi buldun da aradaki 6 yaş mı problem
Bebeğim ben burada kendimi ifşa etmem sorunu beğenirim şimdi nickim 12 harf ve 2 tane sayıdan oluşuyor ona göre istersen yazarsın
Sen bilirsin bende o kadar uğraşamam
Uğraş gerektiren bi durum değil keyfin bilir bi abaza mutlaka bulursun ama benim gibi ateşlisini bulamazsın güzelim
Ahhahahaha tamam 😂😂
Açıklayıcı oldu
Almadan zor be
Zor zor verip kurtulacam
Güven önemli tabiki... Ama bu ıslaklık da zor evet
Zor
Kasılarak titremek senin de hakkın ama
Evett
Söylenecek çok şey var da
Söyle kalmasın içinde
Hangisini... Bir çok şey var
İllaki içinde kalacakca senin içinde kalmalı 🙃