Nişanlım ' bana biat etmeni istiyorum' dedi?

Nişanlımla geçen gece evliliğimiz hakkında ciddi bir konuşma yapalım dedik. Kendisi benden sekiz yaş büyük ve olgunluğun getirdiği birçok tecrübesi var. Yani geçmişinde çokça kez kadınlarla birlikte olmuş, yapacağını yapmış bir adam. Hep onun gözünde eksik olmaktan korkmuşumdur ama ilişkimizin ilk aylarından sonra eskisi gibi olmadığını, bu kez gerçekten ciddi bir ilişkiye hazır olduğunu anlamıştım. Ailesi ile tanışan ilk kişi, yıllar sonra yaptığı ilk sevgilisiydim. Fakat cinsellik konusunda elbette ki beklentileri bambaşka. Ben öyle gelişir diye düşünürken onun istekleri akıl almayan türden. Konuşmamıza önce "evlenince çalışmazsın, eğer istersen kendi işini kurarsın" gibi her zaman düşündüğümüz konularla başladı ama sonra cinselliğe gelince hiç de hazır olmadığım şeyler söyledi. Evlendikten sonra yıllardır biriktirdiği her şeyi yapmak istediğini ve bunun sürekli devam edeceğini, isteklerinin yüksek oldugunu soyledi. Düğünümüz yaz sonu olacak ve ben onun beklentilerini tam anlamıyla karşılar mıyım bilmiyorum? Gerçi yapamasam bile onun beni bu halimle de kabul edeceğini biliyorum ama kafam karışıyor. Sizce geçmişte böylesi ilişkiler yaşamış bir adamla evlilik doğru mudur?
Nişanlım ' bana biat etmeni istiyorum' dedi?