Cinsellik Sevgilim dantelli iç çamaşırı giymemi istemiyor. Neden olabilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Hangi erkek dantelli iç çamaşırı sevmezki? Bence çok seksi. Neden böyle diyo anlamıyorum. Sevgilim dantelli iç çamaşırı giymemi istemiyor. Neden olabilir? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 28,7b cevap paylaştı. Sevdiği için 0 0 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Ya siz hayatlarinizi neden bi erkek kırıntısına bağlı yasiyosunuz canın istiyosa giy beğenmiyosa kapıyı göster çok basit 5 4 Yorumla berkayulutass +1 yıl Kral Yorumla ĄşķÍlėe +1 yıl ekmek kırıntısı🤣🤣🤣🤣 Yorumla black_ww +1 yıl cidden bazı kizlar baya saalak Yorumla Irresistibleart +1 yıl @black_ww ay baya yükselmişim lan asfhk Yorumla
Gecemavisi1457 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Malmış o ben olsam hep daha da iç gıcıklayıcı isterdim abi niye böylelerinin sevgilisi var ya valla kafayı yiycem ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dantelli giyen sevgilin olsa nasıl yani için gıdıklanmasıda ne demek Yorumla Gecemavisi1457 +1 yıl İç gıcıklayıcı demek daha tahrik edici çeşitleri işte bir sürü çeşidi var ya onun Yorumla
M_a_N_Y_a_K Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Görseldekini hiç beğenmedim ek olarak dantelli kıyafet altından belli olur dikkat çeker şahsım adına hoş değil. 0 0 Yorumla
red_devils Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Saten hoşuna gidiyor olabilir, dantelliyi sen günlük yaşamda giyebilirsin, onun sevmiyor oluşu senin dantelli giymene engel de olmamalı ama. 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı. Onun nasıl hoşuna gidiyorsa öyle giyin kimi var şalvar lı daha hoşuna gidiyor kişiden kişiye değişir bu durum 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsellik konusunda 5,6b cevap paylaştı. Her erkege gore degisiyor mesela bana gore de ne giydigi onenli degil eninde sonunda hepsi cikacak uzerinden 0 0 Yorumla
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sorun sevgilinin ne istediği değil, iç çamaşırına kadar ne giyeceğine söz hakkı veren sensin 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben de ilk defa dantrlli çamaşır sevmeyen erkek olduğunu duyuyorum. Saçma geldi açıkçası 0 0 Yorumla
GekoKertenkelesi1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Sevgilinizle cinsellik beraberseniz normal sevmiyor olabilir 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben pek aramam öyle şeyler genel olarak ama dantellilerden güzel, etkileyici olan çok var, severim. 0 0 Yorumla
mmtdgnn Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 41% +1 yıl Bence videolar da izlediği insanlarda durduğu gibi durmadığındandır 0 0 Yorumla
bilmeyen_bir_adam Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Ben hastasıyım fetişizmi var en güzelini giymesini isterim 0 0 Yorumla
Dağlı9316 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl sevgilin kalasın önde gidenide ondan yani odun odun 0 0 Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Dantellerden nefret ettik ufakligimizdan beri😂sehpa da tv ustünde jsjsjsje 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben sevmem mesela. Transparan olur fileli olur küpürlü olur. Ama dantel en az sevdiğimdir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl sen her erkegi/insani bir mi goruyon. Fabrikan mi cikiyoz hepsi ayni esit falan... 0 0 Yorumla
cuckold35 Takip Et Xper 5 Yaş: 50 +1 yıl bir erkeğe İngilizce adını sorsan cevap vermeyebilir ama Lingerie, stockings dersen gözleri fal taşı gibi açılır. 0 0 Yorumla
Emrah198519851985 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Sen kendine göre giy hatta bana göre sürekli giy tanga vs de 0 0 Yorumla
Vosvoscu30 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Bana da cok sexsi gelmiyor sonuçta saniyesine ben cıkarıyorum onu zaten giymesede olur 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. ilk defa istemeyen duydum. 0 0 Yorumla
paranox_s Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl dantelli çamaşır , hele beyaz sa çok tahrik ediyor 0 0 Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Bende giysin istiyorum aldıklarım öylece duruyor 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 906 cevap paylaştı. ben sevmem mesela.. zevkler.. 0 0 Yorumla
hazarayva Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Keyfine göre giy gitsin sen napıcaksın onu 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nerde giydigin önemli onun icin 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Cinsellik konusunda 943 cevap paylaştı. Evet benćde Seksi 0 0 Yorumla
Tuygun_M34 Takip Et Xper 5 Yaş: 53 +1 yıl Ayrıl olndan Üsküdar'da yaşıyorum tanışalım mı? 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsellik konusunda 745 cevap paylaştı. Valla ilgin 0 0 Yorumla
suburra3488 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Daha seksi çünkü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha iyi değilmi? Neden istemiyo giyinmemi? Yorumla suburra3488 +1 yıl Halla halla normal değil bu Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence de çok seksi 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsellik konusunda 801 cevap paylaştı. Gule gule giyt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Sevdiği için
Ya siz hayatlarinizi neden bi erkek kırıntısına bağlı yasiyosunuz canın istiyosa giy beğenmiyosa kapıyı göster çok basit
Kral
ekmek kırıntısı🤣🤣🤣🤣
cidden bazı kizlar baya saalak
@black_ww ay baya yükselmişim lan asfhk
Malmış o ben olsam hep daha da iç gıcıklayıcı isterdim abi niye böylelerinin sevgilisi var ya valla kafayı yiycem ya
Dantelli giyen sevgilin olsa nasıl yani için gıdıklanmasıda ne demek
İç gıcıklayıcı demek daha tahrik edici çeşitleri işte bir sürü çeşidi var ya onun
Görseldekini hiç beğenmedim ek olarak dantelli kıyafet altından belli olur dikkat çeker şahsım adına hoş değil.
Saten hoşuna gidiyor olabilir, dantelliyi sen günlük yaşamda giyebilirsin, onun sevmiyor oluşu senin dantelli giymene engel de olmamalı ama.
Onun nasıl hoşuna gidiyorsa öyle giyin kimi var şalvar lı daha hoşuna gidiyor kişiden kişiye değişir bu durum
Her erkege gore degisiyor mesela bana gore de ne giydigi onenli degil eninde sonunda hepsi cikacak uzerinden
Sorun sevgilinin ne istediği değil, iç çamaşırına kadar ne giyeceğine söz hakkı veren sensin
Ben de ilk defa dantrlli çamaşır sevmeyen erkek olduğunu duyuyorum. Saçma geldi açıkçası
Sevgilinizle cinsellik beraberseniz normal sevmiyor olabilir
Ben pek aramam öyle şeyler genel olarak ama dantellilerden güzel, etkileyici olan çok var, severim.
Bence videolar da izlediği insanlarda durduğu gibi durmadığındandır
Ben hastasıyım fetişizmi var en güzelini giymesini isterim
sevgilin kalasın önde gidenide ondan yani odun odun
Dantellerden nefret ettik ufakligimizdan beri😂sehpa da tv ustünde jsjsjsje
Ben sevmem mesela. Transparan olur fileli olur küpürlü olur. Ama dantel en az sevdiğimdir
Çok net vede kısa bir cevap
Ağzının tadını bilmiyor 😉
sen her erkegi/insani bir mi goruyon. Fabrikan mi cikiyoz hepsi ayni esit falan...
bir erkeğe İngilizce adını sorsan cevap vermeyebilir ama Lingerie, stockings dersen gözleri fal taşı gibi açılır.
Sen kendine göre giy hatta bana göre sürekli giy tanga vs de
Bana da cok sexsi gelmiyor sonuçta saniyesine ben cıkarıyorum onu zaten giymesede olur
Babanne işi gibi. Saten giy kanka
ilk defa istemeyen duydum.
dantelli çamaşır , hele beyaz sa çok tahrik ediyor
Giy buraya fotoğraf at yorumluyalim 😂
Birinin zevki bizi ilgilendirmeli mi
Bende giysin istiyorum aldıklarım öylece duruyor
Bence de seksi. Hele siyahsa.
Hayrett guzelll olir aslindaa 🙂
ben sevmem mesela.. zevkler..
Keyfine göre giy gitsin sen napıcaksın onu
Sevgilin bı halttan anlamıyor
Kimlerrrr kimlerleeee, kadere bak
Ne giyinmeni seviyormuş peki
Ne seviyo beyaz kilot mu
Nerde giydigin önemli onun icin
Ben de sevmiyorum dantel
Sevmiyordur
Yakışmıyor dur
adam fantezi istiyor
Zevksiiiizzz ☺️☺️
Evet benćde Seksi
Tamamen çıplaklık hoşuna gitmiyor olabilir
Yakışmıyor belki
Ayrıl olndan Üsküdar'da yaşıyorum tanışalım mı?
Giy giy
Çıplak seviyor demek 😂
Gay olabilir
bende sevmıyorum :D
Çekici çünkü
Gitme sende
bence kadına çok yakışıyor özellikle beyazları
Valla ilgin
Zevksiz kerata
Daha seksi çünkü
Daha iyi değilmi? Neden istemiyo giyinmemi?
Halla halla normal değil bu
Degisikmis. Hatun giymis sevinsene kalas
Bence de çok seksi
Kendisine sorun
Zevksiz sende bana giy aşko
Gule gule giyt