Ne yapacağım bilmiyorum çok pişmanım?

Herkese merhaba. Bir şeyler anlatıp rahatlamak istiyorum. Biliyorum linç yiyeceğim ama kendimi birine anlatmam gerekiyor. Kapalı birisiyim 18 yaşındayım. İbadetlerini aksatmayan biriyim. Ahlaklı idim. Ama son zamanlarda çok aptallaştım. Hiç yapmayacağım şeyi yaptım. Sexting. Mesaj kutum açık kalmıştı o yazdı ben yazdım derken aptalca şeyler söyledim ama sonra yanlış olduğunu fark edip ne diyorum ben dedim o da anlayışla karşıladı engel attim ztn hemen. Birkaç gündür de birisiyle konuşuyorum. Etkilendim ondan açıkçası bugün söyledim etkilendim diye konuşmalarımız da cinsellik üzerine idi. Bugün haddimizi aştık. Baya detaylı bir şekilde bana neler yaptığını anlattı. Onu hayal ederek mastürbasyon yaptım o da öyle yapmış. mastürbasyon yaptıktan sonra abdest alınması gerektiğini bilmiyordum şaka gibi ama gerçek. Ve geçen senelerde pis gezdiğim olmuştu hatta oruçken mastürbasyon yaptığım olmuştu. Ama abdest alınması gerektiğini bilmiyordum. Bu ramazandan sonra öğrendim ve 2 gün pis bir şekilde oruçlu geçti. Çok istekli biriyim özel günlerimde çok yaparım. Bu konuda kendimi çok pis hissediyorum. Napacağım bilmiyorum kafam çok bozuk sadece saatlerce ağlamak istiyorum. Bu isteği tamamen yok etmek istiyorum çünkü gördüğüm her erkeğe o gözle bakıyorum. Ne derseniz sonuna kadar haklısınız. İrademe sahip çıkmam gerekirdi ama yapamadım kendimi kontrol edemedim. Napacağım bilmiyorum. Lütfen çok haddi aşmayan yorumlar olsun gerçekten yardımcı ve özele gel demediğiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum beni dinlediğiniz için ve cevap vereceğiniz için. 😔
Ne yapacağım bilmiyorum çok pişmanım?