Herkese merhaba. Bir şeyler anlatıp rahatlamak istiyorum. Biliyorum linç yiyeceğim ama kendimi birine anlatmam gerekiyor. Kapalı birisiyim 18 yaşındayım. İbadetlerini aksatmayan biriyim. Ahlaklı idim. Ama son zamanlarda çok aptallaştım. Hiç yapmayacağım şeyi yaptım. Sexting. Mesaj kutum açık kalmıştı o yazdı ben yazdım derken aptalca şeyler söyledim ama sonra yanlış olduğunu fark edip ne diyorum ben dedim o da anlayışla karşıladı engel attim ztn hemen. Birkaç gündür de birisiyle konuşuyorum. Etkilendim ondan açıkçası bugün söyledim etkilendim diye konuşmalarımız da cinsellik üzerine idi. Bugün haddimizi aştık. Baya detaylı bir şekilde bana neler yaptığını anlattı. Onu hayal ederek mastürbasyon yaptım o da öyle yapmış. mastürbasyon yaptıktan sonra abdest alınması gerektiğini bilmiyordum şaka gibi ama gerçek. Ve geçen senelerde pis gezdiğim olmuştu hatta oruçken mastürbasyon yaptığım olmuştu. Ama abdest alınması gerektiğini bilmiyordum. Bu ramazandan sonra öğrendim ve 2 gün pis bir şekilde oruçlu geçti. Çok istekli biriyim özel günlerimde çok yaparım. Bu konuda kendimi çok pis hissediyorum. Napacağım bilmiyorum kafam çok bozuk sadece saatlerce ağlamak istiyorum. Bu isteği tamamen yok etmek istiyorum çünkü gördüğüm her erkeğe o gözle bakıyorum. Ne derseniz sonuna kadar haklısınız. İrademe sahip çıkmam gerekirdi ama yapamadım kendimi kontrol edemedim. Napacağım bilmiyorum. Lütfen çok haddi aşmayan yorumlar olsun gerçekten yardımcı ve özele gel demediğiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum beni dinlediğiniz için ve cevap vereceğiniz için. 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSen de insansın, senin de hormonların var, seks yapmak senin de hakkın. Bir kere geliyorsun dünyaya, bedenini tanı, seksin güzelliğini tat. Bastırma kendini. Bastırmak sana çok zarar verecek emin ol. Senin bedenin, kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Seks yapmak suç değil. Youtube da Psikolog Merve Okhiz var, onun videolarını izle. Cinselliğe alış, barışık ol. İnanç dünyan da, bedenin de, günah ve sevapların da yalnızca seni ilgilendirir. Fikri ve vicdanı hür bir genç ol. Özelini de herkese anlatma, seks yapmak senin de hakkın. Seks için evlenmek zorunda değil kimse.
07 Yorumla
Soran+1 yılBarışığım zaten ama böyle kötü bir şekilde olsun istemezdim
- +1 yıl
Yoo, seks senin de hakkın. Kısıtlama kendini. Kızlık zarı da şehir efsanesidir, zar diye bir şey yok mesela. Al izle;
https://youtu.be/tJ4PNal-Zog
Soran+1 yılSeks yapmadım seksting yaptım ama kötü hissediyorum
- +1 yıl
Normal, keyfine bak.
Soran+1 yılDhdhhd değil
- +1 yıl
Sen bilirsin. Hayat senin.
Soran+1 yılTm
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. seni anlamakta zorlanıyorum. ibadetleri aksatmam diyorsun da sen neye göre ibadet ediyorsun. inandığın tanrı kim.
yahu müslüman isen inandığın yaratıcı allah olmalı. allaha ibadet etmek için de onun sözlerine uymalı yani kuran okumalısın. sen nereden kimden nasıl ibadet öğrendin. allah açıkça yazıyor. yani zeka seviyesi düşük olan biri bile rahat anlar.
namaz kılacağınızda cünüp iseniz yıkanın diyor. bunu nasıl bilmezsin.
oruç için bakara suresi 183-187 ayetler bu 5 ayet orucu açıkça anlatır.
fecr vakitne kadar dilediğinizi yiyin için cinsellik yaşayın der. fecr vaktinden sona akşama kadar uzak durun bunlardan der.
sen neye göre dindarım diyorsun kimlerden ne öğreniyorsun. allahın dini allahın sözlerinden öğrenilir. kuran okumadan ibadet mi olur yaşam mı olur09 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın dediklerinde ama bilmiyordum napayım. Ergenim iyice o zaman yaptım bi hata ve farkındayım ve pişmanım da 😔
- +1 yıl
maide suresi 6. ayet
Ey iman edenler! Salâta (namaza) kalktığınız zaman yüzlerinizi ve dirseklerinize kadar ellerinizi (kollarınızı) yıkayın; başlarınızı ve aşık kemiklerine kadar ayaklarınızı [mesh] edin! CÜNÜP OLDUYSANIZ TEMİZLENİN (YIKANIN)! Hastaysanız veya yolculuktaysanız veya sizden biriniz tuvaletten gelmişse ya da kadınlara (cinsel olarak) dokunup da (bu durumlarda) su bulamamışsanız, o zaman temiz bir toprak arayın ve yüzlerinizi de ellerinizi de ondan (onunla) [mesh] edin! Allah size herhangi bir güçlük (çıkarmak) istemez fakat sizi tertemiz kılmak ve size (verdiği) nimetini tamamlamak ister ki şükredesiniz.
Soran+1 yıl🥺🥺🥺 yemin ederim bilmiyordum. Mealinde okumadım hiç açık konuşayım
- +1 yıl
anlamadığım bu zaten. bir dine inanıyorsun ama neye göre inanıyorsun. bir dine inanmak için o dinin sahibinin sözlerini okuman gerek
yahu kuran insanın yaşam rehberi kullanma klavuzudur.
insan bir cihaz aldığında bile açar kullanma klavuzunu okur. okumadan tahminen çalıştırmaya kalkarsa cihazı bozar.
sen ibadeleri nereden nasıl öğreniyorsun. doğru bilgi dinin sahibinin sözlerinden alınır. sağdan soldan bilgi ile ya yanlışa gidiyorsan ya tam tersi dinden çıkıyorsan
Soran+1 yılÇok utanıyorum kendimden evet haklısın ama bilmiyorum. Ben sadece artık kurtulmak istiyorum bu beladan 😔
Soran+1 yılÖyle yapacağım artık. Teşekkür ederim çok sağol 🥺😢
- Cinsellik konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAh be kuzum... İçinde bulunduğun sıkıntılı durumu anlyorum, ama cinselliğin, cinsel isteğin, cinsel dürtülerin bastırılması gerektiği 1500-2000 yıl önceki mitolojik öğretilerin en büyük yanılgısı... Seni "iradene sahip çıkamamış olmakla" suçlamak haddim değil, aksine yaptığın son derece normal, ama dini inancın gereği bunun ayıp, günah, pis olduğuna inanıyorsun. Bu konuda kendini suçlamak, kendine yapacağın en büyük haksızlık olur.. Keşke "benim inandığım Allah, neden hem bana cinsel isteği vermiş, hem de bunu evlenene kadar bastırmam gerektiğini emretmiş?" diye sorgulasan...
01 Yorumla
Soran+1 yılBastırmam gerektiğini emretmiş tm ama evlenemem mastürbasyon desen ona da günah diyen var demeyen var hep yapınca onu hayal ederek yapıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılNefsine yenik düşmüşsün sonuçta insanız ve hatalar bizim için.18-23 yaş arası ben de senin gibi baya istekliydim. Hergün hergun yaptığım oluyordu. Konuşmak iyi hissetiriyordu lakin hepsi bir anlık zevk için o zaman anlamıyordum yaptığımın yanlış olduğunu. şu an 25 yaşındayım ayda bir ya istek geliyor ya gelmiyor. Demem o ki bir süre kendini dizginlersen zamanla azalacak bu isteklerin. Şimdi yapacağın bol bol tövbe etmek ve yaklaşmamaya gayret etmek.🌹
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet düştüm ne yazık ki.. Bende hergün geliyor. Bir ara iyidi ayda bir o da regl zamanımda. Ama sonra delirdim. Çikolata artırır derler ama ondan vazgeçecek gibi değilim. Yemesem hasta gibiyim sanki. Evet öyle zaten ama nasıl iyi olurum bilmiyorum ağlamak istiyorum saatlerce..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
17Cevap
+1 yılIster cinsel ilişki, ister mastürbasyon ile orgazm olduğunuz da, yıkanmanız ve abdest almanız gerekli.
Bilmemek ayıp değil. Öğrendiğiniz de yapmaya başlamanız doğru adım olur.
Yaptığınız dan pişmanlık duyup kendinizi suclamanız kendi kendinize eziyet etmekten başka bir şey değildir.
Bunu yapmayın. Geçmişi geçmişte bırakın. Değiştiremezsin. Degistiremeyecegin şeyleri de dert etmeyin.
Tanrı cinselliği yasak kılsaydı, insanoğlunu cinsel organ ile yaratmazdı.
O yüzden cinsellik suç ve günah değildir. Sadece kendinizi hastalıklardan korumanız yeterli010 Yorumla
Soran+1 yılBunu bilmiyordum ki. Evet zaten almaya başladım yapınca. Ama suçluyum öyle. Biliyorum ama berbat hissediyorum. Haklısın o da var. Biliyorum değil tabi ama böyle haram olan bi insanlar sanal seks.. 😔
- +1 yıl
Yok güzelim. Hiçbir şey günah değil. Günah olan, aile içi vs.
Gerisi normal.
İnanç etkisinde kalıp kendini suçlarsan bu kötü.
Kendine işkence ediyorsun.
Bedenini hastalıklar dan korumak kaydıyla ne istersen yapabilirsin.
Soran+1 yılİnancım yönünde doğru değil ki
- +1 yıl
Sen kendini cezalandırmayı ve acı çektirmeyi seviyorsun
Soran+1 yılHayır din böyle diyor
- +1 yıl
Din diyor, tanrı değil!
Dinler sonra dan birileri tarafından kaleme alınmış!
Soran+1 yılAllaj diyor
Soran+1 yılAllah
- +1 yıl
Allah demiyor. Kaleme alan diyor
Soran+1 yılDedikerininyazmis
+1 yılSağlıklı her erkek ve kadın etkilenir azar tahrik olur rahatlaması gerekir bu normaldir. Kendi kendine yetersiz gelebilir anonim uygulamalar ile yapabilirsin sonuç olarak seni görmüyor bilmiyor.
Evlenebilirsin..16 Yorumla
Soran+1 yılSonucta bir erkek ile bu konu konuşuldu
- +1 yıl
İnsanız her insan hata eder hata işleyenlerin en hayırlılari tövbe edenlerdir üzülme üzme kendini. 🌸
Soran+1 yılHaklısın 😔 inşallah
- +1 yıl
EyvAllah hadi gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim
Soran+1 yılTeşekkür ederim. İyi akşamlar
- +1 yıl
🌸🌸🌸
- Cinsellik konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılburada aptal aptal sana akıl verenlere sakın kulak asma; yok ayda bir istekleri geliyormuş da, yok tövbe edecekmişsin de; ya bunların hepsi sorunlu libidosuz vajinusmus manyak. Keyfine bak, hazzını sonuna kadar yaşa, tadını çıkar bu zevklerin. Kendini pis hissetmen doğru değil, gayet normal şeyler bunlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğil..
Gizli Üye(36-45)+1 yılDindar, kapalı, ibadetlerini yapan vb. kadınların cinsel hayatı olmayacak mı yani? İnsan bundan niye suçluluk duyar ki onu anlamadım. Birşeyi bilmemek de kabahat değildir. Öğrenince doğrusunu yaparsın. Sana tavsiyem, görüntü fotoğraf vb kullanmadan yap ne yapacaksan.
07 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta bir erkekle o konular konuşuluyor haram..
Cevap sahibi+1 yılSen hiç kutsal kitabını okudun mu? Buna haram demen çok iddialı da o yüzden soruyorum. Okudum dersen bunun kitapta nerede yazdığını soracağım hazırlıklı ol
Soran+1 yılAçık konuşayım hayır.
Cevap sahibi+1 yılYa sen dindarım diyorsun daha bir kere bile kutsal kitabını okumamışsın. Üstüne bir de haram falan diyorsun birşeylere. Şaka gibi ya. Seni o okumadığın kitabın içindeki Nahl suresine havale ediyorum. Yaradan sizin gibilerin akibetini de çok güzel ayrıntılı biçimde yazmış o kitapta. Bir tarafta Peygamber kitabı koruyabilmek, yayabilmek için canı pahasına savaşlar vermiş bir avuç insanla, bugün sayfasını açmadan dindarım falan diyor insanlar, delirmemek elde değil. Sen git kimle sxting yapıyorsan yap, dini de hiçbir şeye alet etmeye kalkma.
Soran+1 yılKızmakta haklısın ama en azından durust oldum.. Genç bi anlık heves bi hata büyük günah belki ama oldu düzeltme imkanım yok sadece tövbeyle. Affetmek ona kalmış.. Bu soruyu yardım için yazdım biraz olsun moralim düzelsin diye üstüme geliyorsun daha fazla canım yanıyor.
Cevap sahibi+1 yılÖnce yazdıklarımı oku da öyle yorumla bi zahmet. Bak bakalım ben neye kızmışım. Yaptığın şeye mi kızmışım yoksa kafana göre ona helal buna haram demene ve yaptığın şeyi din, ibadet vb kullanarak ajite etmene mi. Neyse ben burada zaman kaybetme, başkalarının yorumlarını cevapla.
Soran+1 yılHaklısın evet😔❤️🩹
Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Muhafazakar olup mastürbasyon tan sonra gusul alinacagini bilmemen cok ilginc. Ama soyle bisey var bilmediginden mesul degilsin yani gunahi sana degil. Ayrica senin yaptiklarin bu gunumuzdeki genclerin yaptiklari yaninda cok masum kalir uzme kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyordum işte 😔. Evet ama ben kendimi kıyaslamak istemiyorum onlarla tabii ki de marifet değil bu ama bilmiyorum ya konuşamıyorum bile
- Cinsellik konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyi geçtim de 2 yıl nasıl cenabet gezdin bacım. Hiç mi nihat Hatipoğlu izlemedin. Din dersinde uyudun mu naptın. Ulan ateist arkadaşım bile gusül alıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBen gusül almıyorum demedim mastürbasyon yaptıktan sonra alınır diye bilmiyordum. Hem regl sonunda alıyorum elbette o zamanlarda geçmişti tabi
+1 yılBu özel günlerde her kadın böyle olur sadece kendine hakim olmayı denemelisin her önune gelenle özelini konuşma
016 Yorumla
Soran+1 yılHer önüme gelenle konuşmadım tabi biri kendi yazmıştı biri de sevdiğim çocuk hakkında başladı devam etti sonuç bu oldu 😔
- +1 yıl
Belli ki daha genç birisin kanma kimseye herkes seni kullanmak ister
Soran+1 yılBasaramazlardı asla vazgcemezdim inadımdan ama bir sefer ne olucak dedim ve sonuç 😔
- +1 yıl
Ders aldın mı bilmediğin daha ne var din açisindan yardımcı olayım
Soran+1 yılDers derken?
- +1 yıl
Bu kişilerden dilin yandı mı
- +1 yıl
Yazsana bi bana
Soran+1 yılHayır. Hayır olmaz
- +1 yıl
Neden🙄
Soran+1 yılİşte tekrar aynisi olsun istemiyorum
- +1 yıl
Ne yani senden faydalanacagımı mı düşündün daha neler🙄
Soran+1 yılGüvenemiyorum kimseye özür dilerim 🥺🥺🥺😄😭😭
Soran+1 yılYanlış emoji girdi araya
- +1 yıl
Sen bilirsin amacım sadece tavsiyelerde bulunmak ve dini bilgiler vermek iyi akşamlar
Soran+1 yılOnlar burdan da yazılıyor ki.. Peki iyi akşamlar
- +1 yıl
İyi akşamlar canım
+1 yılCahillik yapmışsın çok gençsin tövbe et ve daha yaklaşma öyle şeylere
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum. Tabii ki de ama psikolojim bozuldu napsam unuturum 🥺
- +1 yıl
Zor unutan birisin anlaşılan biraz zamana bırakmalısın
Soran+1 yılEvet öyleyim 🤕
+1 yılŞeytanın vesveselerine kulak asma tövbe et ve dikkatli ol bundan sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacağım inşallah
+1 yılCanim hayat iste. Hersey bir deneyim. Sıkma lutfen canini
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama uygun olmayan bir şeyi yaptım 😔
Gizli Üye(18-24)+1 yılLaa sg yaa.18 yaşındayım diyon, imanlıyım öyle boyle diyon, gusul abdestinin derde alinacagini bilmiyon. Birakin bu palavraları. Soru sormak icin soruyonuz. Bari dini karistirmayin.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü kimseden duymadım diyen de olmadı. Hayır yemin ederim trol değilim. 😔
farkına vardıysan töbe ederek bidaha yapmaya bilirsin tabi töbe kapısı her zaman açıktır
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın ama bu histen nasıl kurtulurum bilmiyorum 🥺🥺😕
Soran+1 yılÖyle yapcam ztn. Anlayışlı biri en azından rahatsız oluyorsan uzak dururum dedi ve o da böyle hissettirdi diye pişman. Arada sadece cinsellik yok duygu da var
Soran+1 yılEvet olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini gömmüşsün resmen. Bişey yapmadın sakin ol, bundan sonra dikkat edersin, ergen olunca zorlaşıyor her şey
09 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle 😔
Cevap sahibi+1 yılHerkes bailangıçta öyle yanlız değilsin. Bişeyleri pat diye bitiremezsin düzelterek git
Soran+1 yılYok herkes değil. Evet ama nasil
Cevap sahibi+1 yılYavaş yavaş, mastürbasyon yapmaktan korkma, duş alamayacağın zaman dikkat et, sexting yeriine filim izle
Soran+1 yılDaha çok artırır
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum sen baya yükseksin, bundan korkma. Belli zamanlarda kendine izin ver doyasıya yaşa, her zaman değil
Soran+1 yılZaten pişmanım yaptım diye 🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılBir anda kesme alıştıra alıştıra
Soran+1 yılOlmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen böyle birisin ve engelleyemezsin bekle yaşın 20 olsun vurdurursun geçer isteğin
03 Yorumla
Soran+1 yılNey vurduruyium
Cevap sahibi+1 yılPompa
Soran+1 yıl🤦🏻♀️
Gizli Üye(18-24)+1 yıltroll gibi sanki hem çok dindar hemde habersiz demek he garip
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar şeyi uydurup zaman harcayıp yazmış olamam değil mi. Çok dindar da demedim ibadetlerini eksik etmeyen dedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılVicdan yapacağın bir şey yok. Tekrarlamazsın geçer gider.
030 Yorumla
Soran+1 yılYa içimde oturan öküze ne demeli
Cevap sahibi+1 yılTelaşlanma geçer. İsteklerini bastırman en doğal ihtiyacın.
Soran+1 yılEvet ama böyle olması ne kadar normal
Cevap sahibi+1 yılBöyle olması normal değil. En azından taşıdığını söylediğin inanç ile bağdaşmıyor.
İnsanın olduğu yerde hata her zaman olur. Kasıtlı olmasa dahi insan nefis sahibi.
Kadınlığına dair istek duyman çok normal. Bunu kendi başına gidermen de normal.
Soran+1 yılEvet ama kendi başıma yapmadım ıslanma vs de oldu
Cevap sahibi+1 yılTamam orgazm olmuş olabilirsin amaç o zaten 😊 zaaf göstermişsin.
Böylesinden rahatsızsan kendi başına yaparsın artık.
Soran+1 yılKendim yapardım ama bosalma olmazdı asla onunla oldu tek.
Cevap sahibi+1 yılNasıl boşalma olmazdı
Soran+1 yılYa da ben hissetmezdim. Bilmiyorum dikkat edemedim
Cevap sahibi+1 yılOrgazm olup olmadığını bilemiyor muydun
Soran+1 yılTam öyle mi oluyordu bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok istekli olduğunu tahmin edebiliyorum. Her gün kendinle uğraşmamaya çalış. Alıştıkça daha da sıklaşacak. Haftada bir iki kez iyidir. Kendini keşfet. Güzel tatmin olursan sık sık yapmana gerek kalmayacak
Soran+1 yılZevk aldıkça daha çok istiyor insan
Cevap sahibi+1 yılKendini keşfeder daha çok zevk almanın yolunu bulursan sıklığı azaltabilirsin. zaten sık sık yapınca çok güçlü zevk alamazsın. Arada zaman bırak ki özle.
Soran+1 yılSorun mastürbasyon yapmam değil biriyle tatmin olmam..
Cevap sahibi+1 yılZamanı geri alamıyoruz. Tövbe edersin tekrarlamazsın. Başka bir yol yok. Boşuna canını sıkma.
Soran+1 yılHaklısın evet
Cevap sahibi+1 yılYaptığın kişiyle ne oldu da daha güçlü zevk hissettin boşaldın
Soran+1 yılYaptığı şeyleri söyledi teker teker aşama aşama anlattı. Beni düşünüp mastürbasyon yapmış bu durum hoşuma gitti ve cok zevk aldım
Cevap sahibi+1 yılTanıdığın bir erkek miydi
Soran+1 yılBurdan tanıştık
Cevap sahibi+1 yılSen direniyorsun seni tahrik edip ikna etmeyi nasıl becerdi
Soran+1 yılKonuşuyorduk bundan zaten. Hoşuma gitti
Cevap sahibi+1 yılİstekli bir kızsın normal 😊
Soran+1 yılEvrt
Cevap sahibi+1 yılZaafını kullanmış. Hayatında özl bir erkeğe ihtiyaç duyuyorsun
Soran+1 yılBana karşı hissi varmis ama. Evet
Cevap sahibi+1 yılEğer sevgilin olursa daha çok istekli olacaksın. Daha çok zaaf göstereceksin. Maalesef normal bu
Soran+1 yılOlsun istiyorum sevilmek istiyorum ama dayanamam ben
Cevap sahibi+1 yılNeye dayanamazsın
+1 yılÖncelikle istekli olman suç değil. Hangimiz mastürbasyon yapmadık ki? Yapman gerekiyorsa yap. Ancak bu şekilde kendini dizginleyebilirsin
080 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bu şekilde olması... Ağlayacağım yemin ederim
- +1 yıl
İçinde bulunduğun durumu gerçekten anlıyorum. Dayanamayıp yapıyorsun ve pişmanlık yaşıyorsun. Bende aynı şeyleri yaşadım ama bil ki bu senin suçun değil. Sağlıklı bir kız olarak istekli olmandan daha doğal ne olabilir?
Soran+1 yılDoğal ama bu şekilde olmaması gerekirdi zina yapmış gibiyim
- +1 yıl
Kendine neden bu kadar yükleniyorsun ki bu senin suçun mu? Değil
Soran+1 yılNefsime sahip çıkamadım
- +1 yıl
Nefsine sahip çıkmak kolay bir şey mi sanıyorsun? Bir ömür seninle olacak o ama bu konu farklı. Günümüz şartları isteğini gidermek için mecburen bir şekilde bir yerlere itiyor seni. Benim neler yaşadığımı anlatsam var ya
Soran+1 yılKolay sanırdım başardığım için ama yapamadım. 🥺🥺 sende mi
- +1 yıl
Benim daha sıkıntılı çünkü ben senden daha fazla dirençli olmak zorundaydım ama işte
Soran+1 yılÇok kötü evet
- +1 yıl
Bak ben defalarca umre yapmış biriyim ama ben bile sıkıntı yaşıyorum
Soran+1 yılIste ibadetle olmuyor bende aksatmazdim hiçbir şeyimi
- +1 yıl
Bende onu diyorum ya işte sen kendine yükleniyorsun ama olabiliyor
Soran+1 yılNasıl geçecek bu içimdeki burukluk
- +1 yıl
Kabullenince geçecek merak etme
Soran+1 yılOfff haklısın
- +1 yıl
Aynı şeyleri yaşadığım için biliyorum ve seni gerçekten anlıyorum emin ol
Soran+1 yılSana dua edeceğim sende bana et olur mu
- +1 yıl
Olur tabiki ama senden bişey isteyeceğim ayrıca olur mu?
- +1 yıl
Derin bir nefes al ve unut herşeyi. Kendine yüklenme sana bişey kazandırmaya cam unutma. Bu hayatta senden dah kıymetli bir şey yok. Kendine acı çektirerek bişey kazanamazsın. Önce sen kendini affet
Soran+1 yılNey?
Soran+1 yılAffedeniyorum
- +1 yıl
Affedeniyorum derken 🙃
Soran+1 yılAffedemiyorum
- +1 yıl
Ben affettiysem sende yapsbilirsin
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Bunun için öncelikle normal olduğunu kabullenmek gerekiyor. Ben öyle yaptım
Soran+1 yılSonra peki
- +1 yıl
Sonra devamı geldi muhtemelen sende de gelecek bununla kalmaz
Soran+1 yılOff umarım dedigin gibi olur
- +1 yıl
Umarım dediğim gibi olmaz
Soran+1 yılNasıl?
- +1 yıl
Kabullendiğin zaman devamı gelmez inşallah ama sende benim gibi istekliysen devamı gelir
Soran+1 yıl10 da 10 istek
- +1 yıl
O zaman yine yaparsın bende öyleyim çünkü
Soran+1 yılKötü hoş tatmak istemem
Soran+1 yılHis
- +1 yıl
Zaten devam ettikçe o kötü his azalacak
Soran+1 yılBir daha mı yazayım tövbe tövbe
- +1 yıl
Onla değilse bile başkasıyla
Soran+1 yılYeterince günah almadım mı
- +1 yıl
Daha bu ne ki
Soran+1 yılYok olmaz
- +1 yıl
Ben eminim olacağından
Soran+1 yılIı ztn çok ağlıyorum çok pişmanım bir daha istemem
- +1 yıl
İsteklinin ama işte
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bende öyleyim ve vazgeçemiyorum işte
Soran+1 yılAma günah 😔
- +1 yıl
Bunu yapmadan önce de biliyorduk engel olabildik mi? Yine engel olamayacağız
Soran+1 yılBizim elimizde bu
- +1 yıl
Yapmadan önce elimizde değil miydi? Kabul et biz istekliyiz bunu değiştiremeyiz
Soran+1 yılTabii ki de değişmez ama nefsimize sahip çıkmamız gerekiyor
- +1 yıl
Bu kadar istekli olmasak dediğin olur ama bu kadar istek varken imkansız
Soran+1 yıl😔😔 gerçekten bilmiyorum
- +1 yıl
Ben denedim kendini baskılarasan daha kötü olursu. Yapmadan olmuyor
Soran+1 yılOff gerçekten bilmiyorum hicbir sey bilmiyorum
- +1 yıl
Bastırınca içinde istek daha da büyüyor ama değil mi
Soran+1 yılEvet..
- +1 yıl
O yüzden kontrol altında tutman gerekiyor
Soran+1 yılRegl iken yaparım hep ztn
- +1 yıl
Sadece regl iken mi yapıyorsun?
Soran+1 yılEvet sadece reglken
- +1 yıl
O zaman çok da istekli sayılmazsın
Soran+1 yılNirmal zamanda oluyor ama abdest almam gerekiyor diye yapmıyorum
- +1 yıl
Ben en az iki günde bir
Soran+1 yılBen reglken hergun yaparım ve günde 5 6 kez
- +1 yıl
Ben senden daha istekliyim anlaşılan ☺️
Soran+1 yılHeehee tabi
- +1 yıl
Ben sana ne diyorum en fazla 1 gün yapmadan durabiliyorum
Soran+1 yılEvlensene
- +1 yıl
Olmadı
Soran+1 yılVardır biri çıkar illa
- +1 yıl
Bakalım
Soran+1 yılAyn nasip artık
- +1 yıl
Ama zor gibi
Soran+1 yılGeçer inş
- +1 yıl
İmkansız
Soran+1 yılİnşallah dedim
- +1 yıl
Nasip
Soran+1 yılAyn
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende yapıyorum arada bunları bende çok istekliyim ama tövbe et yapmak istemiyosa n ama tamamen bitirmen mümkün değil bu bi ihtiyac
040 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSadece özel günlerinde mi isteklisin
Soran+1 yılYavaş yavaş geçer belki geçmez mi 😔
Cevap sahibi+1 yılGeçmez asla o his bi ihtiyaç doğal ama abdestsiz gezme artık çokmu istek geliyo
Soran+1 yılBilmiyordum ki.. Evet 10 üzerinde 10
Cevap sahibi+1 yılOha benim gibisin aynı biz evlensek keşke ya hep senin gibi bi eşim olsa isterdim ben de 10 üzerinden 10
Cevap sahibi+1 yılSeni görme ihtimalim var mı valla kötü bi niyetim yok amacım yardım etmek ve merak
Soran+1 yılHayır yok
Cevap sahibi+1 yılLütfen ya Zaten ters bisey olursa beni de engellersin bu kdr basit
Cevap sahibi+1 yılHadi ama
Soran+1 yılFotomu attıktan sonra ne önemi var
Cevap sahibi+1 yılNe fotosu ya foto nerden cikti
Soran+1 yılSeni görme ihtimalim var mı dedin?
Cevap sahibi+1 yılNormal fotodan nolcak ki bu devirde ne bilim çok saçma geliyo yani resmini kullansam bile adlı yollara başvurusun
Cevap sahibi+1 yılHadii ekle artık lutfen
Soran+1 yılKime ne dicem anne baba benim fotomu alıp kötü şeylere alet etti kızım ne işi var fotonun hiç konuştum dicem onlar da susacak. Komik
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılYine niye hayır bisey olursa engellersin resimde yok daha ne istiyon ki
Soran+1 yılİstemiyorum dedim ısrar etme
Cevap sahibi+1 yılCinsellik açmak yok soz
Soran+1 yılSabrımı zorluyorsun
Cevap sahibi+1 yılYa sadece merak ettim siz cinsellik yok acarsam engelle
Cevap sahibi+1 yılBenim kadın halimsin o yüzden bu kdr çok merak ettim
Soran+1 yılGit lütfen
Cevap sahibi+1 yılBak bende arada cunup gezdim bende çok istekliyim ikimize çare ancak ikimiz oluruz birlikte yenmemiz lazim diyom sana ben cinsellik yasayalım demiyom
Soran+1 yılHayır diyorum neresini anlamıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBunun nesi riskli foto yok bisey yok sadece konuscaz
Soran+1 yılIstemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden kendinden mi korkuyorum engel olamam diye
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılDuzelttin mi durumlari
Soran+1 yılEvet iyim çok şükür 🥰🥰
Cevap sahibi+1 yılYapiomussun hala
Soran+1 yılEn son dün değil önce ki gün yaptım ama abdest aldım
Cevap sahibi+1 yılBen bugün yaptım ya
Soran+1 yılSen yaparsmıydın
Cevap sahibi+1 yılEvt bnde senin ayninim
Soran+1 yıl🥲
Cevap sahibi+1 yılBak nasilim diye sordum
Soran+1 yılNe
Cevap sahibi+1 yılNasilim sorusu sordum demistim hep gizlimi konuscaz
Cik dışarı şeytannnn
19 Yorumla
Soran+1 yılŞeytana yüklüyoruz her şeyi asıl şeytan benmişim
Soran+1 yılSağol çok motive ettin
Soran+1 yılYemin ederim öyleydi o zamanlar ergendim daha
Soran+1 yılBak kafam bozuk azarlayacaksan yazma ben tavsiye istemek için yazdım dertleşmek için kizmaniz için değil
Soran+1 yılÖğreneceğim zaten. İyi akşamlar. Sağol
Gizli Üye(18-24)+1 yılGayet doğal bir şey bu
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
- Cinsellik konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılKaç yaşındasın?
021 Yorumla
Soran+1 yıl18
- +1 yıl
Her insan hata yapar. Hele senin yaşlardaysa. Üzülmen kalbinin temizliğinden.
Soran+1 yılTemiz olsa yapar miydim iğrenç hissediyorum 😭😭😭
- +1 yıl
Yok iğrenç falan değilsin. Okuyor musun?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Lise mi üniversite mi?
Soran+1 yılLise son
- +1 yıl
Artık üniversiteli sayılırsın
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
Yaşadığın olayı unut ve önüne bak. Kötü biri olmadığına ikna olmak istersen bana yazabilirsin 😂
Soran+1 yılİkna olamıyorum
- +1 yıl
Bence ben ikna ederim diye düşünüyorum
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Sen bilirsin
Soran+1 yılTm
- +1 yıl
Yine de tekrarlıyayım sen kötü biri değilsin
Soran+1 yıl🥺🥺🥺
- +1 yıl
Kesinlikle. Neden şaşırdın
Soran+1 yılDuygulandım
- +1 yıl
İyi bari. Ben iyi geceler diliyorum. Maalesef uykum var. Sabah kalkmam lazım
Soran+1 yılBende. Benimde. Kolay gelsin
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeçmiş olsun. Dikkatli ol
039 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kontrol edemedim
Cevap sahibi+1 yılPişman oldun mu peki
Soran+1 yılHemde çok
Cevap sahibi+1 yılAferin. Güzel
Cevap sahibi+1 yılinsan hata yapıyor işte. Önemli olan pişman olup yapmamaya çalışmak.
Soran+1 yılYapmicam artık 🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istersen dinlerim 😊
Cevap sahibi+1 yılSohbet edebiliriz
Soran+1 yılYok sağol
Cevap sahibi+1 yılNeden tatlım
Soran+1 yılİşte istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum 😉
Soran+1 yılCok beklersin
Cevap sahibi+1 yılNiye tatlim ya
Soran+1 yılSevgilim var
Cevap sahibi+1 yılKeşke olmasaydi
Soran+1 yılNiye