Önyargılı olanlar cidden umurumda değilsiniz baştan belirteyim.!
Evet arkadaşlar uzun süredir gittiğim bir kadın var kendisinden hoşlandım hoşuma gidiyor ve içimden geldi bir hediye göndermek istiyorum sizce çiçek aranjmanı mı göndereyim yoksa yenilebilir çiçek mı göndereyim bir fikriniz var mı?
Kimim ne mesleği yaptığı beni bağlamaz bana verdiği mutluluğa bakıyorum ben.
Evet arkadaşlar uzun süredir gittiğim bir kadın var kendisinden hoşlandım hoşuma gidiyor ve içimden geldi bir hediye göndermek istiyorum sizce çiçek aranjmanı mı göndereyim yoksa yenilebilir çiçek mı göndereyim bir fikriniz var mı?
Kimim ne mesleği yaptığı beni bağlamaz bana verdiği mutluluğa bakıyorum ben.
Yenilebilir çiçek
Çiçek aranjmanı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadının yerinde ben olsam, hediye olarak yenilebilir çiçek gelmesi beni daha çok mutlu eder.
Ama genelevde çalıştığı için kilosuna dikkat ediyor olabilir.
Rica etsem siz de benim sayfamda son sorduğum soruyla ilgili görüşünüzü belirtir misiniz?
Onun senden hoslandigini sanmiyorum cicekle cikolatayla olmaz bu isler paran varsa extra para ver hayrini gorsun aghOQJXJ
Umurumda değil ben hislerimi yaşıyorum
yasa yasa anca hislerini yasarsin kendi kendine aoowjd
Yapacak bir şey yok ben özgür ruhlu adamım kimsenin düşüncesi beni bağlamaz.
sonra saplantili cikiyorsunuz ya ondan diyorum insanlara hayati zindan etmeyin🙄
Fikrini kendine sakla saplantılı değil kıskanç insanım ben üniversite mezunu adamım.
Onun hayatı zaten zehir daha ne zehir edecem hem dünyası hem ahireti yanmış hoşlandım dedim aşkından oluyorum demedim.
Aynı sekilde ben de oraya gittiğim için erkeğin or*spusu oluyorum farkındayım herşeyin merak etme senin karşında cahil insan yok.
Guzel hediye alma o zaman
Sıkıntı yok
Sen hala aids olup olmedinmi
Ne aidsi ya bilip bilmeden konuşmayın oranın nasıl kontrollü biryer olduğunu biliyor musun, hayır iskembeden salliyorsunuz.
He canım he o kadar zenginsin ki geneleve kaldın
Zengin adamın ne işi var genelevde a ve at gözlüklü kardeşim her ay kadınlar 4 defa detaylı sağlık kontrolünden geçiyorlar kan örneği vajina yayinti örneği AIDS frengi testleri vs vs şimdi sana ders veremicem burada yani dışarıdaki çoğu eskorttan bin kat daha güvenliler prezervatif kullanmadan çalışmıyor gittiğim kadın.
Oha ben biliyorum prno yıldızları da yapıyor aynısını videoda izlemiştim
Ee daha ne bu ön yargı?
Hic agzına filan bosalttırmadan nası sana mutluluk verdi
Sen insanların onyargılı olduklarını onyargılıyosun yaprağım
Oyle bir ilgileniyor ki çoğu erkeğin sevgilisi onun kadar sevgili olamaz bu kadar söyleyeyim istediğin pozisyonu dene bu yeterli mi hiç yok demez düşün bana geciktirici kullanmama bile izin veriyor istediğimi yaşıyorum onunla başka bir genelev kadinina git seni kapı dışarı eder çok farklı yani
Kadınlara dokunmak serbest mi malum o kadar testten geciyolar dikkatliler hastalık geçmemeli ya dokunabiliyo musunuz yoksa doggde uzaktan uzaktan girip cıkıyo musun
O bana herşeye izin veriyor bende sınır yok çok da temiz bakımlı bana biraz daha sıcak herseyime tamam der
Sen utangac ozguveni olmayan sönük bi tipsin demk
Demi*
Kim demiş 😁😁😁😁😁
Ben bilirim
Bu kanıya nereden vardın hanfendi?
Tecrube
Bilmek isterim benim için zenginlik.
Tatava yapma
Haydi oradan rüzgar seni
Öylesin ozguvensizsin sıkıcısın ya
Benim herşeyim yerinde sen sıkıntı yapma hanfendi.
Şu üsluba bak belli ediyon
her şey karşılıklı ne ekersen onu biçersin l.
Genelevine giden ezik oluyorsa o ooo o.
Ne adamlar var geliyor adam iş insanı ticaret insanı ne paralar yiyorlar orada çünkü seçenek çok neden gitmesin insanlar?
Aaaaa sen eziksin ben bunun farkındayım
Ezik olmayıp gidende var ama ben onlarla muhattap degilim su an
Vay be, bir şey söyleyeyim mi sen de terbiye almamış insan görünümlü bir mahlukatsın bu saygısız lafını evirip çevirip sana taahhütlü iade yapıyorum.
Ben senin saygısız bir insan olduğuna hakaret etmen neticesinde vardım, sen benim ezik olduğuma nereden kanaat getirdin söyle bakalım?
Boyle konusunca sana saygı duyuyolar mı sbksnsksks
Nasıl konusunca?
Psikolog destegi almaan lazın
Allah Allah nedenmiş o?
Bence sende psikoz felan var tanımadığın hiç görmediğim bir insan hakkında atıp tutup bir senaryo yazıyorsun bir uğra ama psikoloğa değil direkt psikiyatriye felan gitmen gerek.
Sen bildiğin tıbbi bir vakasın psikozsun sen.
Kabullenmeyince duzelmeyecek
😁😁 aynen bak doğru bir laf söyledin, hemen psikiyatriye bir randevu alıyorsun gidip ütopyani doktora anlatıyorsun artık ilaç mı verir yoksa seni akıl hastanesine mi sevk eder orasını bilemem.
Ama büyük ihtimal yatış verecek sana davranışların ve gidişatın bunu gösteriyor.
Benim kocam zaten psikiyatrist
Mesleği bakımından üzerinde araştırma yaparak bilgisine bilgi katabilir diye düşünüyorum ne kadar üzüldüm bir hekim gibi altın değerinde bir insanın senin gibi davranışlar sergileyen bir hanımının olmasına ama dünya işte her şey süper olsa dünyada sen olamazdın.
Ben senin ozguvensiz oldugunu bildim mi bilmedim mi
Senin dünyadan haberin yok ki benim nasıl bir yapıda olduğumu bilesin, kurup kurup yazıyorsun gerçekten üzülüyorum senin adına çünkü koskocaman bir hiçsin bence.
Sosyal hayatımı
İş hayatımı
Aile hayatımı
Yaşam tarzımı
Bilmeden etmeden sıkmaya devam et sen.
Ben seni burada daha once de gordüm lafı cevap verirken kurnaz tilki gibi dolandırıyorsun
Bak bir kurgu daha 😁 zor hocam zor eşine danışman gerekiyor sende psikoz var demedi deme ha.
Allah yardım etsin 🤦♂️ arda kural gibi olmazsın inşallah.
Sorduğum soruya alakalı cevap veremediğin için subjektif kaniksamalarla olaylara baktığın için mantık ve olurluktan uzak bir dunyan var ruh halin sağlıklı değil soruya bak verilen cevaba bak, zeka olarak zayıf gördüm seni afedersin.
Sonuç olarak herkes ne ise öyle kalmaya devam edecek sen de ozguvensiz yaşamaya devam etcen ister burada laflarınla beni psikoz yap ister yapma
Bi şey bilmeyip biliyor gibi konuştuğunu herkes anlıyo bence bi tek kendin farkında değilsin
Sende boş laflarinla beni özgüvensiz yap yapma, psikoz olarak kalmaya devam edeceksin tedavi olmanı canı gönülden isterim açıkçası kötü insan olduğuna inanmıyorum.
Fakat biraz çiğ ve hayat tecrübesi olmayan birisin o kadar.
Vay demek öyle kanıtın nedir?
İstersen sor seni tanıyan çevrendeki birine ben bilmeyip biliyormus gibi mi konusuyorum diye evet diyecektir
Vay be oysa herkes bana genel kültür ve insan ilişkileri konusunda hayrandır neredeyse, bir kuru sıkı daha senden ama karavana.
O yuzden mi ozguvensiz oldun
Senin hic sevgilin de olmadı demi
İnandırmak zorunda değilim.
Ki inanıp inanmaman zerre kadar da umurumda değilsin değer verdiğim bir insan olsan hayiflanirdim fakat kim olduğunu bile bilmiyorum neden umurumda olsun hakkımdaki düşüncelerin?
Bak yiğidi öldür hakkını yeme, işte bu.
Seni sevmeye başladım bu lafın çok doğru sevgilim olmadı evet bak bu doğru doğrulardan kaçmam 🙏.
Tatlım zaten deger verdigin insanlar sana sıkıntılı yanlarını söylemez tanımadıklarının elestirilerine bakıcaksın
Evet sevgilim olmadı, ozguvensizlikten değil de ne bileyim biraz soğuk insanım işte yeri gelince bir meşale olabilirim ama daha çok insanlardan izole olmayı severim iyi hissettirir bana güven sorunum var.
Hediye hakkındaki görüşün nedir peki?
Sence vermeli miyim?
Doğum kontrol hapı falan gönder 😄
Prezervatifsiz iş yapmıyor o yüzden gerek yok baya dikkatlidir kendisi.
Prezervatif al o zaman:)
Bunu devlet veriyor zaten devlet kontrollü genelevi.
İstemediğin kadar var kutu kutu.
Gerçekten Allah akıl fikir versin sizlere :)) çiçek al, çikolataların tadı o kadar güzel değil, ayrıca çok fazla yenmiyor. Başka müşteriler ile oturup yemesi de koymaz gerçi sana🤷
Umurumda değil, kiminle yerse yesin hoşlanıyorum ondan ne iş yaparsa yapsın.
Normal çiçek gonderecem ya daha kibar duruyor.
Tatli yesinde kilo yapsin
Bence 1. sini al
Yenilebilir