Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yok olamaz. Vajina bunu yapabilecek kapasitede bir organ kendini toparlar. Yoksa doğuda 8-9 çocuk doğuran kadının mahfolurdu.
Kadın doğumu ağrı geçmiş olabilir yırtılmalı doğum olmuş olabilir ama genede aman aman bir fark olmaz.
Ne kadarda olsa farkediyor altta arkadaş açıklamayı zaten yapmış doğum yaptıysa farkediyor normal yoldan kısaca
Tabiki k9ca bi bebek cikiyor orasi genisliyor baya bazen cocuk cikmiyor diye orayi kesip dahada buyutuyorlar
1. 5 sene ilişkiye girmemiş ama yine de tamam fark olur ama o bakire hissiyatı vermez demi
?
Isterse 10 sene girmemis olsun bakire hissiyati vermez neden dersen dogum yapan birinin legen kemikleri yana dogru kayar ve vajina zaten genisler (tek cozum diktirip daralttirmak) pelvik egzersizleri var ama dogum yapan birini etkilemez cunku orada bebekden dolayi bi genisleme var
Ama yine her türlü zevk alırız yani değil mi
Abazaysan evet
Kanka ne alakası var. Hiç çocuk yaptıktan sonra seks yapan insanlar yok mu onlar zevk alabilmek için abaza mı oluyor. Yoksa hissiyat azalıyor mu. Ergen değilsin neden laf sokmaya çalışıyorsun yetişkin insanlarız
Yazdigimi yanlis anlamissin neyse
Yazdığını açıklar mısın yanlış anladıysam anlamadım çünkü
Bir bakire tarzi dar bir vajina ile dogum yapmis bir vajina bir olmaz, erkek karisina ya asik oldugu icin zevk almaya devam eder ya da bi rutine binmistir (ihtiyactan) bi doyum sagliyor diye zevk almaya devam eder binevi doymak icin, dogum yaomis ya da vajinasi cok genislemis kadinlarin pelvik egzersizleriyle biraz daralsa bile aman aman farketmez anca diktirip daraltilmasi lazim yoksa nafile.. bazi erkekler genis vajinadanda zevk aliyor cubku doyma odaklilar farketmiyor (aradaki farki dar bi vajina ilede yapsalar bu sefer sadece doymak icin s*KS yaomazlar gercekten zevk icin yaparlar)
Olur
Olmasa dardir