Pegging/Strapon hakkında?

Kız arkadaşım benimle pegging yapmak istiyor ve ben kararsızım yani yaparsam muhakkak zevk verir de zevk dışında psikolojik açıdan bakıyorum bilmiyorum yani heteroseksüelim kesinlikle ve o işi yapmak bilemiyorum. Kızların düşüncesini merak ediyorum bu konuda neler düşünüyorlar acaba ? Kız arkadaşımı seviyorum o da beni seviyor ve aramızda sorun olsun da istemiyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Bu konuyu açan kız arkadaşımdı ve istemeyen bendim ama çok ısrarcı. Biseksüelsin diye düşünenler bir erkekten hoşlanan biseksüel olur ve öyle bir şeyin olmasının mümkünatı yok
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten almış 2 tane ayrıca tek o da olmayacak bir arkadaşı daha olacak bunlardan bahsedince kim olduğum da ortaya çıkacak o kadar gizliden yazdım gerçi :) Gaylik farklı bir olay kesinlikle olmam biseksüel falan. Kız arkadaşımın yapması için 3-4 sebep var hepsini sayamam. 35in üzerinde kızla yattım hiç de bu konuyu düşünmemiştim bu kız arkadaşım ortaya atana kadar ve çok istiyor onu kırmak istemiyorum da ikilemdeyim acayip
Güncellemeler
+1 yıl
2taneyi dün sipariş etti bugün eline ulaşmış 2 tane olması sebebi farklı boylarda almış. Arkadaşı da ilk defa deneyecekmiş. Gay sitelerine ben bakmam dediğim gibi işim olmaz çünkü hoşlantım yok erkeklere karşı ama olanları yadırgamıyorum. Buraya aslında kızların görüşlerini almak için konu açtım ama cevap veren yok. Ayrıca biseksüel olsam bu yaşıma kadar çoktan yapmış olurdum. Dediğim gibi 35 in üzerinde kızla ilişkiye girdim bu pegging olayı biseksüellikle alakası olmayan bir şey
Pegging/Strapon hakkında?