Güncellemeler
+1 yıl
Bi adam Korkmaz mı çocuk sahibi olmaktan arkadaşlar hamile kal senin gibi kızım olsun ne demek ben bakarım sen bakmazsan anlam veremiyorum şu an da çok düşünüyorum artık arayıp sormuyorum bile.. maddi gücü çok iyi biri olduğu İçin mi bu kadar güç korkmama
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Olgun kadin ° enerjik genc erkek. Zevkin nirvanasi... Bende okumustum erkekler icinde. Bu tarz korunma sekilleri ciktigini. Ama teyite muhtac bilgi. Sen yinede isini riske alma. Kendini koru beklenmedik birseu yasamak istemiyorsan. Kendini kontrol edemiyordur belki sana bu tarz yalan soylemek isteyip bu sorunu pas gecmistir.
Evet amacı seni hamile bırakmak. Hamile kalınca da mecburen ondan kopamıycak ayrılmayacaksın
Ama bu amaç neden aklım almıyor
Erkekler için iğne duymadım. Sen ertesi gün hapı al ya da doğum kontrol hapına başla.
Biraz seni kandırıyor gibi ılerde hamile kalir ve alma derse sasirma. Bakireligini ona mi verdin peki
Ilk birlikte oldugun kişi mi
2. Birlikte olduğum kişi sen hala kız mısın diye soru sormuştu ilk olduğumuz da
Sen ne dedin peki
Ne diycem adam kendi anladı zaten sen hala kız mısın diyerek sorumuz bu değil şu an yoksa oda biliyor 2. Olduğunu sorumuz bu yaptıkları
Birisi ıcine bosaliyorsa amacı hamile birakmaktan başka ne olabilir sence
Cesaretine hayran kaldım bilmiyorum napıcam erkek olsam korkardım bunu yapmaya bu büyük bir sorumluluk
Neyden korkacak ki aranızda resmiyette birsey var mi yok sadece babalik davasi açarsın ondan dolayı olur ondada yine seni cok birsey baglamaz
Ne kadar saf kızsın hem çocuğum olsun diyor hemde korunma iğnesi yaptırdım diyor ayak bacak yapıyor söylemin den hiçmi bir mantık yürütemiyorsun
Ya bana öncesinde dedi 2 3 defa sonra birdaha bunu yaparsan biticek dedim ve iğne yaptırdım 2 ay önce dedi korkma
Saflıkla alakası yok bunun hepsini ayrıntısına kadar yazdım öyle bir şey olduğundan şüpheli olduğum İçin de burada sordum
Yalan hikaye seneryo
Napıcam peki kafayı yicem ben şu an
En iyisi bitirmek bende sanardım ki erkekler hamilelikten korkar eder bunun maddi gücü yaşı her şeyi tamam diye korkmuyor heralde
Niye korksun ki adamın her şartta gücü varsa maddi manevi
Daha önce de yazmıştım sana sen ona ziktirrrrrrrrr çekmeden zaten o sana çekecek birgün diye
Ama karşı tarafı da düşünmek gerek dimi ben istemiyorum bunu defalarca söylüyorum evlilik olmadan ve karşı taraf ile konuşmadan böyle işler yapılmaz özellikle yalan hiç söylenmez
Bizim ilişkimiz yeni ve ben ilk defa şu an böyle bir soru soruyorum onun harici hep bayanlar bakım filan karıştırma istersen başkası ile
Bilmem soru aynı o yüzden dedim
Aynı olabilir benim ilk bu yeni birde ilişkimiz bizim yaşlar da aynı mı 26 a 42 43
Sen onun gözünde hiçsin neden düşünsün ki yok hamile kalır zor durumda bırakırım diye falan tek derdi zevk alıp yatmak seninle
İnan bana aynı soru aynı yaş
İmkan olsa görseli ni atardım sorunun
O kadar kolay olmuyor bunlar farkındaysan güvenen ve kendine bi şekilde bağlamaya çalışan biri dışarı çıkıp eğlenemiyorum bile kızlarla gidiyoruz yanıma gelmeden ön masada ya da arka masada oturuyor
Sen bir bataktasın nereye kıpraşsan batıyorsun kısacası bu olumsuz yaşamı sen seçiyor sen yaşıyorsun seni kimse bu batak dan kurtaramaz sen kurtulmak isyemiyorsun çünkü
hiç duymadım vardır bir bildiği
kolayı var. tut elinden sperm testi yaptır
ben iğne yaptırmadım ama sperm sayım çok az. bebek olması çok düşük bu yüzden korunmadan seks yapıyorum. 10 yıldır sorun yaşamadım :D
Öyle bir şey mi varmış. Yersen
Evet bende bayanlar İçin var onu biliyorum ama erkekler için iğne yok
Erkek sürekli ürettiği için imkansız bir iki igne ile korunmak. Seni hamile bırakmak istiyor
Cidden kafayı yicem ama neden ya neden bu kadar kısa sürede niçin yani bi insan bunu neden yapar..
Birde ilk birlikteliğimiz de bana dediği cümle sen hala kız mısın? Bunları düşünerek yaştan dolayı da benim gibisini bulamayıp kendine mi bağlamak amaç gerçekten bunu bu konuları erkekle konuşmak bilgi almak istiyorum çünkü en iyi siz anlarsınız
Sen zaten kafanda doğru çözümlemişsin
🥺🥺🥺🥺
Seviyorsan dert etme bence
Ben hiç istemiyorum sevgi de bir yere kadardır benim düşüncelerimi çok iyi biliyor bu şekilde karşılıklı karar verilir yapılır her defasında aynı şey birde gelip iğneden bahsetmesi acaba yaştan dolayı çocuğu olma olasılığı çok az olabilir mi söylemiyor da o yüzden mi bu kadar rahat
42 yaş erkeğin baba olması için hiç engel değil. Hem içine boşalarak daha çok zevk aliyor, hem çıkarak senin aldiğin hazzı kesmiyor, hem hamile kalırsan seni kendine garantilemiş oluyor. Zaten seninle olmakla fazlasıyla şanslı, çocuk ihtimaliyle şansını katlamak istiyor olmalı
En güzel yorumlayan konuşan fikirlerini sunan sendin teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim
Devam knk çıtayı yükseltterek
amaç belli zaten seni hamile bırakmak