Cinsel Yaşam Korunmasız şekilde bi erkekle anal yaptım hastalık kaptıysam nasıl anlarim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bugün sürekli tuvalete çıkıyorum (çise) ve başka ne gibi belirtiler olurPazar günü oldum 5 gün olmuş iste Güncellemeler+1 yıl Aktif roldeki bendim Korunmasız şekilde bi erkekle anal yaptım hastalık kaptıysam nasıl anlarim? Cevapla Erkek Soruları Hasta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Senin başka sorunun vardır bence. Analla idrara sık çıkmanın pek alakası yoktur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aktif roldeki bendim Yorumla
bostencere Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl analdan hamile kalman icin vajinaya yakin bi yere bosalmasi lazim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aktif bendim ve karışımdaki pasif gaydi soruyu yanlış anlamissin Yorumla
Buseelif3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Yapmasaydınız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zevkli değildi zaten pozisyon alamıyordu iyi yalayamiyordu boşa zaman kaybiydi Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin başka sorunun vardır bence. Analla idrara sık çıkmanın pek alakası yoktur
Aktif roldeki bendim
analdan hamile kalman icin vajinaya yakin bi yere bosalmasi lazim
Aktif bendim ve karışımdaki pasif gaydi soruyu yanlış anlamissin
Yapmasaydınız
Zevkli değildi zaten pozisyon alamıyordu iyi yalayamiyordu boşa zaman kaybiydi
Anladım
Midem kalktı