Cinsellik 3 5 dakika mastürbasyonla boşalan 10 15 dakika performans gösterebilir mi? Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kaç arkadaşıma sorduysamSeksin mastürbasyon gibi olmadığını daha uzun süre sürdüğünü söylediler 3 5 dakika mastürbasyonla boşalan 10 15 dakika performans gösterebilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 28,7b cevap paylaştı. Bence de seks mastürbasyon gibi değil daha yavaş sürdüğü için süresi de daha uzun. sonuç odaklı değil çünkü, ama tabi partner önemli 1 9 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Senim deneyimin var mı kardeşimAtiyirum 1 dakika 3 dakika da mastürbasyon ile boşalırken sekste 15 dakika dayanabiliyor musun u Barış_LonelyForever +1 yıl mastürbasyon genelde kısa sürüyor knk mesela 2-3 dakika, sekste 20 dk olmuştu ama hatırlamıyorum Lütfetmedinizefenim +1 yıl Vaay helal olsun aslanım Yatağı kırma Lütfetmedinizefenim +1 yıl O an partnerinin vücuduna mı odaklandın Oynadın filan? u Barış_LonelyForever +1 yıl Knk ben tanımadığım biriyle yapmıştım, sevgiliyle değil yani ama o an gerçekten ana bırakıyorsun yani plan falan olmuyor pek Lütfetmedinizefenim +1 yıl Vay be Ictikten sonra mı yaptın tanımadığın birisiyse? u Barış_LonelyForever +1 yıl Yok para karşılığı yapmıştım bir şey içmedim o an zaten cinsellik yaşanacaksa bence ayık olmak daha iyi ama güvenilir olmalı bence yani yapmadan önce dikkat edilmeli çoğu şeye zaten 1 kez olmuştu Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ah be brom Lütfetmedinizefenim +1 yıl 😑
MaviVera Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Nefes kontrol, Püf nokta bu... Ama hızlı hıxlı yapınca ne bk yersen ye İki dkkaya bitersin 😂 1 1 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Mastta Ka c dakika yapıyon Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bazı insanlar da masta alıştığı için sekste hiç rahatlayamıyor. Zevkten delirse de neticeye ulaşamıyor.. bkz. biri ben 1 2 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Karşındaki belki işi bilmiyordur Bir yandan basarken diğer yandan klitorisin ile oynadı mi Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ya da meme ucunu çevresini döndürerek yalayıp arada bastırdı mi Yorumla
carpediem-bebeğim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Boşalan erkekler hep çirkin 1 3 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Deneyimin var mıOlduysa partnerlerin sana hiç dedi mimastürbasyon yapsam 1 dakika 3 dakika da bosaliyomseks yaparken 15 20 dakika sürüyor filan Yorumla carpediem-bebeğim +1 yıl Böyle biri ile sevişmem Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ula nerden biliyon Yaptın 15 20 dakika😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence de seks mastürbasyon gibi değil daha yavaş sürdüğü için süresi de daha uzun. sonuç odaklı değil çünkü, ama tabi partner önemli
Senim deneyimin var mı kardeşim
Atiyirum 1 dakika 3 dakika da mastürbasyon ile boşalırken
sekste 15 dakika dayanabiliyor musun
mastürbasyon genelde kısa sürüyor knk mesela 2-3 dakika, sekste 20 dk olmuştu ama hatırlamıyorum
Vaay helal olsun aslanım
Yatağı kırma
O an partnerinin vücuduna mı odaklandın
Oynadın filan?
Knk ben tanımadığım biriyle yapmıştım, sevgiliyle değil yani ama o an gerçekten ana bırakıyorsun yani plan falan olmuyor pek
Vay be
Ictikten sonra mı yaptın tanımadığın birisiyse?
Yok para karşılığı yapmıştım bir şey içmedim o an zaten cinsellik yaşanacaksa bence ayık olmak daha iyi ama güvenilir olmalı bence yani yapmadan önce dikkat edilmeli çoğu şeye zaten 1 kez olmuştu
Ah be brom
😑
Nefes kontrol,
Püf nokta bu...
Ama hızlı hıxlı yapınca ne bk yersen ye
İki dkkaya bitersin 😂
Mastta Ka c dakika yapıyon
Bazı insanlar da masta alıştığı için sekste hiç rahatlayamıyor. Zevkten delirse de neticeye ulaşamıyor.. bkz. biri ben
Karşındaki belki işi bilmiyordur
Bir yandan basarken diğer yandan klitorisin ile oynadı mi
Ya da meme ucunu çevresini döndürerek yalayıp arada bastırdı mi
Boşalan erkekler hep çirkin
Deneyimin var mı
Olduysa partnerlerin sana hiç dedi mi
mastürbasyon yapsam 1 dakika 3 dakika da bosaliyom
seks yaparken 15 20 dakika sürüyor filan
Böyle biri ile sevişmem
Ula nerden biliyon
Yaptın 15 20 dakika
😂