Daha birkaç gün önce sevgilimde kaldım ilişkiye girmedik fakat boşaldı ve bunu da kirli tişörtüne sildi annesi eve gelince bunu gördü birlikte olduğumuzu düşündü sevgilim olmadık dese de inanmadı ve bundan sonra ilişkin olmayacak sadece ev iş dedi ve beni çok seven kadının bana bakışı değişti muhtemelen sevgilimle biraz aramıza soğukluk girdi bende acaba bekaret testi alsam annesine versem durum çözülür mü diye düşünüyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Öyle bir test yok ki;
https://youtu.be/tJ4PNal-ZogSevgilinin annesi cahil. Hayatınıza karışamaz.
İçine şey yapmamış ki annesi nereye boşaldığını görmedi mi
Evet içime olmadı ama birlikte olupta boşaldığını düşünüyor yok olmadı dese de inanmıyor
Tişörtü gösterseydin nere boşaldığını
Tişörtü görüp kıyameti koparmış zaten
Eee içine boşalmadığını anlamadı mı
İçe boşalıp boşalmamaso değil problem problem ilişkiye girdiğimizi düşünmesi
Ohaaa kızım sen ne yaparsan yap o kadını ikna edemezsin
Doktor imzalı kapı gibi bekaret raporu yuh ona da inanır
Bak o olabilir ama kadını ikna eder mi
Eder tabiki neyi bekliyorsun hemen git yap
Dalga mı geçiyorsun
Ne dalgası olay soğumadan git test yaptır kızım
Olay çok taze yangına körükle gitmeyeyim 2 hafta sonra testi veririm diye düşünüyorum sevgilime vericem o annesi versin peki sence gerçekten durumu çözer mi annesi biraz olsun kendinden utanır mı ters tepmez inşallah
Bence çocuğa verme sen git kadın kadına konuş çocuk konuşamaz sen git olayı izah et utanma ne derse de desin benim kuzenimin başına da geldi
Ben utanacağım bir şey yapmadım başımı önüme eğmem elimde ispatım var
Kuzeninin olayı nasıl oldu
Utanma işte ne olursa olsun gitt yaa ne olacak kötü bir şey de yapmamışsın tamamen yanlış anlaşılma
Kuzenimin olayı yaa şimdi çok değişik burdan olmaz hesabım askıda engel yerim valla
Yanlış anlaşılma ama kadın normale döner mi
Döner döner vallaha benim kuzenimin annesi gayet iyi döndü
Gerçek söylüyorsun dimi bak nolur zor durumdayım uyku uyuyamaz oldum
Vallaha yaaa sana diyorum kendi gözümle gördüm kuzenimin başına geldi bu işin şakası yok
Ya annesi görüşmeyi kabul etmezse
Eder ben sana söz veriyorum inan bana sana diyorum ki kuzenimin olayı daha kötüydü
Bilmiyorum ki kıyaslayayım ya burada birçok kişi yaptırma demiş tamam ama bak çözer gibi geliyor çözecekse yaptırıcam sen bir düşün çözer mi hiçbir işe yaramayacaksa boşuna gururumun üstünde tepinmeyeyim
Çözerrrr valla da çözer billahta çözer gördüm ben
Öyle bir yazıyorsun ki dalga geçer gibi erkek arkadaşım karşı çıkar mı peki
Tabi at
Saçmalama o senin özelin kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin sana sahip çıkmazsa o çocuktan da uzak dur
saçmalama ya ne münasebet yani ezdirme kendini öyle pısırık gibi.
Sorunun çözümü buysa başka şansım yok gibi annesi belki kendinden utanır beni böyle bir şeyle itham ettiği için
senin bir şey yapmana ve kanıtlamana gerek yok bunu halletmesi gereken kişi sevgilin yani tavrını koy şimdi bir şey diycem olmayacak sinirlendim
Annesi problemli değişik bir tip ben ilişkimiz devam etsin istiyorum annesi beni yanlış anlaşılma yüzünden istemez ve oğlunun üstünde baskı kurarsa kahrolurum çünkü yanlış biliyor doğrusu bakire olduğum hala
iyi sen bilirsin ne diyim yani. çok istiyorsan dene şansını
Sence durumu çözer mi nolur cevap ver
bence çözmez ama kadını tanımıyorum değişik bir tipse çözebilir de
Niye çözmesin ki kadın birlikte olmaya kafayı takmış al sana olmadığımızın ispatı
sonuçta bu ihtimali düşündü yani sana karşı soğumuştur o kadın ister istemez. o ana kuzusu sevgiline sor o ne diyor bu test olayına
Ana kuzusu değil ama ona sorarsam bence karşı çıkar yaptırma der soğudu ama o testi görünce de utanır diye düşünüyorum
Cok cozulur mu bilmiyorum ama sen ic rahatligin icin yapabilirsin
Resmen kendini ezik durumuna düşünüyorsun yapma bırak ne halleri varsa görsünler
Ya saçmalama jskxksxksk ya sabır 😂😂
bekaret testi ne ya ilk defa duyuyom
Adli durumlarda yapılan bir şey ama kişi kendi isterse de veriyorlar 18 yaşından büyükse
neyi veriyorlar ben hala bir sey anlamadim. Yani bu test tam olarak nasil bir test kan testi mi yoksa acip ozel bolgene bakarak bi test mi nasil bir sey bu...
Bakıyor doktor baksa görüyor zaten rapor yazıp veriyor
hee butun mesele bi gozle bakmak yoklamak gibi orada mi degil mi diye...
Evetttt
anladim tesekkurler...
Keşke gbersen oksijen israfısın gurursuz kadın
Çok cahilsin ya da çok troll bir soru
ver tabi
Kendini küçültme
Çok mantıklı 😅😅
Sacmalama
Yapma ya
Ne yaptınız ki