Alın size zekânızı test edecek soru.. cevaplayın bakalım.
Hiç sorulmamali yi kabul etmiyorum. Sormanız gerekti diyelim.
Hiç sorulmamali yi kabul etmiyorum. Sormanız gerekti diyelim.
" Daha önce biriyle bir birlikteliğin oldu mu " şeklinde sorabilirsin. Evlilik yolundaysanız bunu yanlış anlamamsı gerekiyor merakından ötürü bilmek istediğini dile getir kibarca.
Zamanlama konusu bencede önemli , vaktinden önce ya da sonra sormak işin hassasiyetini bozuyor. Teskkurler cevap. için
Daha önce ilişki yaşadın mı diye sorarım herhalde. İncitmeden derken incinecek bir durum yok. Bunun nedenlerini erkeğin de önceden düşünmesi lazım. Bir kız bakire değilse bunun 3 nedeni olabilir :
1. Mastürbasyon, düşme veya çeşitli kazalar sonucu vajinaya yabancı bir cismin girmesi
2. Biriyle ilişki yaşamıştır.
3. Tecavüze uğramıştır.
Daha çok bunlar üzerinden bulmaya çalışırım. Ya da bana geçmiş anılarını falan anlatırsa ordan. her şey bir yana bu biraz da kişinin kendi vicdanına kalmış. Sonuçta kadınlar da bizim bakir olup olmadığımızı bilemez değil mi?
Hatur kutur yeni tanıştığı kıza Bakire misin sen diye soran beyleri gördü bu gözler. Ya da sen birinin eskisisin ayrılalım diyen.
Bunlar karşı tarafı incitmezde napmaz. Bazı şeyler vardır çok sevsen bile ondan seni nefret ettiren. Bu öyle bir soru. Bir kere kaybedersen o kızı hadi geçmiş olsun. Uğraş dur affettirmek îcin
Knk şimdi böyle diyorsunda herşeyin bir adabı var. Bakir erkekleri anlarım yani ( ben mesela) adam kimseyle olmamış kendini saklamış belki hala saklayacak sormak hakkıdır. Ama 20 tane kadınla yatmış erkekler bile hala bakire kadın peşinde. O yüzden ben bunun sorumlusunun biraz da kadınlar olduğunu düşünüyorum. Çok çabuk güveniyorlar ufacık bir ilgiye bile. Hadi tamam hal böyle olsa bile sevdiğin hoşlandığın kadına "sen birinin eskisisin" diyerek ayrınılmaz ya da öyle sorulmaz. Adam gibi soru sorarsan ben hiçbir kadının yalan söyleyeceğini düşünmüyorum sonuçta ilişkiler güven üzerine kurulur. Ne olursa olsun her iki tarafın da bir birine son derece dürüst olması lazım böyle konularda. Zaten bırakıp giderse de kendi tercihi en azından yola çıkmadan depoyu kontrol etmiş gibi olursun yarı yolda kalmazsın. Bu yüzden kırsa da üzse de sorulmalı.(her iki taraf için de geçerli)
Cevap
2Cevap
Eğer emin isen bir kadından sorma gereği duymazsın. Değilsen de arkadaşlar örneğini vermiş daha önce ilişkin oldu mu gibi sorulabilir
Sorsan ne fark eder ki?
Yalan söyleyebilir, bu konuyu önemsediğini anlayıp gidip diktirede bilir. Karşındaki ne güvenmekten başka çaren yok. 🤷♀️
Haklisin aslında bu konuya hiç girmesemde olur.. yani sonuç olarak ne cevap verirse versin benim hayatımda değişen bir şey olmaz kalbim sevmişse kimse alamaz onu benden.. bırakmam hicbir türlü
Daha önce birlikteliğin oldu mu diye sorabilirsin dolandırmadan
korkuttuğu kadar acıyor mu acaba ilk gece sence
Ben evli değilim, cinsel tecrübem yok bilemiyorum. Ama tip da buna vajinismus diyorlar onu duydum.
Evlenşrkenmi
İş ciddiyken diyelim. Yani ne tanışma evresi ne de düğün arefesi. Ortası diyelim ya.
Daha önce bir erkekle bir şey yaşdınmı diye sorulabilir sorun olmaz
Direk sormak onun aklına şüphe düşürmez mi? Ya da bu benimle cinsellik düşünüyor herhalde ondan soruyor diye düşünürse. Kendi kendimizi mat etmeyelim. Ben sadece merak ettiğimden sorarım.
Bakire olup olmaması ona olan sevgimi azaltmaz.
La dızo sen daha önce s*kiştin mi diye sor
İşin şakası bu o kadar da büyük bir sorun değil, cinsel bir birlikteliğin oldu mu diyeceksin bu kadar basit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?