Cinsellik Ayak fetişi olan erkeklere? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sevgilimin ayak fetişi olduğunu öğrendim ayağımı beğenmez diye korkuyorum. Ayak fetişi olan erkekler hangi modeli seviyor genelde. Ayak fetişi olan erkeklere? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Footlovermann Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Bu durumdan rahatsız olurmusun peki sürekli ayaklarınla ilgilenmesi falan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet 😕 Yorumla Footlovermann +1 yıl Neden rahatsız oluyosun peki ne var bunda Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Tablo yerine ayağını atsan daha sağlıklı yorumlar alabilirsin 1 9 Yorumla Soran +1 yıl haklısın ama sevgilime bile atmıyorum çekinirim buraya atmaya Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Buradakilerden neden cekiniyorsun tanımıyor kimse seni dhdhd Yorumla Soran +1 yıl kcödjxmc yaa sanki cinsel bir şey gibi geliyor erkek arkadaşım çok öyle hissettirdi sağ olsun 😕 Yorumla Düşünürbiri +1 yıl 😄😄 ayak bu sen öyle hissediyorsun Yorumla Soran +1 yıl jcödndmdns banada önceden sadece bir ayak gibi geliyordu Yorumla Düşünürbiri +1 yıl 😄😄 böyle düşünme ama sevgiline göre cinsel olabilir ayak Yorumla Soran +1 yıl ona göre öyle olunca benimde algılar değişti maalesef 🥺 Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Ah efenm bakımlı olması çok önemli bence sonrasını pek önemseyeceklerini sanmiyorum Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim efenimm Yorumla
ezuha92 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Yahu ayağının fotoğrafını atsan direk söylerdik zaten 2 0 Yorumla
Victorius Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl fetişim metişim yok 2 numara en estetiği gerisi saçma tipler 1 0 Yorumla
severimsormayi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl ayana baksak taha bir dogru olurdu da neyse gizlisn ama 1 0 Yorumla
omerfarukkuckk35 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benim de ayak fetişim var, bence 1 ve 5 numaralı resimlerdeki ayak şekilleri güzel. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunu atmaktansa ayağını göstermen daha yerinde olmaz mıydı 2 15 Yorumla Soran +1 yıl aklıma geldi ama genel olarak bir tablo koymak istedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu şekillerden değil de ayak güzelse zaten güzeldir buna bişey diyemem görmek lazım Yorumla Soran +1 yıl senin ayak fetişin var mı ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz evet hoşuma gidiyor Yorumla Soran +1 yıl senin hangi model hoşuna gidiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sol üst ve alt. Ama gostermej istersen yorumlarım Yorumla Soran +1 yıl hmm mantıklı ama çok çekiniyorum hem beğenmezsin diye de korkuyorum 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl At be napcam sanki beğenmesem Yorumla Soran +1 yıl ama beğenilmemek beni üzer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğenirim tamam söz:) Yorumla Soran +1 yıl ncöxnxöxm tamam gizliden çık ilk önce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım jdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl tamam biraz daha bekleticem bir dakika Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum tamam Yorumla
Sınanreıs12 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Ben de fetiş yok ama en normal durani sol alt 0 5 Yorumla Soran +1 yıl benimki o ama sevgilim başka model seviyormuş 🥲 Yorumla Sınanreıs12 +1 yıl Hangisiymis Yorumla Soran +1 yıl üst 3 Yorumla Sınanreıs12 +1 yıl Nasıl midesi var bunun ben bir kızda öyle ayak görmüştüm de tiksinmistim a q Yorumla Soran +1 yıl ya zevksiz işte ben atmaya çekindim beğenmez diye dedim buna benziyor beğenemedi paşam Yorumla
sedatttE Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hiç anlayamadığım bir fetiş ne varsa ayakta 0 0 Yorumla
Buseelif3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Neden beğenmesin 2 2 Yorumla Soran +1 yıl o beğendiği ayak modelini gösterdi benimkisi değil ayrıca bir problem olmasa bile aşırı bakımlı pedikürlü ojeli ayaklarım yok 😕 Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Sorun değil zaten görmeden de bişey diyemez bence ama beğenir sanrım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bu durumdan rahatsız olurmusun peki sürekli ayaklarınla ilgilenmesi falan
evet 😕
Neden rahatsız oluyosun peki ne var bunda
Tablo yerine ayağını atsan daha sağlıklı yorumlar alabilirsin
haklısın ama sevgilime bile atmıyorum çekinirim buraya atmaya
Buradakilerden neden cekiniyorsun tanımıyor kimse seni dhdhd
kcödjxmc yaa sanki cinsel bir şey gibi geliyor erkek arkadaşım çok öyle hissettirdi sağ olsun 😕
😄😄 ayak bu sen öyle hissediyorsun
jcödndmdns banada önceden sadece bir ayak gibi geliyordu
😄😄 böyle düşünme ama sevgiline göre cinsel olabilir ayak
ona göre öyle olunca benimde algılar değişti maalesef 🥺
Ah efenm bakımlı olması çok önemli bence sonrasını pek önemseyeceklerini sanmiyorum
teşekkür ederim efenimm
Yahu ayağının fotoğrafını atsan direk söylerdik zaten
fetişim metişim yok 2 numara en estetiği gerisi saçma tipler
ayana baksak taha bir dogru olurdu da neyse gizlisn ama
Benim de ayak fetişim var, bence 1 ve 5 numaralı resimlerdeki ayak şekilleri güzel.
Bunu atmaktansa ayağını göstermen daha yerinde olmaz mıydı
aklıma geldi ama genel olarak bir tablo koymak istedim
Bu şekillerden değil de ayak güzelse zaten güzeldir buna bişey diyemem görmek lazım
senin ayak fetişin var mı ki
Biraz evet hoşuma gidiyor
senin hangi model hoşuna gidiyor
Sol üst ve alt. Ama gostermej istersen yorumlarım
hmm mantıklı ama çok çekiniyorum hem beğenmezsin diye de korkuyorum 🥺
At be napcam sanki beğenmesem
ama beğenilmemek beni üzer
Beğenirim tamam söz:)
ncöxnxöxm tamam gizliden çık ilk önce
Çıktım jdjd
Bekliyorum
tamam biraz daha bekleticem bir dakika
Bekliyorum tamam
Ben de fetiş yok ama en normal durani sol alt
benimki o ama sevgilim başka model seviyormuş 🥲
Hangisiymis
üst 3
Nasıl midesi var bunun ben bir kızda öyle ayak görmüştüm de tiksinmistim a q
ya zevksiz işte ben atmaya çekindim beğenmez diye dedim buna benziyor beğenemedi paşam
Hiç anlayamadığım bir fetiş ne varsa ayakta
Neden beğenmesin
o beğendiği ayak modelini gösterdi benimkisi değil ayrıca bir problem olmasa bile aşırı bakımlı pedikürlü ojeli ayaklarım yok 😕
Sorun değil zaten görmeden de bişey diyemez bence ama beğenir sanrım
Fotosnu at yardımcı olayım 21 yıldır fetişim
2 3 4 iyi
Yardımcı olabilirim sana
Ayak seklim 2 numara
1,2,3,5 güzel