Arkadaşlar biz kocamla ben 14 yaşındayken o 17 yaşındayken sevgili olduk. Böyle yıllarca çıktık. Ve 8 yılın sonunda geçen hafta evlendik. Ve ilk gece benden kan falan gelmedi. Hani bu bakire bakir meselesi değil eşim direk onu aldattığımı düşünmesi demekti. çünkü çok küçük yaştan beri sevgilim sizce inanıyor mu bakire olmadığımı düşünüyor mu?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Şimdi herkesin zar yapısı bir degil ilk birleşmede kan gelcek diyede bir şey yok bunu kocana acıklayabilirsin bilimsel olarak gercek olan bir şey kiminin zarı çok esnek oldugu için 2 ya da 3 birleşme sonrasında zedelene biliyo bunu bilmesi gerek eşinin eger bunu gercekten bildigi halde sorun yapmaması gerek bence
Hiç bir şey sormadı ki devam ettik anlamıyorum işte şimdi o bir şey demediği halde açıklama yapmakta ne biliyim
Öyle bir şüphesi olsa kesin bir şey söylerdi zaten sende kafana takıp sorun yapma eger böyle bir şeylede gelirse acarsın bunun bir çok kanıtı ve bilimsel acıklaması var her yerde ki zaten 2 ya da 3 birleşmede büyük ihtimal gelicektir
Yani dönüpte bana neden gelmedi diye sorarsa zaten azına bir tane vururum heralde.
Herkezden kan gelcek diye bir şey yok yani buda bir gercek ve uzun yıllardır birlikteymişsizin zaten sorun yapcagını ve anlayışsız hareket edicegini düşünmüyorum ben
Bende biliyorum ama işte insan bie takıyor kafaya
Bence sende takma kafana derim ben takıp dert edip strese girme anladıgım kadarıyla bir sorun yok şimdilik
Evli bir kadın olarak kimsenin görmediği bir alanda bir erkekle konuşmam doğru değil ancak böyle herkesin gördüğü bir alanda konuşurum. İyi geceler
Ne alaka anlamadım ben böyle bir şey dememiştim ama iyi geceler
Pardon başkasına yazarken size yazdım kusura bakmayın.
Önemli degil eşin dert etmiyo sanırım sende pek takma kafana taktıkca sorun olur ister istemez mutlu bir evliliginiz olur bir ömür umarım hayırlı geceler 🙏
Allah razı olsun seninde hayatın güzel olsun
Teşekkür ederim 🙏
Bu videoyu izleyin;
https://youtu.be/tJ4PNal-ZogHerkesten gelmez zaten. Kocanı bi doktora yönlendir bilgilensin biraz
Kocam bir şey söylemedi ki bana hesap sormadı konu bile açmadı bunlar benim düşüncem hani düşünüyor mu böyle şeyler
Kocan sorun etseydi söylerdi zaten
Sana güveni varsa neden farklı düşünsün herkeste lan gelicek diye bir şey yok
Bir şey demedi o zaten
O düşünmüyor sen neden takıldın ki
Erkekler genelde takılır
Yok hepsi öyle değil ben bunun dersini gördüm Almanya’da herkeste kan gelmez ya da esnek zar olur kişiye güven varsa aklıma bile gelmez
Ya ben asla gerici birisi değilim o da öyle illede kan gelsin hatta kimsenin geçmişi kimseyi bağlamaz deriz ama iştw biz çoçuken beraberdik. Hiç ayrılmadık onu aldattığımu düşünebilie
Küçüklükten beri senle beraber güven meselesi gerçekten aklına gelmez belkide esnek zarın var daha kan gelebilir
Dediğim gibi bana hiç bir şey demedi. Bir surat asmadı tek kelime etmedi
Kaliteli çoçuk belkide de onunla konuşabilirsin bu konuyu
Şimdi böyle kendimi açıklamış gibi olursam şüphe çeker bence o açarsa olur
O sana açmaz artık açan başta söylerdi belli ederdi
Kadınların %90'ından kan gelmiyor zaten esnek olduğundan.
Tam tersi araştırdım
Yüzdelik önemli değil ki, anlatmak istediğim şey kan gelmediği ihtimalinin de olduğu. %90'lık dilimde olsan nolur %10'luk dilimde olsan nolur. 8 yılını verdiğin insana güvenmemek de ayrıca üzülesi bir durum. Senin üzüleceğin, kafana takacağın bir durum yok bence.
Yani o bana hiç bir şey söylemedi hayatımıza devam ediyoruz munabbet sohbet hani o asla söylemedi. Ama ben aklına takıldı mı acaba dedim
Umarım sana inanıyordur yoksa gerçekten bu güvensizlikte bu ilişki asla ayrılmaz
Bir şey demedi
Konuşsana onunla
O sormadan kendimi ispat etmeye çalışır gibi atlamak. Kendisi sorarsa söylerim
Ona sor Sence neden kan gelmedi de merak ediyorum de
Saçmalama kendimi şey gibi göstermemem gelmediysw gelmedi.. güvenen adam sorgulamaz.
Anladım peki Nasıl aranız yani yeni evlisiniz her gün sürekli beraber oluyor musunuz mutlu musunuz
Mutluyuz
O zaman bu sadece sen dert ediyorsun sen de dert etme güzel Dur hayatımız olur umarım
Kocan ses etmediyse boş ver et bacım çok kurcalama meseleyi.
Ama sonuçta aklında süphe olsun istemem
Düşseydi çoktan düşerdi. Belki burada bile olmazdın.
Belki biliyor? Senin haberin yok?
Sana güvenmesini geç, kendi yetersizliği yüzüden olmadı diye düşünürse işin harbiden yaş.
Bu kadar işin içinde birde küçük pipili koca sendromu hiç çekmek istemezsin.
Yok yetersiz asla görmez kendini. Ama bilgili bir adam zaten esnek zarları biliyordur bence güvendiği için
Bacım böyle düşünme ne olursun kendini kandırırsın 😏
Çok darlıyorsa seni bu konu, geç karşısına, ama net ve direk bir şekilde konuş durumu izah et. Kocanda olsa zihnini okuyamazsın. Belki sana belli etmiyor. Belki bu konuda kendini yetiştirmiş
Yani ben eşimin öyle bir adam olduğunu düşünmüyorum. O kendini her konuda çok iyi ifade eder içinde bir şey olunca çat çat söyler bakışları ile belli eder. Vs kıskanç bir adam beni canından çok seviyor ben dediğim gibi düşünmüyorum öyle ayrıca asla karşısına geçip konuşmam ne öyle kendimi ispat ediyor gibi o bana ispat edebilecek mi bakir olduğunu
Eşinin öyle olduğunu "düşünmüyorsun" ama kesin bir bilgi yok?
Kendi bakışları ile çat diye ifade ediyor, ama sizin bu konunuzda bir ifadesi yok?
Kışkanç bir arkadaş, çok seviyor ama bu duruma da ses edemiyor?
Bu kadar modern bir birey karşısında kendini ispat etmek zorunda değilsin evt, ancak bunu kendini ispat değilde, kocanıda arafta bırakmamak bırakmamak, gri nokta bırakmamak, adamcağızın kendi kendini içten içten yemesini engellemek adına yap.
Kocan konuyu çok içine atıp sana çaktırmıyor, senden o konuda korkuyor olabilir. Kolay bir konu değil sonuçta
Ben senin gibi düşünmüyorum gidip de benim ona durduk yere kendimi açıklamam ne demek biliyor musun Yani ben kendimi böyle sanki suçluymuşum gibi açıklamış oluyorum dediğim gibi o kendini her konuda ifade eden bir insan ayrıca o da bana ispat edemez ben nasıl inanacağım onun hiç aldatmadığına beni o da mı bana gelip açıklamalar yapacak sonuçta tıp bu konuda ilerlemiş sevdiğin kadına güvendiğin kadına hiçbir şekilde bir şey demezsin yani var araştırıyoruz olmayanlar var esnek olan var kimseyi Ben arafta bırakmıyorum kendini ifade edebilir ben gidip de kendimi açıklamak istemiyorum
Ayrıca gerçekten aklında benimle alakalı tek bir şüphe olduğunu hissedersem o zaman çok kötü olur zaten
Bence sen kocanı çok fena sindirmişsin ama kocan bunu sana belli etmiyor.
Ben aynı konumda olsam, zart diye söylemezdim eşime, ancak kıyıda köşede aklımı kemirirdi.
İşin tıp kısmını geçtim esnek, ama mevzunun temeli bu değil bacım.
Kocan belki aklında bu konuyu sürekli kuruyor, işin bilimsel kısmını düşünüyor ancak o "ama" kelimesi var ya kemiriyordur adamı içten içe.
Ben naçizane görüşümü sundum. Yanlız bu konu ileride çok başını ağrıtır eğet şimdi çözüme bağlazsan.
Kardeşim benim kocamı sindirmekle ne alakası var benim eşim hatta bizim ilişkimizde hep önde olan tarafta yani o her şeye karar veriyor genel olarak ve bu yüzden kavga ediyoruz ya sindirmiyorum onu bu bir Güven meselesi bana gelip bunu söylediğinde ben çok kırılırım gel hastaneye gidelim derim ama ben sana ispat ettikten sonra sana boşanma davası açacağım derim ya bu bir onur kırıcı bir şey sen bunu farkında değilsin o bana ispat edebilecek mi peki bunu 3 kere sordum ama cevap vermedin Ben senin gibi düşünemiyorum zaten beni tanıyor yıllardır bana güveniyor biliyor beni yani tıbı da biliyo o zaman bir mantıksız olur gelip bana konuşması
Ya gelip bunu bana söylerse Ben güvenmediğini düşünürüm ve çok üzülürüm ve sonumuz boşanmaya kadar gidebilir çünkü benim en hassas olduğum konu sadakat bak 14 yaşımdan beri ben gözümü açtım o hala o
Ablacım başa geri döndük.
"Bakire olmadığıma inayor mu?"
Bu sorunun cevabını ya adamın zihnini okuyup alırsın.
Ya da karşına alıp konuşur alırsın.
Kimse o kocanın zihninden ne geçip ne geçmediğini tam bilemez. Belki kafasında bir yerde o "ama" sorusu duruyorsa. Bu soru evlilik süresince kanser içeride büyüyecek ve allah gecinden versin daha büyük sorunlara yol açıcak.
Sen emin olmanın başka yolu yok. Oyle bakışla, tavırla olacak iş değil bu.
Sen bile emin olmak istiyorsun, ama gidip konuşamıyorsun eşinle.
Vaklhi ben tek bir açıklama yapamam. Kendisi bana yapıyor mu yok bitti.
Umarım artık kimseden kan gelmezde aşarız bu saçmalığı
Bencede ama iştw bakirelik meselesi değil ihanet meselesi. Bu nedenle düşünür diye
Düşünsün banane ben kendimi biliyorum
O bir şey demedi
Öyle veya böyle kendini zar görmeyi bırak artık
Öyle görmem asla. Ama işte o aldattığımı düşünebilir. Ben onla yeni tanışşam ulan benim geçmişim der işime bakarım
Kime verdin kııı
Şakacı seni
ben olsam boşardım
c
i
n
g
ö
z
s
e
n