Burdan 17 yaşında bir hanım efendi ile görüşüyorum. 1 aydır wwhatsapp dan telden günde saatlerce konuşuyoruz. Bazen işden dolayı dikkatimi ona veremiyorum cinsel konular açıyor benim dikkatimi çekmek için bunu çok sevdiği için mi yapar kadınların silahı sanırım bu. Bide dier sorum onla bu konulara her nekadar ben girmesemde ve ona istemediğimi bilirtsemde suç olurmu konuşmam. Bu arada 23 yaşındayım onu gerçekten seviyorum aklımdan hiç öyle düşünceler geçmiyor ve çekingem bir yapım var
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöyle bence güzel bir şekilde anlayışla karşılayacağı halde valla helal sana ilk defa bir erkeğe helal diyorum çünkü benimle muhabbet etmek isteyenlerin hep amacı başka oldu ve çok rahatsızdım bu durumdan o yüzden artık erkekler bana çekici gelmiyor artık soğuk bakıyorum evlilikten önceki yaşanmış flörtler artık bana saçma geliyor çünkü ciddi düşünen yok hepsi nefislerine dalıp gitmişler ama o daha 17 yaşındaymış bence güzellikle de yani oda zaten ilerde braz daha yaşını alınca anlayacak iyi olmadığını gençlik hevesi gibi bişey yani ondaki belkide
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya tabi ki iyi olanda vardır ama çevremde görüyorm nette okuyorm sonra bana yanlş nıyetle yanaşanlar oldu ee insan psikolojsi artk hep olumsuz algılamaya başlıyo geneli öyle olmadgnı biliyorum ama kabullenemyorum bir erkeğe güvenmeye korkuyorum ackcası sevmekten bile korkuyorum belki söyle düşünrsün senden kaynaklanydr dersin ama ben kaçtıkça bu durum karşma böle insan cktı
Soran+1 yılTeşekkür ederdim düşüncen için benim için hiç öyle şeyler Allah'a şükür ön planda olmadı. Ona değer veriorum dediklerini bende düşündüm uzun süreli görüşürsek ilerde utanır pişman olur. Telefonda güzel güzel anlattım. bidaha açmıycak anladı beni sanırım
Cevap sahibi+1 yıliyi o zamn ikinz için de iyi olmuş pişman olmaktansa sorunlarla yüzleşmek en doğrusu ne sen üzül ne başkası yani
Soran+1 yılEyvallah kardeşim sağolasın çok teşekkür ediyorum tekrar ;) umarım üzülcek bir durum olmaz
En İyi Cevaplar
+1 yılYasını bu kadar bastıra bastira söylüyorsun. 17
Bu kız ergenlik döneniminde ve rahat rahat konusacagi bir adam var karsinda. Yaptiginiz yanlis degil. Cinsellik kötü birsey degil, o kız kadar degil.
Sadece sana güveniyor. Bence söyle bu konulari kenara birak gelecegimizden bahsedelim de :)212 Yorumla- +1 yıl
O kız Kaşar* degil
Soran+1 yılBiliyorum onu çoook seviyorum kaşar değil tabikide ona aşığım ve bana çok güveniyor. Ben okadar değer veriorumki bunlar aklımdan geçmiyor
- +1 yıl
Cinsellik konusmanin nesi kötü? 7/24 konu bu degil heralde?
Soran+1 yılYok değil tabiki haklısın suç olurmu yasal olark konuşmam
- +1 yıl
18 yaşından 1 gün eksik olsa bile , karşındaki kanunen çocuktur ve konu bir şekilde başına sardığında bu yaptığın cinsel içerikli konular , seni çocuğa tasallut ve taciz suçlaması ile karşı karşıya bırakır ve kurtulamazsın , aksine cezan yüzde 50 artırılır.
Bakma sen 17 yaşında sıpa kadar kız denmesine , gerçek tarafı bu , yaptığın işin...
Hatta burada 17 yaşında bir kızdan söz etmen de sorunun kalkmasına , mevcut ülke kanunlarına sitenin de uyması nedeni ile sebep olabilir.
Soran+1 yıl@cems34 ciddimsin hacı sorun olurmu bu olaay mesajları silmesi söliycem ya bide ben söledim kaç kez girmiyelim diye. Whatsapp dan yazmak suç yani :(
- +1 yıl
Haha o kadar kolay degil artık 17 yasinda kız akli dengesi yerindedir. Bu yuzden kendi kararlarini verebilir mantigi ile suc falan sayilmaz.
17 bu 15 degil.
Soran+1 yılKardeşim görüştüm telefon da demin bidaha öyle bir konu açmıycak.
- +1 yıl
Türkiyede 38 yasinda bir kadina tecavuz edildi ve acilan dava düştü neden? Çünkü azmettirme nedeni ile bu kadin 1 ay önce o adamla facebookta konustu diye tecavüz hice sayildi.
Soran+1 yılYa burada da öyle gerizekalılar varki kıza dokunmuşum gibi davranıolar. Nasıl insanlar bunlarya
Kardeş bu gönül yani 17 yaşında olması bir şeyi değiltirmez. Buradaki kızlara bakma onlar 17 yaşında ike 45 yaşındaki adamdan hoşlansalar burada sorsalar sorun olmuyor. Alışmışlar erkeği suçlamaya bol kepçeden atıyorlar. Aranızda sadece 6 yaş var sorun olmaz. O kendi isteği ile konuşuyor. Lunu da söyliyim o yaştaki bir kıza güvenip asla kararlar alma tavırları çabuk değişebiliyor. Sen kendin zarar görürsün inan bana o kız zarar görmez.
15 Yorumla
Soran+1 yılHacı seni biliyorum aklı başında yorumların var hep haklısın. Şimdi burada eleştirilerin bazı oları onla bile yaşıt. Dediğin gibi duygu değişimi olma ihtimali yüksek üniye gitmesini bekliyorum ozmn daha net anlaşılır anlar yani
- +1 yıl
Kardeş herkes milletten darbe yiyip yiyip buraya gelmiş suçluyu biz çıkartıyorlar. Ondan dolayı sen onların yorum niteliğinde yaptıkları şeyleri dikkate alma eğer hukuk konusunda bir şeyler söylüyorlarsa dikkat et. Telefon konuşmasından bir şey olacağını sanmıyorum. +6 yaş nedir ki sen 20 yaş farkın bulunduğu erkekle sevgili olacaksın sonra gelip eleştiriyapacaksın. Hani aşkın yaşı yoktu.
Soran+1 yılWhatsapp dan yazıor genelde. kortum baya. Soğuttular kızdan vlla..
Soran+1 yılYok konuşmuyorum zaten söledim tamam dedi telefonda. Anlaştık o konuda
Samimiysen seviyorsan konuş kardeşim öyle yorum yapmışlar ki sanki tecavüz etmişsin hayret bişe mk ya. Bende yaşadım aynısını 21 dim. O da 17 ydi. Sonuç ayrıldık barıştık. Askerde bile beni bekledi neyin ne olacağı belli olmaz. O da hep o yaşta kalmayacak. Hayırlısı olsun kimseyi şeyine takma. Kafana göre takıl sen seviyorsan kime ne !
14 Yorumla
Soran+1 yılYa sorma soğuttuar ciddi ciddi nerdeyse. Takmıycam ya ne derse desinler.
Soran+1 yılRica ederim kardeşim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
18Cevap
Benim başımdan bir şey geçti yeni biri bana Instagram'da takip etti. Selam yazid selam yazdim. Sonra nukarasini verdi dediki burdsn yaz. Yazdım cevap verdi. Tek tük bir eeyler yazdı bende merak ettim koni nereye gidecek diye. Ama en basijdan yazdı ben 17 yim işte öyle muhabbet devam etti. Ama bir kaç dkaika içinde direk cinselliğe getirdi video atti sende at devami gelsin dedi. Ben attikran sonra cinsel şeyler yazdı bende tek tük cevap verdimm suratım görülmüyor sttigim videoda. Sonra babam geldi sana sonra uazcam dedi. Bir kaç dakika sonra birden kufirli ses kayıtları geldi ama o an mi kaydedildi yoksa başka bir ses kaydı mi anlamadim. Adam sesi seni mahkemeye vercem. Yani şey gibi sanki başka nirinin sesiymis gibi geldi. Beni aramadı ses kaydindan başka mesaj atılmadı yani gerçek şahıs mi benimoe eğleniyor mu anlamadım. Mesaj attım okumadı cevap vermedi. Yani ne bilim karşında tehdit savuran adam fake olma ihtimali yüksek givi ama degilse ne yapacam ben. Yani bu arada tüm sohbetler ekran resmi alındı ilk kim yazdı konuyu nereye getirdi kanıtlı bende ama. Durumu anlamadım karsimdaki benle oyun mi oynuyor yoksa ciddi tehdit mi savuruyor anlamadım. Desifim gibi 2 taje ses kaydı şerefsiz filan sonra hiç bir etkikesim yok. Bu sev kaydı da o an çekilmiş gibi değil.
1612 Yorumla- +1 yıl
Dostum aynisi benim basıma geldi ne oldu sonuç. sana ses kaydi atsam anlayabilirmisin ayni olup olmadgini
- +1 yıl
@Hasann9787 kardeş sana nasıl ulaşabilirim benimde başıma böyle bir durum geldi 25 yaşındayım dedi sonra sözde babası ses kaydı attı 17 yaşında bu kız falan diye
- +1 yıl
Kardeşim sana nasıl ulaşabilirim benimde başıma geldi aynı şey 25 yaşındayım dedi sonra sözde babası ses kaydı attı 17 yaşında olduğunu söyledi falan
- +1 yıl
@Samımıyet35 kardeşim aynısı az önce babada yapıldı iki tane ses kaydı mahkemelerdr süründrcm falan aynı instgram dan ekledi numara verdi konuştu cinselliğ3 getirdi işi sonra baba sı yakaladı sözde tehdit falan iki ses kaydı
- +1 yıl
@Samımıyet35 dostum bunlar dolandirici ben bastim engeli geçtim. ki zaten dolandirici digillerse bile kız 15 yas ustü oldugu icin sorun olmazmis eger kendide cinsel icerikli mesaj yazdiysa. avukata sordum. ki zaten dolandiricilar. siz siz olun numaranizi kimseyle paylasmayin
- +1 yıl
@Hasann9787 benim başıma geldi dah yeni ama ulaşamıyorum numaraya
- +1 yıl
@Samımıyet35 selam kardeşim hepimiz aynı mağduruz nedense hepimizin ki 1hafta içinde olmuş
- +1 yıl
@Hasann9787 bana at
- +1 yıl
Kardeşim benimde başima geldi aynı senin gibi ertesi gün sahte bir avukat aradı bende tüm kayıtlar var dedim elinden geleni ardına koyma dedim engelle gitsin ha birde şey sorcam Ankara 'da miydi ikincisi iki tane küfürlü sesli mesaj atıp sonra telefon her şey kapandı degilmi sakın korkmayın sizi şikayete savcılığa gidiyorum deyin tamamı korkmayın dolandırıcı bunlar
260 Yorumla
+1 yıl17 yaşındaki bir kız ilgi açlığı içindedir, sevgisinin yalan bir sevgi olma ihtimali %90.
daha doğrusu kimi nasıl niye seveceğini bilemez sadece ilgi ister.
gerçi sende bunu bilmediğine göre 17 yaşındaki bir kızdan farkın yok.
(bence)03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka öyle değil merak etme oyaştaki kızın sevgisi daha saf olur ve hayatraki en unutamadıkları aşklar hep ozaman olur
- +1 yıl
hadi ya...
sağol bilgilendirme için üstad.
Soran+1 yılburada üsdat sensinde neyse ;)
Nereye gidiyor bu ülke ya bazı kızlar var 15 yaşında cinsellik düşkünü oluyor sana yazan kızda öyle olabilir ya da dediğin gibi dikkat çekmek için de olabilir ama ikiside hoş değil
01 Yorumla
Soran+1 yılKızlarda varmıydı öyle bilmiyordum. Ama bu ilgi için başka birşey değil
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cinsellik dert açar 18 yaşından küçük biriyle ve 18 büyük bile olsa namus davasına gidebilirsin dikkat et
23 Yorumla
Soran+1 yılYa ben istemiyorum kesinlikle... O açıyor ilgi çekmek için öyle büyük konularda deil. Ben değiştiriorum hemen o benimde namusum sayıkır zaten çok hoşlanıyorum ondan
Soran+1 yılAynen arıyorum şimdi telden anlatcam
şu an o yaştaki kızlar resmen seks düşkünü o yüzden bu bir silah falan değil haberin olsun.
15 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin ne yapmam gerekiyor girmesem soğurmu benden. Girsemde kanunen suç olur galiba
Soran+1 yılBen gitemem o muhabbetlere ya ters bana ama ondan çok hoşlanıyorum kırmak istemiyorum
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılnasıl bir şeyler hissedebiliyorsun ya kız 17 yaşında sen 19 filan olsan anlarım da 23 yaşındasın,23.
Kızın beyinsizliğini ayakta alkışlıyorum03 Yorumla
Soran+1 yılBen söledim bu konuyu yaş konusunu. Konuşmayalım gibisinden sölemiştim bir ara sebrbi bumu gibisinden ağlamıştı değer veriyorum ona kendini geliştirmiş biri aynı zmanda
- +1 yıl
Gelistirmis fakat bu kizin seninde nersdeyse olgun bir erkek (yas olarak) oldgunu degistirmez.18 yasinda daha olsa kiz yine cok fazla yas farki. ki kiz daha liseli, kiz kendini kontol edemiyor olsa bile duygusal olarak senin kontrol etmen lazimdi abisi yasindasin somucta. Dogruyu yanlisi kavrayabilirsin
Soran+1 yılGörüşmeyi istiyen ben değildim oydu. Whatsapp ıda o istedi benden haklısın yinede. Yaş konusunu düşündüğümde bende rahatsız oluyorum. bırakmayı denedim söledim ağlıyo telefon da senin yüzünden derslerim kötü geçicek diyor. bir abi gibi davranıyorum daha çok zaten. Hatta Bana abimmişim gibi davran ma diyor bazen. Yaptığım kötü bişey öyle diyor sun öledirde belki ama bn içimde kötü niyetle hiç yaklaşmadım.
daha reşit bile değil aklı başında değil kanı kaynıyor galiba ama dikkat et başına bela alma
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle aynn haklısın. Konuştum telefonda bidaha açmıycak. öyle konuları
Şokitalardayım şu an :D o ne kadar açsa da sen konuşma dicemde senden sonra yine bulacak konuşacak birini bilemedim
13 Yorumla
Soran+1 yılöyle değil ya çook güveniyor beni bikaç kez tekrar tekrar sınamış biri ben haberim yokken. Ondan böle
Soran+1 yılKafam çok karıştı buradaki yorumlardan sonra
Gizli Üye(30-35)+1 yılhacım 20 yaşındayım yaşımıda pek göstermem ama 19 yaşından aşşa sevgilim olmadı hiç sen 23 yaşındasın 17 yaşındaki kıza bakıyorsun bu düpedüz Subyan'ciliktir kusura falan bakma.
217 Yorumla
Soran+1 yılBana birçok kız mesaj atıyor ve en düşüncelerini en samimi bulduğum oydu. Yaş konusunda çok tartıştık sınavları da var ve bırakmamı istiyor onuda seviyorum zaten..
Soran+1 yılPardon bırakmamı istemiyor
Cevap sahibi+1 yıl17 yaşındaki biri daha çocuk hayatı yaşamamış olgunlaşmamış olur sen bunla ileriye dönük planlar yapamassın. daha liseye gidiyor bide üniversite olsa neyse yuh artık.
Soran+1 yılYa bırak bunları şimdi bir kız sana mesaj atsa ne halt yiyeceğini herkes iyi biliyor. Bana şimdi. Hiç bir kıza mesaj atmıyorumda dersin sen :) konuştuğun kızkarın gerçek yaşını sende bilemezsin ya 15 yaşındaysa? Bu sitede dolaşıp kalkıp bana ahlak dersi verme millet kıçıyla güler sana çünkü :). Lise sona gidiyor. ben yeterince dürüstlüm ona ve bırakamıyorum bağlanmış ağlıyor.
Cevap sahibi+1 yılben sanalda aşk yaşıcak kadar düşmedim kardes sevgili olduğumuz kız ortamlardan tanıyıp görüştüğümüz kızlar oluyor sanaldan aşk yaşarsan tabi bilemezsin kac yaşında olduğunu bu yaptığın sübyencilik bana burada masal anlatma.
Soran+1 yılHaha malmısın ya ozman burada da ne halt yiyon dingilya :) sübyenciliğin tanımını bile bilmiyorsun amip seni. Hem akıl verrio sidik beyniyle hemde burada gezior ya kimbilir ne libosu yüksek hastasındır kimbilir ne abaza adamsındırda bide kalkıp laf ediosun :) kaybol bir :)))
Cevap sahibi+1 yılburada eğlence amaçlı takılanlarda oluyor senin gibi abaza değiliz sanal ortamdan kız tavlayalım bizim bir ortamamız var kardes kac yaşındasın kardesin yasında kızla sevgili oluyon konudaki diğer yorumlarada bakarsan herkez kızın yaşına değinmiş tam bir sübyencisin ne olursa olsun bunu kimse değiştiremez.
Soran+1 yılKahkaha atarak okudum yorumlarını ortamı var mış vay vay vay :)))) dieğer kızların yorumlarını görmedin sanırım. l*n dingil ben hiç bir kıza mesaj atmıyorum normal sitede soru sorduktan sonra kızların kendileri mesaj atıor bana. Profil fotosunu kaldırdım bunun yüzünden. Abazılıktan ölüyorsun için içini yiyor. Senin gibi yorum yazanların çoğu bu tür şeylere iç çeken kişiliksiz basit insanlar :) erkeklerin yorumuna bak kızların yorumuna da aşkın yaşının olmadığını belirten kişiler hep.
Cevap sahibi+1 yılsana bir arkadaş olarak sordumu farzet tek bir cevap ver bana 6 yaş sübyencilik değilmidir? ewet ya da hayır de daha uzatmıcam ama sende aslında cevabı biliyorsun
Soran+1 yılHahaha gerizekalı ya bulcak söliycek bişeyi yok aynı şeyi sarıp duruyor bence benim senle konuşmam bile süpyencilik :)) anladın sen onu. çevremde ve medayada görüğüm kişiler değil 6 yaş kızı yaşındakilerle evleniolar.:))) ya ne mal salk adamsn hayla komuşmaya devammı ediyorsun sen. Şimdi sana bir kız mesaj atsa yaşını bile sornazsın abazılıktan heycandan kalbin durur herhalde :)
Cevap sahibi+1 yılkardes sen gerizekalımısın başlığına bak 17 yaşındaki bir kızla konuşmak suçmudur demişin bende cevabımı veriyorum tam bir sübyenciliktir yaptığın senin sen kendi doğrularını kabulleneceksen neden bu soruyu bize soruyorsun hem cevabımı veriyorum hemde cevabıma laf yapıyon bence sen kendi doğrularına inanmak istiyorsun madem kendi doğrunu kabul ettirceksin neden konu açıp bizim fikrimizi almaya ihtiyaç duyuyorsun?
Soran+1 yıll*n aptal herif başlık öyle değildi yönetici tarafından değiştirilmiş bir s... Git artık
Cevap sahibi+1 yıll*n yönetici senin başlığını niye değiştirsin allahın sübüsü.
Soran+1 yıll*n dingilmisin bir git * malı ya
Cevap sahibi+1 yıl* pezo * sübüsü seni utanmadan konu açmış bide.
Soran+1 yılYa ailen hakkında açmadıma dua et sen a.. q salak veledi
Cevap sahibi+1 yıll*n ben 20 yaşındayım ben veletsem 17 yaşındaki sevgilin bebe oluyor.
Boşa demiyorum sitedeki kızlar daha abaza :adgssfa :D
06 Yorumla
Soran+1 yılAdi herif bu güvendiği için öyle boş konuşma
Soran+1 yılKaybol ne alka kaç kızın bana mesaj attığını görsen dudağın uçuklar
Soran+1 yıll*n kızla görüşmmr amacım o yönde değil uzatma işte..
yasalara göre 18 yaşını tamamlayana kadar reşit değil ve o kayıtlarla mahkemeye intikal etse hakimler affetmez
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama telefon da konuştum daha açmıycak
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni etkilemek elde tutmak için erotik konuşmalar yapıyor maksat senin kaçmaman
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel kız bırakmam onu zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kız sana yaramaz hep cinsellik açıyosa yolla bana :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAilen yeter sana gerek var mı onlarla uğraşsen
Cevap sahibi+1 yılKız hoşuna gitmediyse sende kendi ağlenle uğraş i*ne 17 yaşında kızla ne işin var git adam akıllı kızı sakinleştir anlat böyle böyle diye burada kızın adını ne kullanıyon
Soran+1 yılKimsenin adını kullanmadım konuştum telefonda bidaha açmıycak ölr bir konu
+1 yılburadan mı? tahmin ettiğim kişiyse salla gitsin. İstanbul'da mı oturuyor bu kız?
04 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
tmm. aman diyeyim çok üzülürdün.
Soran+1 yılHah nie yiki anlat derdini sende
- +1 yıl
boşveeeer uzun konu. hem yoruldum artık anlatmaktan. sen sen ol İstanbul'da maltepede oturan kova burcu olan bir kızla karşılaşırsan burada direk engelle... ciddiyim
Hanımefendi? Olsa olsa küçük hanım olur, liseliye hanımefendi dedi.. 😱
02 Yorumla
Soran+1 yılTanı öyle konuş bilader akıl yaşta olsaydı...
Gizli Üye(36-45)+1 yıl18 yaşına kadar oyala ondan sonra duruma göre ver coşkuyu ;) neden böyle düşündüğümü sorarsan zamanında ben coşkuyu vermedim ve demirden korksam trene binmezdim dedi :) o bozmuş kafayı sen olmasan başkası olacak yani ;)
00 Yorumlanormalde erkekler bu konulari acmaya calisir bence etkilemekle alakasi yok
09 Yorumla
Soran+1 yılBenle alakası yok onu çok seviyorum
Soran+1 yılHaha küçük görme kız sende :)
Soran+1 yılSeviyorum onu laf söletmem hem akıl yaşta olsaydı... :))
Soran+1 yılHakılısn ilişki konusunda ne düşünüyorsun peki
Soran+1 yılSüpersin :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılHukuki olarak suç değil kız istemiş olabilir silah olarak düşünme
14 Yorumla
Soran+1 yılSuç olmadığına eminmisin hukuken
Soran+1 yılBen görüşmüye bilirim bidaha ondan dedim
Cevap sahibi+1 yılDokunmadın sonuçta
Soran+1 yılEvet öyle
Çocuk sapıklıgı denir buna
03 Yorumla
Soran+1 yılYa saçmalama ne diorsun sen
Soran+1 yılYa kardeş ben açmıyorum ölr konulara bikez dahi girmedim. Telefonda da konuştum anlattım bidaha olmuycak ben fikrinizi almak için açtım bunu başka bişey değil saol düşüncen için
+1 yılsenin daha fazla ilgilenmen için yapıyordur belki.
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an o konuyu açtı kapamak istiyorum. Hiç ilgimi çekmior ben onu gerçekten seviyorum. Soğurmu benden. Whatsapp dan geliorm diyip sizden akıl alıyorum
+1 yılvay mk benım hiç konustugum olmadı buradan :D
01 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atan çok bir o samimi geldi kardeşim
ergenliğin verdiği meraktır o
01 Yorumla
Soran+1 yılYa konuşmak istemiyorum cidden o konuları soğusunda istemiyorum
Kiza bak sen. bildigin 17 yasindaki kiz azgin
12 Yorumla
Soran+1 yılGüvendiği için öle...
suç olmasa konusuncan yani kızla bu konuları
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alkası varya istemiyorum zaten ben arayıp sölicem zaten şimdi. Daha evvelde sölemiştim konuşmayalım die. Ne sanıorsun beni öyle biri olsaydım bu soruyu sorarmıydım aklımdan o konular geçmiyor onla iken
Soran+1 yılBilemezsinde bende sana burdan kendimi nekadar anlatsam boş. görmedikten anlamadıktan sonra boş o yüzden benim içimi kendimi bilmem yeterli. Yanlış anlama ama senin ne düşündüğün pek beni ilgilendirmiyor. Eliştirin için yinede teşekkür ediyorum
+1 yılaman usta 18 olmadan bir şey yapmayın
01 Yorumla
Soran+1 yılYok yapmam
- Cinsellik konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılIlgini üzerinde tutmak istiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bikaxer
- +1 yıl
Soyle hislerini açık açık konuşun. sorun olmasın işte. biteceksede biter oyle ya da böyle
Soran+1 yılKonuştum ilgi için yaptığını söle biadaha açmıycak ölr biş
- +1 yıl
Iyi üzülmeyin, uzmeyin birbirinizi
senden çok küçük sübyencimisin bilader
14 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya valla işk defa görüşüyorum öyle biriyle oda yaşın ufak die belirttim ona o ne alka yaşla önemli olan fikir dedi sorun olsun istemiyor
Soran+1 yılYok aile durumu çok iyi
abi nasıl buluyorsunuz ya :(
11 Yorumla
Soran+1 yılBen aramıyorum kardeşim rastlantı tesadüf diyelim
alan razı veren razı hacı sorun yok
00 YorumlaCinsellik konusunda 502 cevap paylaştı. Kız niyeti bozmuş hacıı kaç, kurtar kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl17 yasında bıırın o konuları acmasın hos deıl
01 Yorumla
Soran+1 yılDeilmi şu an açtı ve kapıycam. Suç da olur deilmi hocam
+1 yılAynı şehirdemisiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılYok pek uzak değil ama
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi