Sevgilimden soğudum hatta tiksinme derecesine geldim, detayları okumadan görüş yapmayın. Sizce terk etmeli miyim?

Sevgilim bile demek içimden gelmiyor, cidden tiksiniyorum çünkü artık kendisinden...
Neyse, kendisi "sevgilisine nude atan kız basittir" diyen biriydi ve ondan önce bunu yaptığım için kendimi kirli hissediyordum, nerdeyse 2 gün boyunca da bu sebepten ağladım "keşke yapmasaydım" dedim. Yalnız kendisi daha önce eskortla ilişkiye girmiş birisi. Ve bugün kizlar soruyorda biri bana "Eskortlar ve normal kızlar arasında hiç bir fark yok" gibi bir cümle yazdı. Ben de kendisine sordum, eskortların savunulacak nesi var gibisinden. O da bana gelip "Eskortlar daha kişilik sahibi olabiliyor" dedi.

Sevgilisine, aşık olduğu çocuğa nude atan kişi basit kız? Ama bildiğiniz para karşılığı cinsel ilişkiye giren kadın kişilik sahibi? Nasıl olabiliyor böyle bir şey? Kendisinden tiksindiğimi ve soğuduğumu söyledim ve bana "çalışıyorum, yorgunum, mesajı geçiştirmek için yazdım. Düşünmeden yazdım" gibi şeyler söyledi.
Bu hareketlerini sineye mi çekmeliyim, yoksa terk mi etmeliyim? Cidden bu ve buna benzer bir çok düşüncesizce cümlesi var.
Güncellemeler
+1 yıl
Beni eleştirmenizi ya da eskortlar mı namuslu, normal kızlar mı diye kıyaslamanizı kim istedi sizden? Ben sevgilimin hareketlerini soruyorum. Siz ne saçmalıyorsunuz?
Sevgilimden soğudum hatta tiksinme derecesine geldim, detayları okumadan görüş yapmayın. Sizce terk etmeli miyim?