Cinsel Yaşam Aklinizdan cinsel içerikli film çevirmek oyle bi videoda oynamak fikrini geçiren var mi imkanınız olsa yaparmisiniz? srkn61 Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 kendinize ne kadar güveniyorsunuz Güncellemeler+1 yıl sorumuz güncel Güncellemeler+1 yıl guncelledim Aklinizdan cinsel içerikli film çevirmek oyle bi videoda oynamak fikrini geçiren var mi imkanınız olsa yaparmisiniz? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl evet. planlarım arasında var. güvenebileceğim birini bulabilirsem çeşitli platformlar için içerik üretmeyi düşünüyorum. 0 4 Yorumla srkn61 +1 yıl çeşitli platformlar derken nasil yani ayrica o tarz videolarda genelde onların belirlediği partner oluyor diye biliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kendin içerik üretip yayınlayarak para kazanabildiğin yerlerden bahsediyorum. ajanslardan değil. Yorumla srkn61 +1 yıl himmm o tarz video yayınlayıp kendi para kazanan var mı ilkkez duydum Yorumla srkn61 +1 yıl hic deneyimin oldu mu peki o tarz bişey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
evet. planlarım arasında var. güvenebileceğim birini bulabilirsem çeşitli platformlar için içerik üretmeyi düşünüyorum.
çeşitli platformlar derken nasil yani ayrica o tarz videolarda genelde onların belirlediği partner oluyor diye biliyorum
kendin içerik üretip yayınlayarak para kazanabildiğin yerlerden bahsediyorum. ajanslardan değil.
himmm o tarz video yayınlayıp kendi para kazanan var mı ilkkez duydum
hic deneyimin oldu mu peki o tarz bişey
Hayır yok..