Cinsel Yaşam BBenden 15 yaş büyük bir kadın benle ilişki yaşamak istiyor sizce yapayımmı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Aslında 1 değil çok var benle olmak isteyen ama bu sefer ki çok büyük olunca size sorayım dedim... Güncellemeler+1 yıl Güncell BBenden 15 yaş büyük bir kadın benle ilişki yaşamak istiyor sizce yapayımmı? Cevapla İlişki Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
NujenZanistvan2 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kadın daha kendiyle ilgili kararlar veremediğini görse yüzüne bile bakmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çaktırmam öyle düşündüğümü? Zaten buyuk ihtimalle olur Yorumla
Fıratkurtlu Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Bir değil cok var ayrıntısını vermeni gerektiren neydi peki? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Diğerleri 15 yaş büyük değiller o yuzden Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Ben yapardım hangi seehırdensin yardım lazımmı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bi git. inşaat mı yapıyoruz. Yardım lazım mı diyorsun? Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla
mami6138 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Nerden buldun ve imaja mi geldi 0 18 Yorumla Soran +1 yıl İmaj derken? Yorumla mami6138 +1 yıl Resim yani Yorumla Soran +1 yıl Hayır. Reelde tanışıyoruz. Beni arzuluyır Yorumla mami6138 +1 yıl Nerden tanistiniz Yorumla Soran +1 yıl İşyerimden Yorumla mami6138 +1 yıl İşin ne Yorumla Soran +1 yıl Napıcan Yorumla mami6138 +1 yıl Peki nerelisin memleket nere Yorumla Soran +1 yıl Muşluyum. İzmirde oturuyom. Ama doğululara benzemem:)) Yorumla mami6138 +1 yıl He İzmir sana direkt gelio dedi mi seni arzuluyorum diye Yorumla Soran +1 yıl Kimse kimseye direk söylemez. Belli ediyor Yorumla mami6138 +1 yıl Napıyor mesela? Yorumla Soran +1 yıl Şimdi sana uzun uzun anlatayımmı? Yorumla Soran +1 yıl Sen biliyorsundur Yorumla Soran +1 yıl Neden öyle dedin anlamadım? Yorumla mami6138 +1 yıl Sana demedim bayan arkadaşa dedim Yorumla Soran +1 yıl Niye kadına dedin ki? Yorumla mami6138 +1 yıl Yaşamış demek biseler Allah hayırlısıni nasio etsin inşallah 👍 Yorumla
istisnaaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Kaç yaşındasın? 0 26 Yorumla Soran +1 yıl 30 Yorumla istisnaaaa +1 yıl Oohooo oooo. Beğeniyorsan he de. Yorumla Soran +1 yıl Beğeniyorummm. İlk fırsatta havalara uçuracagım onu:)) Yorumla istisnaaaa +1 yıl 😂 hadi bakalım 😎 Yorumla Soran +1 yıl Sagol. Peki sen kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl Bir kadın olarak destek vermen hoşuma gitti Yorumla istisnaaaa +1 yıl Senle yaşıtım… Yorumla Soran +1 yıl İyimiş. Peki düzenli seks hayatın var mı Yorumla Soran +1 yıl En son ne zaman yaptın Yorumla istisnaaaa +1 yıl Nooooo sorma bana! Yorumla Soran +1 yıl Tamam. İstemiyorsan sormam. Ama istersen dm den konuşalım. Sanal sekse girmeden konuşabiliriz. Nasıl olsa anonimiz. değil mi Yorumla istisnaaaa +1 yıl Cevaplar hoşuna gitmeyecek boş ver Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Üzüldüm durumuna Yorumla istisnaaaa +1 yıl Şükür çok iyiyim, hayatımdan memnunum 😗 Yorumla Soran +1 yıl Konuşmanla son dediğini bagdaşlaştıramadım ama neyse konuşmak istemiyorsan yapıcak bir şey yokk Yorumla istisnaaaa +1 yıl Teşekkürler ☺️ İyi geceler 🌙 Yorumla Soran +1 yıl Bahsettiğim kadınla yaşadığım zaman detaylarını anlatayım mı sana 😁 Yorumla istisnaaaa +1 yıl Yok pek merak etmiyorum 🥰 Yorumla Soran +1 yıl Aksiyonlu ama 😂 Yorumla istisnaaaa +1 yıl Bana ne ya senin seks hayatından 🤓 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin son kararın mı?😅 Yorumla istisnaaaa +1 yıl Evet emimim 🥰 Yorumla Soran +1 yıl Üzüldüm bak. Ama daha fazlada seni rahatsız etmek istemem Yorumla istisnaaaa +1 yıl Sorun diil sana iyi eğlenceler 😉 Yorumla istisnaaaa +1 yıl Bende teşekkür ediyorum 🤍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kadın daha kendiyle ilgili kararlar veremediğini görse yüzüne bile bakmaz
Çaktırmam öyle düşündüğümü? Zaten buyuk ihtimalle olur
Bir değil cok var ayrıntısını vermeni gerektiren neydi peki?
Diğerleri 15 yaş büyük değiller o yuzden
Ben yapardım hangi seehırdensin yardım lazımmı
Bi git. inşaat mı yapıyoruz. Yardım lazım mı diyorsun?
😅😅
Nerden buldun ve imaja mi geldi
İmaj derken?
Resim yani
Hayır. Reelde tanışıyoruz. Beni arzuluyır
Nerden tanistiniz
İşyerimden
İşin ne
Napıcan
Peki nerelisin memleket nere
Muşluyum. İzmirde oturuyom. Ama doğululara benzemem:))
He İzmir sana direkt gelio dedi mi seni arzuluyorum diye
Kimse kimseye direk söylemez. Belli ediyor
Napıyor mesela?
Şimdi sana uzun uzun anlatayımmı?
Sen biliyorsundur
Neden öyle dedin anlamadım?
Sana demedim bayan arkadaşa dedim
Niye kadına dedin ki?
Yaşamış demek biseler Allah hayırlısıni nasio etsin inşallah 👍
Kaç yaşındasın?
30
Oohooo oooo. Beğeniyorsan he de.
Beğeniyorummm. İlk fırsatta havalara uçuracagım onu:))
😂 hadi bakalım 😎
Sagol. Peki sen kaç yaşındasın
Bir kadın olarak destek vermen hoşuma gitti
Senle yaşıtım…
İyimiş. Peki düzenli seks hayatın var mı
En son ne zaman yaptın
Nooooo sorma bana!
Tamam. İstemiyorsan sormam. Ama istersen dm den konuşalım. Sanal sekse girmeden konuşabiliriz. Nasıl olsa anonimiz. değil mi
Cevaplar hoşuna gitmeyecek boş ver
Neden
Üzüldüm durumuna
Şükür çok iyiyim, hayatımdan memnunum 😗
Konuşmanla son dediğini bagdaşlaştıramadım ama neyse konuşmak istemiyorsan yapıcak bir şey yokk
Teşekkürler ☺️
İyi geceler 🌙
Bahsettiğim kadınla yaşadığım zaman detaylarını anlatayım mı sana 😁
Yok pek merak etmiyorum 🥰
Aksiyonlu ama 😂
Bana ne ya senin seks hayatından 🤓
Emin misin son kararın mı?😅
Evet emimim 🥰
Üzüldüm bak. Ama daha fazlada seni rahatsız etmek istemem
Sorun diil sana iyi eğlenceler 😉
Bende teşekkür ediyorum 🤍
Bana havale et