+1 yılsorunun nereden kaynaklandığnı bulmaya çalışınız çözebileceğiniz basit bir şey ise eşinizi ne kadar sevdiğinizle paralel olarak sorununuzu açıkça karşılıklı konuşarak çözmeye çalışınız hayır uğraşamam diyorsanız ve sorunun sizin çözebileceğinizden daha büyük olduğunu düşünüyorsanız ve yaşanabilecek güzel şeylerin tamamına yakını bitti diye tanımlayabiliyorsanız anlaşarak konuşarak kararlarınız doğrultusunda hiç sevilmeyen boşanmak bir çözüm olabilir lakin evli iken yanlış yollara sapmayın anlınıza kara leke gibi yazılır ve tüm hayatınızı hayatınız boyunca etkiler
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHaklısın. kadinlar ilgi ister. sadece kadın değil bir erkekte olsa aynısını düşünür aynı soruyu sorar. senin yapacağın bişey yok. aklini başına alması gerek. evlilik çocuk oyuncağı değil. sorumlulugunu bilmesi gerek. sonuclarini düşünmesi gerek. bi insan önce yuvasını düşünür. yuvasini düşünmeyen yuvasıni zamanla kaybeder. evliligi ne sanipta evlendiğini bilmesi gerek. evlilikte ilk kural yuvani düşüneceksin. o yola adım attıysan duracaksın düşüneceksin sorumluluğu aldığını idrak edeceksin. yuvanin dağılmasının başlangıcını yaşamaya baslamissin. bu böyle gitmez. kendine çeki düzen vermek zorunda. sen haklısın evlilik diye bir şey kalmamış sizde. cek kenara konuş. topsrlansin. sende sakın yanlış yapma. gunaha girme. sonucta aranızda dini nikah var. vebali büyük. zaman daha fazla geçmeden toparlanması gerek tek çözüm bu. yoksa sonu hüsran
00 Yorumla
Yaşınız çok genç o yaşta hergün bi ilişki olması gerekirken, senin gibi istekli birini bundan mahrum bırakması anlaşılır değil birde çocuk olması ayrı takıntı bir sınava hizmet iyi demekki okuyorsun, oradada yalnız bırakması sen ekonomik özgürlüğü kazanırsan bana bakmaz diye senle gelmemiş, yontulmamış derler böylelerine, oku ise gir bu kamburdan kurtul, çocuk olunca gözünü kaydırma mastürbasyon. İdare et, veya aletle sebzelerle idare et ekonomik özgürlük kazanınca vur tekmeyi gitsin, 2 ci çocuk olmasın ayak bağı olur, çok sıkısırsan f. b. olabilir ama çok güvenli olmalı tavsiyede etmem, her şey gönlünce olsun
00 Yorumla
+1 yılO seni artık umursamıyorsa, sen neden onu umursuyorsun ki? Üstelik boşanmaya da çalışmış, sen ben güzelim, çekici biriyim demene rağmen cinsellik de bitmiş. Daha gençsin, bence daha fazla seni sevmeyen, seni umursamayan biri ile daha fazla vakit kaybetme. Usulünce önce boşan sonrasında ise neyi istiyorsan onu yap.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma çünkü emin ol aldatılmayı gerçekten hiç kimse hak etmez güzelce otur konuş gerçekten beni çok fazla ihmal ediyorsun de artık başka insanlara dikkatimi kaymaya başladığını fark ettim de ya ayrılalım ya da gerçekten son bir şans verelim daha fazla arada kalmak istemiyorum de
10 Yorumla
+1 yılKocanla ayrılmayı göze alarak bunları konuşmalısın , durumun ciddiyetini anlamadı için bu çocuktan yaşadiklarindan bile bahset. Eğer duzeltmeye niyeti varsa duzeltir, yoksa ayril bence böyle hayat geçmez
00 Yorumla
+1 yıloff tazecik bir yanlış erkekzate daha maalesef böyle başlıyor sonra internetten bişeyler yaşamaya konuşmaya başlayacaksın sonra da reel boşanmak en güzeli
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak istiyorum zaten o boşanmak istemiyor ama bana değerde vermiyor
- +1 yıl
o zaman aldatılmayı hak ediyor bu konu derin bir konu biliyorum piskolojik de bir sürü yanları var onunda farkındayım seni çok iyi anlıyuorum çünkü daha önce benzer durumda olan , yıllık ilişkimizin sürdüğü bir kadın vardı evli
+1 yılEvlilikte cinsellik önemli her iki taraf içinde geçerli birbirini cinsel yönden aç bırakıyorsa kaş göz kayıyor ister istemez. Benzer bir durumdayım maalesef doğru demiyorum ama böyle yani
00 Yorumla
+1 yılOluyor öyle ve sonuda maalesef ayrılık ile bitiyor olan kadına ve çocuğun ailesine oluyor madem beceremeyeceksinjz evlenmeyin kardeşim evlendikten sonra da gözü dışarda sürekli birileri ile ilişki yaşıyorlsr kendilerini öyle tatmin ediyorlar olan bu kadınlara oluyor yazık değil mi Allah aşkına ne halt ederseniz evlenmeden yapın tamam ama evlendikten sonra kadınlarınixfan başkasını görmesin şu edepsiz gözleriniz...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılEşin umursamıyo sanırım seni sınavına bile tek mi gitti ilgisiz mi sana karşı hanfendi gözün dışarı kayması normaldir
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok ilgisiz beni her önemli zamanımda yalnız bıraktı
- +1 yıl
İlgisiz koca iyi olmaz herzaman kadının yanında olmalı yalnız bırakılmaz kadın kişi
- +1 yıl
İlgisiz kalınca seninde gözün dışarı kayması normal yani
+1 yılAldatmak istemiyorsan ve o duzelmiyorsa ki duzelmez. Kendini üzmek icin caba harcama. Bosan ve kendi hayatina bak. Cocuk var mi peki
030 Yorumla
Soran+1 yılEvet var maalesef
- +1 yıl
Insan hayatında ne eksikse onu disarida arar bu kaçınılmaz son. O bosanmak istemiyor diye birsey yok. Cekismeli bir dava olur ama sonucunda bosanir kurtulursun. Onun gözünde bir hizmetcisin bunu bir ömür cekemezsin
Soran+1 yılCekemem zaten ama beklediğim bişey var o gerceklesirse gözünün yaşına bakmicam. Ayrıca bana nafaka falanda vermez çocuk için
- +1 yıl
maalesef deme. Onlar bizim canlarimiz. Sirf cocuk var diye de vicdan yapma. Inan huzursuz bir ortamda büyümesinden cok iyidir
- +1 yıl
Umarim gerceklesir. Nafaka vermez diye bisey yok. Hele hele cocuk icin oyle birsey asla mümkün degil.
Soran+1 yılEvet böyle bir babayla buyumektense benimle büyür daha iyi eğitimli olur babası dağ ayısı
- +1 yıl
Ask evliligi mi peki
Soran+1 yılÖyleydi hatta en çok seven oydu ben sırf o çok seviyor aldatmaz sahip çıkar diye evlendim
- +1 yıl
Eniste iyi rol yapmış. Senin gözünü iyi boyamis. Simdide cocuk falanda var seni cepte görüyor yüzündeki maskeyi çıkarmış ve öküzlugu on plana çıkmış ne yazik ki
Soran+1 yılAynen öyle oldu dereyi geçene kadarmış her şey
- +1 yıl
Gecmis olsun. Olan oldu. Sonuc degismeyecek. Zararin neresinden donerseniz kardir. Ve zaten ilgisizlik cok kötü bir durum. Insani hatalara sürüklüyor. seks zaten evliligin diregidir. sekste tatmin olmayan da sinirli, agresif ve anlayissiz olur. Bu da bütün evliligi etkiler. Bence cok pisman olacak seni kaybettiğine. Asla 2. sansi bile verme
Soran+1 yılVermeyeceğim ayrıca erken boşalma problemi var asla ikinciyi yapamadık bitince 3 dakika falan sürüyor tüm bunlara rağmen sabreden benim ego yapan o şaka gibi
- +1 yıl
Erken bosalma sorunu çözülmez zaten. Cok uzun vadede sabirli olmaniz gerekir. Bu zamana kadar o cabayi harcayıp düzelmek icin ugrassaydi sen bu asamaya gelmezdin. Bende evli iken seninkinin kadin hali vardi benimde basimda. Cok şükür kurtuldun
Soran+1 yılBir insan ne kadar değersiz hissettirilirse o kadar değersiz hissettirdi intikamımı almadan gitmek istemiyorum
- +1 yıl
Bak iste bende senin gibi düşündüm. Ve aldattim en azindan icim sogudu. Bunu tavsiye etmiyorum tabiki de. Ama insanin ici sogumaz hicbirsey yapmadan bosansa bile
Soran+1 yılAldatma değil farklı şekilde onun zamanı var işte bekliyorum
- +1 yıl
Ama sunu da düşün, fevri hareket etme. Cocuk icin bir ömür birbiriniz ile muhatap olmak zorundasiniz. O yüzden cokta yıkıcı seyler olmasin
Soran+1 yılKeşke bunu kabul etse düşman oluyor hemen çocukta umrunda olmuyor
- +1 yıl
O zaman sende bıktırma yoluna gidiceksin. Onun isteklerini yerine getirme, hizmetini aksat. Begenmiyorsan bosa bu kadar basit. Bundan sonra böyle diyeceksin.
Soran+1 yılAynen öyle yapıyorum normalde alttan alırdım ama neredeyse iki haftadır kök sokturuyorum ama ben yokmusum gibi davranıyor mecburen konuşmak zorunda kalıyorum örnek evde biseyler bitiyor cevap bile vermiyor
- +1 yıl
Sen çocuğu ve kendini besleyecek seyleri aile destegin ile temin edebilirsen onlari temin et. Ona yemek bile yapma. Adam olsan evde ne eksik bakar ilgilenirsin dersin. O zaten ekonomik özgürlüğün olmadığı icin bunu bilerek seni manuple ediyor. Kendine parasi icin muamale yaptirmaya çalışıyor. Erkek egomanyasi kuruyor
Soran+1 yılZaten kontorume kadar ailem yüklüyor ama evin eksigini de aileme aldiramam oda yiyip içiyor eşek gibi alacak. Benim ihtiyaclarim ailem karşılıyor zaten bana ailem bakıyor diyince de sinirleniyor şaka gibi bence psikolojisi bozuk ve beni delirtmeye uğraşıyor en kötü tarafı ben ayrılıp gitsem her gün peşimde olacak nerde napiyorum izleyecek ve üzerimde baskı kuracak
- +1 yıl
Uzaklastirma karari cikarirsin dozunu kaçırırsa. O bence kendi annesi gibi bir kole ariyor. Siddet uyguladi mi hic size
Soran+1 yılBirkaç kere tokat atmıştı haklı olduğum halde. Annem sinirimi bozuyor her erkek böyleymiş ayrılsam çok mu mutlu olacakmışim çocuğum için susmaliymisim bıktım artık cahil ailemden de
- +1 yıl
Kesinlikle hicbirine aldiris etme. Sen güçlü bir kadinsin bence. Herseyin üstesinden gelebilirsin. Adamlik babalik eve para getirmekle kadınını tokatlamakla olmaz. Insallah en kisa zamanda bekledigin güzel gelişmeler olur ve kurtulur hayatina bakarsin. Namussuzlar kadar cesur olmalisin. Pes edip kabullenirsen o zsman kaybedersin
Soran+1 yılEkonomik ozgurlugumu kazanmayı bekliyorum çok az kaldı o zaman ailemin bile gözünün yaşına bakmayacagim çocuğumu alıp gideceğim
- +1 yıl
Süper. Bol sans basarilar. Hersey dilediğiniz gibi olsun. Mutluluklar
Soran+1 yılTeşekkür ederim dinledigin için 🤗
- +1 yıl
Rica ederim. Bunlari kimseye anlatamazsin çevrende. Anonim olarak anlatmak seni anlayan birinin dinlemesi insani rahatlatır.
- +1 yıl
Olur tabiki
+1 yılBu evlenen erkeklere bir şeyler oluyor. İlgisizlik, sevgisizlik falan madem bunları vermeyecektin neden karşındaki kişinin hayatını zehir ediyorsun...
10 YorumlaSana olan hisleri bitmiş ondan bu mesafe neden katlanıyorsun böyle yılların boşa gidere olmuyorsa zorlama derim sen sonuçta mutlu olmak için evlendin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmak bir çözüm olabilir ya da terapi almak gibi çözümler var ikiside olmazsa adam aldatıyor olabilir mi seni diye düşünürüm
00 Yorumla
+1 yılSeni yatakta mutlu edebiliyor mu peki? Yatakta mutlu olsaydın yine de gözün dışarda olmazdı muhtemelen
00 Yorumla
+1 yılbu evlilik bitmiş arkadaşım. ilgisiz sevgisiz cinsellik olmadan olmaz. senin boşanma hakkın hem dinen hem hukuken doğmuş. boşan. en doğru yapacağın bu
00 YorumlaBoşanmadan bir şey yapma şakın hayat boyu pişmanlığı kalır sende.
012 Yorumla
Soran+1 yılİşte yapamam ama sanki inat gibi nereye gitsem biri buluyor beni
Soran+1 yılBöyle değildi çok değişti ya aldatıyor ya artık beni sevmiyor başka açıklaması yok. Benim telefonum ortada gezerken onunkinde sifre var. Param yok diyor bugün cebinde dolarlar vardı hem de az bir dolar değil şok oldum görünce kendimi o kadar kötü hissediyorum ki bana acimiyor bari çocuğa acisa
Soran+1 yılÇocuğu bırakıp git diyor
Soran+1 yılmaalesef canıni verir para vermez çok az kaldı beklediğim şey olursa onun parasına ihtiyacım kalmayacak
Soran+1 yılBeni manipüle ediyor paragöz diyip
+1 yılcinselik konusunda eğer bir şey yoksa libidon ileride sorun yaratabilir uyurken süzül içine :)
00 Yorumla
+1 yılSizin evlilik her konuda bitmiş ailenle gorusmelisin artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. belliki artık sen onun elde ettigi elinin altında oldugu birisin
00 YorumlaUlan ne kardeşim evli kadına yavsiyorlar ya 😂 evli kadınla olmaz o iş bence
00 Yorumla
+1 yılumarım düzelir. Çünkü dah çok yolunuz var yanışınız genç
00 Yorumla
+1 yılZorlama bence olmuyosa duzelcegini sanmiyirumm sen uzulen olan tarafsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyi duymak istiyorsun?
seni kadını olarak değil yanında beslediği bir canlı olarak görüyor sadece06 Yorumla
Soran+1 yılZaten bu ağır geliyor
Cevap sahibi+1 yılona yakalanmadan biriyle aldattığını düşün sadece bir anlığına sana davranışları değişmeyecek ki
seni yine evde çocuk, ev işleri, yemek, çamaşır, bulaşık, ütü, ilgi bekleyen bir kadın olarak yaşamına devam edeceksin
Soran+1 yılZaten bu bana doğru gelmiyor hakliyken haksız duruma düşürüyor ve ben böyle biri değilim yaptığım yanlış mesela bakismam sonra gelip o kadar ağladım ki ilgisizlik ölüyorum
Cevap sahibi+1 yılyaptığın olayı kafana takman yersiz. Her insanın ilgiye, sevilmeye ihtiyacı vardır. O an ruhsal olarak beğenildiğini görmeye ihtiyacın vardı. Eşinin zeki bir insan olup bu durumların önünü alması gerekir.
Soran+1 yılOnun kafasındaki kadın annesi gibi bir kadın hakarete, aldatilmaya hatta şiddete bile magruz kalsa evinde susup oturacak bir kadın hangi devirde yaşıyoruz gitsin anasıyla evlensin. Çocuk için herşeye susacaksin diyor ya bsktr gtt
Cevap sahibi+1 yılgeçmiş olsun ne diyeyim. sana kolaylıklar diliyorum
+1 yılSenin adına üzüldüm çok zor bir durum ne yapmayı düşünüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle evlilik olmaz ki. Bence yol yakınken dönmek en iyisi. Sonrasında mis gibi hayatını yaşarsın...
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte sürekli birileriyle yatıp kalkamam sadece biri olsun beni çok sevsin bende onu çok seveyim istiyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam ama bu istediğin şey şuanki eşinle pek mümkün görünmüyor. Seni daha çok sevecek değer verecek kadınlığını doya doya hissettirecek başkasını bulabilirsin sonuçta.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılheran bir yanlış yapacak gibisiniz.
ruh haliniz buna müsait bence.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHeyecan bitmiş demek ki biraz heyecan katmayı desene
00 Yorumlaniye korkuyon hayatını yaşa boş ver
20 YorumlaEşinin dikkatini çekmeye bak
10 Yorumla
+1 yılAdamin kendisine sor konus bacim
10 YorumlaBir şey yapmana gerek yok suç onun bırak gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsin kendi aleminde. Belkide baskasi var. Muhtemelen var. Cinsellikte bittiyse
00 Yorumla
+1 yılÇözümsüzlüğün çözümü olmaz.
00 Yorumlaeşin büyük bir dersi hak ediyor
00 Yorumla
+1 yılsenin rahatlamaya ihtiyacın var tek olan şey o
00 Yorumla
+1 yılKonuş ailesiyle
Olmazsa boşan00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsıkma canını elle devam et
00 Yorumla Sanrım her şey bitmiş yeni arayış içindesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNazar değmiş olabilir
09 Yorumla
Soran+1 yılNe nazarı Allah askina
Cevap sahibi+1 yılDeğişmiş gibi yazmışsın. Birisi büyü falan yapmış olamaz mı? İsteyeni ya da seni istemeyen olamaz mı? Her yoldan birşeyleri deneyip çözüm ara. Elinden geleni yaptıktan sonra en son yol ayrılık.
Soran+1 yılŞimdi şöyle evet çekemeyen çok var ve büyü yapacak bir kadın da tanıyorum hatta geçenlerde yine bana laf atmış ki ben onu hiç muhattapa almıyorum Allah'a havale ediyorum eğer varsa da sonuçta ispatlayamam. Eşim cok değişti evet öyle böyle değil annem, babam kardeşim bile şok içinde ya hep buydu biz görmedik ya da biseyler oldu
Cevap sahibi+1 yılNe bilim ya, böyle konularda temiz ve yavaşça ilerlemek lazım. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Elinden bir kere bıraktığın zaman geri tuttuğunda aynı kişi olmayabilir. Sözde ya da resmiyette evli olmanız kalpleri bağlamıyor. Kişi yani eşin ya laflardan dolayı ya da dertlerinden dolayı ya daaa büyüden dolayı senden uzaklaşıyor olabilir. Çözmek için çok yol var isteyene, ama isteyene 🤗
Soran+1 yılBıraktım ben artık her neyden dolayiysa ben çok çabaladım ama o hiç değişmedi artık bırakma vakti
Cevap sahibi+1 yılBen 3 yıl değil 3 ay dayanamam ki, sen kadınsın. Harbiden iyi dayanmış ve farketmişsin. Bir insan evli olduğu kişiyle herşeyi ama herşeyi yapabilmeli, konuşabilmeli. Eş adı üstünde. Dışardaki bireyler gibi yaşamanın ne anlamı var?
Soran+1 yılAynen öyle gel insanca ayrılalım çocuk yine senin çocuğun istediğin zaman gel gör nafaka bile istemiyorum sadece babalık yap yeterli dedim görsen beni oldurecekti
Cevap sahibi+1 yılBunu ne kadar sürede hiç olmamış gibi yapmaya başladı?
Soran+1 yılYani söyle boşanmak istiyorum elli defa söyledim hatta çocuğu alıp gidecekken kapıyı üstüme kilitledi tamam düzelticez dedi bir iki gün iyiydi sonra yine aynı bok oldu nerdeyse 6 aydır çok kotu haldeyiz yani eş gibi değiliz düşman gibiyiz. Bana güvenmiyormys madem öyle ayrılalım? Şifresi olmayan kendisi, parasını saklayan kendisi bana güvenmeyen yine kendisi neden guvenmiyosun naptim mesela dedim oda çok bakimlisin hep ben diyosun evlendiğinin farkında değilsin artık onceligin kendin değil çocuk olmalı idare etmelisin biseyler almamalisin sen kadinsin annesin açık giyinmemelisin vs
Gizli Üye(36-45)+1 yıliki seçeneğin var farkındasın dimi
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbirincisi bosanmak onu beceremiyorsun ikincisi hayatına bakmak
Cevap sahibi+1 yılama istersen adamı geri kazanabilirsin sorunun temelini bulman lazım
Soran+1 yılTemeli maddiyat sorumluluk ağır geliyor bizi yük goruyor kendine
Cevap sahibi+1 yılsadece bu yüzden bir erkek cinsellik istememzlik yapmaz bu bir ikincisi hayatında baska biri olma ihtimali de yüksek
Soran+1 yılİstiyor ki hep ben yanasayim artık içimden gelmiyor sanki kadın ben değilim o
Cevap sahibi+1 yılsendne bekliyor hamleyi yani onu hamle yapmay mecbur bırak
Soran+1 yılBen elimden gelen herşeyi yaptım igrenc kokan kendisi bakımsız olan kendisi. Benim midem almıyor artık
Cevap sahibi+1 yılhayda problem çok büyük bosanmak istemiyor demiştin dimi
Soran+1 yılBuna bir başkası bakmaz baksa da valla hemen terkeder
Cevap sahibi+1 yılsana bi kaç tavsiye vereyim
Soran+1 yılNeymiş
Cevap sahibi+1 yıluzaklasmaya calıs bi süreliğine
Soran+1 yılUzaklaştım iki ay sonra pişmanım dedi yalvardı geri barıştım veee sonuç yine aynı hatta daha beter oldu
Cevap sahibi+1 yılekonomik özürgülük lazım konusabilirmiyiz
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılKonuşmak istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok gençsin ve çok geç olmadan boşan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseye anlatamazsın bunları
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbul birini keyfine bak
00 Yorumla
+1 yılÇok büyük yanlış yapıyor
00 Yorumla
+1 yılBence bi aile terapisine gitseniz
00 Yorumla
+1 yılbaşkası olsaydı elli defa aldatmıştı o kocayı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evlilik zor bişey herkes üstesinden gelemiyor
00 YorumlaÇocuk var mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet var maalesef onun için susuyorum herşeye zaten bu yaptığımi kendime yakistiramiyorum boşanmak istedim tehdit etti ama düzelmedi de
Soran+1 yılÖyle farkındayım ben düzeltmek için çok uğraştım ama olmuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla konuş
00 Yorumla Üzüldüm senin adına
00 Yorumla
+1 yılZengin olurusn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın nediyim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Boşan sende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayda
00 Yorumla Ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılaynen kardeşim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılNeler yapıyor ki
04 Yorumla
Soran+1 yılHicbisey yapmıyor iste bir hiçim onun için
- +1 yıl
Kötüymüş evlenmeden önce tanımıyor muydun hiç
Soran+1 yılÇok ilgili biriydi beni çok seviyor diye evlendim sonu hüsran oldu
- +1 yıl
Çoğu evlilik bu yüzden bitiyor insanlar gerçek yüzlerini göstermeli bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaymasın yanlış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu düşünüp 31 de çekmişsindir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten çok iyi anlıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTanışalım mı
00 Yorumla
+1 yıllibidon dusuk mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi
- +1 yıl
pekı bu durumu esın farkında degıl mı? veya bu durumu nasıl ıdare edıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİşiniz zor
00 Yorumla - Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne