Arkadaslar ben 20 kocam 30 yasinda bir oglumuz oldu hamileyken ve dogumdan sonra ve hamilelik oncesine kadar hep cinsellik konusunda aktifiz. Taaki oturma suresizligini almak icin yurdisina gidene kadar. Libidosu cok yuksek degil benim esim pskoloji ilaclari kullaniyor. Durumu ona bagliyorum. Ama ben cok istekli oldugum icin utanmadan ona yaklasabiliyordum. Ama Şu an gitti kocami her konuda cok seviyorum. 10 gundur yok cinselik konusuda acmadi dun saat 00 00 da erotik resimler attim o aradiktan sonra istekli istekli anlatmaya basladim iste yatak odamizdayim senin kokun var burada sen olsan boyle olurdu soyle olurdu tatli tatli anlatmaya calisirken askim bi boyle yapma dedi uykum var zaten. Deyip kapatik. Yani Şu an kocami cok ozledim ama o yanasmiyor sizce ben erotik fotograf atmayi ve konuyu acmayi birakiyim mi? onun akisina biraksam mi? Ama sanmiyorum onun oyle bi dusuncesi yok bu konulari acmaz bence ya da ozlerse beni acar mi ne diyosunuz? :/
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba evli bir erkek olarak size yazıyorum. Çoğu erkeklerin beyninde bitirmesi gereken konular varsa, genelimizin mantığı hep ön planda olduğu için cinsellik, duygusallık, romantizm konuları ikinci planda kalır ne yazık ki.. Sanırım eşinizin de zihninde önemli yer kaplayan düşüncelerinden kurtulur kurtulmaz size zaman ayıracak, sizin gönlünüzü alacaktır.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet mesela basit ornek daha oturmasina baslamadi onu halletmeye calisiyor
Cevap sahibi+1 yılAynen yazdıklarınızı harfiyen okudum, kendimi onun yerine koydum ve öyle yazdım size. Meraklanmayın hava sürekli bulutlu olmaz elbet güzel ve güneşli zamanlar sizi bekliyor olacaktır.
Soran+1 yılAy yuregime su serptiniz cok tesekur ederim gercekten boyle bi motive ihtiyacim vardi 💙
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :) Saygılarımı yolluyorum size.
Soran+1 yılBende bolca sevgilerimi 💙💙💙
Cevap sahibi+1 yılBende :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
+1 yılSana o attigin resimlere dinmesini bekle peki araanizda seks icin ya da sende sevdigi bisey var mı onla yonelsen hersey olabilir caninin istemesi lazim esininn
00 YorumlaBence ona öyle konu açma o istemiyor fotoğraf da atma kendi işini kendin hallet.
08 Yorumla
Soran+1 yılPeki o benim kocam benim arkadasim degil bosuna mi kocam oldu
Soran+1 yılÜf benim istedigim evlilik bu degildi galiba gencligimi bu adamin elinde harcanacak hevesimi kirildi
Soran+1 yılKeske hiic evlenmeseydim
Soran+1 yılVitesi bosa aliyorum simdi
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence hic acmayacak gibi geliyor adamin resmen erkenden bili bitmis
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar kalacak yurtdışında? Kısa zaman ise sorun etme
019 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay :/
Cevap sahibi+1 yılUzun bir zamanmış ama sen sabırlı ve eşine bağlı bir kadınsan bir şekilde geçer gider zaman.. Biraz kendinle uğraşırsın isteğin fazla artarsa :) Çünkü psikolojik meseleleri olan bir erkek cinselliğe çok yoğunlaşacak durumda değildir…
Soran+1 yılAy en azindan oyle soyle degil mi bencede ilaclar yuzunden ve stresi cok fzzla oldugu icin aklina gelmiyo demi zaten yanima geldigi zaman onu kendime gore her konuda ayarliyorum
Cevap sahibi+1 yılSen sık dişini 6 ay, acısını gelince çıkarırsın.. O zamana kadar seninkinin sorunları da hafiflemiş olur belki biraz.. Tembihle de sağa sola bakmasın oralarda.))
Soran+1 yılYa onu da bilmiyorum iste illaki bakar ya erkek degil mi karim yok a su kadina bak nasil soyle gibi seyler kafasindan geciyodur illa. sonra aa benim bi oglum bi karim var sacmalama kendim diyodur bence üf yoksa demiyo mudur neyse neyse boyle dusunup kendimi motive ediyorum lutfen bana destek cikin aksini soyleyip moralimi bozmayin💙
Cevap sahibi+1 yılAynı şeyi o da senin için düşünüyor olabilir ama :) seni kendi başına bıraktı inşallah elinden uçmazsın diye senaryolar yazıyor olabilir :)) güzel de bir kadınsan ayrıca ve o da kıskançsa eyvah eyvah… 😁
Soran+1 yılGüzel bi kadinım bakimliyimda esim orada buyudugu icin rahat biri keske biraz kiskansa yine tatmin olurum derimki wow ordan bile rahat birakmiyo diye
Cevap sahibi+1 yılO zaman nude at bolca her canın çektiğinde. Ne kadar istekli diye düşünsün belki kıskanmaya başlar acaba benimki oralarda neler yapıyor diye :)
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle banyoda at, köpüklü falan :)
Soran+1 yılHadi bakalim bilemiycem ya esim cok rutine baglayan boyle nasil diyim Şu an konustuk boyle biraz ucundan diyince tm tm uyucam ben dedi ayy boyle biri iste hevesim kacti yine
Cevap sahibi+1 yılSabahları kadınlar da erkekler de daha istekli olurlar. Sen sabahları da dene bence sadece uyuyacağı zaman değil :)
Cevap sahibi+1 yılEşinin en beğendiği yer keresiyse onun özellikle :)
Cevap sahibi+1 yıl*neresiyse
Soran+1 yılya bide boyle bisey var evlimisiniz degilmisiniz bilmiyorum evlilik hayatina alisinca ve tabiki surekli ayni yatakta birlikte olunca telefonda oyuncak gibi oluyo biz zaten onunla bu döngüyü üc dort seferdir yasiyoruz oturma icin yurtdisina gitmesi mecburi yeter ki isteklerime biraz da olsa cevap versin bsnim kocam nasil bi erkek cani hic cekmez mi
Cevap sahibi+1 yılGünaydın :) Kaç yıllık evlisiniz merak ettim? Çünkü güzel kadınım diyorsun ve bence de öylesin içimde öyle bir his var. Ama kocanın isteksizliği sorunu seni strese sokuyor. Hakkında merak ettiğim çok şey var aslında. Çok hızlı mı yaşadınız da cinselliği kocan iyice tempo düşürdü acaba. Sadece ilaçlara bağlamak da bana mantıklı gelmiyor niyeyse.
Soran+1 yıl2.5 yildir evliyiz biz zaten kocam yanimda oldugu sure icerisinde yapmadigimiz gun sayisi cok cok azdir o da hep ben yaklasip istiyorum ya dusun karin suslenmis puslenmis mis gibi kokuyo senin yanina gelip guzel sozler soyluyo karslik verirsin demi benim kocam kalkmiyo diyip arkasini donuyp yatiyor ve ben sacmalama boyle dokuna dokuna canlandirip ustume atiyorum kocami ya her yerim agdayla aliyorum kil tuyde birakmiyorum libidosu az bence tabi bi ara prno izlediginide gormustum ses stmedim dedim a en azjndsn bi istek varmis
Cevap sahibi+1 yılİşte bunu demeye çalıştım. Çok fazla yapmışsınız. O da sıkılmış gibi geldi sanki. Halbuki bence ideal kadın profilisin. Bakımlı ve güzelsin, daha önemlisi yoğun biçimde isteklisin. Büyük ihtimal harika bir fantezi dünyan ve iç çamaşırı vs zevkin de var. İlk erkeğin mi kocan? Şans ona sırtını dönenlere gidiyor demek ki :)
Soran+1 yılBenim ilkim zaten 18 yasinda bi adami sevmey basladim o da kocamdi. Ya crvrrmde boyle seylerde duyuyorum kadin bakimsiz isteksiz diyo ki bana kocam beni hic rahat birakmiyor her gece her gece olur mu ayy biraz gitsede senin kocan gibi uzaklara keske rahat nefes alsam diye icimden adamin libodusunu benim kocamdsa biraz olsa diye geciriyorum sans iste
Cevap sahibi+1 yılDedim ya hayatım şans faktörü tersten işliyor. Sende güzel kadın şanssızlığı var ne yazık ki. Üstelik kocan yurtdışında yaşamış biri olduğundan kıskançlık olayı da yok. Kadın hem güzel hem istekli olacak, normalde bir erkek ona nefes aldırmadan yaşatır kadınlığını. Senin orgazm anın herkesten daha başka olur, olağanüstü bir senfoni, konçerto gibi olur. Ama gel de bekle ki kocan bunu anlasın :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılO yokken ve böyle davrandığında mecbur onsuz rahatlıyor musun peki
022 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEşin evdeyken nasıldı bu durumlar peki
Soran+1 yılEvet hemde kac kere yinede buna da raziyim kocam beni arzuladigini hissetirsin yine gercegi gibi tatmim olurum ama yok iste o rutine bagliyor eminim onun gibi birisi ona denk gelseydi cinsel hayatlari bence az olurdi
Cevap sahibi+1 yılO zaman biraz kendini ağırdan almalısın peki evdeyken onsuz rahatlayınca suçluluk hissediyor musun genelde öyle oluyor
Soran+1 yılYa hayir kocam yok canim istiyosa ne yapabilirim kocamda biraz canli olsa benim gibi telefonda karsilikli rahatlardik
Cevap sahibi+1 yılBencede bu en doğal hakkın senin dediğin gibi oda karşılık verseydi peki eşinle yaptığınızda erken geliyor muydu
Soran+1 yılEvet 5 dk en fazla 10 dk onsevisme yok ama bazen ben gercekten asiri istekli oldugum zamanlarda ona hissetirebiliyordum o zaman onsevismede oluyodu. Cogunlukla direk yapma egiliminde bende cok onsevisme severm boyle istekli olmasi benim icimceyken gelmesi beni cok tatmin ediyor. Onsevisme yapmasa bile sorun yok yeterki istedigim zman vsesin
Cevap sahibi+1 yılO varkende aslında seks hayatın çok güzel değilmiş ön sevişmeyi sevmeyen tarafın karlı tarafı mutlu etme şansı yok bence
Soran+1 yılYa esim kiziyo hatta bu kafasinda inmesin hemen yapalim bitsin kafasinda hatta yaparken ev sorunlari ve yataktan alakasiz bisey soyluyo yinede istifimi bozmadan devam ediyorum
Cevap sahibi+1 yılYani yatakta adam akıllı zevk aldığın gün çok az aslında
Soran+1 yılKocami da boyle kabul edebilirim ne yapiyim yani o da boyle bisey
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama şeninde isteklerin var senin o kadar kısa sürede boşalman çok zor bence tutku yok çünkü
Soran+1 yılYa zaten olsa da opsem sarilsam o da yok kocam yok gitti oralari boş ver bi. Adam yanasmiyo ya rutine baglamak istiyo bosluyo beni her seferinde hevesim biraz daha kaciyo yok olmuyo
Cevap sahibi+1 yılKendi kendini nasıl daha fazla tatmin edebilirsin ona bakcaksın bu alet filan alarak olur vb insan değişmez çünkü
Soran+1 yılKendi kendime aptal miyim ben en azindan esim arzuladigini hissetirsin bana ya ben nasil bencil dusuncesiz bi adamla evlendim en sonunda demedigimi birakmayip kapaticam yuzune telefonu hakedeiyo cunku
Cevap sahibi+1 yılValla bunu sonuna kadar hakediyor böyle erkek mi olur eşini yatakta deliye döndürüp bağlayıp kıvrandırmak filan varken
Cevap sahibi+1 yılVücut ölçülerin nasıl eşinin beğendiği tarzda mı
Cevap sahibi+1 yılŞimdi eşine yazmak gibi bir hata yapmıyorsundur umarım
Soran+1 yılUyudu zaten
Cevap sahibi+1 yılKendin mi yaptın peki aynı durum benim başımdan geldi seni iyi anlayabiliyorum
Cevap sahibi+1 yılUzun bir süre yoksa kendin yaptığında en çok nasıl zevk alırsın onu düşün kocandan ordan hayır gelmez tarif ettiğin kadarıyla dediğim gibi alet filan alabilirsin
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum bu dediğimi yanlış mı anladın ama keşke evlenmeseydin demek için çok geç onun için senin mutlu olman için bu yol en iyisi
Cevap sahibi+1 yılYazdı mı kocan
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılahahaha adamin karı bu gun yarin elinden kacar :)
16 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama asla oyle bisey yapmam
- +1 yıl
ben sacmaliyorsamda sen genede yapma :)
Soran+1 yılYa ben cok sadik biriyim oyle bisey olsa once kendimi affedemem ve esime karsi tavrim bozulur cocuguma ornek bi anne olarak kendimi goremem bu konu da ciddiyim sacmalamayin gercektem
- +1 yıl
cocugum :) kimse sacmalamiyor :) burada cektigin fotograflarin iceriginden yatak odaniza adamdan cinselhayatiniza herseye ornek vermissin :) sadakat sadece bacaklari ayirmamak mi yani :)
Soran+1 yılSenin ksfandaki noronlarda sorun var git beynini komple yikat gel
- +1 yıl
evet evet haklisin ben :)
İsin zor gibi bikac taktik vermek lazim sana
03 Yorumla
Soran+1 yılVer bakiym taktik
Soran+1 yılHadi hadi amac farkli baska kapiya
+1 yılAkışına bırak özlesin seni biraz
019 Yorumla
Soran+1 yılAradigim yorum en azindan beni biraz tatmin etti digerleri sacmaliyor ve bosx
- +1 yıl
Ozaman sana karşı istek kat kat fazla olur ve unutulmaz bi gece yaşatırsın eşine
Soran+1 yılYa burada oldugu zaman zaten ben istesem alirim ondan istedigimi Şu an yanimda olmadigi icin kendini agira mi al diyosun seni ozledim laflarini ve cinselik konusu fotograf atmiyim degil mi
- +1 yıl
Atma o istesin senden
Soran+1 yılTamam bu yorum beni tatmin etti digerleri bos oyle yapicam baska tavsiyeleriniz var mi
- +1 yıl
Bir kaçtane aklıma gelen var tabi
- +1 yıl
Psikiyatri ilaç kullandığı için ereksiyon olmada zorluk çekebilir Buda sana karşı kendinizi zor duruma sokabilir bu konuda anlayışlı olmalısın
- +1 yıl
Ona seks konusunda kırıcı olma severek evlenip çocuk sahibi olmuşsunuz sonuçta çok daha iyi tanımalısın eşini ilaçlar yüzünden hangi aralar istekli olup olmadığını ögren derim
- +1 yıl
Attığın nudelerden bir tık üstü paylaşabilirsin eşine hergün degil 3 günde bir filan
Soran+1 yılNude atiyim mi hep o yanasmasa bile?
- +1 yıl
Attıklarından farklı olmalı yani
- +1 yıl
Onu nekadar arzuladıgını hissettirmelisin
Soran+1 yılNeyse biraz ozlesin beni ondan sonra
- +1 yıl
İyi yaparsın ama unutma sakın hepsinden farklı bir nude gönder
- +1 yıl
İyi geceler size
- +1 yıl
Sizden bir konu hakkında danışabilirmiyim özel bir seçimim var karar veremedim
Soran+1 yılDanis
- +1 yıl
Şimdi partnerim benden hediye istedi seksi iç çamaşırları beğendiğim bir iki tane var ama emin olamadım
- +1 yıl
Tafsiye almak istemiştim sadece
+1 yılSextng deneyebilirsin. Özel resimlerin olmadan
05 Yorumla
Soran+1 yılYa aciklamami okumadin mi
- +1 yıl
Okudum. İstersen öylede rahatlarsın
Soran+1 yılYa o kadar sadigim ki sextingi tek esimle yaparim sacmalamayin lutfen
Soran+1 yılAsla esime yanlis yapmam o benim herseyim
- +1 yıl
tamam o zaman ya
Ruhsuz kocan var işin zor
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben ne yapacam nasil oni canli hale getireblirim heycanlandirabilirim zaten pskolik sorunlari var. Ama cok seviyorum guzelde oluyo yatakta iste kendisi yanasmiyo suanda benden uzaklara gitti burdayken istedigim zaman ondan aliyodum zaten ama Şu an bu konuda tedirgin ve uzgunum
Soran+1 yılAlti ay gibi bi sure orada kLack
+1 yılÇözümü yok
İnan bana00 YorumlaBu nasıl fantasy
012 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılYa vallah bak allah beni carpsin dogeu bisey
Soran+1 yılBos yapmayami geldin sorun ciddi diyorum gercketen uzgunum
Soran+1 yılYa iste allahin isi
Soran+1 yılGidemem bunun vizesydi beklemesiydi olmuyo bide ailesi var orada rahat olamayiz zaten
Soran+1 yılDaniamroa
+1 yılyaş uyumunuz az
015 Yorumla
Soran+1 yılYani siz neye bagliyosunuz esimin acmamasi normal mi?
- +1 yıl
yane senin halin farklı
onun hali de farklı
Soran+1 yılNasil oluyo benim tavan ama 30lu erkek nasil oluyo bi de pskoloji ilaclari kulkaniyo
- +1 yıl
Tavan derken doğumdan sonra arttı mı
Soran+1 yılBen hep istekliyim dogum sancim tutana kadar da sezeyan oldum dikisli halimle 2. Gun kocami arzuladim dusun yani
- +1 yıl
o derece sadelik war sende
Soran+1 yılNe anlamadim?
- +1 yıl
taean we arzulamanı dedim
kadınlar hep böyle mi dersin
Soran+1 yılNe konuda
- +1 yıl
daha mı istekli..
Soran+1 yılÜf senin konumalarinda yappoz gibi birlestiremiyorum da duzgun yazsna bi kerede
- +1 yıl
uffsanaaa lannn
- +1 yıl
adammım tuzapa atar gibisin yaaa
- +1 yıl
dm mümkün mü
- +1 yıl
merhaba
+1 yılBenim esim de isteksiz aynı proplem
00 Yorumla
+1 yılAldatma yükleniyor
015 Yorumla
Soran+1 yılKim ben mi o mu
- +1 yıl
Sen dayanamazsin bence
Soran+1 yılSacmalama asla kocama oyle bisey yapmam en basta kendime saygisizlik yapmam
- +1 yıl
Yani mesajla başlayacağını düşünüyorum
Soran+1 yılAsla bi nebze ile
Soran+1 yıl*bbile
- +1 yıl
Peki 🙃
Soran+1 yılKocamla ilgili bi cozum istiyorum
- +1 yıl
Yorgun olabilir
Soran+1 yılO hep yorgun hep stresli yine burdayken yatakta stresini bi nebzede olsa aliyodum bence. O da gitti
- +1 yıl
Olabilir kendimle kıyasladığım için yardımcı olamıyorum asla bir kadına hayır demem 😄
Soran+1 yılYasiniz kac
- +1 yıl
25
Soran+1 yılEsim 30 yasla alakali mi diye merak etmistim
- +1 yıl
Yani bence yaşın bir önemi yok
+1 yılSevgili
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı