Fuvk budy söylenen söz diye bişimi var. Kocanın bir fuk badisi olmadıgı için sana söylüyor karısısın yani rahatla istedigini söylesin sen kasılcagına sende ayak uydurki tadı cıksın
senin aklına kim o kelimeyi f*ck için kullanılır diye soktuysa yalan söylmiş. yahu bu kelime osmanlıdan beri kullanlır. lütfen. * kelimesi kaba olduğu için sohbetlerde halk düzmek kelimesini daha naif bulmuş kullanmış.
dil bilmeyen tarih bilmeyen insanların cahillerin laflarına bakmayın.
@halimizduman_aman evet kimine çekici gelebilir ama o sank söylenesinden rahatsız olmuş gibi. Bence karı koca açık olmalı iki tarafında hoşuna godecek şekilde acık secik konusulmalı ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Fuvk budy söylenen söz diye bişimi var.
Kocanın bir fuk badisi olmadıgı için sana söylüyor karısısın yani rahatla istedigini söylesin sen kasılcagına sende ayak uydurki tadı cıksın
ALASKDFJHHSAJK
Çünkü yontulup da pinokyo evresine geçememiş bir odun.
Mobilya mı düzüyorsun ya 😁 Biraz daha kibarlıktan kimse ölmez…
Adam capkinlkktan evliliğe adaptasyon sürecinde ona zaman ver 😉
Sevgilim bana böyle seslense olan libidom anında düşer yaNasıl Bir hitap 😂😂
düzmek = *
neden rahatsız oluyorsun adam seni arzuluyor. ne var bu kelimeye takılıyorsun
senin aklına kim o kelimeyi f*ck için kullanılır diye soktuysa yalan söylmiş. yahu bu kelime osmanlıdan beri kullanlır. lütfen. * kelimesi kaba olduğu için sohbetlerde halk düzmek kelimesini daha naif bulmuş kullanmış.
dil bilmeyen tarih bilmeyen insanların cahillerin laflarına bakmayın.
yahu bu moderatörleri de anlamıyorum. yahu madem kategori cinsellikle ilgili kelimeleri yontmayın kardeşim defalarca edit yaptırmayın
s i k m e k kelimesi yerine düzmek kelimesi kullanılmış dedim. moderatör * işareti koymuş. böyle salkça iş olmaz
Ne desin başka seviyor demek ki böyle demeyi. Duzusmek istiyorum dese olur muydu
Şimdi seni ben bi düzerim görürsün ebenin hörekesini deseydin😂😂
😂😂 adam cayır cayır ateş ediyo yengeeeeeeeeeeee sen söylediine takılma yapacaklarına bak 😂😂😂😂
Ne söylesin istiyorsun
eşler arasında cinsellikte olur öyle argolar.
Asil kelime belli ama iste diyemiyor napsin
Niye söylemesin onu anlamadım.
f*ck. buddy ilişkisinde düzmek gibi kibar kelimeler kullanılmıyor bu arada. Kim söylediyse seni kandırmış.
S*kmek dese daha mı iyi sence?
daha çekici olabilirdi sanki düzmeye göre sdfghjk
@halimizduman_aman evet kimine çekici gelebilir ama o sank söylenesinden rahatsız olmuş gibi. Bence karı koca açık olmalı iki tarafında hoşuna godecek şekilde acık secik konusulmalı ;)
tabi
@halimizduman_aman açık seçik konuşmalardan hoşlanır mısın
sevgilimle konuşurum bazen gerçekten aşırı zevk veriyo
@halimizduman_aman süpersin ;)
tam bir köylü varoş kelimesi
düzmek ne ya sdfghjkl iyi güldürdün
😂😂
düzmek her anlama girer küfürde erkelere özeldir
2022 öküz versiyonu herhalde :)
Düzmek ilginçmiş
Ya söyler nolmuş
Biraz daha kibar.