Cinsel yaşam konusunda bazı sorular da görüyorum kızlar ve erkekler yok bakir erkek mi kaldı yok sadık erkek mi kaldı bizleri ♿ neden hiç aklınıza getirmiyorsunuz ayrımcılık hani yoktu neden yani neden evimizden bir yere çıkamıyoruz bizleri dışlıyorsunuz hem aşk hemde cinsel konuda neden bu durum engelli kızlar içinde geçerli neden yani umudumuzu kırıp atmaya devam ediyorsunuz neden
Biz engellileri neden bazı sorular da unutuyorlar?
Şunu her zaman söylerim, insanlardan hoşgörü beklemeyin. Bunu yaşayarak öğrendim. Bir sorunun varsa kendin çöz, çünkü başkasına söylediğinde senin sorununu ilgilenmediği gibi dalga geçecektir.
Zaten kötü zamanlarımdayım yani sadık erkek var mıdır diye bir soru görmüştüm kızlar da yazmış ki öyle erkek varsa tebrik ederim öyle bir erkek dünya da yok gibisinden görüşler görünce bunu sorayım dedim
Bu materyalist ülkeden aklı başında olanlar az var. Onun için kimseye güvenme. Karşı cinse dahi. her şey, herkes yalan. her şey yalandan başka şey değil. Kendini sev, kendini düşün. Boş ver bu materyalleri.
Materyal 😄😄 kendimi seviyorum da aşkta şansım yok sevgilim olmadı olmayacak bir tek görücü usulü evlilik bitti gitti benimle evlendirilecek 5 kız var düşündüğüm kadarıyla
Evlenmeyi dert etme. Zaten bir dert bazılarıyla oluyor. Senin yaşlarda evliliği düşünme hele 😃 kendine yön ve gelişmeye çalış. Görücü usülü olur, belki bir kısmetin olur. Hayat her zaman mucizeye açık.
Kişinin bir şey yaşaması ya da yaşamamasının kendi elinde olduğunu düşünüyorum benim de mesela bir dayım var yürüme engelli yani kaza geçirdi birkaç yıl önce ve yürüyemiyor ama şu anda evli hatta bir tane çocuğu bile var yıllardır aktif bir şekilde cinsel hayatı da var diyebiliyorum evlenmeden önce de vardı kızlara nasıl yaklaşması gerektiğini biliyor burada önemli olan senin karakterin kendine olan bakımın ve iletişim küçüğü engelli olmak ya da olmamak değil kimse seni önüne taş koymuyor senin önüne taş koyan kişi yine sensin.
Ben miyim 😕 ben değilim sadece kızlar ile ne konuşacağımı bilmiyorum daha doğrusu nasıl başlatacağımı aşka olan inancım da kalmadı umudumu tükettiler reddetmekten ve sorunun bunun ile alakası yok ki ben soru da şundan bahsettim bazı cinsel yaşam sorularında engelli insanları unutuyorlar diye yani "sadık erkek yok" gibisinden bir tane soru görmüştüm görüşler de öyle erkek varsa tebrik ederim falan yazmıştı kızlar sende yok demiştin hatta 😑