Çevremde kimi görsem kiminle arkadaşlık kursam normal bir arkadaşlıkla alakası yok. İhtiyacı yok gibi. Ben normal bir arkadaşlık istiyorum. Eğlenelim oyun oynayalım vakit geçirelim. Ne bu cinsellik durumları ya.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ya kuzen kişiye göre değişiyor 5 parmağın beşi bir değil, dertleşip, arkadaşça dinlemek her insanın lügatında yok, akıl hep farklı farklı şeylere gidiyor kimilerinde, baba gibi koruyup, dostça can kulağıyla dinleyeyim diyen pek nadir
014 Yorumla
Soran+1 yılBende Antepliyim 😅
Soran+1 yılErtuğrul Gazi 😝
Soran+1 yılBakarık hele 😅
Soran+1 yılAhahah😅 antebe gelince belki
Soran+1 yılAnnemler orada ben şehir dışındayım 😅
Soran+1 yılYok artık daha neler 😅😅
En İyi Cevaplar
+1 yılİhtiyacımız var da bize denk gelmiyor ya sevgili olmak isteyip reddedilince gidiyor, sevgili olsak başkalarıyla aldatıyor, arkadaş olsak sevgili yapıp yine gidiyor ya da üç beş gün sonra daha yakın arkadaşlar edinip ciğeri beş para etmez insanlar için bizi unutuyor. Bu noktada arkadaşlıktan umudumuz kalmıyor doğal olarak
01 Yorumla
Soran+1 yılHepsinde haklısın.
+1 yılBende bunu istiyorum ama işte insanlar bir erkek ve bayanın arkadaşlığını hemen özele vuruyor. Erkeğin her şeyi dertleştiği bir bayan arkadaşı (kanka) olmalı ki şükür benim bir tane var böyle arkadaşım çok rahatım da dertleşirken
00 Yorumla
+1 yılGenelde, hem de büyük harflerle GENELDE, sevgilisi olan erkeklerin sevgilileri başka kız istemiyor yakınlarda, sevgilisi olmayan erkekler de sevgili istiyor :D
Kısır döngü gibi bir şey bir bakıma 😹04 Yorumla
Soran+1 yılSaçma illa sevgili mi olcan
- +1 yıl
Yani... Ben kendimden örnek vermedim burada. Yalnızca genelleme yaptım...
Soran+1 yılSizden bir örnek olarak görmedim zaten. Bende genelin saçma bir düşünce içinde olduğunu savundum.
- +1 yıl
Yani... Bilemiyorum ne kadar saçma bir düşünce şekli ne kadar değil. Çok da umurumda değil zaten bundan sonra :D
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
54Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÖylesi yok ya maalesef söylüyorum ki mesela benim en sevdiğim normal arkadaşım diyorsun ya birisine aslında onunla bile böyle ufak ufak flört ediyorsun çünkü bir kız bir erkek hiçbir sorun olmadan hiçbir flört olmadan arkadaş olamıyor
10 Yorumla maalesef hem cinslerim in bir çoğunun aklı genital bölgeden çalıştığı için bu dediklerini Z zor oluyor. Bende ne bilim bı sınamaya gitmek, film izlemek, sarılmak gibi uç noktası olmayan masumane flortlesmeyi seviyorum
00 Yorumla
+1 yılKızlar Bir Adım Öne normal arkadaş olanlar kullanır seni
00 YorumlaO şekilde arkadaşlık olsa diğerine zamanla dönüşür, burada biraz direk sonuca gitmeyi amaclilar çoğunlukta
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Uçkuruna düşkün olanlar neyin öncelik olduğunu direk belli ediyorlar. Biz kadınlara da bu itici geliyor
Demek k8 her zaman herkes hee yerde yanlış kişilere denk geliyor cano... ben varım ama olmaz çünkü sosyal medyada bu dediklerini yapmak pek mümkün değil ancak konuşma olur bana ulaşabilirsin
00 Yorumla
+1 yılHarbi aynısını bende yaşıyorum kiminle arkadaş olsa hop 2 gün sonra seni seviyorum falan filan ben sevmiyorum dediğimde aramız bozuluyor mecbur sadece arkadaş olmak için yazan bi kız yok aw
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende istiyorum senin o istediğini de yok ki hep menfaat cikar iliskileri maalesef kafamin uyacagi beraber gulup eglenip oyun oynayıp kahkalar atıp bazen değişebileceğim sirdaslik yapacak nerdeee oyle samimi birisi
03 Yorumla
Soran+1 yılVar ama yoklardayız.
Cevap sahibi+1 yılNasil var göremiyorum:) yokluk kötü istersen kucuk bir sans verirsen bitirelim yokluğu deneyelim sirdas dost olmayı
Cevap sahibi+1 yılHer anlamda dost olmayi nazimizida kahrimizida can sikintimizida eglenceli animizda da makaramizi da çekip paylaşmaya
Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Bende normal kız arkadaş bulamadım ya parama bakıyor ya da konustuk tan sonra ee biz sımdı neyiz diyorlar
022 Yorumla
Soran+1 yılBelki başka sorunlar vardır
Soran+1 yılEğlence anlayışınız uyuşmuyordur veya iki taraftan biri ortama ayak uydurmuyordur
Soran+1 yılO kızlar sana değil paraya geliyorlar. Senin yüzüne değil gözlerinin içine bakacak arkadaşlar bulman gerek.
Soran+1 yılTamam işte o normal arkadaşlık oluyor bende ondan bahsediyorum soruda
Soran+1 yılHenüz değil
Soran+1 yılNerelisin?
Soran+1 yılGaziantep
Soran+1 yıl26 😅
Soran+1 yılBelki daha sonra.
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
Soran+1 yılBildirimlere bakmıyor musunuz?
+1 yılBir kaç kadın arkadaşım var. Arkadaşlık kurmak isteyenle arkadaşlık kurabiliyorum bir problem yaşamıyorum.
00 YorumlaEğer eğlenceli biriysen hovarda bı tipsen bende cinsellik sorunu yok arkadaş olabiliriz 😂
020 Yorumla
Soran+1 yılHovarda mı o nasıl tabır 😅😅😅 uçuk kaçık bir hanımefendiyim ben
Soran+1 yılHovarda olduğumu öğrendiğim o an 😅😅😅
Soran+1 yılBen sadece kopmalık da istemiyorum tek başıma kopuyorum zaten 😅
Soran+1 yılOnu yaparım da canımn sıkkınlıgını da çekeceksin olmaz öyle moddan çabuk çıkarım zaten 😅
Soran+1 yılDeli deliyi tekke de 😅
Soran+1 yılDeliler değil delirensoruyor 😅😅😅
Soran+1 yılBurcun ne?
Soran+1 yılEyvah 😅
Soran+1 yılNerede yaşıyorsun?
Soran+1 yılÇok anlaşamam Aslanlarla 😅
Soran+1 yılNeyi iptal ediyoruz bir planımız mı vardı 😅 yoksa Aslan olmaktan mı vazgeçtiniz ikizler falan olsana sen 😝
+1 yılNormal arkadaş istiyorsan hemcinslerin ne güne duruyor? Sanaldan da sohbet önemli mi senin için?
010 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman hemcins daha problemli olmuştur.
- +1 yıl
O zaman karşı cinsten şikayeti bırak
Soran+1 yılGergin bir gün mü geçiriyorsunuz :)
- +1 yıl
Biraz. Birazda gerçekçi olmanı istediğim için 😊
Soran+1 yılEvet gerçekçi olmam da faydası oldu. Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Neye karar verdin? 😊
Soran+1 yılBir şeyler olsun diye uğraşmaktansa kendimi daha çok sevmeye. Doğru insan elbette bulacak beni. Aramaktan vazgeçiyorum
- +1 yıl
Takip atar mısın? Rica etsem
Soran+1 yılBelki daha sonra :)
- +1 yıl
Lütfen ya 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen isterdim gezip eglenek giybet yapak ne biliyim konser falan olsun ama bunun icin para olmadigi icin parasiz tek cinsellik var 😂
00 Yorumla Çünkü erkeklerin normal arkadaşları var, onlar da erkekler.
10 Yorumla
+1 yılKadın erkek arkadaşlığı saçma İslam'a göre uygun değil bana da uygun değil!
00 Yorumla
+1 yılTabiki var normal arkadaşa ihtiyacımiz, herkes böyle bahsettiğin gibi değildir. Birçok arkadaşım var
00 YorumlaBenim birsürü var, Eski iş arkadaşlarım, Hala da görüşüyoruz
00 YorumlaNormal arkadaşlarım var ve her konuda saygılı ve seviyeli muhabbet ediyorum
00 Yorumlaerkek erkeğe eğlenmek, vakit geçirmek 10 kat daha zevkli kız arkadaşa ihtiyacım yokki
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmayalım benim var. Sohbet edelim dertleşelim birşeyler içelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 899 cevap paylaştı.
+1 yılAge of, total war, civizilation bunları biliyorsan gel haftalarca oynariz 😂
016 Yorumla
Soran+1 yılBen reelden bahsetmiştim 😅
- +1 yıl
Hesabına 101 yenilen öder 🤪
Soran+1 yılOkey 😅😅😅
- +1 yıl
O zamannn saat kaçta ve nerede kalan 3 kişiyi sen mi toplarsın ben mi (birde aynı şehir çıkıyormuş 😂😁😁)
Soran+1 yılSöyle söyle şehri söyle 😅
- +1 yıl
Sen söyle bakayım önce benim aklıma geldi 😂
Soran+1 yılÖnce sen söylicen o zaman 😅
- +1 yıl
Trabzon 🤔 her yere çok uzak çıkma ihtimali %1 😎
Soran+1 yılAynen %1 e hoş geldiniz 😅
- +1 yıl
İnanmammmm camdan anlık at 🤔
Soran+1 yılHayır yani tutmadı anlamında 😅
- +1 yıl
Akşam arkadaşla nargile içecem ona söz verdim şimdi sana da 101 ve %1 e hoş geldiniz deyince eyvah dedim 😂
Soran+1 yılDenk düştük de aynı güne randevu sorunu kaldı 😅😅
- +1 yıl
Bende o konuda sıkıntı var işte aynı güne unutup 2-3 kişiye söz verebiliyorum 🙄
Soran+1 yılMuhtemelen bana bir kez öyle yapabilirdin ikinciye o şansın olmaZdı 😅
- +1 yıl
Yoksa Bu akşam nargile hortumunu yutardım öyle de bir risk vardı 😂😂😂 1 hafta ònce söz verdim nargile 1 haftadır arabada ve ben hergün farklı bir yerdeyim
Gizli Üye(18-24)+1 yılknk oyun oynariz da hangi oyun, mobil oyun deme..
Arkadaslik konusu da biz uzagiz yaa oyle senin dedigin gibi cikip eglenme olmaz olamaz yani00 YorumlaO zor iş de ondan az bişey samimi davran ya kaçar ya da aşık olur ya da sevgilisi kısıtlar ya da onu kıskananlar kuyusuna kazar bir şekilde bozuluyor hep
00 Yorumla
+1 yılişte arkadaşa ihtiyacı var. İhtiyacını görsün diye. İhtiyaçtan arkadaş arıyor
00 Yorumla
+1 yılValla bende hangi kıza yaklaşsam farklı anlıyorlar. Bu bizle alakalı bir durum değil. Dönemin kötü olması maalesef.
00 YorumlaCanın isterse gel tanışalım seks konusu nu da hiç açmam merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarkettim kızlar arkadaş olmak için bile erkekler fiziğine işine mesleğine bakıyor.
00 YorumlaSende mi herkesi evlendirdin 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin giib arkadaşım olmasını isterdim
04 Yorumla
Soran+1 yılGüvenim sıfır.
- +1 yıl
Bu kötü. Oysa kadın ve erkek arkadaş ta olabilmeli
Soran+1 yılOlmalı da saçma işte olmuyor
- +1 yıl
Bu güne kadar karşına güvenilir biri çıkmamış olmalı
+1 yılAclara rastlıyosun demek ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok, konuyu hep cinselliğe getiriyorlar
22 Yorumla
Soran+1 yılBaş belaları
- +1 yıl
takip et
- Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılYooo napcaz ki normal arkadaşı. 😅
00 Yorumla Var da arkadaş olan yok
00 Yorumla
+1 yılKızdan normal arkadaş olmaz ya
00 YorumlaBenim pek arkadaşım yok kimseye guvenmedigimden
00 YorumlaDediğin gibi her şey cinsellik deyil
00 YorumlaKızlar cinsellik istemez mı
00 Yorumla
+1 yılkizlar cinsellik aramiyor mu?
00 Yorumla
+1 yılDurumlar vahim demekki
00 YorumlaBelki once seks sonra oyun istiyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Var öyle arkadaşlarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal arkadaş keşke olsa düzgün konuşacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü erkekler kendilerine yetebiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende öyle arıyorum ama yok sanırım
00 Yorumla
+1 yılVar tabiki olmaz olur mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. Nerde yaşıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yıl39
+1 yılHerkes * derdinde
01 Yorumla
Soran+1 yılKüfür edicem şimdi.
+1 yılBu hayatta bi karım olsun yeter
00 YorumlaVardır illaki
00 Yorumla👍👍👍
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye bağlı
00 YorumlaO da lazım
00 Yorumla
+1 yılVar tabiki buyur
00 Yorumla
+1 yılMaalesef öyle
00 YorumlaYoo ben öyleyim
00 YorumlaYok kalmamış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlalim
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİster
Cevap sahibi+1 yılMisin
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmazmı
00 YorumlaHayat bundandir
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bu erkekleri anlamıyorum. Hiç mi normal arkadaşa ihtiyacınız yok?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler