Cinsellik İstanbul'da sevgiliyle öpüşmek için yer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 sevgilim 17 yaşında olduğu için otel, pansiyon gibi yerlere gidemiyoruz ve ben bu cumartesi onun yanına gidicem. insanların olduğu yerde de rahat olamayacağımız için öpüşmek için bir yer bulmamız lazım bu neresi olabilir? Güncellemeler+1 yıl sizce? İstanbul'da sevgiliyle öpüşmek için yer? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Otel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsellik konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bos yere tenha yere gerek yok zaten herkes opusuyor 0 0 Yorumla
krisby Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Akşam saatlerinde botanik parkında pek kimse olmuyordu 0 0 Yorumla
desouza1907 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Allah'ın evine sığının bir namaz kılın zekat verin olmadı hacca gidin 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. parklar ve piknik alanları iyidirSen kaç yaşındasın ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen kaç yaşındasın 17 yaş erkek çocuk daha.. Bulmuşsun çocuğu yeme derdindesin dur bi azdın mı hemen 1 2 Yorumla Soran +1 yıl karşılıklı her sey canım ben doğru yoldayım yorulma sen dndbd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru yol Kdhdjs kolay gelsin Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kıyamam lan bana gelin ben evde olmuyorum bütün gün zaten 😅 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Otele neden gidemiyorsunuz ki yaşı küçük diye mi almiyorlar oteller? 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Sinemaya gidecek paranız da mı yok 0 3 Yorumla Soran +1 yıl var da günübirlik gidicem sinema diyip niyetimi belli edemem dndbdk ev fikri zaten onundu Yorumla enthusiasticpq +1 yıl Ne niyeti ev mev denilmiş zaten ikinizinde niyeti ortada. Yorumla Soran +1 yıl evet saatlerce öpüşmek niyet Yorumla
Tost-Mühendisi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ormanlık alanlar vardır illa ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gece gece korkutucu olur Yorumla Tost-Mühendisi +1 yıl Sahil kenarı o zaman ya da köprü altları Yorumla
adararen Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Apart ev tutabilirsiniz 0 7 Yorumla Soran +1 yıl yaş sınırı var +18 istiyor Yorumla adararen +1 yıl Yanı bazı yerler istemiyor genelde Yorumla adararen +1 yıl Birde öpüşmek mi sadece Yorumla Soran +1 yıl bizim aradığımız her yer istedi, evet öpüşmek Yorumla adararen +1 yıl Öpüşmek için yere gerek yok ki Yorumla Soran +1 yıl insanlar bakar laf söyler falan Yorumla adararen +1 yıl Yanı o zaman ormanlık bir alana gidin Yorumla
Siyahvebulanık Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Parlak seni bu kafayla çok öperler dert etme 0 0 Yorumla
jazz-yapma Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İstanbul Fatih'teki Çarşamba Mahallesi. 0 0 Yorumla
Sugarbird Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Orman 1 1 Yorumla Soran +1 yıl korkutucu olur gece gece Yorumla
Oğuz0055 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sadece opuscekmisiniz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Oğuz0055 +1 yıl Orman gibi yerlere gidin Yorumla
Adembozkurt Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Hangi semt 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bakırköy Yorumla Adembozkurt +1 yıl Sokak ortasında yaparsan sıkıntı olur Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. o nerde kalıyor ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bos yere tenha yere gerek yok zaten herkes opusuyor
Akşam saatlerinde botanik parkında pek kimse olmuyordu
Allah'ın evine sığının bir namaz kılın zekat verin olmadı hacca gidin
parklar ve piknik alanları iyidir
Sen kaç yaşındasın ki
Sen kaç yaşındasın 17 yaş erkek çocuk daha.. Bulmuşsun çocuğu yeme derdindesin dur bi azdın mı hemen
karşılıklı her sey canım ben doğru yoldayım yorulma sen dndbd
Doğru yol Kdhdjs kolay gelsin
Kıyamam lan bana gelin ben evde olmuyorum bütün gün zaten 😅
Öpüşmek için öyle yere gerek yok ki sen kaç yaşındasın
Otele neden gidemiyorsunuz ki yaşı küçük diye mi almiyorlar oteller?
Sinemaya gidecek paranız da mı yok
var da günübirlik gidicem sinema diyip niyetimi belli edemem dndbdk ev fikri zaten onundu
Ne niyeti ev mev denilmiş zaten ikinizinde niyeti ortada.
evet saatlerce öpüşmek niyet
Ormanlık alanlar vardır illa ki
gece gece korkutucu olur
Sahil kenarı o zaman ya da köprü altları
Apart ev tutabilirsiniz
yaş sınırı var +18 istiyor
Yanı bazı yerler istemiyor genelde
Birde öpüşmek mi sadece
bizim aradığımız her yer istedi, evet öpüşmek
Öpüşmek için yere gerek yok ki
insanlar bakar laf söyler falan
Yanı o zaman ormanlık bir alana gidin