Hiç sevilmedim mi yani kullanılmış hissediyorum?

Sevgilim benimleyken çok sert kaba davranıyordu istemedigimi söylememe rağmen küfür ve argo konuşuyordu asla oral yapmıyordu sevmiyormus hiç opmez sarılmazdi kısaca hiç önem vermiyordu ilişki esnasında ama onun dışında iyiydik neyse ayrıldık. Beni yargılamayın ama evine kamera taktım şu an hala arkadaş gibiyiz evine giderim arada alır kayıtları izlerim gizlice. Şimdiye kadarki tüm ilişkilerindede öyleydi hep argo ve oral yoktu bende tarzı öyle falan diye düşünüyordum ama geçen ay başka bir kızla birlikte aslında tam olmadi kızi eliyle boşalttı sonrada oral yaptı onu görünce bir soka giedim çünkü asla dediği şeyi kız istemedrn yaptı ve birlikte olmadılar kız bakireye benziyordu acaba o yüzdrn mi ya da alkollümuydu hiç anlamadım sonra kıza sarıldı sürekli öptü sarılarak göğsünde uyuttu o kadar üzdü ki bu beni bir kere bile bana o şekil sarılmadı bilmiyorum bunları görünce sanki. Hiç sevilmemisim gibi hissettim yoksa önemsiz detaylar mi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu sormak için para aldım arkadaşlar lütfen ablamıza iyi yorumlar yapın axmmadms
Hiç sevilmedim mi yani kullanılmış hissediyorum?