Detayları yazmaya başlıyorum?

Klitoral değil sürtünme ve sıkıştırma yoluyla yapılan ve ayrıca bir cisim sokulmadan yapılan mastürbasyon hymen denilen zıkkıma zarar verir mi? Ortada kan yok.. Bazı hymenler kan olmadan bozulabilir ibaresi nette görünce içime kurt düştü. Bence bu evham... Peki nasıl kurtulucam bu evhamdan.
Kan olmAması ikna edici bi unsur ama yaa zarar geldi ise veya belki az bi kan oldu ve göremediysem. Çok dikkatlide baktım ama.. Ne biçim bir durum... Bissürü video izledim drlar bişy olmaz diyor ama yinede ikna olamıyorum sanki dinlediğim onca dr bilmiyo bi yerde hata yapıyolar da benim beynimin içi hislerinde çok doğruymuş gibiii.. Bunu düşğnmekten Resmen bbaşka işlere odaklanamıyorum. Tam mutlu olcm eğleniyorum aklıma gelince birden modum düşüyor. Hava öyle güzel bahar havası tam gezilmeklik bu durum aklıma geliyo amaaan senin neyine gezmek bu durumdasın otur aşağı diyorumm. Şimdi böyle düşünüyorsam yarın bir gün evlenecek olsam düşünceden ölürüm Galiba.. Gerçekten desteğinize ihtiyacım var , yok mu bana bi yol gösteren?
Güncellemeler
+1 yıl
Net cevap yazanlara teşekkür ediyorum, ben de biliyorum bir şey olmadığını yanlız kafamdaki vehimlerden kurtulup emin olmak istedim... Tereddütte bıracak bırakacak cevap yazanlar sizler yardımcı olmak yerine hastayı daha çok hasta edersiniz, Kesin cevabını bilmediğiniz bir soruyu cevaplamamanın daha faydalı olacağını düşünüyorum.
Detayları yazmaya başlıyorum?