diğer elimle yumurtaları okşuyorum
baş kısmını yalayıp somuruyorum
dudaklarınla iyice penisi kavrıyacaksın aynı kalem dondurmayı somururmuş gibi, tabi aynı zamandada dilini döndürüceksin içerde, penis başına doğru döndürürsen dilini daha çok zevk alır, sonra 1-2 dakkada bir penisi ağzından çıkarıp, testislerini somurucaksın ağzınla çekip çekip bırakıcaksın yani, ha bide önce yavaş yapıcaksın sonra hızlanıcaksın oral yaparken, en sona doğru elini penisine koyucaksın yalarken 31 çekiceksin cocuga bu yolla en fazla 10 dakka dayanır,
teşekkür
Boşaltmak için iki elin ile kavrayacaksın ve aşağı yukarı dibinden itibaren sıvazlıyacaksın yukarı aşağı.. Aşağı doğru ellerin indiğinde kalan kısmını tamamen ağzına almış olacaksın. Sıvazlamayı yukarı yaparken ağzını da emerek yukarı doğru çekeceksin.. O zaman fazla dayanamaz.. Ağzına fışkırmaya başladığı anda yutacaksan eğer fışkıranları hemen anında yut.. Yutmayacaksan ağzının kenarlarından aşağı akıtırsın..
Cevap
41Cevap
Çok dolu olmadıkça, boşaltamazsın. Çok ama çok usta olman lazım, her zaman boşalta bilmen için. Alışırsın.
doğal ol. okşa et işe yaramaığı görülmemiştir. ve gözlerine bak.
Valla ben de boşalamıyorum o şekilde... Ya kızlarda bir sorun var ya da bene.
Nasıl yaptığını da söyleseydin, belki bir yerde bir yanlışın vardır. Belki de partnerin o şekilde yeterince uyarılamıyordur.
gövdeyi elimle tutup yukarı aşağı yapıyorum
diğer elimle yumurtaları okşuyorum
baş kısmını yalayıp somuruyorum
Uygulamada sıkıntı yok. Ağzının içine alabildiğin kadarını alıp ileri geri yaparak boşalmaması için bir neden yok. Dişler değmesin ve sen de inlersen yeter.
iyi yapıyosun dogru yapıyosun.. sen gorevini iyi yapıyosun ama karsındakınde sıkıntı var sanırım hayal gücünü kullanamıyor ya da kendini seks cinsellık moduna sokamıyor..
Tecrübeli ablalar gelin bir yardim edin yaw ağzınıza nasıl alıyorsunuz su küçüğe bir yardim edin
sen görevini iyi yapıyorsun birde bende dene nasıl boşaldığımı görürsün sende hata yok karşındakinde istersen deniyelim?
biraz daha çalışma ile olabilir :) oral seksin nasıl yapılacağı ile ilgili yotube'da bir iki video vardı sanırım :D
sen yanlışlıkla parmağını filan yalıyor olmayasın :D
hem erkek adam oral seks yaparmı ibne..
sen büyük ibnesin..
gay lar derneğinin kurucu başkanlarından
nasıl yaptıgına baglı sadece agzına almak yetmıyor bazen
Sen yalamaya başla ben saçlarından tutup direk boğazına kadar çoktan sokarım son damlasına kadar boğazına fiskiririm
Güncellemede yazanlar iyi. Ama gerçekten nasıl yapacağını öğrenmek istiyorsan Sasha Blonde'u izle...
demekki iştahla yapmıyorsun isteyerek ve arzulayarak yap ve daha yumuşak davran.
Ben öğretirim ama burdan olmaz. Yoksa üyeliğimi kapatırlar.
Ve boşalmıyor öylemi söyle partnerin doktora görünsün
Alacaksın penisi agzına dondurma emer gibi em bir güzel zaten gerisi gelir
burdan önerilerle bir tür deney mi yapcan senın adama.))
Evet aynen o dediğin gibi yapacaksın
camille crimson vidyolarını izledin mi?
Önce o dişlerini deydirmeyi bırak acıyo çünkü. Devamını birazdan yazarım
bekliyorum
Sen basaramama sebeplerini tahmin ediyor musun yoksa söyledi mi sana partnerin
buna rağmen boşalmıyorsa cenazeyi kaldırabilirsin...
Bende oral ile boşalamıyorum :(
25-29 kategorisindesin bir de :)
nasıl bir yol gösterilmesini bekliyorsun?
sen işini iyi biliyosun
Uygulamalı göstere bilirim😜
Geç boşalıyodur ya da senden zevk almadı
dondurma nasıl yersin?
Alisin kuvvetli değil anlasilan
ciddi olamazsın hadi canım
süper boşaltılır canım
e tamam işte anlatmışsın içine çek ama başı
Boşaltmak icin degil sevdigin icin yala
beni ekler misin , mesaj atar mısın?
yaz bana yazayım sana.
Geriden dene birde :)