Nerede mastürbasyon yaparsınız?

Arkadaşlar ekonomik daralma nedeniyle daha küçük bir eve taşındık ama evin duvarları çok ince. Ve ben mecburen küçük kardeşlerimle kalıyorum. Bir büyüğüm abimde salonda yatıyor. Annemle babamın odası yanımızda ve gece seslerini duyuyoruz resmen evin duvarları o kadar ince düşünün yani ve psikolojim bozuluyor. Annemle babamı neden duymak zorundayım ya şimdi bile sesleri geliyor. Hatta banyoya abim banyoya girdiğinde resmen yaptığı her şeyin (şak şapur sesler) sesi duyuluyor. Yani belki karşı komşu bile duyuyordur. Banyoda hiç mahremiyet yok. Biri işese o akma sesi her yerden duyuluyor. Yani duş başlığı eğlencesi artık bana yasak. Önceden ders çalışıyorum diye kendime ait odam vardı çocuklar rahatsız etmesin diye ve rahatça mastürbasyon yapabiliyordum. Ama bu evde hiç bir şey yapamam. Bir kere çok küçük ve ne zaman odamın kapısını örtsem küçük kardeşlerim sürekli çağırıyor. Annem ders çalışmak için örtüyorum sanıyor. Uzun zamandır gece kendime sessizce dokunup rahatsız bir şekilde yapmak hariç hiç mastürbasyon yapamadım. Çıldırıcam. Nedere yapabilirim?

Evde nadiren boş kalır bu arada o'da bana denk gelmez.
Nerede mastürbasyon yaparsınız?