Cinsellik Bu zamna kadar hiç ayak öptünüz mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 İlişki sırasında ayaklar emip öpen insanlar var boyle şeylerin siz yaparmisiniz ya da yapılması size güzel gelirmi Güncellemeler+1 yıl Kizlar erkek ayağını opmezken erkekler niye öpmek hoşlarına gidoyor? Bu zamna kadar hiç ayak öptünüz mü? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sosyopsikopatadam1 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evet. Güzel oluyor. Sırtüstü kızı yatırıp bacakları havada birleştirip, köpürte köpürte s*ikerken. Ayağını parmağını yalamak harika oluyor. 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Ulu orta yerde sexting yapar gibi niye yaziyosun ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok Teşekkürler gece gece buna ihtiyacım yok😂 Yorumla sosyopsikopatadam1 +1 yıl Benim var ama. Yardimci olmicak misin ah oh desen yeter Yorumla Soran +1 yıl Ahhh çok iyisin devam et😂😂 Yorumla sosyopsikopatadam1 +1 yıl Hadi gelsene bak gizliden de çıktım Yorumla Soran +1 yıl Şaka yapıyorum sadece. Yorumla sosyopsikopatadam1 +1 yıl Biliyorum burdan ne kadar ciddi birseyler yapılabilir ki zaten 😬 gelsene lütfen Yorumla sosyopsikopatadam1 +1 yıl Ayağı temiz oluyor genelde kızların. Bakımlı ayak opmekle kalınmaz, s*ikilir bile 💣🍫😬 Yorumla Soran +1 yıl Bı yapmadığınız o kalmıştı dimi 😂 Yorumla sosyopsikopatadam1 +1 yıl Niye gelmiyorsun sen? Çok merak ettim seninle muhabbeti he haberin olsun. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aseksüelim ama çok ayak masajı yapıp ayaklarını öptüğüm kız arkadaşım oldu. Tatlı bir şey bence ya fghjhg 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu tatlı yaa😂😂🤢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoşuna gitmez mi ayak masajı 🥺 Yorumla Soran +1 yıl karşı tarafın performansına kalmış. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ayak fetişim var fazlasıyla severim yalarim bakarım her yerini 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çünkü erkeklerde bastırılmış duygulardan dolayı köle olma fantezisi ortaya çıkıyor ve kadının her yerini muazzam görüyorlar Yorumla Soran +1 yıl Wovv 😳 erkeklerin böyle düşündüğünü bilmiyodum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet öyle istersen daha da konuşalım konu hakkında Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Güzel bakımlı ve temizse vee ojeliyse her parmağı zevkle tek tek bakarım 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Oje ye karşı bir zaafın mi var?😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ojeye değil de, dediğim gibi güzel düzgün bir ayakta oje eklendiğinde muhteşem görüntü oluyor. Hepsi birlikte yani :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayakların güzel mi Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bir kez partnerimden böyle bir talebin gelmesi üzerine kırmamak adına yapmıştım. Büyük hazzı varmış, ön yargılı olmamak lazımmış. 1 0 Yorumla
ezuha92 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Ben yaparım çok hoş şeylerdir bunlar yeter ki kadının ayağı güzel olsun 1 1 Yorumla ezuha92 +1 yıl Bilmiyorum çocukluktan gelen bir istek bende Yorumla
Physicist_Tr Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Bayılırım devamlı ilgilenirim o anlarda dozunu kaçırmadan. 1 0 Yorumla
Lossseer Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Kendim isteğimle yapmam ama sevgilim böyle bir talepte bulunursa yapmayacağim bir şey değil :D 1 0 Yorumla
gurbetci1993 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Vücütta okadar güzel baska yeeler varken niye ayagi tercih edeyim ki 1 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Özel hisler beslediğim insanın ayağını öpmekten çekinmem. Çekinmedim de zamanında. 1 0 Yorumla
Popsmoke34 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Öğkkkk corapsiz gezmem aw 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Çorapsız gezmiyosan opelim mi😂 Yorumla Popsmoke34 +1 yıl Fetisin falan mı var ya öğkk Yorumla Soran +1 yıl Yok sadece şaka 🤗 mide kalmaz bende böyle şeyler için Yorumla Popsmoke34 +1 yıl Bende de Yorumla Popsmoke34 +1 yıl Ama eller e bisey demem jdkdhskshs Yorumla Soran +1 yıl Bencede eller farkli.. ayakları nasıl yapiyolar anlamıyorum Yorumla Popsmoke34 +1 yıl Iyy harbiden Yorumla Popsmoke34 +1 yıl Mesela siyah oje ye dusuyorum bazen djdjhs Yorumla Soran +1 yıl E sende istiyomussun😐 Yorumla Popsmoke34 +1 yıl Sacmalama el dedim el djsksjjs Yorumla Soran +1 yıl El demedin ki Yorumla Popsmoke34 +1 yıl Anlamadın sen Yorumla Soran +1 yıl Evet 😂 Yorumla Popsmoke34 +1 yıl Evet djhdk Yorumla
Compedan Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Fazlasını bile yaptım 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Daha fazla ne yapabilirsinki? Yorumla Compedan +1 yıl boş ver 😏 Yorumla Soran +1 yıl Merakta bırakıp gidenlerden misin sende😂 Yorumla Compedan +1 yıl Yok merak ediyorsan öğreneceğin yer burası değildir diyenlerdenim 😏 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler midem kaldırmayabilir🤗 Yorumla Compedan +1 yıl Kıvırma iki dakika sabit şeklin olsun bulunduğun kabın şeklini alma sen sordun ben cevaplamadım sen uzattın. Yorumla Soran +1 yıl Hı hı 🤗 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet öptüm hatta boğazıma kadar soktum 🙄 1 24 Yorumla Soran +1 yıl Öğğğhaus bu ne yaa🤢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayak fantezim var napim 😂😂 sürekli öpüyorum yalıyorum kokluyorum yıkıyorum neler yapmadım ki ohoo Yorumla Soran +1 yıl Ahhh bana bı fenalık geliyo😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣 napim dayanamıyorum biri ile sevgili olcaksam ayaklarına bakarım çirkinse benim için bitmiştir hayatta onla yaptığım sevişmeden zevk alamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin ayakların nasıl güzel mi 🙄🙄 Yorumla Soran +1 yıl Evet güzeller. Ama öpüp emmene izin vermem 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaaa nolurrrr şu an çok ihtiyacım var ama yıkamadan gel ben yıkarım 😂😂 bide oje sürmen lazım ☺️☺️💓♥️ Yorumla Soran +1 yıl Tm geliyorum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahhhh bak şaka yapma kalbim çok hassas 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıksam bana ayak resmi atar mısın 🥺🥺🥺😭😭🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa küstüm 🥲 Yorumla Soran +1 yıl 🤐😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🥰🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hoş geldin 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Dün uyuya kalmışım 😄🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa kıyamam ☺️☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıkayım mı konuşalım 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Bende sana kıyamam yaa😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıyma bana zaten 🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkayım mı 🥺🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hıııı 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Çık 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım çıktım hadi hemen yaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi ama ya geri gizliye geçmem lazım 😂😂 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. kadınımın her yerini öperim. 1 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsellik konusunda 828 cevap paylaştı. Öpecek emecek başka yer mi kalmadı hiç 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Arkamı emıyolar hem de hemn her olgunda var bu 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eeet
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yaptım. Bacak da öpüp yaladım güzeldi. 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsellik konusunda 662 cevap paylaştı. evet farklı zevk 1 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Pek sevmem ben ya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Evet. Güzel oluyor. Sırtüstü kızı yatırıp bacakları havada birleştirip, köpürte köpürte s*ikerken. Ayağını parmağını yalamak harika oluyor.
Ulu orta yerde sexting yapar gibi niye yaziyosun ya 😂
Yok Teşekkürler gece gece buna ihtiyacım yok😂
Benim var ama. Yardimci olmicak misin ah oh desen yeter
Ahhh çok iyisin devam et😂😂
Hadi gelsene bak gizliden de çıktım
Şaka yapıyorum sadece.
Biliyorum burdan ne kadar ciddi birseyler yapılabilir ki zaten 😬 gelsene lütfen
Ayağı temiz oluyor genelde kızların. Bakımlı ayak opmekle kalınmaz, s*ikilir bile 💣🍫😬
Bı yapmadığınız o kalmıştı dimi 😂
Niye gelmiyorsun sen? Çok merak ettim seninle muhabbeti he haberin olsun.
Aseksüelim ama çok ayak masajı yapıp ayaklarını öptüğüm kız arkadaşım oldu. Tatlı bir şey bence ya fghjhg
Çok mu tatlı yaa😂😂🤢
Hoşuna gitmez mi ayak masajı 🥺
karşı tarafın performansına kalmış.
Ayak fetişim var fazlasıyla severim yalarim bakarım her yerini
Çünkü erkeklerde bastırılmış duygulardan dolayı köle olma fantezisi ortaya çıkıyor ve kadının her yerini muazzam görüyorlar
Wovv 😳 erkeklerin böyle düşündüğünü bilmiyodum
Evet öyle istersen daha da konuşalım konu hakkında
Güzel bakımlı ve temizse vee ojeliyse her parmağı zevkle tek tek bakarım
Oje ye karşı bir zaafın mi var?😂
Ojeye değil de, dediğim gibi güzel düzgün bir ayakta oje eklendiğinde muhteşem görüntü oluyor. Hepsi birlikte yani :D
Ayakların güzel mi
Bir kez partnerimden böyle bir talebin gelmesi üzerine kırmamak adına yapmıştım. Büyük hazzı varmış, ön yargılı olmamak lazımmış.
Ben yaparım çok hoş şeylerdir bunlar yeter ki kadının ayağı güzel olsun
Bilmiyorum çocukluktan gelen bir istek bende
Bayılırım devamlı ilgilenirim o anlarda dozunu kaçırmadan.
Kendim isteğimle yapmam ama sevgilim böyle bir talepte bulunursa yapmayacağim bir şey değil :D
Bi sevgilim öpmeyi çok istiyordu ama yaptırmadım hoşuma gitmez
Ayağını öptüğüme yaladığıma başka bir şey daha yaptım
Vücütta okadar güzel baska yeeler varken niye ayagi tercih edeyim ki
Özel hisler beslediğim insanın ayağını öpmekten çekinmem. Çekinmedim de zamanında.
Öğkkkk corapsiz gezmem aw
Çorapsız gezmiyosan opelim mi😂
Fetisin falan mı var ya öğkk
Yok sadece şaka 🤗 mide kalmaz bende böyle şeyler için
Bende de
Ama eller e bisey demem jdkdhskshs
Bencede eller farkli.. ayakları nasıl yapiyolar anlamıyorum
Iyy harbiden
Mesela siyah oje ye dusuyorum bazen djdjhs
E sende istiyomussun😐
Sacmalama el dedim el djsksjjs
El demedin ki
Anlamadın sen
Evet 😂
Evet djhdk
Fazlasını bile yaptım
Daha fazla ne yapabilirsinki?
boş ver 😏
Merakta bırakıp gidenlerden misin sende😂
Yok merak ediyorsan öğreneceğin yer burası değildir diyenlerdenim 😏
Teşekkürler midem kaldırmayabilir🤗
Kıvırma iki dakika sabit şeklin olsun bulunduğun kabın şeklini alma sen sordun ben cevaplamadım sen uzattın.
Hı hı 🤗
Evet, çok da hoşuma gidiyor.
Sade bir öpücüktü yalamadım
Evet öptüm hatta boğazıma kadar soktum 🙄
Öğğğhaus bu ne yaa🤢
Ayak fantezim var napim 😂😂 sürekli öpüyorum yalıyorum kokluyorum yıkıyorum neler yapmadım ki ohoo
Ahhh bana bı fenalık geliyo😂
🤣🤣 napim dayanamıyorum biri ile sevgili olcaksam ayaklarına bakarım çirkinse benim için bitmiştir hayatta onla yaptığım sevişmeden zevk alamam
Senin ayakların nasıl güzel mi 🙄🙄
Evet güzeller. Ama öpüp emmene izin vermem 😂
Yaaa nolurrrr şu an çok ihtiyacım var ama yıkamadan gel ben yıkarım 😂😂 bide oje sürmen lazım ☺️☺️💓♥️
Tm geliyorum 😂
Ahhhh bak şaka yapma kalbim çok hassas 😂😂
Gizliden çıksam bana ayak resmi atar mısın 🥺🥺🥺😭😭🥰
Yaa küstüm 🥲
🤐😄
🥰🥰
hoş geldin 🙈
Dün uyuya kalmışım 😄🙈
Yaa kıyamam ☺️☺️
Gizliden çıkayım mı konuşalım 🙄
Bende sana kıyamam yaa😂😂
Kıyma bana zaten 🙈