Cinsel Yaşam Erkekler, seksten sonra aktarma basmak ne demek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 seksten sonra aktarma basmak ne demek Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar bence şey demek bu biriyle yattı yetmedi başka biri ile yattı ya da biriyle yattı yetmedi evde mastürbasyon yaptı olabilir mi? Erkekler, seksten sonra aktarma basmak ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl İlk defa duydum da kentkartla falan bi otobüsten inip diğerine mi binecek 90 dakika dolmadan onu anlamadım niye aktarma basiyo 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha önce ücretini ödedim sonra tekrar bineceğim mi 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilsem size sormam herhalde Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 25 yıllık pompacıyım ilk defa duydum :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İşinin Ehli değilsin demek ki Yorumla _sencenasıl_ +1 yıl bence onlar kıçlarından element uyduruyor. aktarma basmak ne m.._k söylenişi bile libido katili. kadın olsam bunu söyleyene vereceğime çalıya takar yırtarım Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. O ne be :D Yok öyle bir şey :D 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yok duydum, gördüm Yorumla Jagras +1 yıl Ne gördün la :D :D Kafamı buluyon :D Yorumla Soran +1 yıl La lu konuşma bu bir ikincisi de hem tweet olarak gördüm hem de duydum Yorumla Jagras +1 yıl hadi ablacığım hadi ilerle, bak bekleyen var sırada kalabalık yapma. yok aktarmaymış, yok çaktırmaymış :D :D Yorumla Soran +1 yıl Sen bekleme yapma soruyu ben sordum ilerle cahil insan Yorumla Jagras +1 yıl Olur olur yeriz :D :D Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka bu söz Yorumla Jagras +1 yıl Ya hadi dostum işim gücüm var hadi. Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. öğrendim ne olduğunu :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet ne demekmiş Yorumla dreamliner61 +1 yıl bence absürt bir deyim ya. Yorumla Soran +1 yıl Ee bu bildiğini göstermiyor ki Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. ilk kez senden duydum knka 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. O ne ya ilk defa duydum 0 0 Yorumla
serdar_521983 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl tüm spermi boşaltmak vajınaya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence değil Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç duymadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 2. postaya hazır ol 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bu diyen 5 aşağı inmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gece boyunca aktarma yapıyor işte. En sevdiğim Yorumla Soran +1 yıl Mantıksız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mantıksız olan nedir? Yorumla Soran +1 yıl Hadi abi hadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana değil sana hadi.. 5 e katlanan sensin Yorumla
Erkekler Ne Diyor
İlk defa duydum da kentkartla falan bi otobüsten inip diğerine mi binecek 90 dakika dolmadan onu anlamadım niye aktarma basiyo 🤣🤣🤣
Daha önce ücretini ödedim sonra tekrar bineceğim mi 😄
Bilsem size sormam herhalde
25 yıllık pompacıyım ilk defa duydum :D
İşinin Ehli değilsin demek ki
bence onlar kıçlarından element uyduruyor. aktarma basmak ne m.._k söylenişi bile libido katili. kadın olsam bunu söyleyene vereceğime çalıya takar yırtarım
🤣🤣🤣
O ne be :D Yok öyle bir şey :D
Nasıl yok duydum, gördüm
Ne gördün la :D :D Kafamı buluyon :D
La lu konuşma bu bir ikincisi de hem tweet olarak gördüm hem de duydum
hadi ablacığım hadi ilerle, bak bekleyen var sırada kalabalık yapma. yok aktarmaymış, yok çaktırmaymış :D :D
Sen bekleme yapma soruyu ben sordum ilerle cahil insan
Olur olur yeriz :D :D
Ne alaka bu söz
Ya hadi dostum işim gücüm var hadi.
öğrendim ne olduğunu :)
Evet ne demekmiş
bence absürt bir deyim ya.
Ee bu bildiğini göstermiyor ki
İkincisi indirimli olur 🤗🤗
ilk kez senden duydum knka
O ne ya ilk defa duydum
tüm spermi boşaltmak vajınaya